Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"76ers" ģenerālmenedžeris: "Pasečņiku redzam kā nākotnes centru"

Andrejs Siliņš

"76ers" ģenerālmenedžeris: "Pasečņiku redzam kā nākotnes centru"
Adams Silvers un Anžejs Pasečņiks
Foto: AFP / Scanpix

"Šogad draftētajiem spēlētājiem ir līgumi Eiropā, kas prasītu tos izpirkt. Ar dažiem no šo spēlētāju pārstāvjiem bijušas sarunas par to, ka arī no viņu puses šobrīd nav vēlēšanās jau šobrīd būt komandā," pēc sešu spēlētāju, tai skaitā Anžeja Pasečņika iegūšanas NBA draftā sacīja Filadelfijas "76ers" prezidents un ģenerālmenedžeris Braiens Kolandželo.

"Ar 25. numuru izvēlējāmies spēlētāju, kuram cītīgi sekojām Eiropā. Vēlos izrunāt viņa vārdu ļoti daiļrunīgi un centīšos, lai gan ir ļoti vēls," smējās Kolandželo, tiesa, ar Anžeja Pasečņika vārdu ģenerālmenedžeris tika galā ļoti labi. "Strādāšu pie tā [viņa vārda izrunāšanas], apsolu."

"Viņš ir talantīgs septiņas pēdas un vienu divas collas garš centrs. Ļoti atlētisks, ļoti mobils, turpina attīstīt savu spēli uzbrukumā. Labs un jauns talants, ko redzam kā nākotnes centru spēlē. Esam ļoti sajūsmināti par to," Anžeju raksturoja Kolandželo.

"Skatāmies uz komandas sastāvu kā diezgan pilnu. Mums ir dažas brīvas vietas, ko varam aizpildīt ar brīvajiem aģentiem vai maiņas darījumiem. Pagaidām nav zināms, vai [pagājušogad draftētais turku vieglais uzbrucējs] Furkans Korkmazs mums pievienosies. Tas izskatās aizvien ticamāk - to vēlamies gan mēs, gan viņš pats. Šis varētu būt labs laiks, lai viņš pievienotos," sacīja Kolandželo.

"Esot komandas būvēšanas procesā, ir noteikts skaits jauno spēlētāju. Jāatstāj vieta arī veterāniem. Šogad draftētajiem spēlētājiem ir līgumi Eiropā, kas prasītu tos izpirkt. Ar dažiem no šo spēlētāju pārstāvjiem bijušas sarunas par to, ka arī no viņu puses šobrīd nav vēlēšanās jau šobrīd būt komandā," norādīja "Sixers" prezidents.

"Ieguldām lielu darbu spēlētāju skautošanā Eiropā, bet šī ir globāla spēle - labākos talantus meklējam visur. Džona [Boldens] dzimis Austrālijā un treneris [Brets] Brauns ir labi pazīstams ar viņa ģimeni - Džonas tēvs spēlēja kopā ar Bena Simonsa tēvu. Līgā šobrīd ir vairāk nekā 25% ārzemnieku. Tas norāda uz to, cik globāla šī spēle ir kļuvusi un mums jāstrādā daudz vairāk, lai atrastu talantus un tos novērtētu."

"Pasečņiks spēlē "Gran Canaria", aizvadīja tur pirmo gadu (patiesībā jau otro - A.S.) un tur attīstās ātrāk. Dažreiz tieši tas, kādā līgā un klubā jaunais spēlētājs spēlē, iespaido tavas domas. Tiešām uzskatām, ka spēlētāji, kurus esam izvēlējušies, var attīstīties par labiem NBA spēlētājiem. Ja tā nebūtu, mēs viņus neizvēlētos. Tāpat kā ar Furkanu, uzturēsim kontaktus, izveidosim attiecības, lai beigu beigās nonāktu pie lēmuma, kad un vai viņi pievienosies komandai, un kāda būs viņu vērtība."

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/Sixers/

     [+] [-]

, 2017-06-23 12:38, pirms 7 gadiem
Ideāli būtu normāls spēles laiks Eirolīgas līmenī tagad. Bija baumas par Barselonu un Valensiju, bet varbūt kāds basketbola nūģis var pakomentēt, cik reāli viņam tur būtu aizvadīt 15-20 min uz laukuma?

  -1 [+] [-]

, 2017-06-23 12:46, pirms 7 gadiem
Gaidam ekspertu viedokļus. Manuprāt, Andžam vislabākais būtu palikt Kanārijās, kur būs gan spēles laiks, gan arī labs līmenis. Bet pēc gada varētu mēģināt iet uz Filadelfiju. Prozit!

     [+] [-]

, 2017-06-23 12:50, pirms 7 gadiem
Labāk būtu jau šogad pabružāties NBA
Slēpts komentārs: skverzaks1

  +6 [+] [-]

, 2017-06-23 13:16, pirms 7 gadiem
Piekrītu Jēkabam. Klubs diezvai izpirks viņu, ja pagaidām ir kas spēlē garo pozīcijās.. Ticu ka jau nākamgad NBA spēlēs patstāvīgi jau 3, varbüt pat visi četri letiņi. Prieks par LV basketbola izaugsmi man ir liels, liela loma tajā, manuprāt, porziņģa izaugsmei. Super!

     [+] [-]

, 2017-06-23 13:43, pirms 7 gadiem
Viss skaidrs pec sita, Pasecniks paliek Eiropa!

  +2 [+] [-]

, 2017-06-23 13:51, pirms 7 gadiem
skverzaks1 rakstīja: Nezinu ko pīpē Sixers, bet kāda jēga bija ņemt Pasečķņiku?
Gan jau Embīdu paturēs, bet no otra palaidņa mēģinās tikt vaļā ar kādu maiņas darījumu..

  +1 [+] [-]

, 2017-06-23 15:24, pirms 7 gadiem
I.Zubac labs piemērs leikeros - iesāka dziļā rrezervē, bet sezonas brigās jau vāca double-double

  -1 [+] [-]

, 2017-06-24 01:22, pirms 7 gadiem
Pasečņiku redzan ka nbakotnes hipotenuzu lol

     [+] [-]

, 2017-06-26 15:13, pirms 7 gadiem
ko nozīmē A.S.?