Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Dankanam 28 punkti "Spurs" uzvarā papildlaikā, sērijā neizšķirts

Rolands Eliņš

Dankanam 28 punkti "Spurs" uzvarā papildlaikā, sērijā neizšķirts
Deandrē Džordans un Tims Dankans
Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā otrās uzvaras savās sērijās guvušas Atlantas "Hawks" un Memfisas "Grizzlies", bet saspringtā spēles izskaņā Losandželosā "Spurs" ar Tima Dankana 28 punktu palīdzību papildlaikā pārspēja "Clippers" (111:107), kuras sastāvā "triple-double" savāca Bleiks Grifins.

Divu regulārās sezonas izskaņas "karstāko" komandu duelī "Clippers" bija visai pārliecinoši uzvarējusi pirmajā spēlē, taču šonakt sastapās ar Tima Dankana atgādinājumu par savu personību. 38 gadus vecais basketbolists guva 28 punktus, trāpot pirmos 12 no 15 metieniem no spēles (kopā 14/22), kā arī savāca 11 atlēkušās bumbas, kas palīdzēja "Spurs" atrasties vadībā ceturtās ceturtdaļas gaitā.

"Clippers" sastāvā spēli tikmēr visai izteikti "taisīja" divi spēlētāji - Bleiks Grifins un Kriss Pols bija tieši piedalījušies (iemetot paši vai ar rezultatīvu piespēli) 60 no pirmajiem 66 komandas punktu guvumiem. "Spurs" treneris Gregs Popovičs gan nolēma iesaistīt "Clippers" punktu gūšanā arī Deandrē Džordanu un uzsāka taktiku, speciāli pārkāpjot noteikumus pret viņu. Džordans uzbruka pietiekami sekmīgi, turklāt "Clippers" izcēlās ar spēcīgu aizsardzību un veica izrāvienu 8:0, bet divas minūtes pirms pamatlaika beigām pēc Dankana kļūdas piespēlē panāca neizšķirtu 90:90.

Ar precīziem metieniem apmainījās Belineli un Grifins, savukārt pēc tam Džordans nobloķēja Dankanu. Pols ar diviem sodiņiem izvirzīja "Clippers" vadībā, turklāt "Spurs" tika piespiesta kļūdīties. Palikušas bija 27 sekundes, taču kļūdījās arī Grifins, un "Spurs" sastāvā neizšķirtu astoņas sekundes pirms pamatlaika beigām izrāva Petijs Milzs. Pola pēdējais metiens bija neprecīzs, un nācās spēlēt papildlaiku.

Tajā "Spurs" vairākkārt pārņēma vadību, taču Redika sarežģīts tālmetiens atgrieza neizšķirtu. Dankana atbilde, Milza ātrais uzbrukums un Grifina kļūda palīdzēja panākt +6, taču Pols iemeta grūtu tālmetienu pāri rokām. Redikam bija arī iespēja panākt neizšķirtu, taču kļūda, un "Spurs" ar precīziem soda metieniem nodrošināja uzvaru 111;107.

Jāpiezīmē, ka traumas dēļ spēli priekšlaicīgi noslēdza Tonijs Pārkers, kurš nospēlētajās 30 minūtēs guva tikai vienu punktu, bet viņa aizstājējs Milzs spēlēja lieliski izšķirošajos brīžos un noslēdza maču ar 18 punktiem. Savukārt zaudētāju rindās "triple-double" Grifinam, kurš 29 punktus papildināja ar 12 atlēkušajām un 11 rezultatīvām piespēlēm, bet 20 punktu robežu sasniedza arī Pols un Džordans, kuram turklāt 15 atlēkušās bumbas.

Memfisas "Grizzlies" tikmēr turpina dominēt pār savainojumu nomocīto "Trail Blazers", kura šonakt apspēlēta ar 97:82. Ievērojams pārsvars Memfisai bija visu otro puslaiku, un to nespēja dzēst arī Lemarkuss Oldridžs, kurš guva 24 punktus, savāca 14 atlēkušās bumbas un bloķēja četrus metienus. "Grizzlies" rindās par sevi atgādināja Vinss Kārters, kurš ierobežotā spēles laikā paspēja iemest trīs tālmetienus, taču precizitātes ziņā ne tas labākais mačs Memfisas "torņiem" Markam Gazolam un Zekam Rendolfam, kuri kopā trāpīja tikai deviņus no 31 metiena no spēles.

