Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

ESPN: Starp Kurucu un komandas biedriem valda spriedze, neapmierināta arī "Barcelona"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

ESPN: Starp Kurucu un komandas biedriem valda spriedze, neapmierināta arī "Barcelona"
Rodions Kurucs
Foto: FC Barcelona

20 gadus vecais latviešu uzbrucējs Rodions Kurucs pieteicies Nacionālās basketbola asociācijas draftam. Salīdzinot ar pagājušo gadu, "Barcelona" pārstāvošais spēlētājs nepastāvīgā spēles laika dēļ zaudējis pozīcijas, turklāt ESPN norāda, ka starp Kurucu un viņa komandas biedriem valda spriedze.

Pirms sezonas Rodionam Kurucam tika prognozēta vieta drafta pirmajā kārtā, tomēr viņa pozīcijas pēdējā laikā saņēmušas triecienu, jo latvietim neizdodas tikt pie pastāvīga spēles laika Eirolīgas klubā "Barcelona". Neskatoties uz spāņu lielkluba nepatiku, Kurucs draftam pieteicās arī pirms gada, un par viņu lielu interesi izrādīja pirmās kārtas beigās esošās komandas. Tomēr kandidatūru nācās atsaukt, jo līguma izpirkuma summa – aptuveni četri miljoni eiro – neļautu Kurucam uzreiz doties uz Ziemeļameriku.

Turpinājumā starp Kurucu un "Barcelona" valdījušas nesaskaņas, norāda ESPN. Galvenais iemesls – latvieša nevēlēšanās pagarināt līgumu. Pašreizējā vienošanās beigsies pēc viena gada. Tādējādi Kurucs vairāk laika pavada kopā ar rezerves komandu, un arī šajā vienībā valdot konflikti.

"Kurucs pirmajā puslaikā iemeta 16 punktus, realizējot metienus no perimetra un uzbrūkot grozam caurgājienos. Tiesa, vienlaikus viņš nodemonstrēja arī savas nepilnības aizsardzībā un lēmumu pieņemšanā," norādīja ESPN drafta eksperts Maiks Šmics, kurš bija devies uz Spāniju, lai vērotu Kurucu.

"Viņš atrodas sarežģītā situācījā, jo bieži izdara par daudz, vēloties pierādīt sevi. Kurucs tiek pie regulārāka laika "Barcelona" otrajā komandā, piedaloties piecos no pēdējiem sešiem mačiem, kuru laikā viņš vidēji 40 minūšu laikā guvis 23,4 punktus, trāpot 63,6% divpunktu un 35,3% tālmetienu. Neskatoties uz rādītājiem, fakts, ka Kurucs trenējas tikai ar pirmo komandu un tas, ka viņš komandai pievienojas ar domu par gūtajiem punktiem kā galveno uzdevumu, ir radījis sasprindzinājumu starp viņu un komanadas biedriem un treneriem," stāsta Šmics.

Latvietis pašlaik ierindots ESPN prognožu 39. vietā. Klubiem pievilcīga šķiet Kuruca vispusība – viņš var spēlēt vairākās pozīcijās, ir apveltīts ar raženu augumu un prasmi uzbrukt grozam. Tomēr ja Kurucs līdz 11. jūnijam pieņems lēmumu un atsauks savu kandidatūru, viņam tiks dota vēl viena iespēja.

Ziemeļamerikas medijs norāda, ka lomu Kuruca lēmumā varētu spēlēt iespējas apmeklēt klubu treniņus un piedalīšanās Trevīzo nometnē, kurā allaž pulcējas vairāki labākie jaunie spēlētāji.

Tāpat tiek uzsvērts, ka tikai dažas komandas Kurucu skautojušas padziļināti – daudzi galveno lēmumu pieņēmēji izvēlējušies nedoties uz viņa spēlēm, jo bieži vien nav bijis skaidrs, kuras komandas rindās Kurucs dosies laukumā un kad notiks mačs, un cik daudz minūtes latvietim tiks atvēlētas, ja viņš vispār tiks pie teikšanas. Neskatoties uz to visu, daudzi skauti Kurucu uzskata par trešo labāko spēlētāju ārpus Amerikas Savienotajām Valstīm, kurš būs pieejams draftā.

