Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Māris Noviks

Žurnālists: "Jaunības naivumā Porziņģis neņem vērā NBA politisko realitāti"

Žurnālists: "Jaunības naivumā Porziņģis neņem vērā NBA politisko realitāti"
Kristaps Porziņģis un Karmelo Entonijs 2017. gada 9. aprīlī Ņujorkā
Foto: Scanpix

Čārlijs Rouzens (Charley Rosen) ir basketbola žurnālists, kurš vislabāk pazīst Ņujorkas "Knicks" prezidentu Filu Džeksonu (Phil Jackson). Pat viņš 20. jūnijā atzina, ka Džeksona nākamo soli nav iespējams prognozēt. Piedāvājām iepazīties ar Rouzena domām par Kristapa Porziņģa nākotni.

Kāpēc Porziņģi nevajadzētu aizmainīt
Viņš neapšaubāmi ir unikāls talants, apveltīts ar atlētismu, metienu no distances un bumbas pārvaldīšanas prasmēm, kādu nav nevienam citam viņa izmēru spēlētājam.

Lai gan Porziņģis sver tikai 230 mārciņas, viņa neatlaidīgais starpsezonas darbs svaru zālē noteikti vairos gan ķermeņa augšdaļas, gan kāju spēku.

Viņa 22. dzimšanas diena 2. augustā joprojām ir piecu nedēļu attālumā un, aizvadījis NBA tikai divas sezonas, Porziņģis turpina pieņemties gan miesās, gan spēles gudrībās.

Lai gan bieži nespēlē savā pamatpozīcijā, viņš joprojām ir draudīgs metienu bloķētājs. Salīdzinot ar debijas sezonu, viņš uzlabojis gandrīz visus rādītājus:

+no 14,1 punkta spēlē līdz 18,1;
+no 42,1% precizitātes metienos no spēles līdz 45,0%;
+no 33,3% precizitātes tālmetienos līdz 35,7%;
+no 12,3 metieniem spēlē līdz 14,9;
+no 1,9 bloķētiem metieniem līdz 2,0;
+no 28,4 nospēlētām minūtēm līdz 32,8.

Kristaps Porziņģis ir nesavtīgs, trenēšanai pakļāvīgs, “Knicks” fanu un Ņujorkas preses pielūgts, kā arī ļoti populārs komandas biedru vidū. Viņš atkārtoti izteicies, ka mīl dzīvot “Lielajā ābolā”.

Viņam ir nepieciešamais, lai izaugtu par regulāru “All Star” spēles dalībnieku un uzticamu franšīzes spēlētāju. Un, iespējams, tālākā nākotnē kļūtu par Slavas zāles kandidātu.

Kāpēc Porziņģi jāaizmaina
Kā jau Fils Džeksons baidījās uzreiz pēc Porziņģa iegūšanas, tik gari un slaidi spēlētāji ir ārkārtīgi pakļauti savainojumu riskam. Patiešām, pirmajās divās sezonās viņš izlaida 26 spēles, tai skaitā šogad juta Ahileja cīpslas iekaisuma sagādātās sāpes.

Viņš tiek izgrūstīts katrā pagriezienā. Par spīti saviem izmēriem, Kristaps Porziņģis ir salīdzinoši neefektīvs, spēlējot “zemajā postā”. Augumā mazāki spēlētāji var soda laukumā viņu apmānīt.

Taču visvairāk uztrauc viņa vispārējā attieksme.

Spēlētājs un viņa brālis (Jānis) ir bieži sūdzējušies, cik slikti “Knicks” izturas pret saviem spēlētājiem. Neapšaubāmi, tādu uzskatu iespaido negatīvās attiecības starp Džeksonu un Karmelo Entoniju. Var droši teikt, ka Melo ģērbtuvēs paustā neapmierinātība ir atstājusi ietekmi uz Porziņģi.

Minētā iemesla dēļ Kristaps Porziņģis neieradās uz pēcsezonas tikšanos ar Džeksonu un devās mājup, nepasakot “uz redzēšanos”.

Citiem vārdiem runājot, jaunais vīrietis savā jaunības naivumā nav ņēmis vērā NBA politisko realitāti. Maiņas, piespiedu maiņas, atsvešinātība starp menedžmentu un spēlētajiem, neapmierināti spēlētāji, kuri pretojas savu treneru spēles plāniem – NBA brīnumainajā pasaulē tā ir ikdiena.

Porziņģis un viņa brālis Jānis arī izteikušies, ka viņi vēlas spēlēt uzvarētāju komandā, cerot, ka tas var notikt Ņujorkā.

