Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Gārnets: "NBA iepriekšējā paaudze burbulī nevarētu spēlēt skaļās lamāšanās dēļ"

Gārnets: "NBA iepriekšējā paaudze burbulī nevarētu spēlēt skaļās lamāšanās dēļ"
Kevins Gārnets. Foto: AFP/Scanpix

NBA leģenda Kevins Gārnets „Complex” veidotajā podkāstā „Load Management” dalījies viedoklī par NBA sezonas pabeigšanu īpaši izveidotajā burbulī Floridā. Gārnets norādīja, ka viņa laikos tas nebūtu iespējams, jo TV kamerās šādos apstākļos nokļūtu pārāk daudz lieku lietu.

„Godīgi sakot, mēs nekad nevarētu spēlēt burbuļa apstākļos,” sacīja Kevins Gārnets, komentējot Covid-19 pandēmijas dēļ izveidoto NBA spēļu norises vietu, kur mači tiek aizvadīti bez skatītājiem tribīnēs un salīdzinoši klusā atmosfērā. Taču Gārneta iebildumi nav saistīti ar nepatiku pret Covid-19 piesardzības pasākumiem vai ko tamlīdzīgu – viņš gluži vienkārši uzskata, ka viņa paaudze spēļu laikā izteikumus nav izvēlējusies, un tas burbuļa apstākļos īsti cauri neietu.

„Vai zināt, cik bieži pretinieka metiena brīdī es esmu kliedzis „Aizvāc to sūdu prom!”? Burbulī mani visi dzirdētu,” teica Gārnets. „Būtu vajadzīga kārtīga cenzūra. Tad nebija šo visu kameru apkārt, tad spēlētāji apkārt staigāja pliki, kad vien vajadzēja. Tā bija cita līga. Mēs bijām īsti veči.”

Gārnets norādīja arī uz to, ka viņa paaudzē spēlētāji daudz asāk uztvēruši savstarpējās sacensības un būtu bijis grūtāk visus ielikt vienā burbulī: „Visi toreiz sacentās. Katrā spēles epizodē varēja aiziet līdz kautiņam.”

44 gadus vecais Gārnets NBA aizvadīja gandrīz 1500 spēles un kļuva par vienu no līgas leģendām. Viņš savu iespaidu basketbolā atstāja arī kā ļoti nepiekāpīgs, sīksts un pat rupjš spēlētājs, kurš nekautrējās pretiniekam laukumā veltīt asākus vārdus un atrast veidu, kā izsist pretinieku no līdzsvara.

Izmantotie resursi:
https://www.complex.com/sports/2020...


, 2020-09-24 10:19, pirms 4 gadiem
Skaņa jau arī tagad ir nogriezta un praktiski neko nevar dzirdēt no laukumā notiekošā
, 2020-09-24 20:32, pirms 4 gadiem
, 2020-09-25 09:14, pirms 4 gadiem
Uzliktuparis kameras un nebutu vairs viņi 'īsti veči'
Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix
9

Porziņģis un Bostona turpinās pirmās kārtas sēriju pret "Heat"

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēles turpinās Bostonas "Celtics" un Kristaps Porziņģis, pulksten 2:00 Austrumu konferences pirmās kārtas sērijas otrajā spēlē uzņemot Maiami "Heat".
Tairīss Maksijs. Foto: USA Today Sports/Scanpix
5

''76ers'' aizsargs Maksijs atzīts par NBA sezonas progresējušāko spēlētāju

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Filadelfijas ''76ers'' aizsargs Tairīss Maksijs atzīts par aizvadītās regulārās sezonas progresējušāko spēlētāju.
Luka Dončičs un Pols Džordžs. Foto. AP. Scanpix
13

Dončičam 32+9 revanšā Losandželosā, Siakams lielisks uzvarā pār "Bucks"

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīrā aizvadītas vairākas spēles. Vienā no tām Dalasas "Mavericks", pateicoties Lukas Dončiča 32 gūtajiem punktiem, viesos ar 96:93 pārspēja Losandželosas "Clippers". Indianas "Pacers" citā spēlē izdevās pārspēt bez Jaņņa Adetokunbo spēlējošo Milvoki "Bucks" un izlīdzināt rezultātu sērijā.