Izmantotie resursi:
Rodions Kurucs of Euroleague to declare for NBA...

1 2 45 komentāri

  +9 [+] [-]

, 2018-04-23 10:15, pirms 6 gadiem
Sačakarēja džeka talantu nedodot sakarīgu spēles laiku un tagad vēl te sprēgā. Miskaste tā Barselona ir.

     [+] [-]

, 2018-04-23 10:24, pirms 6 gadiem
rezgalis007 rakstīja: Sačakarēja džeka talantu nedodot sakarīgu spēles laiku un tagad vēl te sprēgā. Miskaste tā Barselona ir.
Miskaste ir tev biksēs, iespējams! Barcelona ir ļoti zolīds klubs, kas domā ilgtermiņā. Viņus nevar vainot par to, ka Kurucs vēl nevelk ACB līgas līmeni un nav gatavs spēlēt. Ja trenēsies, tad parādīsies sastāvā aizvien vairāk!

 +16 [+] [-]

, 2018-04-23 10:26, pirms 6 gadiem
Aģents pilnībā sačakarējis džeku, būtu parakstījis ar jeb kuru acb vidusmēra komandu, vai pat lejas gala, un būtu regulāri spēlējis. Un punkts par 4 miljonu izpirkuma maksu arī pilnīga luņa nolaišana
Slēpts komentārs: Skudriniekss

 +14 [+] [-]

, 2018-04-23 10:36, pirms 6 gadiem
Barselonai nerūp viņa nākotne, viņi skatās kas izdevīgāk paša, klubam! Tā kā nav nemaz tik viennozīmīgi braukt prom, ka tik Spānijā un vēl Barselonā. Viņam VEF nedeva spēles laiku, kaut tur laikam bija kaut kādas veselības problēmas, bet tik vai tā netika spēlēt VEF.
Galu galā, lai čalim izdodas viss!

  +5 [+] [-]

, 2018-04-23 10:41, pirms 6 gadiem
Visi tie strīdi un neapmierinātība, Kalnītis vienkārši pirms drafta grib, lai visur par Kurucu virsraksti...

  +8 [+] [-]

, 2018-04-23 10:54, pirms 6 gadiem
Spānijas lieli klubi vienmēr ir turējuši jaunos talantus,kā gūstekņus ar lielām izpirkuma summām..
Būtu viņam daudz garāks līgums,un tad spēlētu noteikti..
Gasolam tak pašam bija šausmīgākā izpirkuma,kad no Spānijas brauca uz NBA.Tam laikam tā summa bija nenormālākais kosmoss.
Slēpts komentārs: VietējaisMurisDzīvelīgs

     [+] [-]

, 2018-04-23 11:29, pirms 6 gadiem
njaa soreiz baiga kluda bija atsaukt draftu gadu ieprieks

 +15 [+] [-]

, 2018-04-23 11:29, pirms 6 gadiem
Viņi jau Hezonju savulaik līdzīgā veidā čakarēja. Arī darīja visu iespējamo, lai traucētu pāriet uz NBA. Nelaida laukumā, kad skauti bija, pieprasīja milzīgu izpirkuma maksu utt.

  +6 [+] [-]

, 2018-04-23 11:56, pirms 6 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Kurucs ir pilnīgs lašara! Tad jau drīzāk cūkas sāks lidot nekā Kurucs spēlēs NBA!!!!
tad jau sāc verot debesis, ka nepalaid garām pirmo sivēnu

  +2 [+] [-]

, 2018-04-23 12:03, pirms 6 gadiem
KobeB24 rakstīja: Barselonai nerūp viņa nākotne, viņi skatās kas izdevīgāk paša, klubam! Tā kā nav nemaz tik viennozīmīgi braukt prom, ka tik Spānijā un vēl Barselonā. Viņam VEF nedeva spēles laiku, kaut tur laikam bija kaut kādas veselības problēmas, bet tik vai tā netika spēlēt VEF.
Galu galā, lai čalim izdodas viss!
VEf viņam deva, tikai viņam bija nopietna pārslodze, par daudz frontēs rāvās un sākās savainojumi, viņš no tās sezonas, labi ja 20% spēlu tikai spēlēja, ieskaitot LBL2 utt.