Kristaps Porziņģis ir piesaistīts Ņujorkai vēl uz divām sezonām, tai skaitā ar garantēto līgumu 2018. gada sezonā un komandas izvēles iespēju gadu vēlāk. Savukārt 2020. gada sezonā “Knicks” varēs paturēt Porziņģi, ja piedāvās tādu pašu līgumu kā citi pretendenti.

Tādējādi, paturot prātā faktu, ka nākamajās divās sezonās “Knicks”, visticamāk, nebūs tāda uzvarētāju komanda, kādu to vēlas redzēt brāļi Porziņģi, pastāv iespēja, ka klubs viņu 2019.-2020. gadā zaudēs.

Kāpēc neaizmainīt viņu tagad, kad viņš ir vesels un maksimāli pievilcīgs? Ja tā notiks, ko “Knicks” var iegūt? Iespējams, ka tie būtu divi vai trīs starta piecinieka spēlētāji ar “All Star” kalibra spēlētāju tai skaitā, plus pirmās izvēles iespējas jauno spēlētāju izvēles ceremonijā.

Lēmumu pilnībā noteiks Džeksona redzējums par “Knicks” nākotni. Ja viņa līgums netiks pagarināts, tas beigsies 2019. gada vasarā. Vai viņš ir apņēmies nākamajās divās sezonās radikāli mainīt “Knicks” izredzes? Ja tā, viņš varētu mēģināt paturēt Porziņģi.

Varbūt Džeksons skatās tālākā nākotnē. Šajā gadījumā viņš varētu apsvērt maiņas darījumu. To varētu ietekmēt iespējamie ieguvumi pēc Porziņģa aizmainīšanas – iepirkto spēlētāju kvalitāte, viņu līgumu termiņi un izmaksas.

Savā gandrīz 40 gadus ilgušajā draudzībā ar Džeksonu esmu pārliecinājies tikai par vienu – nevienā situācijā nav iespējams pateikt, ko viņš varētu darīt.

Izmantotie resursi:
https://www.fanragsports.com/nba/kn...


, 2017-06-23 15:10, pirms 7 gadiem
...ko tur pārdzīvot?...galvenais lai Kristaps spēlē NBA, pelna miljonus un palīdz Latvijas izlasei!
Galvenās šaizes, kas tagad pēc sava reitinga uzcelšanas, ir iespējamās traumas un uzrauties uz kādas golddigeres...
, 2017-06-23 15:27, pirms 7 gadiem
Minētais žurnālists un arī Fils nemaz nenojauš kāds spēks būs KP gan nākamsezon, gan aiznākam, jo tieši tad viņš būs beidzot pilnbriedumā(aiznākamsezon). Es redzu KP kā AD tipa spēlētāju, kas dominēs abos galos, un tas, ka viņš postā nevar iespiest vēl neko neliecina, to visu var mainīt, un pie tā tiek strādāts. Es ceru, ka Fils nožēlos savu iniciatīvu
Slēpts komentārs: Daniel
, 2017-06-23 15:35, pirms 7 gadiem
Manuprāt, vislielākā problēma ir apstāklī, ka čalis pats nepieņem nevienu lēmumu. No rīta līdz vakaram riņķī danco brālīši un vecāki, kuri māca dzīvot. Izlasot Porziņģa grāmatu, kuras līdzautors ir brālis Jānis, radās iespaids, ka viņš ir pasaules neveiksminieks (ne tikai basketbola laukumā), kurš tagad beidzot uz slavenā mazā brāļa rēķina atriebj visai pasaulei savas neveiksmes. Kristapam ir jānostājas uz pieauguša cilvēka kājām un jāsāk pieņemt pašam savus lēmumus, un tad viss būs OK! Lai veicas!
, 2017-06-23 15:36, pirms 7 gadiem
Grib spēlēt uzvarētāju komandā, bet turpina akli tupēt grimstošajā Ņujorkas "kuģī" - laikam jau nauda ļoti pievilcīga tur, ja par tituliem pat domāt negrib. Manuprāt, tomēr katra spēlētāja sapnis un mērķis ir izcīnīt kādu titulu, bet nu Ņujorkā tas vismaz vēl pāris gadus noteikti nenotiks, lai kādu sastāvu viņi nenolasītu... var jau būt, ka es kļūdos, bet tā pagaidām izskatās...
, 2017-06-23 15:43, pirms 7 gadiem
Porzingis ir pārvērtēts spēlētājs. KP6 ir acīmredzami mīnusi, ko eksperts daļēji ir uzskaitījis. Viņa vārds tiek locīts tik lielā mērā ne jau dēļ paša snieguma laukumā, bet tādēļ, ka tā ir Ņujorka. Varbūt KP kļūs par līgas superzvaigzni. Bet pagaidām ir jāpagaida un jāatvēsina galva
, 2017-06-23 15:51, pirms 7 gadiem
Par gredzeniem NBA vispār nevajag daudz iespringt...pārāk daudz nejaušību un faktoru, kas neļauj to izcīnīt...ok, vienīgā tiešām īstā iespēja nopelnīt NBA gredzenu ir kļūt kā Džordanam, vai vismaz kā Kobe un Lebrons - tad vismaz viens gredzens neizpaliks....a tagad iet spēlēt uz Cavs un sēdēt uz beņķa, kur tava vērtība krītas?
Veidot karjeru ar mērķi uz gredzenu ir stulbums, jo katrà uzvarētāja komandā ir 13.-15.spēlētājs, kuru neviens ierindas fans neatceras, bet gredzens viņam ir...

