Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Nets" trenera kandidātu sarakstā Kids, Lū, Marks Džeksons un Džefs van Gandijs

Rolands Eliņš

"Nets" trenera kandidātu sarakstā Kids, Lū, Marks Džeksons un Džefs van Gandijs
Džeisons Kids. Foto: AP/Scanpix

Rodiona Kuruca pārstāvētā NBA komanda Bruklinas „Nets” turpina meklēt jaunu galveno treneri, un kandidātu vidū ir vismaz pieci speciālisti, ziņo „NY Times” basketbola apskatnieks Marks Stains.

Bruklinas „Nets” sadarbību ar ilggadējo galveno treneri Keniju Etkinsonu pārtrauca marta sākumā, tieši pirms NBA sezonas pārtraukšanas koronavīrusa pandēmijas dēļ. Etkinsona atlaišana bija pārsteigums plašākai basketbola sabiedrībai, un viņš komandu tās labākajā sastāvā tā arī nevadīja (Kevins Durents nespēlēja visu sezonu, Kairijs Ērvings traumas dēļ izlaida lielu daļu sezonas).

„Ny Times” ziņo, ka „Nets” ar jauna galvenā trenera nolīgšanu nesteigsies un arī kandidātu izvērtēšanas procesu nevēlas sākt pirms nav iegūta skaidrība par šīs sezonas likteni – vai tā tiks atcelta vai turpināta. Taču „Nets” ir izveidojusi sākotnējo kandidātu sarakstu. Tajā nav iekļauts Toms Tibodo, jo „Nets” vadība uzskata, ka viņš nonāks „Knicks” sastāvā.

Starp galvenā trenera amata kandidātiem tiek minēts arī Žaks Vons, pagaidu galvenais treneris, kurš aizstāja Etkinsonu un iepriekš bija viņa asistents. Vēl tiek piesaukts bijušais „Cavaliers” galvenais treneris Tairons Lū, kurš iepriekš kopā ar Ērvingu un Lebronu Džeimsu kļuva par NBA čempionu un tagad strādā kā „Clippers” trenera asistents, Džeisons Kids, kurš strādā „Lakers” kā trenera asistents, bet pirms pieciem gadiem jau bija „Nets” galvenais treneris.

Kandidātu vidū ir arī Bruklinā dzimušais Marks Džeksons, kurš bijis „Warriors” galvenais treneris, bet trenera arodā nav darbojies kopš 2014. gada, un arī tiek piesaukts Džefs van Gandijs. Van Gandijs NBA trenera amatā nav strādājis kopš 2007. gada, tā vietā sākot strādāt televīzijā kā komentētājs. Viņš televīzijā iepriekšējos gados bijis biežs partneris Džeksonam, taču bieži ticis piesaukts kā kandidāts uz trenera amatu dažādos NBA klubos.

Iepriekš Ņujorkas medijs „Daily News” bija ziņojis, ka Lū un Ērvingam ir abpusēja interese par sadarbības atjaunošanu un strādāšanu kopā.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/TheSteinLine/st...

     [+] [-]

, 2020-04-23 23:25, pirms 4 gadiem
Kāpēc par Lū kāds vēl interesējas? Nekas no viņa nav...

  +2 [+] [-]

, 2020-04-24 09:41, pirms 4 gadiem
Tāpēc, ka Lū ir "Zvaigžņu" pakalpiņš un dīdāms šunelis. Tieši tas arī lielajām zvaigznēm ir vajadzīgs, lai varētu darīt ko grib laukumā. Te vairs nekas nav glābjams. Es saprotu, ka komandas vadībai ir izdevīgas šīs zvaigznes, bet paredzu, ka būs apmēram OKC variants. Redzējām jau cik liela jēga šosezon no Īvinga. Kāds vēl būs Durants pēc traumas nevar zināt. Salīdzinot ar pagājušo gadu, komanda ir zaudējusi labo, iespēlēto sastāvu un vēl arī lielisku trenneri, neko labāku viņi nedabūs. Skumji, bet cerēsim, pēc šīs sezonas Kurucu aizmainīs, kaut vai uz Šarloti. Šeit viņš vairs nav vajadzīgs un tikai deldēs soliņu bezjēdzīgi. Plus vēl būs jāpārcieš 2 princešu intrigas. Tā NY vispār ir kkāda slima pilsēta.

     [+] [-]

, 2020-04-24 15:55, pirms 4 gadiem
atlaida tik labu treneri.. visur,kur ir Irvings sākas sūdi. Bet nu reāli ka KD būs atpakaļ tāds kāds bija, tad viņi ir galvenie favorīti tāpat

     [+] [-]

, 2020-04-24 18:33, pirms 4 gadiem
Gribētu redzēt, kā Kids nosēdina KD vai drīzāk Irvingu uz beņķa tālākā gala, kā savu laik sēdināja Janni