  -1 [+] [-]

, 2018-04-23 12:06, pirms 6 gadiem
Kalnītis nedaudz sabojāja Kuruca iesējas, bet vairāk es teiktu, ka pats Kurucs....Arī šajā rakstā ir minēts, ka Rodions īsti nevēlas spēlēt komandas interesēs abos laukuma galos un to jaunajam eiropietim NBA nepiedotu....Tostarp arī problēmas ar lēmumu pieņemšanu. Un būsim arī reālisti, paša Kuruca sprēgāšana pret klubu, nesvinēšana kopā, ir liels asumu rādītājs un tas daļēji atsaucas uz viņa paša izredzēm draftā. Nu nav viņš nekāds Porziņģis, lai, nedod dievs, vēl aiz okeāna sāktu sprēgāt par mazo spēles laiku utt.

Tas, ka te daži čīkst par Barcelona, īsti nesaprot to, ka viņi loģiski uzliek lielu izpirkumu, jo ja izpērk talantīgo, lai var aizstāt ar līdzvērtīgu un ja nepērk, tad pašiem ir ļoti labs kadrs lielajai komandai

  +3 [+] [-]

, 2018-04-23 12:18, pirms 6 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Miskaste ir tev biksēs, iespējams! Barcelona ir ļoti zolīds klubs, kas domā ilgtermiņā. Viņus nevar vainot par to, ka Kurucs vēl nevelk ACB līgas līmeni un nav gatavs spēlēt. Ja trenēsies, tad parādīsies sastāvā aizvien vairāk!
Un kā tad viņš vilks līmeni, ja viņu nelaiž laukumā??? Izlaiž uz 2 min garbage time un viss. Ja klubs ar viņu rēķinātos ilgtermiņā, tad ļautu spēlēt. Viss ir saistīts ar spēļu (ne)praksi un trenera neuzticēšanos spēlētājam. Iespējams, tikai iespējams, tev galvā ir skudras. Un tas nav uzbraucien skudrām. Viņas ir čaklas un kārtīgi strādā!

     [+] [-]

, 2018-04-23 12:56, pirms 6 gadiem
rezgalis007 rakstīja: Un kā tad viņš vilks līmeni, ja viņu nelaiž laukumā??? Izlaiž uz 2 min garbage time un viss. Ja klubs ar viņu rēķinātos ilgtermiņā, tad ļautu spēlēt. Viss ir saistīts ar spēļu (ne)praksi un trenera neuzticēšanos spēlētājam. Iespējams, tikai iespējams, tev galvā ir skudras. Un tas nav uzbraucien skudrām. Viņas ir čaklas un kārtīgi strādā!
Bet kā var uzlaist spēlēt, ja viņš būs pats vājākais kadrs tur ar problēmām aizsardzībā un lēmumu pieņemšanā. Un diemžēl Kurucs nav tāds kadrs, lai Barca ziedotu spēles dēļ viņa. Pat rakstā ir rakstīts, ka Rodionam ir problēmas arī otrajā komandā, dēļ tā, ka vēlas būt uzbrukuma līderis, bet īsti nespēlēt aizsardzībā, tad, kur vēl lielā komanda, ja nespēj aizsardzībā otrajā līgā nospēlēt.