Nu, kuri šogad pēc minūtēm laukumā bija GSW
, 2017-06-23 15:56, pirms 7 gadiem
Ja runa par Kristapu un NBA gredzenu, tad atbalstu tikai Dirka Novicka variantu...viens gredzens un komandas līderis....un nevis 15.komandas spēlētājs, kurš nàk uz maiņu 1-2 minūtes
, 2017-06-23 16:05, pirms 7 gadiem
fkscd rakstīja: Porzingis ir pārvērtēts spēlētājs. KP6 ir acīmredzami mīnusi, ko eksperts daļēji ir uzskaitījis. Viņa vārds tiek locīts tik lielā mērā ne jau dēļ paša snieguma laukumā, bet tādēļ, ka tā ir Ņujorka. Varbūt KP kļūs par līgas superzvaigzni. Bet pagaidām ir jāpagaida un jāatvēsina galva
sarakstīji sviestu par 22 gadīgu jaunekli .. jebkurš experts nosauks acīmredzamus mīnusus Lebronam, KD, Karijam utt .. - pasaules labākajiem basketbolistiem
, 2017-06-23 16:22, pirms 7 gadiem
Tas žurnālists ir Fila čoms. Netkarīgie apskatnieki ierēc par vinu. Traumatisks? Izlauda 26 spēles? Cik izlaida Patriks Juings??? 51 ja nemaldos... Tas raksts bija domāts, lai aitaisnotos "satrakota" pūla pūla priekšā. Jā - NBA ir mistiskā politika, tikai tāds sīkums, viss šajā dzīvē ir laicīgs un mainīgs...,
, 2017-06-23 16:35, pirms 7 gadiem
pareizi porzis dara, nav ko tur dizhi draudzeeties ar tiem knickiem. ja nepatiik lai maina prom, KP jo labāk! Un pēc debitanta liiguma KP būs brīvais aģents un 90% ka knicks nebūs viņa izvēle!
, 2017-06-23 16:38, pirms 7 gadiem
Rosens ir Fila ku*e,un viņš entos gadus dzīvo pa Fila pakaļu
, 2017-06-23 16:46, pirms 7 gadiem
Nedomāju, ka puiši paši uz savu galvu pieņēma lēmumu par to pēcsezonas tikšanos. Kristapa loma Knicks organizācijā ir milzīga - tīri no publicitātes un pārdošanas viedokļa. Ka tik ne Džeksonu Fils pats nekrīt no sava GM amata ātrāk kā Kristaps pamet NY.
, 2017-06-23 16:52, pirms 7 gadiem
dacii, nepiekrītu!
Ģimene cilvèka dzīvē ir svarīgākais. Bez Jàņa Kristaps tagad varbūt būtu vēl Vefā vai Valmierà...tieši tā pierdze neveiksminiekam Jānim bija tà, kas saprotot vecàkà brāļa kļūdas un neveiksmes, palīdzēja Kristapam nokļūt NBA.... Paseçņiks noskatījās kā Kristapam, runāja ar viņu, ņēma vērā ieteikumud un tagad arī ir NBS...
Kristaps ir 3.tēva dēls, kurš izmantoja vecāko bràļu pieredzi, kuriem bija vara un sudraba zirgi, ar kuriem neuzjāt stikla (NBA) kalnā....viņi ar savu pieredzi un padomu iedeva Kristapam zelta zirgu!
Cita lieta jau ir pašreizējā situācija....skaidrs, ka Jānim nav zinàšanu NBA intrigās....un šo zināšanu trūkums var novest pie daudzu miljonu neiegūšanas....ir tak starpība - 60 miljoni vai 100?
Bet ģimene vienmēr ir prioritāte, no tās nedrīkst atteikties, pasūtīt kā iesaka daciii....ir jāmeklē jauni padomdevēji, bet bràļiem un vecākiem ir jāpaliek lēmuma pieņemšanā....
...un jā, ja lēmumi paliks TIKAI Jāņa pārziņā - būs ziepes, viņš nav šīs līgas profesionālis... Jānis ir stalkers uz NBA
, 2017-06-23 17:08, pirms 7 gadiem
dakots rakstīja: dacii, nepiekrītu!
Ģimene cilvèka dzīvē ir svarīgākais. Bez Jàņa Kristaps tagad varbūt būtu vēl Vefā vai Valmierà...tieši tā pierdze neveiksminiekam Jānim bija tà, kas saprotot vecàkà brāļa kļūdas un neveiksmes, palīdzēja Kristapam nokļūt NBA.... Paseçņiks noskatījās kā Kristapam, runāja ar viņu, ņēma vērā ieteikumud un tagad arī ir NBS...
Kristaps ir 3.tēva dēls, kurš izmantoja vecāko bràļu pieredzi, kuriem bija vara un sudraba zirgi, ar kuriem neuzjāt stikla (NBA) kalnā....viņi ar savu pieredzi un padomu iedeva Kristapam zelta zirgu!
Cita lieta jau ir pašreizējā situācija....skaidrs, ka Jānim nav zinàšanu NBA intrigās....un šo zināšanu trūkums var novest pie daudzu miljonu neiegūšanas....ir tak starpība - 60 miljoni vai 100?
