Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Durents priecājas par "Warriors" pavadīto laiku un gatavs pagarināt līgumu

Durents priecājas par "Warriors" pavadīto laiku un gatavs pagarināt līgumu
Kevins Durents
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas finālu trešo reizi pēc kārtas sasniegusi Goldensteitas "Warriors", kuras jaunpienācējs Kevins Durents, atskatoties uz pagājušo vasaru, norādījis, ka pieņēmis pareizo lēmumu.

"Par 100 procentiem pieņēmu pareizo lēmumu," vēl pirms iekļūšanas finālā par pievienošanos Goldensteitas "Warriors" teica uzbrucējs Kevins Durents, turklāt viņš norādīja, ka viedokli neietekmētu pat zaudējums finālā jeb atkal palikšana bez trofejas. "Jūtu, ka šī ir vieta, kur man jāatrodas. Arī iepriekšējie gadi bija lieliski, bet domāju, ka šajā dzīves posmā man jāatrodas tieši šeit. Izbaudu katru soli."

Tomēr 2014. gada līgas MVP apzinās, ka kritiķus nekad neapklusināsi: "Viņi vienmēr runās. Lai ko tu darītu, neviens nepriecāsies. Šeit [Goldensteitā] saņemu atbalstu un uzmundrinošus vārdus. Taču allaž atradīsies kāds, kurš labajās situācijās kritizēs. Tāda ir dzīve."

Durents pagājušajā vasarā noslēdza līgumu uz vienu sezonu ar iespēju to pagarināt uz vēl vienu gadu. Kā norādīja spēlētājs, viņš izbaudījis kopā ar "Warriors" pavadīto laiku un neplāno meklēt citu komandu. Ja līgums tiks pagarināts, Durents nākamajā sezonā saņems 27,7 miljonus dolāru.

Durents finālā spēlējis vienu reizi – 2012. gadā viņš, Rasels Vestbruks un Džeimss Hārdens spēkojās ar Maiami "Heat", tomēr zaudēja Lebrona Džeimsa komandai. "Šķita, ka tas ir mūsu laiks. Gribējām izbaudīt mirkli – bijām to pelnījuši. Tas bija īpašs, īpašs laiks," teica Durents, kuram, visticamāk, būs iespēja revanšēties Džeimsam.

Izmantotie resursi:
The Undefeated — Sports, Race, Culture, HBCUs...


