Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Naksnīgās NBA čalas: Porziņģa lieliskā māņkustība un kritika trenerim

Naksnīgās NBA čalas: Porziņģa lieliskā māņkustība un kritika trenerim
Kristaps Porziņģis
Foto: AFP/Scanpix

Kristaps Porziņģis un Ņujorkas "Knicks" šonakt piedzīvoja vilšanos NBA spēlē pret "Pistons". Lai gan "Knicks" beigās bija vadībā ar +4, pēdējā minūtē punkti netika gūti un ciests zaudējums ar 101:104. Līgas apskatnieki un komandas līdzjutēji savās sociālo tīklu pārdomās un viedokļos par spēli pievērsa uzmanību "Knicks" sliktajai izbraukuma spēļu bilancei, kā arī trenera Džefa Hornačeka nepārliecinošajiem lēmumiem.

Kristaps Porziņģis šonakt aizvadīja rezultatīvu spēli, sametot 29 punktus, taču viņam tam arī bija nepieciešami 28 metieni no spēles. Porziņģis izdarīja vairāk metienus nekā visi seši "Knicks" rezervisti kopā (24 metieni, 27 punkti).

Lai gan Porziņģis bija pārliecinoši rezultatīvākais savā komandā un 1:17 minūtes pirms beigām bija iemetis svarīgu pustālo metienu, pēdējos uzbrukumos, kad izšķīrās spēlēs liktenis, bumba pie viņa nonāca neparocīgās pozīcijās vai nenonāca vispār. Arī pēdējās sekundes metienu Porziņģis bija spiests izdarīt no tālas distances pēc tam, kad ar bumbu ilgi bija driblējis Kortnijs Lī. Uz to uzmanību vērsa arī NBA mājaslapas analītiķis Džons Šūmans.

 

 

Porziņģis arī izcēlās ar skaistu māņkustību, piemānot savu pretspēlētāju Entoniju Toliveru, kas izpelnījās "Twitter" lietotāju uzmanību, taču netika piemirsts arī viedoklis, ka kopumā Tolivers tomēr nospēlējis atzīstamu maču aizsardzībā pret Porziņģi.

 

 

 

NBA spēles pirmās 46 minūtes bieži vien ir tikai nonākšana līdz īstajai cīņai, un arī šonakt visi galvenie notikumi risinājās pēdējās minūtēs, kuras Ņujorkai bija nesekmīgas. Par to nepatīkami jautājumi gaidāmi "Knicks" trenerim Džefam Hornačekam, kurš tomēr nespēja sakārtot komandas pēdējos uzbrukumus, tāpat tiek vaicāts, kāpēc tik maz tika izmantots vakardienas spēles varonis Maikls Bīzlijs.

 

 

 

 

 

Hornačekam turklāt netrūkst arī smagas vielas pārdomām par tuvāko nākotni. "Knicks" šis bija jau kārtējais zaudējums viesos, un, lai arī sezonas sākumā "Knicks" bija ļoti parocīgs kalendārs, daudz spēlējot savā laukumā, nākamajā mēnesī tas mainīsies, un Porziņģa pārstāvētajai komandai būs nepieciešams atrast veidus uzvarēt pretinieku līdzjutēju priekšā.

 

 

 

 

 

 

Papildus zaudējumam nepatīkamas emocijas piedzīvojis arī "Knicks" centrs Eness Kanters, kurš pēc rezultatīva snieguma un 16 atlēkušajām bumbām tika pie brūces. Kā ziņo komanda, viņam uzliktas trīs šuves.

 

Izmantotie resursi:

NBA.com: Promo


, 2017-12-23 08:33, pirms 6 gadiem
NYK falls to 2-10 on the road, which is troubling for a team that has a ton of road games coming up. Six of the Knicks' next 8 games - and 13 of their next 17 - are away from Madison Square Garden.

Šis tikai apliecina manis teikto, par to cik smagi turpinājumā būs Knicks. 13 no nākamajām 17 spēlēm būs izbraukumā, kur knicks ir 2-10 bilance
, 2017-12-23 08:38, pirms 6 gadiem
NAFIG BIIZLIJAM tikai 13 min???????????

Lens Tomass - 35min un 1/8

Vienkarshi aarpraac!!!

Hornačeks laikam vienkārši akls!
, 2017-12-23 10:17, pirms 6 gadiem
BayernM rakstīja: NAFIG BIIZLIJAM tikai 13 min???????????

Lens Tomass - 35min un 1/8

Vienkarshi aarpraac!!!