Bet ģimene vienmēr ir prioritāte, no tās nedrīkst atteikties, pasūtīt kā iesaka daciii....ir jāmeklē jauni padomdevēji, bet bràļiem un vecākiem ir jāpaliek lēmuma pieņemšanā....
...un jā, ja lēmumi paliks TIKAI Jāņa pārziņā - būs ziepes, viņš nav šīs līgas profesionālis... Jānis ir stalkers uz NBA
Nebija domāts nolikt ģimeni - bez tās mēs nevaram neviens!
Doma bija tāda, ka Seviļas laikā, kad KP bija 16 gadi, ģimene bija galvenais atbalsts un padomdevējs, bet laikā, kad čalim ir bez dažam minūtēm 22, jāsāk mazāk paļauties uz šajā biznesā nekompetentiem vecākiem un Jāni. Agri vai vēlu mēs visi reiz aizejam no vecākiem un sākam dzīvot patstāvīgi, bet ģimeni tikai uzklausām kā padomdevēju,nevis visa noteicēju.
, 2017-06-23 17:28, pirms 7 gadiem
Visi tikai runā par Filu un KP. Bet man liekas ka trešais šai stāstā ir Entonijs. KP nepatīk Fila attieksme pret Entoniju ka tādā veidā tiek čakarēta komanda. KP izrādīja lojalitāti ne Filam bet Entonijam, Fils to ņēma ļaunā un tagad vēršas arī pret KP pašu - es visu šo uztveru kā personisku Fila atriebību pret KP. Un ko jūs visu laiku skandējat Ņujorka, Ņujorka? Ko dod tā nauda un slava ja visu sezonu komandā un ap to ir vieni vienīgi skandāli? Tādā atmosfērā ir iespējams normāli spēlēt, veidot komandas ķīmiju, kaut ko sasniegt? Nē. Ņujorka sportiskā ziņā nekad neko nesasniegs. Un tā jau bija arī pirms Fila - tā kā vaina nav tikai Filā un tas kā viņš tagad visus čakarē. Vaina ir visā Ņujorkas organizācijā un tās uzbūvē. Porziņģis kādreiz viens pats Ņujorku aizvedīs līdz titulam? Da beidziet. KP vismaz pagaidām nav LJ statusā kas pats par sevi ir jau garants vismaz NBA finālam. Un Ņujorkā jau ir bijis tāds izcils spēlētājs un leģenda kā Patriks Juings - nu un ? Es personiski nesaskatu nevienu iemeslu kāpēc lai Porziņģim būtu jābūt lojālam pret Ņujorku un par visām varītēm vajadzētu palikt tai klubā. Šeit arī visus turpmākos Porziņģa līguma gadus būs vieni vienīgi skandāli un nesaskaņas. Un bez NBA play-off spēlēm.
, 2017-06-23 17:30, pirms 7 gadiem
dacii, man vairāk par brāļu padomiem nepatīk tās modeles, golddigeres, kuras apgrozās tur tuvumā...ka Kristaps liek "like" kaut kādām paneļa zvaigznēm....tas var vairāk sačakarēt karjeru kā nepareizie lēmumi, kurā klubā spēlēt vai kā runāt ar kluba prezidentu....
Atceramies kaut mūsu zelta puisēnu futbolā Verpakovski, kuru noraka Seskieni....čalis vienkārši vairs nevarēja paskriet no kreņķiem un drusku atguvās tikai pēc šķiršanās, bet vilciens jau bija aizgājis...
Bračkas aizraujas ar modelēm - sliktākais variants....es teiktu, ka Kristapam šobrīd piemērots variants kā Aļona Ostapenko (nu, ne jau tieši viņa), bet meitene, kura aizņemta ar savu karjeru un sportu....un nevis ar bagāta čaļa medībām....
, 2017-06-23 17:39, pirms 7 gadiem
dakots rakstīja: dacii, man vairāk par brāļu padomiem nepatīk tās modeles, golddigeres, kuras apgrozās tur tuvumā...ka Kristaps liek "like" kaut kādām paneļa zvaigznēm....tas var vairāk sačakarēt karjeru kā nepareizie lēmumi, kurā klubā spēlēt vai kā runāt ar kluba prezidentu....
Atceramies kaut mūsu zelta puisēnu futbolā Verpakovski, kuru noraka Seskieni....čalis vienkārši vairs nevarēja paskriet no kreņķiem un drusku atguvās tikai pēc šķiršanās, bet vilciens jau bija aizgājis...
Bračkas aizraujas ar modelēm - sliktākais variants....es teiktu, ka Kristapam šobrīd piemērots variants kā Aļona Ostapenko (nu, ne jau tieši viņa), bet meitene, kura aizņemta ar savu karjeru un sportu....un nevis ar bagāta čaļa medībām....