Slēpts komentārs: Bostonietis
, 2017-05-23 11:52, pirms 7 gadiem
tad jau Igijs prom?
, 2017-05-23 12:22, pirms 7 gadiem
Mīkstākais lupata NBA, no visas sirds novēlu viņam nekad neiegūt titulu.
, 2017-05-23 12:28, pirms 7 gadiem
senscore rakstīja: Mīkstākais lupata NBA, no visas sirds novēlu viņam nekad neiegūt titulu.
Lebrons tāda pati lupata bija
, 2017-05-23 12:34, pirms 7 gadiem
comon88 rakstīja: Lebrons tāda pati lupata bija
Pievienoties 73win komandai, kura tevi no 1-3 iznesa Playoffā gadu iepriekš un uz paša pleciem arī balstās liela daļa atbildības sērijas zaudēšanā. Warriors jau reg. sezonas laikā parādīja, ka arī bez Duranta var uzvarēt titulu, finālā viņi būtu pilnīgi noteikti arī bez KD. Neviena Lebrona komanda pat tuvu titulam bez viņa dalības nebūtu. Neesmu James fans nekādā ziņā, bet nu Durants ar savu vasaras pāreju pazaudēja jebkādu cieņu NBA.
, 2017-05-23 12:34, pirms 7 gadiem
Kā man ir apnikusi šitā SC troļļu d...iršana. Lebrons varēja aiziet gan uz Heat gan pēc tam atpakaļ uz Klīvlendu, bet KD nevarēja iet uz Warriors? Tiešām, SC idiņu bars.
Slēpts komentārs: edviins straume
, 2017-05-23 12:38, pirms 7 gadiem
edviins straume rakstīja: Tu būtu tas cieņas rādītājs????
Es nerunāju tikai par sevi. Izvelc galvu no Duranta pakaļas pirms raksti Visu laiku tizlākā un mīkstākā tāda kalibra spēlētāja pāreja, tas nav pat diskutējams.
, 2017-05-23 12:39, pirms 7 gadiem
senscore rakstīja: Mīkstākais lupata NBA, no visas sirds novēlu viņam nekad neiegūt titulu.
Tu būtu daudz priecīgāks ja viņš spelētu 76eros,Bruklyna,Sacramento vai Minessota kurām titulus neredzet ka savas ausis.Ari pat OKC butu otrais aiz RW muguras jo tādu statistiku vins savākt nevarētu.
, 2017-05-23 12:42, pirms 7 gadiem
edviins straume rakstīja: Kā man ir apnikusi šitā SC troļļu d...iršana. Lebrons varēja aiziet gan uz Heat gan pēc tam atpakaļ uz Klīvlendu, bet KD nevarēja iet uz Warriors? Tiešām, SC idiņu bars.
Laikam esi kurmis. Lebronam pirms Heat, kad spēlēja Klīvlendā, ar to komandu nekur nepretendēja. Durents ar OKC arī šogad būtu titula pretendenti. Lebrons uz Heat aizgāja, kad tā bija laba komanda, bet nekas tāds, kas pirms viņa bija favorīti konferencē vai līga. Tikmēr KD aiziet uz 73-9 komandu, kas VIŅU pieveica. Ja tik grūti saskatīt atšķirību, tad neraksti neko.
, 2017-05-23 12:43, pirms 7 gadiem
Zinu ka mani Celtics finālā netiks bet Novēlu Cavs titulu
Slēpts komentārs: edviins straume
, 2017-05-23 12:43, pirms 7 gadiem
jarka100 rakstīja: Tu būtu daudz priecīgāks ja viņš spelētu 76eros,Bruklyna,Sacramento vai Minessota kurām titulus neredzet ka savas ausis.Ari pat OKC butu otrais aiz RW muguras jo tādu statistiku vins savākt nevarētu.
Minesota tajā sarakstā neiederas vairs. OKC iepr. sezonā bija pilnīgi reāli titula pretendenti.
, 2017-05-23 12:44, pirms 7 gadiem
edviins straume rakstīja: Nav diskutējams ar ko? Ar SC troļļu kolektīvo idiņu baru??? Tu tak esi stulbenis.
Izņemot tukšu salmu kulšanu, vari iemest kādu argumentu? Es tev vairākus jau nosaucu.