Hornačeks laikam vienkārši akls!
Tomass labi nospēlēja defā pret Harrisu.. ja NYK vinnetu, tad Tollivera uzslavas dotos Tomasa virzienā.. Beasly pret BOS bija labs, bet šodien manāmi DET viņam jau bija gatava un pirmajā puslaikā vispār pēc āksta izskatijās + Harris sāka darīt ko vien vēlas
Par lēmumu izlaist Beakeru beigās + nejēdžigs Lee gājiens uz grozu, kur noteikti šie gaidija sodu un uzbrukt velreiz bija Hornočeka lēmumi caur dupsi... kāpēc vienkārši nevar iespēlēt pie +1 KP uz postu, tak uzreiz būtu sods, neviens negaidītu viņa metienu.. un pēctam otreiz izdarīt tieši to pašu...
, 2017-12-23 10:45, pirms 6 gadiem
Hornačeks jau nu labāk pārzin,kas notiek ar Bizliju. Pēc vienas viņa šādas MVP spēles nākamais mačs izbraukumā pēc 23 stundām..
Laukumā viņu palaida tikai 2.ceturtdaļā un parādīja ne to labāko sniegumu.Tikai izcili spēlētāji tik īsā laikasprīdī spēj parādīt divus super rezultātus pēc kārtas.
Ja pēdējās sekundēs būtu vairāk spēlēts uz KP,iespējams,mēs varētu priecāties par latvieša kārtējo uzvaru.
, 2017-12-23 10:56, pirms 6 gadiem
Nu nez, varbuut pasham KP ari mazliet japiedomaa, kad mest- shodiena izskataas, ka visu kaa rokaas, laidis groza virzienaa. Tajaa pashaa Spurs, vinjam diezvai ljautu tik daudz metaaties pa tukso, lai kaada zvaigzne tur skaitiitos
, 2017-12-23 11:22, pirms 6 gadiem
Spēle bija ņemama, Jack šoreiz kritika, jo aizsardzībā nočakarēja pret Jackson. KP beigās nesaņēma uzbrukumā un domāju ka nekas slikts nebija, būtu Lee iemetis būtu uzvara
, 2017-12-23 12:15, pirms 6 gadiem
Trampaliins ...speli vispar skatijas? Tad katisie, tad var runat, un ja izskatas tad jauzliek brilles!
, 2017-12-23 12:26, pirms 6 gadiem
Šo spēli noraka Hornačeks... kā vispār varēja ienākt prātā uzlaist beigās Beikeru?!? Un atstāt Tomasu, kad komandai ir uzbrukums??? Un noņemt Franku... Nu nejēdzība nejēdzības galā... Šķiet, ka vajadzēja viņam kādu pusstundas pārtraukumu minūtes pauzes vietā lai kārtīgi padomātu...
, 2017-12-23 12:32, pirms 6 gadiem
Bet no otras puses, tas ir Hornačeka pats lielākais mīnus... nemācēt uzvarēt “līdzīgās spēles”, šķiet, ka pagājušā sezonā Knicks bija līderi pēc zaudētajam spēlēm, kad iznākums bija mazāks par 3pts...
, 2017-12-26 13:30, pirms 6 gadiem
Ja visai komandai neiet metieni tad ir aizdomas ka pie vainas ir kāds apmeklēts pasākums/dzimšanas diena/ klubs vai vēl kas cits.
Kristaps Porziņģis cenšas apturēt Keilebu Martinu. Foto. USA Sports Today. Scanpix
6

Porziņģim vāja metienu precizitāte, "Heat" ar trejaču rekordu nokārto līdzsvaru sērijā

Otro spēli Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīrā aizvadījusi Kristapa Porziņģa pārstāvētā Bostonas "Celtics". Tā ar 101:111 piekāpās Maiami "Heat", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu pirmās kārtas sērijā (1-1). Porziņģis spēli noslēdza ar sešiem gūtajiem punktiem.
2024. gada labākais sestais spēlētājs Nezs Rīds. Foto: AP/Scanpix

Par NBA labāko sesto spēlētāju tiek atzīts "Timberwolves" spēlētājs Rīds

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi spēlētāju, kurš ir 2023./24. gada sezonas labākais sestais spēlētājs jeb rezervists. Par to kļuvis Minesotas "Timberwolves" centra pozīcijas spēlētājs Nezs Rīds.
Tairīss Maksijs. Foto: USA Today Sports/Scanpix
5

''76ers'' aizsargs Maksijs atzīts par NBA sezonas progresējušāko spēlētāju

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Filadelfijas ''76ers'' aizsargs Tairīss Maksijs atzīts par aizvadītās regulārās sezonas progresējušāko spēlētāju.