Prātiņ - nāc mājās. Nu salīdzināji. Verpakovskis nekad nav dzīvojis Ņujorkā. Aļona Ostapenko nedzīvo Ņujorkā. Tu vispār saproti kas ir Ņujorka? Viena no pasaules mega pilsētām, kur visa veida modeles un slavenības būs vienmēr - un milzīgā skaitā. Tu nevari būt Ņujorkā un nebūt daļa no šīs saviesīgās pilsētas dzīves un stila, neiet tam visam cauri. Ja tu gribi tikai sportot - tad laikam ir jābrauc uz Jūtu pie mormoņiem vai vēl uz kādu mazāku miestu.
, 2017-06-23 17:44, pirms 7 gadiem
Protams, nav zināmas aizkulieses, pie kādiem apstākļiem KP notinās no komandas sapulces, bet no malas tas diez ko labi neizskatās. Pēc būtības, jauns gurķis uzsauc lāci burkā vīram, kuram viena roka ir pilnībā apgredzenota, vīram, kurš ir trenējis visu laiku labāko planētas basketbolistu. Džeksons, pat ja gribētu, to nevarētu atstāt bez sekām, un šis manevrs ar it kā KP aizmainīšanu ir nepārprotams signāls visiem karstgalvjiem. Bet Džeksons, kā jau viltīgs lapsa, neko no šī iznāciena nevarēja zaudēt - vai nu dabūtu kosmisku paketi maiņā pret KP, vai vienkārši KP paliktu tur, kur viņam ir jābūt. Kristap, Nujorka ir pasaules metropole, un tur tās lietiņas notiek mazliet savādāk kā Kurzemes pludmalē. Prozit!
, 2017-06-23 17:51, pirms 7 gadiem
edviin, es neteicu, ka tieši Aļona!...es teicu, ka tāds cilvēks kā Aļona, kura pati pelna miljonus, nevar dzert un šņaukt kokaīnu, ietur dzelzs disciplīnu utt...no tāda cilvēka mazāk iespējama nodevība...un kas, ka nedzīvo Ņujorkā? Amerikā ir ne tikai USA open, tur ir daudz turnīru...un sportistiem nav laika katru dienu čupoties...dažas reizes mēnesī un ok....
Iedomàjies, Kristapam draudzene ir modele, kura ballītē sašņaukusies kokaīnu un pārguļ ar kādu brāli, kurš arī sašņaucies un to ļooti nožēlo...bet Kristaps spēlē kaut kur Čikāgā...
, 2017-06-23 17:51, pirms 7 gadiem
Šindleru Jēkabs rakstīja: Protams, nav zināmas aizkulieses, pie kādiem apstākļiem KP notinās no komandas sapulces, bet no malas tas diez ko labi neizskatās. Pēc būtības, jauns gurķis uzsauc lāci burkā vīram, kuram viena roka ir pilnībā apgredzenota, vīram, kurš ir trenējis visu laiku labāko planētas basketbolistu. Džeksons, pat ja gribētu, to nevarētu atstāt bez sekām, un šis manevrs ar it kā KP aizmainīšanu ir nepārprotams signāls visiem karstgalvjiem. Bet Džeksons, kā jau viltīgs lapsa, neko no šī iznāciena nevarēja zaudēt - vai nu dabūtu kosmisku paketi maiņā pret KP, vai vienkārši KP paliktu tur, kur viņam ir jābūt. Kristap, Nujorka ir pasaules metropole, un tur tās lietiņas notiek mazliet savādāk kā Kurzemes pludmalē. Prozit!
Bet ko tas Fils tā piesienas KP par to sapulci? Vai tad viņš nesaprot ka KP ir vēl jauns un dumjš? Fils nekad nav trenējis ne Denisu Rodmenu, ne Šakilu O'Nīlu? Tak nevajag. Man liekas - tas ir tikai formāls iemesls - lai būtu kaut kāds pamatojums no Fila puses viņa tagadējiem vārdiem un darbībai. Un lai tak Fils dara ko grib. Ja aizmainīs KP - tad kā saka, pats sev iekodīs kājā. Bet KP nepazudīs jebkurā gadījumā.
, 2017-06-23 17:56, pirms 7 gadiem
Nu te dziļās tēmas parāvās..
, 2017-06-23 17:56, pirms 7 gadiem
dakots rakstīja: edviin, es neteicu, ka tieši Aļona!...es teicu, ka tāds cilvēks kā Aļona, kura pati pelna miljonus, nevar dzert un šņaukt kokaīnu, ietur dzelzs disciplīnu utt...no tāda cilvēka mazāk iespējama nodevība...un kas, ka nedzīvo Ņujorkā? Amerikā ir ne tikai USA open, tur ir daudz turnīru...un sportistiem nav laika katru dienu čupoties...dažas reizes mēnesī un ok....
