Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Pasečņika aģents: "Esam izgājuši cauri daudzām grūtībām"

Pasečņika aģents: "Esam izgājuši cauri daudzām grūtībām"
Anžejs Pasečņiks
Foto: AFP / Scanpix

"Arī Eiropā ir daudz iespēju, ko izskatīsim. Tuvāko divu nedēļu laikā pieņemsim lēmumu par to, ko taisāmies darīt," pēc tam, kad Filadelfijas "76ers" NBA draftā ieguva Anžeju Pasečņiku intervijā LTV sacīja basketbolista aģents Artūrs Kalnītis.

"Sajūtas ir neaprakstāmas. Ar Anžeju strādāju septiņus gadus un šāds notikums ir kaut kas īpašs. Esam izgājuši cauri daudzām grūtībām. Atrodoties šeit un redzot viņa sejā smaidu, kad tika izsaukts, tas ir fantastiski," izjūtas pēc Pasečņika draftēšanas intervijā LTV raksturoja Kalnītis.

"Kā aģents vienmēr uz lietām skatos piesardzīgāk, ir jāizvērtē visi varianti. Ir piepildījies labākais scenārijs, par to esam ļoti priecīgi. Zinām, ka viņš ir aizmainīts uz Filadelfiju - uz jaunu komandu, kas būvē sevi, un domāju, ka Anžejs varēs augt kopā ar Filadelfijas komandu," turpināja aģents.

"Šobrīd par to [spēlēšanu NBA jau nākamajā sezonā] vēl neesam pieņēmuši. Izskatīsim visus variantus. Arī Eiropā ir daudz iespēju, ko izskatīsim. Tuvāko divu nedēļu laikā pieņemsim lēmumu par to, ko taisāmies darīt," Kalnītis vēl nekonkretizēja Pasečņika tālāko rīcību. ""Sixers" ir jauna un perspektīva komanda, kam ir liels potenciāls un daudz jaunu spēlētāju. Domāju, ka Anžejs tur iekļausies ļoti veiksmīgi - jautājums ir tikai tas, kad taisāmies uz turieni iet."

Tikmēr "Sixers" prezidents Braiens Kolandželo preses konferencē norādījis, ka visi sezonu Eiropā pavadījušie un tagad draftētie garie spēlētāji (arī francūzis Matiass Lesors un austrālietis Džona Boldens), visticamāk, pagaidām paliks Eiropā. Pasečņikam vēl ir spēkā līgums ar "Gran Canaria", Boldenam - ar "Crvena Zvezda", bet Lesors esot tuvu līguma parakstīšanai ar Bambergas "Brose". Visa Kolandželo preses konference vēl nav pieejama.