  +2 [+] [-]

, 2018-04-23 12:58, pirms 6 gadiem
bet tie stati otrajā komandā ir vairāk nekā iespaidīgi, to nezināju... tāda sajūta sāk rasties, ka Rodions ir labs, pat ļoti, tikai visu sasteidz, streso, ka kaut kas nav tā, kā viņam gribētos. Varbūt jākļūst mierīgam, nosvērtam, jāspēlē tur un tā, ka vajag komandai un tad aizies. Jo kam gan patīk, ka čalis sprēgā visu laiku

  +1 [+] [-]

, 2018-04-23 13:10, pirms 6 gadiem
Real Rebel rakstīja: Kalnītis nedaudz sabojāja Kuruca iesējas, bet vairāk es teiktu, ka pats Kurucs....Arī šajā rakstā ir minēts, ka Rodions īsti nevēlas spēlēt komandas interesēs abos laukuma galos un to jaunajam eiropietim NBA nepiedotu....Tostarp arī problēmas ar lēmumu pieņemšanu. Un būsim arī reālisti, paša Kuruca sprēgāšana pret klubu, nesvinēšana kopā, ir liels asumu rādītājs un tas daļēji atsaucas uz viņa paša izredzēm draftā. Nu nav viņš nekāds Porziņģis, lai, nedod dievs, vēl aiz okeāna sāktu sprēgāt par mazo spēles laiku utt.

Tas, ka te daži čīkst par Barcelona, īsti nesaprot to, ka viņi loģiski uzliek lielu izpirkumu, jo ja izpērk talantīgo, lai var aizstāt ar līdzvērtīgu un ja nepērk, tad pašiem ir ļoti labs kadrs lielajai komandai
Rakstā nekur nav minēts, ka Rodions nevēlas spēlēt komandas interesēs abos laukuma galos. Ir minēts ka ir problēmas aizsardzībā un lēmumu pieņemšana, bet to var traktēt dažādi. Par nevēlēšanos nav ne vārda.

  +2 [+] [-]

, 2018-04-23 13:19, pirms 6 gadiem
Barselona savu darbiņu ir paveikusi - ASV sāk izplatīt negatīvu informāciju, vairāk viņiem neko arī nevajadzēja...
NBA drafts pa lielam ir tīrais cirks, tur nevienam nerūp, spēlē tikai uzbrukumā vai abos galos... Pirmais desmitnieks - OK, tur ir cerības, gaidas, vēlmes... pārējie - ka tik var iemest bumbu grozā... Tak paskatamies, kādi brīnumi tik tur nenāk ārā no ASV, visi tādas "zvaigznes", ka nejēdz pat bumbu pāri centram pārvest... Bet galvenais ir pozitīva kampaņa... Un tāda statistika, kas tur Kurucam ir vidējā - nu nav tak nemaz slikta... Bet redz... sākums uz negatīvas nots mārketinga sakarā...

  +1 [+] [-]

, 2018-04-23 13:29, pirms 6 gadiem
Raitcha rakstīja: Barselona savu darbiņu ir paveikusi - ASV sāk izplatīt negatīvu informāciju, vairāk viņiem neko arī nevajadzēja...
NBA drafts pa lielam ir tīrais cirks, tur nevienam nerūp, spēlē tikai uzbrukumā vai abos galos... Pirmais desmitnieks - OK, tur ir cerības, gaidas, vēlmes... pārējie - ka tik var iemest bumbu grozā... Tak paskatamies, kādi brīnumi tik tur nenāk ārā no ASV, visi tādas "zvaigznes", ka nejēdz pat bumbu pāri centram pārvest... Bet galvenais ir pozitīva kampaņa... Un tāda statistika, kas tur Kurucam ir vidējā - nu nav tak nemaz slikta... Bet redz... sākums uz negatīvas nots mārketinga sakarā...
Draftē pirmkārt pēc atlētisma, jo to iemācīt nevar, tāpēc ir tie brīnumi, kas nemāk bumbu pāri centram pārnest, bet toties čalis var augstu uzlekt un izskriet līdzi.

  +2 [+] [-]

, 2018-04-23 13:34, pirms 6 gadiem
Situācija, patiesībā, ir pavisam dranķīga- Ja Radions neparaksta jaunu līgumu ar Barselonu, tad nākamajā pēdējā līguma gadā viņam nedos spēles laiku ne pirmajā, ne otrajā komandā. Jo pēc sezonas Kurucs tāpat aizies un izpirkuma naudu Barca nedabūs. Tad kāpēc Barselonai vispār dot Kurucam spēlēt, ja viņa vietā varēs ielikt kādu, kuru varēs mēģināt pārdot.