Savukārt Atlantas "Hawks" garie vīri Pols Milsaps un Els Horfords uz spēli ieradās ar traumu noskaņām - Milsaps pleca savainojuma dēļ bija izlaidis piecas spēles, bet Horfordam bija pirksta minitrauma. Abi gan neizrādīja ne mazākās vājuma pazīmes un nokārtoja otro uzvaru pār "Nets" (96:91). Milsapam 19 punkti, bet Horfords 14 punktus papildināja ar 13 atlēkušajām bumbām un septiņās rezultatīvām piespēlēm. Bruklinas sastāvā 20 punkti Brukam Lopesam, un sērijā nu pārcelsies uz "Nets" laukumu.

NBA "play-off", 23. aprīlis

KomandasRez.RezultatīvākieSērijā
Hawks-Nets96:91Milsaps 19 Lopess 202:0
Grizzlies-Trail Blazers97:82Konlijs 18 Oldridžs 242:0
Clippers-Spurs107:111 PGrifins 29 Dankans 281:1

Izmantotie resursi:
NBA.com

1 2 60 komentāri

  +7 [+] [-]

, 2015-04-23 08:44, pirms 9 gadiem
Pirmais, kas nāk prātā Un tas bija pirms 3 gadiem ';

  +3 [+] [-]

, 2015-04-23 08:47, pirms 9 gadiem
Labākā spēle līdz šim? Jāteic gan,ka 4.puslaiks bija vienkārši briesmīgs SA izpildījumā,ko arī apstiprināja Dankans. Bet visu cieņu Dankanam,spēlēt tik labi un pāri 40.min viņa vecumā,vienkārši wow. SA varēja visu nokārtot mierīgi,bet šādi ir daudz interesantāk Cerams,ka Pārkeram nekas nopietns ar to ahilleju nav un viņš varēs spēlēt.

  +1 [+] [-]

, 2015-04-23 08:51, pirms 9 gadiem
Spēle, protams, konča. Saspringta, fiziska, augstākās raudzes.
Spurs šodien bija labāki, bez ceremonijām. Skaidrs, ka 2 spēles pēc kārtas tik ļoti garām nemetīs, lai gan šodien 4/4 atkal sākās - viens pēc otra brīvie lidoja garām no visām pozīcijām. Šodien jau no spēles sākuma CP pielika klāt kādu no wingeriem un bija daudz labāk - gan skrīnos varēja mainities, lai tik viegli nav ne BG, ne DJ, gan ļoti labi, īpaši Grīns, tika galā ar parastajiem draiviem. CP gan meta ar ļoti augstu precizitāti gana sarežģītus metienus, bet tas normāli - galu galā metiens viņam ir labs. Galvenais, ka netika zem groza, bija jāmet pusķiki.
Jāpiebilst, ka uzvara izcīnīta tik pat kā bez Pārkera, kurš pie turpmākā grafika vesalāks nekļūs. Vienai kājai potīte, otrai ahils un vēl kaut kāds muskulis. Pilnīgi ne savā ādā, taču Petijs visu izdarīja kā no grāmatas. Un visas raizes par to, ka viņš diez vai atgūs formu pēc operācijas, pamazām pagaist.

P.S. Līgai kaut kas jādomā ar tiem hackiem. Sāk jau apnikt, goda vārds.

  -1 [+] [-]

, 2015-04-23 08:51, pirms 9 gadiem
baigais trilleris, bet viss tomer sorit beidzas labi

  -1 [+] [-]

, 2015-04-23 08:53, pirms 9 gadiem
Sis ir finaals jau pirmaja karta! vnk amazing machs. Un Spuri paneema neskatoties ka Parkeram negaja spele un beigas bija nost + Ginobili izfaulots. Spurs panems domaaju, no benka vel 4 lidzvertigi speletaji pirmajam pieciniekam kamer Clipperiem 1 tikai.

  +2 [+] [-]

, 2015-04-23 08:54, pirms 9 gadiem
Es padodos. Bez Parkera, Džinobili, ar Dankana 5 piezīmēm iegūtām 4/4 vidū Clippers pamanās zaudēt. Cik ļoti gribējās slavēt viņus aizbakar, tik šodien vienkārši ir nizpratne, kas ar viņiem notika.

