Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Melouns: ''Mums ir divas superzvaigznes''

Melouns: ''Mums ir divas superzvaigznes''
Nikola Jokičs un Džamals Marejs svin uzvaru. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Denveras ''Nuggets'' galvenais treneris Maiks Melouns pēc uzvaras Rietumu konferences finālsērijas trešajā spēlē pār Losandželosas ''Lakers'' ar 114:106 atzina, ka komandā šobrīd ir divas superzvaigznes - Nikola Jokičs un Džamals Marejs.

Šonakt Denveras ''Nuggets'' svinēja savu pirmo uzvaru NBA Rietumu konferences finālsērijā ar 114:106 pārspējot Losandželosas ''Lakers''. Lai arī spēles beigās bija intriga par uzvarētāju, Džamals Marejs trāpīja divus trīspunktniekus un nodrošināja uzvaru savai vienībai.

Pēc spēles ''Nuggets'' galvenais treneris Maiks Melouns slavēja Mareju, atzīstot, ka šobrīd komandā ir divas superzvaigznes: ''Šogad zinu, kādu pienesu Džamals mums sniegs, katru spēli. Ja iepriekš to zinājām par Jokiču, bet ne par Mareju, tad tas ir mainījies. Mums ir divas superzvaigznes - Nikola Jokičs un Džamals Marejs. Biju absolūti pārliecināts, ka šodien puiši parādīs labāko sniegumu. Man nebija nekādu šaubu, jo esam uzvarējuši sešas spēles, kuras zaudējuma gadījumā mūs izslēgtu no cīņas par titulu. Visi jau mūs ir paspējuši norakstīt, bet mēs neesam gatavi vēl doties mājās. Mums burbulis patīk.''

Tikmēr Džamals Marejs atzina, ka šobrīd sērijā vajadzēja būt 2:1 par labu Denverai: ''Mēs paši zaudējam otro spēli, tā bija mūsu. Parādījām labu sniegumu, bet dažas rupjas kļūdas lika dārgi mums samaksāt. Jūtam, ka šobrīd sērijā bija jābūt 2:1 par labu mums, bet šobrīd fokusēsimies uz ceturto spēli un par to nedomāsim.''

Sērijas ceturtā spēle notiks naktī uz piektdienu.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...


Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix
32

Porziņģim 20 punkti, Marejs pagarinājuma izskaņā atnes ''Hawks'' uzvaru

Naktī uz piektdienu otro zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Kristapa Porziņģa Bostonas ''Celtics'', kas viesos pagarinājumā ar 122:123 piekāpās Atlantas ''Hawks'', kuras rindās par galveno spēles varoni kļuva Dežonte Marejs. Porziņģim 40 minūtēs laukumā 20 punkti un septiņas bumbas zem groziem.
Lamelo Bols. Foto. AFP.Scanpix
1

Bertāna ''Hornets'' traumētais līderis Lamelo Bols šajā sezonā laukumā neatgriezīsies

Dāvja Bertāna pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Šarlotas ''Hornets'' līderis Lamelo Bols šajā sezonā potītes savainojuma dēļ laukumā vairs neatgriezīsies, ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija.
Kellijs Ūbrei. Foto: USA Today Sports/Scanpix
7

Ūbrei lamā izšķirošu kļūdu pieļāvušos arbitrus, Dreimondu izraida jau 4. minūtē

Nacionālajā basketbola asociācijā uzvaras šonakt svinēja arī Goldensteitas "Warriors", Bruklinas "Nets", Atlantas "Hawks", Losandželosas "Clippers", Ņujorkas "Knicks", Čikāgas "Bulls", Losandželosas "Lakers", Minesotas "Timberwolves", Hjūstonas "Rockets", Sanantonio "Spurs" un Fīniksas "Suns" komandas.