  +2 [+] [-]

, 2018-04-23 13:35, pirms 6 gadiem
Vienīgā cerība uz drafta 1.kārtu, kas ir maz ticams...

  +1 [+] [-]

, 2018-04-23 15:38, pirms 6 gadiem
ahahah, man patīk visi šie Kurucmānijas pārņemtie. Reizēm var skaidri redzēt, ka tauta smagi pārprot vārdu talants un potenciāls nozīmi, jo aizmirst to, ka aiz šiem vārdiem vienmēr stāv vēl arī citi ne mazāk svarīgi vārdi, darbs, darbs, darbs un pierādīt, pierādīt un vēlreiz pierādīt ar savu spēli, centību, atdevi un darbībām laukumā, lai tiem pirmajiem vārdiem vispār būtu jelkāda nozīme. un tikai pēc tam var nopietni runāt par drafts drafts drafts un NBA NBA eeenbēēē āāāa. Lūk, un Radiona gadījumā pēc viņa visai skatāmās uzstāšanās U16 čempī daudziem no vārdiem NBA, drafts, talants aizmiglojās smadzene, tai skaitā arī Radionam pašam, jo sekoja visai ilgstošs stagnācijas posms, kur nebija īsti redzams, ar ko gan viņš spētu attaisnot liktās cerības. Tāpēc nevajag viņu zīmēt baltu un pūkainu, bet komanda, treneri un vadība ir rūdīti nelieši, kas aprok superlielsko talantu neļaujot tam uzplaukt pāri okeānam. NAv viņam nekādi iespaidīgie cipari, sevišķi ņemot vērā, ka tie nāk no Spānijas otrās līgas, nevis ACB. Priekš tik milzīga talanta, kāds viņam tiek pierakstīts, Radionam būtu vienatnē jāplēš pretinieku komandas pušu svilpojot, jādanko un jāpiemet pilni grozi. Apmēram tas, ko Dončičs dara, tikai Eirolīgā, pie nopietnajiem večiem, bet mēs Radiona izpildījumā neko tādu neredzam. UN noteikti tas nav tikai tāpēc, ka komanda un treneri ir nelieši, kas neļauj viņam spēlēt. To cik esi labs ir jāpierāda ikreiz laukumā, lai nevienam nerodas ne mazākās šaubas. Par Radionu man visu laiku ir lielas šaubas.

  +2 [+] [-]

, 2018-04-23 15:44, pirms 6 gadiem
tādsnesportists rakstīja: ahahah, man patīk visi šie Kurucmānijas pārņemtie. Reizēm var skaidri redzēt, ka tauta smagi pārprot vārdu talants un potenciāls nozīmi, jo aizmirst to, ka aiz šiem vārdiem vienmēr stāv vēl arī citi ne mazāk svarīgi vārdi, darbs, darbs, darbs un pierādīt, pierādīt un vēlreiz pierādīt ar savu spēli, centību, atdevi un darbībām laukumā, lai tiem pirmajiem vārdiem vispār būtu jelkāda nozīme. un tikai pēc tam var nopietni runāt par drafts drafts drafts un NBA NBA eeenbēēē āāāa. Lūk, un Radiona gadījumā pēc viņa visai skatāmās uzstāšanās U16 čempī daudziem no vārdiem NBA, drafts, talants aizmiglojās smadzene, tai skaitā arī Radionam pašam, jo sekoja visai ilgstošs stagnācijas posms, kur nebija īsti redzams, ar ko gan viņš spētu attaisnot liktās cerības. Tāpēc nevajag viņu zīmēt baltu un pūkainu, bet komanda, treneri un vadība ir rūdīti nelieši, kas aprok superlielsko talantu neļaujot tam uzplaukt pāri okeānam. NAv viņam nekādi iespaidīgie cipari, sevišķi ņemot vērā, ka tie nāk no Spānijas otrās līgas, nevis ACB. Priekš tik milzīga talanta, kāds viņam tiek pierakstīts, Radionam būtu vienatnē jāplēš pretinieku komandas pušu svilpojot, jādanko un jāpiemet pilni grozi. Apmēram tas, ko Dončičs dara, tikai Eirolīgā, pie nopietnajiem večiem, bet mēs Radiona izpildījumā neko tādu neredzam. UN noteikti tas nav tikai tāpēc, ka komanda un treneri ir nelieši, kas neļauj viņam spēlēt. To cik esi labs ir jāpierāda ikreiz laukumā, lai nevienam nerodas ne mazākās šaubas. Par Radionu man visu laiku ir lielas šaubas.
Ko padarīt, visi kļūdās. Tavi paredzējumi par Pasečņiku (un talanta novērtējums pie reizes) arī, teiksim godīgi, ne visai piepildās.

