Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Oldridžs pašaizliedzīgi atliek operāciju un atgriežas "Trail Blazers" sastāvā

Rolands Eliņš

Oldridžs pašaizliedzīgi atliek operāciju un atgriežas "Trail Blazers" sastāvā
Lamarkuss Oldridžs
Foto: AP/Scanpix

Viens no NBA šobrīd labākajiem spēka uzbrucējiem Lamarkuss Oldridžs šonakt atgriezīsies Portlendas "Trail Blazers" sastāvā, jo visai negaidītā kārtā nolēmis vismaz uz laiku atlikt operāciju.

Pirms četrām dienām Lamarkuss Oldridžs cieta rokas kreisā īkšķa savainojumu, un "Trail Blazers" izplatīja paziņojumu, ka gaidāmās operācijas dēļ Oldridžs nevarēs spēlēs 6-8 nedēļas. Viņš jau izlaida vairākas spēles, un nekas neliecināja par ātrāku atgriešanos, taču savu vārdu nolēma teikt pats spēlētājs.

Portlendas komanda pavēstījusi, ka šonakt Oldridžs atgriezīsies sastāvā un piedalīsies mačā pret "Wizards". Portālā "Yahoo Sports" norādīts, ka Oldridžs izmēģinājis savus spēkus treniņos un pats personiski pavēstījis trenerim, ka vēlas atgriezties laukumā. Tādējādi viņš uz pagaidām nenoteiktu laiku atlicis operāciju, lai palīdzētu "Trail Blazers", kura pagaidām ieņem trešo vietu Rietumu konferencē.

Oldridža klātbūtne (šosezon vidēji spēlē 23,2 punkti un 10,2 atlēkušās bumbas) ir pietiekami nozīmīgs faktors, lai izmainītu katras komandas situāciju, un ar viņu ierindā Portlenda noteikti ierindojama pie Rietumu favorītēm, savukārt bez viņa pēdējās spēlēs piedzīvoja zaudējumus pret "Celtics" un "Suns".

Spēlējot ar līdz galam neizārstētu savainojumu, gan pastāv risks to padarīt vēl sāpīgāku un ilgāku, kas it īpaši svarīgi Oldridža gadījumā, jo viņa līgums beidzas pēc šīs sezonas, kad viņš kļūs par neierobežotu brīvo aģentu. 29 gadus vecais basketbolists ar šo soli gan visai skaidri parādījis, ka gatavs riskēt komandas labā un rēķinās ar sevi kā tās sastāvdaļu arī nākotnē. Viņa komandas biedrs Veslijs Metjūzs pēc šo ziņu izdzirdēšanas, Oldridža rīcību nodēvējis kā ļoti nesavtīgu un arī atzina, ka šī ir zīme, ka Portlendas basketbolam šī sezona var kļūt īpaša.

Operācija gan atlikta tikai pagaidām, un iespējams, ka jau pēc pāris spēlēm vai nedēļām basketbolists pieņems lēmumu, ka tomēr nepieciešama.

Izmantotie resursi:
LaMarcus Aldridge decides to delay surgery,...

  +1 [+] [-]

, 2015-01-24 23:25, pirms 9 gadiem
Izkristu batums, metjūzs vai lopezs, būtu viens Pīpis rip city, bet oldridžs tomēr daudz dod

  +1 [+] [-]

, 2015-01-24 23:27, pirms 9 gadiem
es vispar sakumā domāju, kapēc tik ilgs laiks butu jaizlaiž dēļ īkšķa,bet re kā, pat iztiks bez operācijas.

  +6 [+] [-]

, 2015-01-24 23:29, pirms 9 gadiem
Starp pašaizliedzību un stulbumu ir ļoti šaura robeža..

  +1 [+] [-]

, 2015-01-24 23:29, pirms 9 gadiem
matishels1 rakstīja: es vispar sakumā domāju, kapēc tik ilgs laiks butu jaizlaiž dēļ īkšķa,bet re kā, pat iztiks bez operācijas.
"atliek" jau nenozīmē "atcelt". Domājams, ka operācija jau būs vajadzīga, tikai izskatās, ka cer novilcināt līdz vasarai

  +1 [+] [-]

, 2015-01-24 23:37, pirms 9 gadiem
Nu, jāsaka, ka koks ar diviem galiem. Bez LA portlandai ir auzās, tāpēc ir jacinad. Labi, ja varēs novilkt līdz vasarai, bet ja nee?

  +1 [+] [-]

, 2015-01-24 23:59, pirms 9 gadiem
Noteipos pirkstu kārtīgi un varēs griezt mierīgi, vienīgi būs neliels diskomforts.

  +1 [+] [-]

, 2015-01-25 01:26, pirms 9 gadiem
nav jau zinaams iisti kas vinjam ar to īkšķi ir,samezgjiits ,salauzts ,sarauts,lai nu kaa uz gribasspeeka jau varees paspeeleet,bet nekas jau nestaav uz vietas,savainotaas saites vai kauli saaug kopaa,gribi vai negribi un,ja saaug nepareizi,bez kaadiem nopietniem fikseejoshiem materialiem,tad peec tam aarstiem veelreiz jaalauz viss valjaa,kas ir daudz saapiigaak un peec tam atguuties daudz ilgaak un mokoshaak,nav jau radio aparaats,bet dziivs organisms

  +1 [+] [-]

, 2015-01-25 01:40, pirms 9 gadiem
Nevar jau zināt, cik ļoti nopietni tur ir u.t.t., bet man liekas nepareiza rīcība. Tomēr Portlenda šogad nav īsti vēl visu vai neko sezona cīņā par titulu un vai tik šitam nepaliek sekas...