Iedomàjies, Kristapam draudzene ir modele, kura ballītē sašņaukusies kokaīnu un pārguļ ar kādu brāli, kurš arī sašņaucies un to ļooti nožēlo...bet Kristaps spēlē kaut kur Čikāgā...
Slava un nauda ir pārbaudījums, visiem, ne tikai sportistiem. Un ne visi cilvēki to iztur.
, 2017-06-23 18:01, pirms 7 gadiem
Šindleru Jēkab, ir pavisam saprotams, kàpēc Kristaps notinàs no komandas pēcsezonas sapulces.
Lai publiski nebūtu jāatbalsta Karmelo pret Džeksonu!
Esi bijis kaut vienà šādà pēcsezonas sanāksmē, kur ir konflikts starp komandas administrāciju un komandas līderi?
Līderis tai sapulcē ceļ kājās komandu un vārdos, argumentos uzbrùk administrācijai! Un pamèģini kā komandas biedrs neaizstàvēt līderi, kuram sezonas laikā esi 100 reizes zvērējis uzticību! Tad kas tu esi ??
Neierodoties uz sapulci, Kristaps glàba administrāciju....taču tagad to izmanto pret viņu....
Varbūt vajadzēja ierasties tai sapulcē un komandai kopīgi pieprasīt Džeksona demisiju?...bez Porziņģa dalības tas laikam nebija iespējams
, 2017-06-23 18:05, pirms 7 gadiem
dakots rakstīja: Šindleru Jēkab, ir pavisam saprotams, kàpēc Kristaps notinàs no komandas pēcsezonas sapulces.
Lai publiski nebūtu jāatbalsta Karmelo pret Džeksonu!
Esi bijis kaut vienà šādà pēcsezonas sanāksmē, kur ir konflikts starp komandas administrāciju un komandas līderi?
Līderis tai sapulcē ceļ kājās komandu un vārdos, argumentos uzbrùk administrācijai! Un pamèģini kā komandas biedrs neaizstàvēt līderi, kuram sezonas laikā esi 100 reizes zvērējis uzticību! Tad kas tu esi ??
Neierodoties uz sapulci, Kristaps glàba administrāciju....taču tagad to izmanto pret viņu....
Varbūt vajadzēja ierasties tai sapulcē un komandai kopīgi pieprasīt Džeksona demisiju?...bez Porziņģa dalības tas laikam nebija iespējams
A tu pamēģini atlaist Filu Džeksonu - veci ar n-tajiem gredzeniem pirkstos. Tas ka viņam ir jau uznācis vecuma marasms - tas jau ir cits jautājums. No tā neviens nav pasargāts.
, 2017-06-23 18:47, pirms 7 gadiem
dacii rakstīja: Manuprāt, vislielākā problēma ir apstāklī, ka čalis pats nepieņem nevienu lēmumu. No rīta līdz vakaram riņķī danco brālīši un vecāki, kuri māca dzīvot. Izlasot Porziņģa grāmatu, kuras līdzautors ir brālis Jānis, radās iespaids, ka viņš ir pasaules neveiksminieks (ne tikai basketbola laukumā), kurš tagad beidzot uz slavenā mazā brāļa rēķina atriebj visai pasaulei savas neveiksmes. Kristapam ir jānostājas uz pieauguša cilvēka kājām un jāsāk pieņemt pašam savus lēmumus, un tad viss būs OK! Lai veicas!
Grāmatas autors ir Armands Puče viens pats
, 2017-06-23 18:49, pirms 7 gadiem
edviin, ņemsim kaut vai Latvijas pieredzi!
Armands Krauliņš, kurš izveidoja Vefa "melno nāvi" - skrienam un metam, un visus piebeidzam!
Konflikts ar V.Valteru...un kas sekoja? ...komandas sapulcē visi -Kalniņš, Krištopāns un pārējie atbalstiija Valdi, mēmi kratīja piekrītoši galvas un Žeņa Kisiels atlaida Armandu....
, 2017-06-23 19:28, pirms 7 gadiem
dakots rakstīja: Šindleru Jēkab, ir pavisam saprotams, kàpēc Kristaps notinàs no komandas pēcsezonas sapulces.
Lai publiski nebūtu jāatbalsta Karmelo pret Džeksonu!
Esi bijis kaut vienà šādà pēcsezonas sanāksmē, kur ir konflikts starp komandas administrāciju un komandas līderi?
Līderis tai sapulcē ceļ kājās komandu un vārdos, argumentos uzbrùk administrācijai! Un pamèģini kā komandas biedrs neaizstàvēt līderi, kuram sezonas laikā esi 100 reizes zvērējis uzticību! Tad kas tu esi ??
Neierodoties uz sapulci, Kristaps glàba administrāciju....taču tagad to izmanto pret viņu....
Varbūt vajadzēja ierasties tai sapulcē un komandai kopīgi pieprasīt Džeksona demisiju?...bez Porziņģa dalības tas laikam nebija iespējams