     [+] [-]

, 2015-04-23 08:57, pirms 9 gadiem
jureks rakstīja: Labākā spēle līdz šim? Jāteic gan,ka 4.puslaiks bija vienkārši briesmīgs SA izpildījumā,ko arī apstiprināja Dankans. Bet visu cieņu Dankanam,spēlēt tik labi un pāri 40.min viņa vecumā,vienkārši wow. SA varēja visu nokārtot mierīgi,bet šādi ir daudz interesantāk Cerams,ka Pārkeram nekas nopietns ar to ahilleju nav un viņš varēs spēlēt.
Tadu momentu sijaa spele bija loti daudz kur viss vareja pagriezties otradi. Pirmais moments kas vispar noveda pie trillera bija tas ka pie +10 Spuraam saka nekrist un pie +5 pie 6min left saka jau spelet uz noturesanu ar sodiem. Tik atri sist savakt un sist sodus nu nez...

Bet nu overtaimaa Timijam turpinaja krist un Mills vispar nospeleja Parkera lomaa labak kaa Parkers

Par Spurs! Un sis duelis ir finala cienigs, zhel tik ka pirmaja kartaa

  -1 [+] [-]

, 2015-04-23 08:58, pirms 9 gadiem
Aaa un pateicoties OT izgaja over 207,5 Pat likas ka ar visu OT neizies bet krita ieksa par laimi vechiem

  +2 [+] [-]

, 2015-04-23 08:59, pirms 9 gadiem
TOTO=MaizeIrBack rakstīja: Un sis duelis ir finala cienigs, zhel tik ka pirmaja kartaa
ar austurmiem pat salīdzināt nevar....pilnīgi cita spēle.

  -1 [+] [-]

, 2015-04-23 09:00, pirms 9 gadiem
Jā jurek. Un tas noteikti izšķīra spēles iznākumu. Ot nemanīju ka džofdans mestu sodus.

  -1 [+] [-]

, 2015-04-23 09:02, pirms 9 gadiem
Esmu bez nerviem. Bet viss labi kas labi beidzas. Garastāvoklis visai dienai pacilāts. #SpursNation #sickgame

  +2 [+] [-]

, 2015-04-23 09:03, pirms 9 gadiem
Turpinājumā spēles ik pārdienas ar visiem pārlidojumiem. Tas noteikti nav par labu LAC. Ja SAS mājās paņem abas, tad daudz cerību vairs nav.

P.S. Amīšiem kārtējā smieklīgā statistika - ja sērijā SAS zaudē pirmo spēli, tad ar Dankanu ierindā otro spēli līdz šim uzvarējuši bija visas 7 reizes, taga jau astotā. Vienīgi nepateica, cik no tām sākts izbraukumā. Gan jau nav baigi daudz, zinot Spurs bilances

  -3 [+] [-]

, 2015-04-23 09:04, pirms 9 gadiem
Spurs tāpat pakāsīs sēriju. Clippers spēlēja salīdzinoši daudz sliktāk, Spurs vismaz 3/4 dominēja, bet tāpat spēli zaudēja 1 epizode: Griffina turnovers. Pat pie šāda Dankana supermača Clipperiem bija jāņem mačs ar +2 un padsmit sekundēm. Nu nespēlēs Dankans tagad visus mačus pa 40 minūtēm, Parkers ir pilnīgi out un Ginobili arī ir kaut kāda trauma.

Ļoti iespējams, ka šāda spēle tik agri sērijā ir labākais, kas ar Clippers varēja notikt, nevis 2-0 sērijā un ar vēsu galvu uz San Antonio.

  -1 [+] [-]

, 2015-04-23 09:05, pirms 9 gadiem
senscore rakstīja: Spurs tāpat pakāsīs sēriju. Clippers spēlēja salīdzinoši daudz sliktāk, Spurs vismaz 3/4 dominēja, bet tāpat spēli zaudēja 1 epizode: Griffina turnovers. Pat pie šāda Dankana supermača Clipperiem bija jāņem mačs ar +2 un padsmit sekundēm. Nu nespēlēs Dankans tagad visus mačus pa 40 minūtēm, Parkers ir pilnīgi out un Ginobili arī ir kaut kāda trauma.

