Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kazinss: "Manis aizmainīšana bija gļēva rīcība"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kazinss: "Manis aizmainīšana bija gļēva rīcība"
Demarkuss Kazinss
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas zvaigzne Demarkuss Kazinss norādījis, ka nevēlas runāt ar Sakramento "Kings" vadību, jo centra aizmainīšana bijusi gļēva rīcība.

"Nē. Par ko gan mēs runāsim?" uz jautājumu par to, vai viņš vēlētos aprunāties ar Sakramento "Kings" ģenerālmenedžeri Vladi Divacu vai īpašnieku Viveku Ranadivi, atbildēja Demarkuss Kazinss. "Tā bija gļēvuļu rīcība, tāpēc esmu diezgan drošs, ka atkal saņemtu gļēvuļu atbildi."

"Esmu to redzējis jau iepriekš. Biju komandā, kad atlaida treneri Maiku Melounu. Esmu redzējis, kā viņi strādā. Zinu, kādu atbildi saņemšu. Tāpēc kāda jēga ar viņiem runāt," kritisks bija Kazinss, kurš tiek uzskatīts par labāko centru NBA un trīs reizes piedalījies Zvaigžņu spēlē.

Uzreiz pēc Zvaigžņu spēles beigām Kazinss tika aizmainīts uz Ņuorleānas "Pelicans", lai gan basketbolistam iepriekš tika apsolīts, ka viņam uz citu komandu nebūs jāpārceļas. Izdzirdot jaunumus, centrs kļuvis emocionāls: "Nebiju raudājis ilgu laiku. Pēkšņi saņēmu triecienu un sapratu, ka tas tiešām notiek. Negaidīju, ka kas tāds notiks. Man pateica, ka uz citu komandu neaizmainīs."

"Vairāk pārdzīvoju par to, ka jāšķiras no pilsētas. Esmu izveidojis attiecības ar cilvēkiem un sabiedrību, bet prom jādodas, jo organizācija nespēj uzvesties atklāti," pauda Kazinss. Viņš jaunās komandas rindās debitēja aizvadītajā naktī, ar 99:129 piekāpjoties Hjūstonas "Rockets".

Tomēr Kazinss aizvadīja individuāli spēcīgu maču, gūstot 27 punktus, savācot 14 atlēkušās bumbas, izdarot piecas rezultatīvas piespēles un piecas reizes atbruņojot pretiniekus, kā arī četras reizes bloķējot metienus. Ņuorleānas "Pelicans" Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem 11. vietu.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

  +2 [+] [-]

, 2017-02-24 19:58, pirms 7 gadiem
toties Steins, Labisjē aizvadīja labāko karjeras spēli šonakt.. Badijs īsts skorers. Kingi izskatījās lieliski.. aizsardzībā intensitāte, uzbrukumā daudzveidībā.

  -1 [+] [-]

, 2017-02-24 20:26, pirms 7 gadiem
Pēc tam brīnās par tiem kuri saka ka Kazinsam ir 'raksturs'. Ego pāri malām jau līst

     [+] [-]

, 2017-02-25 00:54, pirms 7 gadiem
Lai arī ko visi "eksperti" saka par šo maiņu, manuprāt, SCK izdarīja ideālu maiņas darījumu. NOP beigās būs zaudētāji.

  -2 [+] [-]

, 2017-02-25 14:48, pirms 7 gadiem
savais rakstīja: toties Steins, Labisjē aizvadīja labāko karjeras spēli šonakt.. Badijs īsts skorers. Kingi izskatījās lieliski.. aizsardzībā intensitāte, uzbrukumā daudzveidībā.
LOL. Tu saproti, ka Hield ir vienā vecumā ar Anthony Davis ? 15 punktu spēle čalim, kurš pat nav rookija vecuma ir kautkāds pārsteigums ? Pret ko spēlēja Kings ? Pret Denveru, kura arī ir miskaste un neko nesasniegs ne šogad ne vēl tuvākos pāris gadus. NOP spēlēja pret Hjūstonu, kas šogad ir viena no top 4 komandām līgā.

  -1 [+] [-]

, 2017-02-25 14:51, pirms 7 gadiem
hokejs1un2 rakstīja: Pēc tam brīnās par tiem kuri saka ka Kazinsam ir 'raksturs'. Ego pāri malām jau līst
Izlasīji rakstu ? Ja viņam vadība saka, ka nemainīs prom, un vairrākkārt publiski to pašu vēl paziņo, kautgan tajā pašā laikā aiz muguras veic zvanus un mēģina viņu aizmainīt. Kāpēc tad vienkārši nevar pateikt, ka ar Būgiju nesanāks un mainīs prom? Kam vajadzīga bija tā čakarēšana ? Ķipa baigi uzsita trade value augšā ? dabūja Hīldu (a.k.a nāmako Kariju, pēc Kings vadības domām)

Par tiem Karija salīdzinājumiem es ilgi un dikti ņirdzu. Kings ir līgas izsmiekls. Kurš normāls FA gribēs iet uz komandu, kur vadība tev saka vienu, bet aiz muguras rīkojas pavisam savādāk ?