Es saprotu, ka esi piedalījies šajā sapulcē, tāpēc, lūdzu, atreferē šo sapulci. Būsim pateicīgi par to. Prozit!
, 2017-06-23 19:46, pirms 7 gadiem
Šindleru Jēkab, neesi bērnībā lasījis grāmatas par pirātiem?
Nezini , kā notiek dumpis uz kuģa?
1.Komandas līderis katram komandas biedram uzprasa - tu esi ar mani? Gāžam Džeksonu!
2.Komandas sapulcē komanda ir vienota kà dūre un tiek pieprasīta trenera demisija, šajà reizē arī prezidenta Džeksona, jo reàli jaucas treninera darbà....ir ēnu treneris!
3.Kluba vadība, ja saceļas visa komanda, tad piekāpjas....tiek atrasts grēkāzis ...parasti jau tas ir treneris...
, 2017-06-23 19:53, pirms 7 gadiem
dakots rakstīja: Šindleru Jēkab, neesi bērnībā lasījis grāmatas par pirātiem?
Nezini , kā notiek dumpis uz kuģa?
1.Komandas līderis katram komandas biedram uzprasa - tu esi ar mani? Gāžam Džeksonu!
2.Komandas sapulcē komanda ir vienota kà dūre un tiek pieprasīta trenera demisija, šajà reizē arī prezidenta Džeksona, jo reàli jaucas treninera darbà....ir ēnu treneris!
3.Kluba vadība, ja saceļas visa komanda, tad piekāpjas....tiek atrasts grēkāzis ...parasti jau tas ir treneris...
Izskatās, ka esi Astrīdu Lindgrēnu mazliet pārlasījies, jo īpaši Karlsonu. Prozit!
, 2017-06-23 20:01, pirms 7 gadiem
Šindler, tagad vairs nav tāda Karlsona!...tagad ir Kàšons!
, 2017-06-23 20:39, pirms 7 gadiem
edviins straume rakstīja: A tu pamēģini atlaist Filu Džeksonu - veci ar n-tajiem gredzeniem pirkstos. Tas ka viņam ir jau uznācis vecuma marasms - tas jau ir cits jautājums. No tā neviens nav pasargāts.
Šoreiz gredzeni pie atlaišanas nav arguments. Komandas īpašnieks ir īpaši bagāts skopulis. Ja atlaiž Filu, tad jāizmaksā kompensācija 24 citroni. Dolens nogriezīs sev drīzāk pirkstu, nekā atdos vienkārši 24 citronus.
, 2017-06-23 23:25, pirms 7 gadiem
dakots rakstīja: Šindleru Jēkab, ir pavisam saprotams, kàpēc Kristaps notinàs no komandas pēcsezonas sapulces.
Lai publiski nebūtu jāatbalsta Karmelo pret Džeksonu!
Esi bijis kaut vienà šādà pēcsezonas sanāksmē, kur ir konflikts starp komandas administrāciju un komandas līderi?
Līderis tai sapulcē ceļ kājās komandu un vārdos, argumentos uzbrùk administrācijai! Un pamèģini kā komandas biedrs neaizstàvēt līderi, kuram sezonas laikā esi 100 reizes zvērējis uzticību! Tad kas tu esi ??
Neierodoties uz sapulci, Kristaps glàba administrāciju....taču tagad to izmanto pret viņu....
Varbūt vajadzēja ierasties tai sapulcē un komandai kopīgi pieprasīt Džeksona demisiju?...bez Porziņģa dalības tas laikam nebija iespējams
Pilnīgu sviestu, manuprāt, Tu te sarakstīji. Ja nemaldos, tad šīs sapulces notiek vienatnē ar katru spēlētāju atsevišķi. Kāds Tev dumpis? Tad medijos tas arī jau būtu kkur uzosts. Nevajag te filmu sižetus tagad veidot.
, 2017-06-24 09:19, pirms 7 gadiem
Fils iedomājas ka ir personība un tas ir pamatoti,bet Fils īsti neizprot kas ir vienradzis,tas iespējams un, laiks arī rādīs ,ir kas vairāk kā Fila lielais ego.
, 2017-06-24 10:21, pirms 7 gadiem
Daniel rakstīja: sarakstīji sviestu par 22 gadīgu jaunekli .. jebkurš experts nosauks acīmredzamus mīnusus Lebronam, KD, Karijam utt .. - pasaules labākajiem basketbolistiem
Runa, pirmkārt, ir par mega ažiotāžu, kas ir sacelta ap KP. Gobers vai Deiviss nav ne pa gramu sliktāki spēlētāji, bet visi vārās tikai ap KP.
Salīdzināt KP ar tevis minētajiem spēlētājiem ir muļķība. Līdz viņu dominējošajam spēkam KP ir kā no zemes līdz debesīm
Kristaps Porziņģis cenšas apturēt Keilebu Martinu. Foto. USA Sports Today. Scanpix
68