Nav diskutējama ar Duranta un GSW keponiem. Skaidrs, ka tālāk par viņu pakaļām neredz.
, 2017-05-23 12:45, pirms 7 gadiem
senscore rakstīja: Pievienoties 73win komandai, kura tevi no 1-3 iznesa Playoffā gadu iepriekš un uz paša pleciem arī balstās liela daļa atbildības sērijas zaudēšanā. Warriors jau reg. sezonas laikā parādīja, ka arī bez Duranta var uzvarēt titulu, finālā viņi būtu pilnīgi noteikti arī bez KD. Neviena Lebrona komanda pat tuvu titulam bez viņa dalības nebūtu. Neesmu James fans nekādā ziņā, bet nu Durants ar savu vasaras pāreju pazaudēja jebkādu cieņu NBA.
Nesaprotu kādēļ pēķšņi Durants ir tas sliktais . Tad jau visas zvaigznes, kas aizgāja uz labāku komandu vajadzētu necienīt. Paskaties kaut vai uz Lebornu, nekādi nespēja uzvarēt Bostonu. Apnika zaudēt, sazvanījās ar Wade, Bosh un Joe Johnson sarunāja uztaisīt superteam, lai uzvarētu Bostonu. Abi ar Bosh aizgāja uz Miami, Joe Johnsons palika ATL, jo tur deva kosmisku algu. Pēc ta, kad Wade un Bosh vairs nevilka un James saprata, ka ar MIA vairs titulus neizcīnīs aizgāja uz Klīvlendu, kur bija labāka situācija. To pašu varētu teikt par vēl citām zvaigznēm.
, 2017-05-23 12:47, pirms 7 gadiem
Domāju, Durents noklusē par īstajiem iemesliem, kādēļ aizgāja no Thunder un kāpēc tagad Goldensteitā jūtas tik laimīgs. Lai cik metienus pa spēli neizdarītu Karijs, Klejs vai kāds cits, tas vienalga nav salīdzināms ar savtīgā statu kačātāja Westbruka izgājieniem. + visam tam Karijs, Grīns, Igijs, McGee, arī Klejs - viņi visi ir tādi pozitīvi āksti un/vai balamutes, kamēr Rasels ir diezgan indīgs un riebīgs tips, kura vienīgais čoms komandā bija(nu jau arī viņa tur vairs nav) Peins ar saviem dīvainajiem deju soļiem.
Daudzi noliek Durentu par to, ka viņš ir lupata, ka aizgāja uz līgas spēcīgāko komandu un, ja nebūs tituls, ies uz citu komandu. Nē - tā nebūs, jo Durents nav staigātāja tips. Patiesībā - ja nebūtu saspringto apstākļu Oklahomā, domājams, viņš tur arī būtu palicis. Taču jāsaprot arī viņš, ka pietiek jau ar ikdienas spriedzi, kura jāiztur NBA superzvaigznei, bet, ja Tev vēl komandā ir viena primadonna, kas čakarē gaisotni un visu laiku liek justies slikti - nu i nafig! Priekš kam viņam tas vajadzīgs?!
, 2017-05-23 12:47, pirms 7 gadiem
senscore rakstīja: Minesota tajā sarakstā neiederas vairs. OKC iepr. sezonā bija pilnīgi reāli titula pretendenti.
Nu okey,bet ja gadigi tad par titulu cienīgām komandām var nosaukt varbut tikai max 5.Un gan Durants,gan visi pārējie ir gold diggeri,kas jebkad dzīvē grib izcīnīt titulu,un katrs mekle labāko iespēju kur to izcinit.Cits jautajums jau ir par speletaju algam.
, 2017-05-23 12:48, pirms 7 gadiem
Nesaprotu loğiku, ja tev ir iespēja spēlēt iespējams labākajā basketbola klubā uz pasaules ar citiem izciliem spēlētājiem un treneri un cīnīties par titulu, tad kāpēc to neizmantot? Kāds sakars
, 2017-05-23 12:49, pirms 7 gadiem
blu3 rakstīja: Laikam esi kurmis. Lebronam pirms Heat, kad spēlēja Klīvlendā, ar to komandu nekur nepretendēja. Durents ar OKC arī šogad būtu titula pretendenti. Lebrons uz Heat aizgāja, kad tā bija laba komanda, bet nekas tāds, kas pirms viņa bija favorīti konferencē vai līga. Tikmēr KD aiziet uz 73-9 komandu, kas VIŅU pieveica. Ja tik grūti saskatīt atšķirību, tad neraksti neko.
Tak beidziet d... Tas taču bija skaidrs ka Durants aizies projām. Ar Vestbruku viņam nebija tās labākās attiecības. Un kāpēc lai KD neietu uz spēcīgu komandu un necīnītos par titulu? Kur tas ir rakstīts? Uzbrukuma ziņā KD priekš Warriors ir ieguvums un viņš ir noderīgs. Un es tikai esmu priecīgs ka laukumā Warriors sastāvā būs vēl viens spēcīgs spēlētājs kas cīnīsies pret Lebrona superkomandu.
, 2017-05-23 12:52, pirms 7 gadiem
host rakstīja: aizgāja uz Klīvlendu, kur bija labāka situācija. To pašu varētu teikt par vēl citām zvaigznēm.
Kāda labāka situācija bija Cavs? Ko tu tur murgo? 32-50 bilances komanda 13/14 gadā pirms James.