Ļoti iespējams, ka šāda spēle tik agri sērijā ir labākais, kas ar Clippers varēja notikt, nevis 2-0 sērijā un ar vēsu galvu uz San Antonio.
what?

  -2 [+] [-]

, 2015-04-23 09:08, pirms 9 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: what?
kuru vietu tieši tu nesaprati? Clippers spēlēja līmeni zemāk kā 1. mačā un tāpat tikai PAŠU kļūda neļāva uzvarēt.

  +2 [+] [-]

, 2015-04-23 09:08, pirms 9 gadiem
senscore rakstīja: Spurs tāpat pakāsīs sēriju. Clippers spēlēja salīdzinoši daudz sliktāk, Spurs vismaz 3/4 dominēja, bet tāpat spēli zaudēja 1 epizode: Griffina turnovers. Pat pie šāda Dankana supermača Clipperiem bija jāņem mačs ar +2 un padsmit sekundēm. Nu nespēlēs Dankans tagad visus mačus pa 40 minūtēm, Parkers ir pilnīgi out un Ginobili arī ir kaut kāda trauma.

Ļoti iespējams, ka šāda spēle tik agri sērijā ir labākais, kas ar Clippers varēja notikt, nevis 2-0 sērijā un ar vēsu galvu uz San Antonio.
LAC nespēlēja slikti,vienkārši SA spēlēja labāk,tiesa,ar nelieliem kritumiem,bet labāk.

     [+] [-]

, 2015-04-23 09:09, pirms 9 gadiem
senscore rakstīja: Spurs tāpat pakāsīs sēriju. Clippers spēlēja salīdzinoši daudz sliktāk, Spurs vismaz 3/4 dominēja, bet tāpat spēli zaudēja 1 epizode: Griffina turnovers. Pat pie šāda Dankana supermača Clipperiem bija jāņem mačs ar +2 un padsmit sekundēm. Nu nespēlēs Dankans tagad visus mačus pa 40 minūtēm, Parkers ir pilnīgi out un Ginobili arī ir kaut kāda trauma.

Ļoti iespējams, ka šāda spēle tik agri sērijā ir labākais, kas ar Clippers varēja notikt, nevis 2-0 sērijā un ar vēsu galvu uz San Antonio.
Puis Tu saspiedies?

  -3 [+] [-]

, 2015-04-23 09:09, pirms 9 gadiem
jureks rakstīja: LAC nespēlēja slikti,vienkārši SA spēlēja labāk,tiesa,ar nelieliem kritumiem,bet labāk.
teica čalis, kam pirmajā komentārā basketbolā ir 4 "puslaiki"

  +3 [+] [-]

, 2015-04-23 09:10, pirms 9 gadiem
senscore rakstīja: teica čalis, kam pirmajā komentārā basketbolā ir 4 "puslaiki"
Jā,teica tas pats čalis.

     [+] [-]

, 2015-04-23 09:10, pirms 9 gadiem
senscore rakstīja: kuru vietu tieši tu nesaprati? Clippers spēlēja līmeni zemāk kā 1. mačā un tāpat tikai PAŠU kļūda neļāva uzvarēt.
Un Spurs ķip nespēlēja 1st game divus līmeņus zemāk?

  -1 [+] [-]

, 2015-04-23 09:11, pirms 9 gadiem
senscore rakstīja: kuru vietu tieši tu nesaprati? Clippers spēlēja līmeni zemāk kā 1. mačā un tāpat tikai PAŠU kļūda neļāva uzvarēt.
Kas tas par smieklīgu argumentu?

     [+] [-]

, 2015-04-23 09:13, pirms 9 gadiem
senscore rakstīja: kuru vietu tieši tu nesaprati? Clippers spēlēja līmeni zemāk kā 1. mačā un tāpat tikai PAŠU kļūda neļāva uzvarēt.
LAC spēlēja tuvu pirmās spēles līmenim, vien metieni vairs nebija ar 60%, taču daudz lielāku nozīmi deva tas, ka Spurs spēja atgūt savu līmeni.
Kā nu kurš to spēli redz - līdz tādam galam spēlei jānonāk nebija, jo Spurs pārliecinoši kontrolēja spēli, bet atkal jau izdomāja no groza apakšas mest garām (4 reizes vienkāršus metienus neiemeta 12-2 izrāviena laikā) + Manu nevajadzīgā piezīme, kas daudz ko izšķīra galotnē.

