Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Pasečņiks: "Rīt no rīta jābrauc pie kluba"

Pasečņiks: "Rīt no rīta jābrauc pie kluba"
Anžejs Pasečņiks
Foto: AFP / Scanpix

"Tagad galvenais neatslābināties, turpināt strādāt un likt jaunus mērķus," pēc nonākšanas Filadelfijas "76ers" aizgādībā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) draftā intervijā "Latvijas Televīzijai" sacīja basketbolists Anžejs Pasečņiks.

"Ļoti grūti aprakstīt emocijas, esmu strādājis un domājis par šo momentu pēdējos piecus gadus, tāpēc pat nezināju, kā īsti reaģēt. Nosauca manu vārdu, piecēlos, sakārtoju uzvalku, paspiedu roku aģentam un gāju ar smaidu sejā," brīdi pēc sava vārda izdzirdēšanas drafta ceremonijā atcerējās Anžejs. "Tagad galvenais neatslābināties, turpināt strādāt un likt jaunus mērķus."

"Ziņas telefonā nāk tik daudz, ka nespēju visam izsekot. Galvenais ir uzturēt kontaktu ar vecākiem un draudzeni, kura arī nevarēja aizmigt visu nakti un mājās viena pati bļaustījās. Tagad visa ģimene un draudzene ir priecīgi un man par to arī milzīgs prieks," par saziņu ar saviem tuvajiem stāstīja Pasečņiks.

"Biju atrādīties piecās sešās komandās un to vidū nebija Filadelfija, bet, cik zinu, viņi bija ļoti ieinteresēti. Prieks, ka viņi gribēja mani dabūt. Rīt no rīta jābrauc pie viņiem uz intervijām un pārrunām, tad arī zināšu kaut ko vairāk," sacīja basketbolists, atklājot, ka vēl nav sagaidījis zvanu no kluba vadības. "Dzīvojot un spēlējot Eiropā, ir grūti skatīties NBA basketbolu, varbūt tikai Kristapa un Dāvja spēles, bet Filadelfijai pasekot tā ļoti nav sanācis."

"Gribu pateikt paldies treneriem - mans pirmais treneris bija Guntars Jonāns, kurš ielika manī milzīgu darbu. Pēc tam ļoti daudz ar mani strādāja Nikolajs Mazurs. Svaru zālē ar mani visu dzīvi strādājis Viktors Lācis, ieguldot ļoti, ļoti lielu darbu. Ir daudz treneru un paietu ilgs laiks, lai visus uzskaitītu. Protams, arī treneri, kas ar mani strādāja Spānijā. Visiem jāsaka liels paldies par to, ka palīdzēja man šeit nokļūt."

"Ja būs jāspēlē vasaras līgā un jādara vēl kaut kas, tad nezinu, kā būs ar slodzi. Skatīsimies. Ļoti vēlos spēlēt izlasē, īpaši šogad, kad visi esam kopā - gribētu tur būt, bet redzēsim. Pašlaik komentārus par to nevaru sniegt," Pasečņiks norādīja, ka ir pāragri prasīt par dalību Latvijas valstsvienībā šovasar.

LTV intervija ar Anžeju Pasečņiku pēc drafta


, 2017-06-23 13:23, pirms 7 gadiem
Rīt no rīta iznāks no kluba.
, 2017-06-23 14:22, pirms 7 gadiem
Narkomāns Jānis rakstīja: Rīt no rīta iznāks no kluba.
Asprātīgi, bet lai jau aiziet, ja grib, ir pelnījis tā teikt. Svarīgi tikai ko klubā dari - Meivezers arī vazājas pa viņiem, bet pēc 3h ceļas augšā un mauc kapāt. Ja ir attieksme, rezultāts būs, ja nav, ta arī klubu celibāts neglābs.
, 2017-06-23 17:30, pirms 7 gadiem
kāzus var sanākt.. aizbrauc uz klubu, a tur visi brīnās- kas ta tu tāds, mēs neko nezinām? pagājšgadu pie mums tu nespēlēji
, 2017-06-23 20:14, pirms 7 gadiem
Chelubejs rakstīja: kāzus var sanākt.. aizbrauc uz klubu, a tur visi brīnās- kas ta tu tāds, mēs neko nezinām? pagājšgadu pie mums tu nespēlēji
Tas tev nav nekāds kolhozs!
, 2017-06-24 02:43, pirms 7 gadiem
Izlase var gadu pagaidīt, domāju prātīgāk ir nespēlēt šogad
, 2017-06-24 09:50, pirms 7 gadiem
Ietiktu vinam drizak pateikties Spanijas treneriem vispirms, nevis Mauzuram utt. jo Latvija pie VEF bija pakasis 2 gadus.
, 2017-06-24 11:50, pirms 7 gadiem
vf rakstīja: Izlase var gadu pagaidīt, domāju prātīgāk ir nespēlēt šogad
Nu te visādi tev oponēs. Bet kurš tur (laikam Jokičs) spēlēja drafta gadā.
, 2017-06-24 12:11, pirms 7 gadiem
Jēkabpils rakstīja: Ietiktu vinam drizak pateikties Spanijas treneriem vispirms, nevis Mauzuram utt. jo Latvija pie VEF bija pakasis 2 gadus.
Tās nu gan ir totālākās muļķības, lūdzams, tādas vairs nerakstīt, ja jums ir pat problēmas atcerēties viņa sezonas šeit, labi?
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
3

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.