Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Pārkers: "Mums vajadzēs, lai Lenards tā spēlē arī sērijas turpinājumā"

Andrejs Siliņš

Pārkers: "Mums vajadzēs, lai Lenards tā spēlē arī sērijas turpinājumā"
Tonijs Pārkers un Kavai Lenards
Foto: AP / Scanpix

Pēc zaudējuma pagarinājumā Memfisas "Grizzlies" Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra pirmās kārtas ceturtajā spēlē Dāvja Bertāna pārstāvētās Sanantonio "Spurs" aizsargs Tonijs Pārkers slavēja komandas biedru Kavai Lenardu, kurš guva 43 punktus un bija produktīvs arī citos spēles elementos.

"Šī bija lieliska spēle, abas komandas spēlēja no sirds - līdzjutēji saņēma to, par ko maksā naudu. Pašās beigās Marks [Gazols] iemeta lielisku metienu. Lamarkuss [Oldridžs] darīja [aizsardzībā], ko varēja, bet metiens bija precīzs," spēles īso kopsavilkumu izklāstīja Popovičs. "Vairākas reizes nonācām iedzinējos, bet mani spēlētāji turējās pie plāna un turpināja spēlēt - tas vienmēr ir labi. Parasti saspringtās spēlēs viss atrisinās ar metienu realizēšanu. Kavai [Lenards] iemeta svarīgu metienu mūsu pēdējā uzbrukumā, bet Marks iemeta svarīgu metienu "Grizzlies" pēdējā uzbrukumā. Izslēgšanas turnīrā tā gadās nepārtraukti."

"Pēc spēles komandai teicu, ka viņi parādīja lielisku atdevi, paveica labu darbu, jāturpina visiem turēties kopā un tāpat jāiet uz piekto spēli," treneris atklāja, ko teicis saviem spēlētājiem pēc zaudētā mača.

Sērijas trešajā spēlē "Spurs" pamata saspēles vadītājs Tonijs Pārkers aizvadīja vienu no sliktākajām spēlēm karjerā, paliekot bez gūtiem punktiem un esot teju nemanāms 19 nospēlētās minūtēs. Ceturtajā mačā "vecais" Pārkers bija atpakaļ - 22 punkti un piecas rezultatīvas piespēles, un Popovičs pēc mača slavēja savu ilggadējo saspēles vadītāju. "Viņš spēlēja fantastiski, viņš bija enerģijas pilns, ļoti agresīvs, veidoja mūsu spēli daudz dažādos veidos," sacīja Popovičs.

Pats Pārkers gan uzteica kādu citu savas komandas spēlētāju - Kavai Lenardu, kurš aizvadīja kārtējo izcilo spēli, gūstot 43 punktus, izcīnot astoņas bumbas zem groziem, pārtverot sešas bumbas un atdodot trīs piespēles. "Kavai visu sezonu spēlē ļoti labi, viņš vienmēr ir agresīvs, vienmēr spēlē ar lielu pārliecību, viņš ir MVP kandidāts un mums vajadzēs, lai viņš tā turpina spēlēt arī turpmāk," par Lenardu izteicās Pārkers.

Francūzis norādīja, ka Memfisa savā spēlē neko nav izmainījusi: "Viņi spēlēja tāpat, kā to darīja līdz šim. Šī ir un būs fiziskas spēles sērija, būs smaga cīņa ar daudz piezīmēm. Protams, spēlējot mājās, "Grizzlies" spēlē ar lielu pārliecību un varbūt tas palīdz trāpīt vairāk metienu. Manuprāt, spēlējām pietiekami labi, lai izcīnītu uzvaru, bet tāpat darīja arī Memfisa, un beigās viņi iemeta smagu pēdējo metienu, kas atnesa uzvaru. Tagad jādodas mājās, jāmēģina piekto maču spēlēt gudrāk un pat vēl labāk."

Izmantotie resursi:
NBA.com

     [+] [-]

, 2017-04-23 15:46, pirms 7 gadiem
Kā jau bija paredzams Spuriem būs problēmas un slikti ka gan treneris gan spēlētāji uzskata ka spēlējuši ļoti labi kas tomēr ne gluži atbilst patiesībai.