     [+] [-]

, 2015-04-23 09:15, pirms 9 gadiem
ā, jā, vēl aizmirsi piebilst, ka BG āmurs bija jāskaita 3p vērtībā, jo bija ar monstruālu spēku

  +1 [+] [-]

, 2015-04-23 09:19, pirms 9 gadiem
Tikpat labi spēli izšķīra arī divi pēc pārtas Mills iemestie 3pt metieni 3/4 beigās. Jo 4/4 Clippers ar visu to, ka viņiem principā nav beņķa, bija svaigāki.

  +1 [+] [-]

, 2015-04-23 09:21, pirms 9 gadiem
senscore rakstīja: Tikpat labi spēli izšķīra arī divi pēc pārtas Mills iemestie 3pt metieni 3/4 beigās. Jo 4/4 Clippers ar visu to, ka viņiem principā nav beņķa, bija svaigāki.
Īpaši svaigums parādījās BG nepiespiestajās kļūdās
Slēpts komentārs: senscore

  +2 [+] [-]

, 2015-04-23 09:30, pirms 9 gadiem
Bet vispār vīri šis playoff ir pagaidām labākais ko esmu redzējis pēdējos gadus. Rietumos visi kapā kā traki, izņemot POR, bet tā bauda sekot līdz.

  -2 [+] [-]

, 2015-04-23 09:37, pirms 9 gadiem
senscore rakstīja: Es saprotu, ka ir stilīgi fanot par čempioniem un vectēviem, tomēr šogad nu nav Spurs pelnījuši un netiks pat finālā. Līdz ar to tālāk pilnīgi noteikti labprātāk redzētu Clippers-Rockets normālu, fizisku un ātru basketbolu, nevis kārtējo Spurs šaha maču ar hack a Jordan, hack a Howard, Ginobili aktiermākslas paraugstundu un mūžīgo čīkstēšanu.
No paša rīta un šitā muldēt..turies

  +1 [+] [-]

, 2015-04-23 09:38, pirms 9 gadiem
Kā jau iepriekš tika prognozēts SAS - LAC būs spraigākais pāris 1.kārtā. Un katru gadu ir viens un tas pats jautājums - vai pie šādiem tempiem un spriedzes SAS pietiks spēka? Mans čuijs saka, ka šogad vairs nē. Pat, ja 1.kārtu paņems, tā, manuprāt, būs prasījusi pārāk daudz spēka, veselības, emociju u.t.t. Bet ir viens bet - SAS ir po.... visas manas un jebkura cita prognozes par viņiem.

  +2 [+] [-]

, 2015-04-23 09:44, pirms 9 gadiem
senscore rakstīja: Es saprotu, ka ir stilīgi fanot par čempioniem un vectēviem, tomēr šogad nu nav Spurs pelnījuši un netiks pat finālā. Līdz ar to tālāk pilnīgi noteikti labprātāk redzētu Clippers-Rockets normālu, fizisku un ātru basketbolu, nevis kārtējo Spurs šaha maču ar hack a Jordan, hack a Howard, Ginobili aktiermākslas paraugstundu un mūžīgo čīkstēšanu.
nē, stilīgi ir fanot par hailaiteriem, kuri skrien pa laukumu kā vējš, triec bumbu grozā ar monstruālu spēku un nedomā par taktiku.
Spurs kā komanda man ir patikusi jau no tiem laikiem, kad tajā vēl nespēlēja Timijs un galvenās vijoles laukumā spēlēja Admirālis, Eiverijs, DelNegro un Eliots. pēc tam kopā ar Timiju arī Stīvs Smits, Kerrs, Orijs utt. spēlētāji, kuri vienmēr primāri ir spēlējuši ar galvu un tikai pēc tam ar spēku. par to liecina kaut vai fakts, ka lielākā daļa no viņiem tagad ir/bija treneri vai basketbola eksperti.