Un nosauc, lūdzu, tās citas zvaigznes.
, 2017-05-23 12:56, pirms 7 gadiem
Jāsaprot, ka tāda kalibra spēlētāji kā Durants, Lebrons ir tāds retums, ka viņi uzreiz jebkuru komandu pataisītu par pretendenti. Piemēram, te tika minēta Minesota - ja Durants būtu tur aizgājis, uzreiz viņi būtu pretendenti un play-off komanda. Durants uz 76ers? Arī uzreiz pretendenti. Šādi spēlētāji vienkārši uzreiz to ietver.
Un anyway - domāju, ka lielākā daļa piekritīs, ka Duranta - Vestbruka šķiršanās ir tikai ieguvums abiem. Tāpat kā Hārdena aiziešana uz Rockets - uzreiz megazvaigzne, Vestbruks tagad var rādīt savu spēli.
Duranta aiziešana uz GSW? Var diskutēt, jo kopējo līgas konkurenci samazina nenormāli. No otras puses - viņš grib titulus, un Warriors jau bija izveidojuši dinastiju - vai nu pievienojies viņiem (rietumu uzvarētāji) vai ej cīnies austrumos pret Lebronu. Var jau spekulēt, ka Celtics, Wizards būtu opcijas. Viņš izvēlējās drošu variantu - GSW, kur fināls būtībā garantēts.
, 2017-05-23 12:58, pirms 7 gadiem
fall in love rakstīja: Nesaprotu loğiku, ja tev ir iespēja spēlēt iespējams labākajā basketbola klubā uz pasaules ar citiem izciliem spēlētājiem un treneri un cīnīties par titulu, tad kāpēc to neizmantot? Kāds sakars
Stephen A Smith principā ir klauns un balamute, bet viņš ļoti precīzi aprakstīja, kādēļ KD pāreja uz Warriors bija absurds.