Porziņģim vāja metienu precizitāte, "Heat" ar trejaču rekordu nokārto līdzsvaru sērijā

Otro spēli Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīrā aizvadījusi Kristapa Porziņģa pārstāvētā Bostonas "Celtics". Tā ar 101:111 piekāpās Maiami "Heat", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu pirmās kārtas sērijā (1-1). Porziņģis spēli noslēdza ar sešiem gūtajiem punktiem.
Šejs Gildžess-Aleksandrs. Foto: USA Sports Today/Scanpix
1

Gildžess-Aleksandrs un Holmgrens nokārto graujošu "Thunder" uzvaru pār "Pelicans"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadīta otrā play-off sērijas spēle starp Rietumu konferences regulārā turnīra čempioni Oklahomsitijas "Thunder" un Jona Valančūna pārstāvēto Ņūorleānas "Pelicans". Mājinieki svinēja vieglu uzvaru ar 124:92.
2024. gada labākais sestais spēlētājs Nezs Rīds. Foto: AP/Scanpix

Par NBA labāko sesto spēlētāju tiek atzīts "Timberwolves" spēlētājs Rīds

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi spēlētāju, kurš ir 2023./24. gada sezonas labākais sestais spēlētājs jeb rezervists. Par to kļuvis Minesotas "Timberwolves" centra pozīcijas spēlētājs Nezs Rīds.