  +1 [+] [-]

, 2018-04-23 15:54, pirms 6 gadiem
dobrecovs rakstīja: Ko padarīt, visi kļūdās. Tavi paredzējumi par Pasečņiku (un talanta novērtējums pie reizes) arī, teiksim godīgi, ne visai piepildās.
Par talanta novērtējumu Pašečnika gadījumā neesmu kļūdījies necik, cik esmu viņu redzējis spēlējam klubā vai izlases rindās, ikreiz pārliecinos, ka ar talantu viss ir labākajā kārtībā. Man ne brīdi nerodas šaubas par viņa spēlētprasmi un spēles izpratni, tas viss viņam ir ļoti augstā līmenī. Slavējot Pašečniku es vienmēr arī pieminu tos citus faktorus, kas ietekmē viņa izaugsmi un lomu, iespējas pieaugušo basketbolā. Fiziski viņš attīstās ļoti lēni, kā arī pārliecības/agresivitātes trūkums, diemžēl arī ir vērojams viņa spēlē, to es nenoliedzu.

  -1 [+] [-]

, 2018-04-23 16:01, pirms 6 gadiem
Par Anžeju runājot, man brīžiem liekas, ka viņam ir viss dots, visas iespējas, bet viņš vienkārši nav tik ļoti basketbolā iekšā, ka vēlas gūt panākumus un uzvaras par katru cenu, kā tas būtu vērojams KP gadījumā. Viņš nav pietiekami godkārīgs, nav tādu ambīciju. Ar visu to, viņš izlases rindās visas pēdējās reizes rādīja brīžiem tiešām lielisku sniegumu.Kā centrs, viņš ir pārliecinošs numur viens Latvijas izlases kontekstā vērtējot.

  +3 [+] [-]

, 2018-04-23 16:07, pirms 6 gadiem
tādsnesportists rakstīja: Par talanta novērtējumu Pašečnika gadījumā neesmu kļūdījies necik, cik esmu viņu redzējis spēlējam klubā vai izlases rindās, ikreiz pārliecinos, ka ar talantu viss ir labākajā kārtībā. Man ne brīdi nerodas šaubas par viņa spēlētprasmi un spēles izpratni, tas viss viņam ir ļoti augstā līmenī. Slavējot Pašečniku es vienmēr arī pieminu tos citus faktorus, kas ietekmē viņa izaugsmi un lomu, iespējas pieaugušo basketbolā. Fiziski viņš attīstās ļoti lēni, kā arī pārliecības/agresivitātes trūkums, diemžēl arī ir vērojams viņa spēlē, to es nenoliedzu.
Diemžēl, bet, redzot viņu spāņu kluba sastāvā, šaubu nav nekādu, ka esam kļūdījušies it visā, ieskaitot talanta vērtējumu. Ja viņam piemistu tik liels talants, kā tu stāsti, tad vismaz trešā daļā spēļu tas parādītos... nekādi neparādās, vismaz ne tādā līmenī. Nav jau tā, ka talanta nav, bet tas nav DIŽS talants, bet aptuveni Kaspara Bērza līmeņa talantiņš. Un viss.