https://www.youtube.com/watch?v=A30...
, 2017-05-23 13:01, pirms 7 gadiem
Dirk is legend rakstīja: Jāsaprot, ka tāda kalibra spēlētāji kā Durants, Lebrons ir tāds retums, ka viņi uzreiz jebkuru komandu pataisītu par pretendenti. Piemēram, te tika minēta Minesota - ja Durants būtu tur aizgājis, uzreiz viņi būtu pretendenti un play-off komanda. Durants uz 76ers? Arī uzreiz pretendenti. Šādi spēlētāji vienkārši uzreiz to ietver.
Un anyway - domāju, ka lielākā daļa piekritīs, ka Duranta - Vestbruka šķiršanās ir tikai ieguvums abiem. Tāpat kā Hārdena aiziešana uz Rockets - uzreiz megazvaigzne, Vestbruks tagad var rādīt savu spēli.
Duranta aiziešana uz GSW? Var diskutēt, jo kopējo līgas konkurenci samazina nenormāli. No otras puses - viņš grib titulus, un Warriors jau bija izveidojuši dinastiju - vai nu pievienojies viņiem (rietumu uzvarētāji) vai ej cīnies austrumos pret Lebronu. Var jau spekulēt, ka Celtics, Wizards būtu opcijas. Viņš izvēlējās drošu variantu - GSW, kur fināls būtībā garantēts.
Durents nav Džeimsa līmenis! Džordans ir čempions, bet Džeimss daudzās lietās pat pārspēj viņu un starpība ir maza!
, 2017-05-23 13:03, pirms 7 gadiem
edviins straume rakstīja: Nav diskutējams ar ko? Ar SC troļļu kolektīvo idiņu baru??? Tu tak esi stulbenis.
No tevis gan ārā nāk tāda gudrība, nu tāda
, 2017-05-23 13:03, pirms 7 gadiem
blu3 rakstīja: Laikam esi kurmis. Lebronam pirms Heat, kad spēlēja Klīvlendā, ar to komandu nekur nepretendēja. Durents ar OKC arī šogad būtu titula pretendenti. Lebrons uz Heat aizgāja, kad tā bija laba komanda, bet nekas tāds, kas pirms viņa bija favorīti konferencē vai līga. Tikmēr KD aiziet uz 73-9 komandu, kas VIŅU pieveica. Ja tik grūti saskatīt atšķirību, tad neraksti neko.
Vienam Lebroniņam visi lien pakaļā un tas ir tas labais - tiešām - Wade, Lebron un Bosh nebija nekas īpašs priekš NBA - tāda viduvēja komandiņa. Tagad arī Klīvlenda ir tāda viduvēja komandiņa iekš NBA - tiešām nekas īpašs. A KD aiziet uz spēcīgu komandu un pēkšņi ir tas sliktais. KD vienkārši izdarīja to ko Lebrons savā karjerā jau ir izdarījis n-tās reizes. Un priekš analfabētiem kā tev atgādināšu - pirms tam Heat paņēma vienu titulu ar vienu vienīgu Wade priekšgalā. Kad tur nekāda Lebrona vēl pat tuvumā nebija.
, 2017-05-23 13:05, pirms 7 gadiem
Dirk is legend rakstīja: Jāsaprot, ka tāda kalibra spēlētāji kā Durants, Lebrons ir tāds retums, ka viņi uzreiz jebkuru komandu pataisītu par pretendenti. Piemēram, te tika minēta Minesota - ja Durants būtu tur aizgājis, uzreiz viņi būtu pretendenti un play-off komanda. Durants uz 76ers? Arī uzreiz pretendenti. Šādi spēlētāji vienkārši uzreiz to ietver.
Un anyway - domāju, ka lielākā daļa piekritīs, ka Duranta - Vestbruka šķiršanās ir tikai ieguvums abiem. Tāpat kā Hārdena aiziešana uz Rockets - uzreiz megazvaigzne, Vestbruks tagad var rādīt savu spēli.
Duranta aiziešana uz GSW? Var diskutēt, jo kopējo līgas konkurenci samazina nenormāli. No otras puses - viņš grib titulus, un Warriors jau bija izveidojuši dinastiju - vai nu pievienojies viņiem (rietumu uzvarētāji) vai ej cīnies austrumos pret Lebronu. Var jau spekulēt, ka Celtics, Wizards būtu opcijas. Viņš izvēlējās drošu variantu - GSW, kur fināls būtībā garantēts.
Durents nav Džeimsa līmenis! Džordans ir čempions, bet Džeimss daudzās lietās pat pārspēj viņu un starpība ir maza!

Ja Džordans bija 1980-2000, tad Džeimss ir 2000-2020 un līdzīgu viņiem nav!
, 2017-05-23 13:05, pirms 7 gadiem
edviins straume rakstīja: Vienam Lebroniņam visi lien pakaļā un tas ir tas labais - tiešām - Wade, Lebron un Bosh nebija nekas īpašs priekš NBA - tāda viduvēja komandiņa. Tagad arī Klīvlenda ir tāda viduvēja komandiņa iekš NBA - tiešām nekas īpašs. A KD aiziet uz spēcīgu komandu un pēkšņi ir tas sliktais. KD vienkārši izdarīja to ko Lebrons savā karjerā jau ir izdarījis n-tās reizes.
Ir neliela starpība- Cavs BEZ Lebrona sastāvā pēc statiem sezonas laikā bija knapa PO komanda. Ar viņu sastāvā Cavs ir titula pretendenti.