, 2017-06-23 11:02, pirms 7 gadiem
Kā atzīmēs? Ņujorkā ar to nav problēmu... Prozit!
, 2017-06-23 11:05, pirms 7 gadiem
Būtu labi, viņam palikt NBA, jo varētu progresēt individuāli, kā arī domāju, ka viņš stabili tiktu pie 10-15 minūtēm, ņemot vērā, ka arī Embīds ir traumatisks. Eiropā kāda jēga spēlēt, neredzu tiešām, varbūt vairāk minūtes, bet dēļ 5 min starpības tagad būt Eiropā nezin nezin
, 2017-06-23 11:07, pirms 7 gadiem
tādam Kurucam vajadzīga sezona Eiropā, bet Andžejs jau varētu iet uz PHI - spēles laiks ir bijis pietiekami liels, varētu iekļauties komandā un attīstīt NBA nepieciešamās īpašības - mierīgi uzlabot fizisko, trenēt individuālos mīnusus un pamazām kāpināt minūtes..
, 2017-06-23 11:08, pirms 7 gadiem
Žēl, Nets būtu ideāls variants, bet labi, ka paņēma vispār pirmajā kārtā.
, 2017-06-23 11:11, pirms 7 gadiem
ps - PHI ar katru sezonu kļūs spēcīgāka un līdz ar to jaunpienācējiem kļūs grūtāk iekļauties sastāvā
, 2017-06-23 11:11, pirms 7 gadiem
Spēlējot eirotpa būt iespēja, ka viņš šogad uzspēlē izlasē, bet vienalga ceru, ka spēlēs nba.
, 2017-06-23 11:28, pirms 7 gadiem
Jāskatās, kādas viņam prioritātes - ja grib spēlēt izlasē, tad NBA šosezon būs grūti, jo sākumā nepaspēs sevi pierādīt treniņnometnēs.
, 2017-06-23 11:41, pirms 7 gadiem
Nu ja viņam ir varianti spēlēt Valensijā vai Barselonā, tad tas būtu jāizmanto.
, 2017-06-23 12:01, pirms 7 gadiem
Domāju, ka tieši augšanas ziņā, viņam būtu lietderīgi tikt eirolīgā un tur sezonu paspēlēt, lai varētu pa sezonas laiku pielikt un būt gatavāks tam aizokeāna basketbolam
, 2017-06-23 12:08, pirms 7 gadiem
Nu traki viņam- priekšā Embīds un Okafors. Ar komandu nepaveicās, bet nu cerēsim uz to labāko un pēc iespējas ātrāku spēlēšanu NBA
, 2017-06-23 12:12, pirms 7 gadiem
Nu paliekot Eiropā ir risks, ka neizdodas tik labi progresēt vai tikt pie spēles laika (nepaveiksies ar treneri utt.) un tad jau ielekt atpakaļ NBA vilcienā varētu būt grūtāk. Tiesa nav jau tā ka Anžejs var pats tagad teikt - es šogad spēlēš NBA un viss. Ja Filadelfija teiks un uzskatīs, ka jāpaliek gads Eiropā tad nu tā arī būs jādara. Iespējams tiešām daudz kas būs atkarīgs no Embīda veselības - ja viņš varēs spēlēt 30minūtes, tad citiem garajiem jau minūtes mazāk. Priekšā jau tomēr vēl ir Okafors un Holmss. Ok, tādu Okaforu varbūt arī aizmainīs, bet nu tomēr - varētu būt ka Filadelfija tiešām arī nebūs ieinteresēta uzreiz ņemt Anžeju uz NBA - drīzāk nākamsezon.
, 2017-06-23 12:15, pirms 7 gadiem
Nez man sixeri neliekas ta piemerotaka komanda prieks Andzeja, toker tur jau 3 garie ir.
, 2017-06-23 12:17, pirms 7 gadiem
Bet es tikai PAR spelesanu NBA, kamer vilciens nav aizbraucis!Eiropa paspejis uzspelet pietiekami, tomer vina vecuma speletajam KP si jau bus 3. Sezona ....
, 2017-06-23 12:20, pirms 7 gadiem
Hmm... rakstīja: Nu paliekot Eiropā ir risks, ka neizdodas tik labi progresēt vai tikt pie spēles laika (nepaveiksies ar treneri utt.) un tad jau ielekt atpakaļ NBA vilcienā varētu būt grūtāk. Tiesa nav jau tā ka Anžejs var pats tagad teikt - es šogad spēlēš NBA un viss. Ja Filadelfija teiks un uzskatīs, ka jāpaliek gads Eiropā tad nu tā arī būs jādara. Iespējams tiešām daudz kas būs atkarīgs no Embīda veselības - ja viņš varēs spēlēt 30minūtes, tad citiem garajiem jau minūtes mazāk. Priekšā jau tomēr vēl ir Okafors un Holmss. Ok, tādu Okaforu varbūt arī aizmainīs, bet nu tomēr - varētu būt ka Filadelfija tiešām arī nebūs ieinteresēta uzreiz ņemt Anžeju uz NBA - drīzāk nākamsezon.
i have money u broke ass niggas
, 2017-06-23 12:29, pirms 7 gadiem
Neskatoties uz to, ka filadelfijai jau ir vairāki labi, (kaut arī traumatiski) spēlētāji, patiktu, ja sāktu jau tagad spēlēt NBA.. bet cik zinu, filadelfijai tad viņš jāizpērk vēl no gran canaria par 400 pakām, pie tam eiro.. var jau vēl sezonu pakapāt eiropâ, bertāns arī atgriezās nba pēc laika, kaut arī tur cits scenārijs gan nedaudz bija, bet tiek pie savām pāris minuutēm pat tādā organizācijā kā spurs. Filā Anžejs dabūs savu laiku tāpat. Taf jau redzēs kā būs.
, 2017-06-23 12:30, pirms 7 gadiem
Vairâki labi garie spēlētâji gribēju teikt
, 2017-06-23 14:55, pirms 7 gadiem
okafors ies prom.piemint manus vaardus
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
11

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.
Kavai Lenards. Foto. USA Sports Today. Scanpix
10

Par ASV basketbola superizlases pēdējo dalībnieku kļūst Lenards

Amerikas Savienotās Valstis nosaukušas vīriešu basketbola izlases sastāvu dalībai Parīzes olimpiskajās spēlēs. Iepriekš bija zināmi 11 dalībnieki, bet pēdējā vagonā ielēcis Kavai Lenards no Losandželosas "Clippers".