P.S.

Mēs runājam par 23 gadu vecu spēlētāju, kāda vēl "lēnā attīstība"...

  +1 [+] [-]

, 2018-04-23 16:11, pirms 6 gadiem
tādsnesportists rakstīja: Par Anžeju runājot, man brīžiem liekas, ka viņam ir viss dots, visas iespējas, bet viņš vienkārši nav tik ļoti basketbolā iekšā, ka vēlas gūt panākumus un uzvaras par katru cenu, kā tas būtu vērojams KP gadījumā. Viņš nav pietiekami godkārīgs, nav tādu ambīciju. Ar visu to, viņš izlases rindās visas pēdējās reizes rādīja brīžiem tiešām lielisku sniegumu.Kā centrs, viņš ir pārliecinošs numur viens Latvijas izlases kontekstā vērtējot.
Pie mūsu centru bada, būt par Nr.1 nav nekāda dižā māka. Teikšu tā, ka labā formā esošs Bērziņš būtu vismaz tikpat noderīgs. Pēdējo spēļu apskatos Gran Canaria sastāvā, AP izskatījās pēc kārtīga "koka"...

  +1 [+] [-]

, 2018-04-23 16:13, pirms 6 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Miskaste ir tev biksēs, iespējams! Barcelona ir ļoti zolīds klubs, kas domā ilgtermiņā. Viņus nevar vainot par to, ka Kurucs vēl nevelk ACB līgas līmeni un nav gatavs spēlēt. Ja trenēsies, tad parādīsies sastāvā aizvien vairāk!
Ko tu vari regulāri gudri d.!? Tu gribi teikt, ka viņš netrenējas? Runa ir par spēles laiku, čalim ir pirmās kārtas drafta potenciāls, tas nozīmē, ka nav tā ka viņš neko nevar, nu iedodiet čalim 10 min regulāra spēles laika, bez pieredzes tādā līmenī viņi noraks viņa progresu, kas principā jau ir noticis, bet tikai viņiem ir pilnīgi po..j uz Kurucu, jo līgums ir tikai uz vienu gadu, acīm redzot pats radions tur nav apmierināts, turklāt ir pārspīlēta izpirkuma maksa.

  +1 [+] [-]

, 2018-04-23 16:15, pirms 6 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Aģentu var saprast, ka iekārtoja Barcelonā. Pēc talanta mērojot, Kurucs savā vecumā ir noteikti augstāk kā Bertāns Dāvis, Timma Jānis, Strēlnieks Jānis utt., mūsu spēlētāji, kas spēlē tagad Eirolīgā... Tāpēc aģentam, redzot šo mežonīgo potenciālu, arī gribējās augstākā plauktiņā šo dārgumu ielikt. Taču, tiešām pārrēķinājās, jo tomēr tik jaunā vecumā bija grūti tikt galā ar visām tām slodzēm, kas ir tādā klubā un arī psiholoģiski klimats nebija labākais komandā.
Uzskatu, ka joprojām ir potenciāls šim spēlētājam ļoti liels!
par šito vispār trūkst komentāru, tikai pilnīgi galvā p..sts cilvēks var uzrakstīt kaut ko tādu.

     [+] [-]

, 2018-04-23 16:20, pirms 6 gadiem
Heilijs rakstīja: Vienīgā cerība uz drafta 1.kārtu, kas ir maz ticams...
Vai arī uz to, ka Knicks draftēs kaut vai 2. kārtā! Vismaz pagaidām pēc mock drafta spriežot 37. izvēle ir NYK! Viss var būt!

  +1 [+] [-]

, 2018-04-23 16:26, pirms 6 gadiem
karlosm rakstīja: Vai arī uz to, ka Knicks draftēs kaut vai 2. kārtā! Vismaz pagaidām pēc mock drafta spriežot 37. izvēle ir NYK! Viss var būt!
Nav jau grūti izskaitļot kurai komandai noderētu Rodions.
Lielākai daļai no otrā raunda sākuma vajag wing spēlētājus,kā ēst.Atskaitot tikai Phili.Un no 31 līdz savi 45 ir tikai 2-3 trešie numuri.
Atceramies to,ka tirgus būs ļoti tukšs,jo nevienam nav naudas kam nopietnam atskaitot pāris komandas..Un labākie uz tādam Atlantām,Dalasu,Orlando,Suns un Knicks neies.