GSW BEZ Duranta ir titula pretendenti un NBA superkomanda.
, 2017-05-23 13:06, pirms 7 gadiem
Ka man patīk ši ķēršana par LBJ, KD un GSW maiņu. KD varēja arī ar OKC cīnities par titulu, bet viņiem backups nebija, tikai 2 speletāji vilka visu komandu, butu normāls beņķis, tad arī butu Finali un GSW viņš pargāja lai vinētu titulu, bet pie spēletajiem ,kas būs hall of fame, ja nemainīsies gadu laikā nekā, tad ir pazemojuši un tpc visi ienīst viņu , un LBJ nevajag saukt par kaut kādu nabagu, viņš aizgāja uz HEAT pie Wade, kas bija tajā laikā un tikka pievienots Bosh, ko izdarija menedžeri, un visi Kliec aaa LBJ aizgāja uz Heat.... Tur tajā laikā bija tikai Wade, chalmers,
Parējo pievienoja tikai kad LBJ atnāca un visi tik bļauj nabags, nabags, ja menedžers un speletāji velas spēlet ar tādu cilveku, ka LBJ, kpc gan nē ?
Nevaru nepiekrist, ka viņš ir flopers u.t.t bet tas ir pie spēles, vinš tā kadam iegūst piezīmi, iegūstu bumbu komandai, kurā var iegūt, punktu, uzvaru
Es nesaprotu par ko visi cepās, kā berni
Kādreiz esat vsp spelējuši basketbolu, ka čikst, par to visu....
, 2017-05-23 13:06, pirms 7 gadiem
fall in love rakstīja: Nesaprotu loğiku, ja tev ir iespēja spēlēt iespējams labākajā basketbola klubā uz pasaules ar citiem izciliem spēlētājiem un treneri un cīnīties par titulu, tad kāpēc to neizmantot? Kāds sakars
Starpība tāda, ka tas normāli varētu būt tādiem Pačulijām un McGee jeb role-playeriem! Durants ir viens no savas paaudzes izcilākajiem spēlētājiem un aiziet uz komandu, kas ir JAU UZVARĒJUSI titulu bez viņa ir diezgan gļēvi. Visi saka, ka LBJ aizgāja uz Heat, bet reālais salīdzinājums, ja viņš būtu aizgājis uz Lakers, Celtics vai Spurs 2010.gadā! Es viņu neheitoju, man vienalga, ko viņš dara vai nedara, bet teikšu godīgi - manu cieņu viņš arī lielā mērā ir zaudējis. Es, kā fans, skatos NBA superzvaigžņu dēļ. Man neinteresē, piemēram, Celtics vs Wizards, bet konkrēti, ko Tomass varēs izdarīt pret Volu un otrādi! Ja tu esi visu savu karjeru bijis top3 spēlētājs, tad tev vajadzētu varēt arī pašam savu komandu vest līdz titulam, nevis pievienoties vēsturiski labai komandai, kura 1) izcīnīja titulu jau bez tevis; 2) pieveica TIEŠI TEVI iepriekšējā gadā. Man vnk žēl, ka nav viņam tāda uguns acīs. Šādi scenāriji ir tie, kas motivē izcilus spēlētājus paveikt ko izcilu. Kobe 2009.gadā nepateica "ai, labi, es eju uz ķeltiem", bet gan tas viņu iedvesmoja kļūt vēl labākam un divus gadus vēlāk viņam bija iespēja atriebties ķeltiem par 2008.gadu un viņš to arī izmantoja un vēl šobaltdien stāsta, ka tas ir bijis viņa mīļākais tituls, ko jebkad ir izcīnījis, jo tam visam bija palikusi priekšvēsture no 2008.gada! Es jau nesaku, ka viņam bija jāiet uz 76ers vai Fīniksu, viņš varēja burtiski uz jebkuru citu komandu aiziet un neviens viņam nepārmestu. Es, personīgi, cerēju, ka viņš nonāks San Antonio, kur ar Popu un Lenardu varētu cīnīties par tituliem vēl ilgi un dikti. Spuriem ta viņš nepakāsa, tas viss jau būtu ok. Vai uz Bostonu. Da vienalga.
, 2017-05-23 13:06, pirms 7 gadiem
Ulrihs rakstīja: No tevis gan ārā nāk tāda gudrība, nu tāda
Es nesaku ka es esmu gudrs. Bet tu visus šos gadus SC raksti tik stulbus un vulgārus komentārus kuru vienīgais mērķis ir aizskart citus.
, 2017-05-23 13:10, pirms 7 gadiem
edviins straume rakstīja: Vienam Lebroniņam visi lien pakaļā un tas ir tas labais - tiešām - Wade, Lebron un Bosh nebija nekas īpašs priekš NBA - tāda viduvēja komandiņa. Tagad arī Klīvlenda ir tāda viduvēja komandiņa iekš NBA - tiešām nekas īpašs. A KD aiziet uz spēcīgu komandu un pēkšņi ir tas sliktais. KD vienkārši izdarīja to ko Lebrons savā karjerā jau ir izdarījis n-tās reizes. Un priekš analfabētiem kā tev atgādināšu - pirms tam Heat paņēma vienu titulu ar vienu vienīgu Wade priekšgalā. Kad tur nekāda Lebrona vēl pat tuvumā nebija.
Manā skatījumā: Veids, Džeimss, Bošs, Allens ir visu laiku labākā playoff komanda, bet Cavaliers bez Džeimsa gan netiktu pat playoff vai izkristu pirmajā kārtā!
, 2017-05-23 13:11, pirms 7 gadiem
Nevajadzētu arī aizmirst, ko pats Durants vienmēr pirms tam stāstīja visiem. "Apnicis būt mūžīgi otrajam.. bla bla bla". Aiziet uz S Curry komandu... Kamēr Warrioros būs Curry, tā ir un būs viņa komanda. Durants paliek otrais.

2010. gads, KD par James:
"Now everybody wanna play for the heat and the Lakers? Let's go back to being competitive and going at these peoples!"

2010. gadā James pievienojās 47win Heat, kas bija knapa PO komanda.
KD patspievienojas vienai no NBA vēsturē labākajai komandai, kura arī bez viņa ir favorīti uz titulu un viņu pašu pazemoja tikai dažus mēnešus iepriekš.

Vai nav ironiski un debīli no viņa puses?
, 2017-05-23 13:11, pirms 7 gadiem
Emilio rakstīja: Domāju, Durents noklusē par īstajiem iemesliem, kādēļ aizgāja no Thunder un kāpēc tagad Goldensteitā jūtas tik laimīgs. Lai cik metienus pa spēli neizdarītu Karijs, Klejs vai kāds cits, tas vienalga nav salīdzināms ar savtīgā statu kačātāja Westbruka izgājieniem. + visam tam Karijs, Grīns, Igijs, McGee, arī Klejs - viņi visi ir tādi pozitīvi āksti un/vai balamutes, kamēr Rasels ir diezgan indīgs un riebīgs tips, kura vienīgais čoms komandā bija(nu jau arī viņa tur vairs nav) Peins ar saviem dīvainajiem deju soļiem.
Daudzi noliek Durentu par to, ka viņš ir lupata, ka aizgāja uz līgas spēcīgāko komandu un, ja nebūs tituls, ies uz citu komandu. Nē - tā nebūs, jo Durents nav staigātāja tips. Patiesībā - ja nebūtu saspringto apstākļu Oklahomā, domājams, viņš tur arī būtu palicis. Taču jāsaprot arī viņš, ka pietiek jau ar ikdienas spriedzi, kura jāiztur NBA superzvaigznei, bet, ja Tev vēl komandā ir viena primadonna, kas čakarē gaisotni un visu laiku liek justies slikti - nu i nafig! Priekš kam viņam tas vajadzīgs?!
Nu tas ir vienīgais iemesls kāpēc to visu varētu kaut cik pieņemt, BET tomēr līgas potenciāli labākais (vai otrs labākais spēlētājs) aiziet uz rekorda komandu no kuras vēl tikko ierija play-off, nu tas ir mīksts gājiens. Nebija jau tā, ka tikai Warriors piedāvāja savus pakalpojumus.
Lebrona Heat gājiens arī bija nesmuks, bet ne tuvu līdzīgs šai situācijai. Ja vēl ir kaut cik patiesas runas par to, ka Delonte purināja viņa māti tajā laikā, tad vispār jautājumu nav un skaidrs, ka Klīvlendā tajā brīdī palikt nevarēja. Tā zīmēšanās pēc tam utt. jau godu nedara, bet manuprāt ne tuvu nav salīdzināma ar pusija gājienu.
, 2017-05-23 13:12, pirms 7 gadiem
flipsider rakstīja: Durents nav Džeimsa līmenis! Džordans ir čempions, bet Džeimss daudzās lietās pat pārspēj viņu un starpība ir maza!