     [+] [-]

, 2018-04-23 16:34, pirms 6 gadiem
Barca tagad to Vezenkovu arī neslīcina nost par to palīdzēšanu izlasei un neierašanos uz tām komandas vakariņām?

  -1 [+] [-]

, 2018-04-23 16:49, pirms 6 gadiem
Bostonietis rakstīja: Nav jau grūti izskaitļot kurai komandai noderētu Rodions.
Lielākai daļai no otrā raunda sākuma vajag wing spēlētājus,kā ēst.Atskaitot tikai Phili.Un no 31 līdz savi 45 ir tikai 2-3 trešie numuri.
Atceramies to,ka tirgus būs ļoti tukšs,jo nevienam nav naudas kam nopietnam atskaitot pāris komandas..Un labākie uz tādam Atlantām,Dalasu,Orlando,Suns un Knicks neies.
Ja viņu neizvēlēs ātrāk, pat dodu 50%, ka NYK paņems, ja viņi atzina, ka grib būvēt jaunu komandu ap KP, kāpēc vēl kādu latvi nepielikt, kas ir arī jauns, perspektīva būtu labā sastāvā ar, Ntilikina, Mudiay, KP, Kanter.

  +1 [+] [-]

, 2018-04-23 16:52, pirms 6 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Aģentu var saprast, ka iekārtoja Barcelonā. Pēc talanta mērojot, Kurucs savā vecumā ir noteikti augstāk kā Bertāns Dāvis, Timma Jānis, Strēlnieks Jānis utt., mūsu spēlētāji, kas spēlē tagad Eirolīgā... Tāpēc aģentam, redzot šo mežonīgo potenciālu, arī gribējās augstākā plauktiņā šo dārgumu ielikt. Taču, tiešām pārrēķinājās, jo tomēr tik jaunā vecumā bija grūti tikt galā ar visām tām slodzēm, kas ir tādā klubā un arī psiholoģiski klimats nebija labākais komandā.
Uzskatu, ka joprojām ir potenciāls šim spēlētājam ļoti liels!
Piedod, kaut arī Kurucs ir no manas dzimtās pilsētas, līdz Dāvja Bertāna talantam viņam kā līdz... Nu, pats saproti, negribu tevi sāpināt. Kā nu tur Rodionam starp pirmo un otro komandu sokas, neņemos spriest, taču ir normāli, ka pārējā komanda necieš vienu "zīmuli", kurš katrā mačā to vien dara, kā sev statistiku taisa... Un šitādu kurucu NBA kā lielo prēriju dzīvnieku m...u! Tā kā - neiespringsim te baigi par jau garantētu vēl vienu latvieti NBA, ja to darītu Rolands Šmits, tad gan varētu puslīdz droši viņu tur redzēt.

     [+] [-]

, 2018-04-23 17:10, pirms 6 gadiem
karlosm rakstīja: Ja viņu neizvēlēs ātrāk, pat dodu 50%, ka NYK paņems, ja viņi atzina, ka grib būvēt jaunu komandu ap KP, kāpēc vēl kādu latvi nepielikt, kas ir arī jauns, perspektīva būtu labā sastāvā ar, Ntilikina, Mudiay, KP, Kanter.
Variants,jo īsti otrā raunda sākuma nav centru kuru Knicks vajadzētu,jo Kanters varbūt optos ārā,un Okvinam arī ir tāda iespēja.Un Knicks arī nav neviena nominālā trešā numura.Vienīgi pēc pirmās kārtas to vajadzētu atrisināt,jo šaubos,ka Knicks draftēs ar savu picku vēl vienu mazo.
1 2 45 komentāri