Ja Džordans bija 1980-2000, tad Džeimss ir 2000-2020 un līdzīgu viņiem nav!
Vēl viens kadrs kas cilvēku parasto ceļ dieva kārtā. Cerēsim ka šogad tavs dievs finālā aplauzīsies. Tieši dēļ tādiem faneļiem kā tu no visas sirds ienīstu Lebronu un Klīvlendu.
, 2017-05-23 13:13, pirms 7 gadiem
flipsider rakstīja: Durents nav Džeimsa līmenis! Džordans ir čempions, bet Džeimss daudzās lietās pat pārspēj viņu un starpība ir maza!
Nesalīdzinu viņus, un visiem skaidrs, ka Džeimss ir labāks par Durentu visās jomās (izņemot metienu) , un sasniedzis daudz vairāk. Džeimss sacenšās tikai pats ar sevi un "ghost" - MJ.
Mana doma ir tāda, ka Durents jebkuru komandu būtu pataisījis uzreiz par pretendenti. Tādi spēlētāji līgā ir ļoti maz, varam diskutēt - Džeimss (nav divu domu), Durants (nav divu domu), Lenards (visticamāk), un tad vesela virkne, kas uzreiz komandu piesaka cīņai par play-off - CP3, Hārdens, Vestbruks utt.
Un vēl viena lieta, kas jāsaprot - šāda līmeņa spēlētāju atrašanās komandā, uzreiz to padara pievilcīgu citiem spēlētājiem (ja nav superego, kas arī bieži nemaz nav šķērslis). Lebrons uz Nets? Tā komanda uzreiz būtu pievilcīga arī citiem. Durants uz Memfisu?(maz mārkets, bet uzreiz ļoti pievilcīga komanda).
Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix
32

Porziņģim 20 punkti, Marejs pagarinājuma izskaņā atnes ''Hawks'' uzvaru

Naktī uz piektdienu otro zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Kristapa Porziņģa Bostonas ''Celtics'', kas viesos pagarinājumā ar 122:123 piekāpās Atlantas ''Hawks'', kuras rindās par galveno spēles varoni kļuva Dežonte Marejs. Porziņģim 40 minūtēs laukumā 20 punkti un septiņas bumbas zem groziem.
Lamelo Bols. Foto. AFP.Scanpix
1

Bertāna ''Hornets'' traumētais līderis Lamelo Bols šajā sezonā laukumā neatgriezīsies

Dāvja Bertāna pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Šarlotas ''Hornets'' līderis Lamelo Bols šajā sezonā potītes savainojuma dēļ laukumā vairs neatgriezīsies, ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija.
Kellijs Ūbrei. Foto: USA Today Sports/Scanpix
7

Ūbrei lamā izšķirošu kļūdu pieļāvušos arbitrus, Dreimondu izraida jau 4. minūtē

Nacionālajā basketbola asociācijā uzvaras šonakt svinēja arī Goldensteitas "Warriors", Bruklinas "Nets", Atlantas "Hawks", Losandželosas "Clippers", Ņujorkas "Knicks", Čikāgas "Bulls", Losandželosas "Lakers", Minesotas "Timberwolves", Hjūstonas "Rockets", Sanantonio "Spurs" un Fīniksas "Suns" komandas.