  +2 [+] [-]

, 2015-04-23 09:47, pirms 9 gadiem
senscore rakstīja: Es saprotu, ka ir stilīgi fanot par čempioniem un vectēviem, tomēr šogad nu nav Spurs pelnījuši un netiks pat finālā. Līdz ar to tālāk pilnīgi noteikti labprātāk redzētu Clippers-Rockets normālu, fizisku un ātru basketbolu, nevis kārtējo Spurs šaha maču ar hack a Jordan, hack a Howard, Ginobili aktiermākslas paraugstundu un mūžīgo čīkstēšanu.
Es saprotu, ka individuālā meistarība un monstruāli danki ir baigi cool, bet tam jau arī ir domātas 82 regulārās sezonas spēles. Plejofi ir domāti basketbola spēlēšanai, kas vēl aiz vien labāko komandu izpildījumā ir tuvāk šaham kā skriešanai ar bumbu.

  +2 [+] [-]

, 2015-04-23 09:52, pirms 9 gadiem
Nejeega rakstīja: Kā jau iepriekš tika prognozēts SAS - LAC būs spraigākais pāris 1.kārtā. Un katru gadu ir viens un tas pats jautājums - vai pie šādiem tempiem un spriedzes SAS pietiks spēka? Mans čuijs saka, ka šogad vairs nē. Pat, ja 1.kārtu paņems, tā, manuprāt, būs prasījusi pārāk daudz spēka, veselības, emociju u.t.t. Bet ir viens bet - SAS ir po.... visas manas un jebkura cita prognozes par viņiem.
Man liekas, ka čujam te nav nekādas nozīmes. Dankans pats tiko pateica, ka pirmo spēli zaudējuši, jo pārāk ilga sanāca atpūta, ka turpmākā sērija būs kā viņiem labpatīk - spēle katru otro dienu. Jau kuro sezonu Spurs gatavojas tikai plejofiem konkrētā režīmā (atpūtinot pa sezonu līderus, nepārslogojot, neiespringstot uz bilanci), kur mierīgi var atļauties pa 36-38min katrs spēlēt vajadzības gadījumā.
Tur vecums rēli ir tikai 3gab - Dankanam, Manu un Popam. Manu tāpat vairāk par 30min nesanāk, Pops gan jau kkā izvilks. Atliek jautājums par Timiju. Jā, jaunāks viņš nekļūst, taču nav nekādu indikāciju, ka viņš šogad pēkšņi vairs savu ķermeni nepazītu.
Šogad lielākā problēma būs Pārkera kājas. Tieši tik daudz visticamāk arī pietrūks titulam.

  -2 [+] [-]

, 2015-04-23 10:02, pirms 9 gadiem
senscore rakstīja: Es saprotu, ka ir stilīgi fanot par čempioniem un vectēviem, tomēr šogad nu nav Spurs pelnījuši un netiks pat finālā. Līdz ar to tālāk pilnīgi noteikti labprātāk redzētu Clippers-Rockets normālu, fizisku un ātru basketbolu, nevis kārtējo Spurs šaha maču ar hack a Jordan, hack a Howard, Ginobili aktiermākslas paraugstundu un mūžīgo čīkstēšanu.
Ja gribi skatities skriet un met basi tad skaties. Un nedomaa ka Rockets-Cliperi butu baigaa jonoshana. Ne Polam, ne Hardenam nepatik jonot no viena gala uz otru un tiesi vini nosaka komandas uzbrukuma tempus un speles plaanu. Vini labak leni partipina centram un nodriblee 15sek ar bumbu un tad sak kko darit. Jaa protans Jordans un Howards ir tie kuri uzplivinot putninu groza virzienaa trieks bumbu ar zirga speeku groza un tas ir skaisti bet vai tapec Spurs ir sliktaki? Vienkarsi viniem nav tadu speletaju.

Un par aktiermakslu.. Lebrons viens pats niid un daivo nekaa Spurs komanda kopaa. Lai kas, bet spurs nav nidetaji un telotaji.

  +1 [+] [-]

, 2015-04-23 10:03, pirms 9 gadiem
Sodienas LAC zaudejuma atslega OT - Matt Barnes. Diezvai Patty Miles vares tik labi aizvietot Parkeru ari turpmak, un dot tik lielu pienesumu komandai, bet ganjau Spurs kopejiem spekiem tiks gala, vienigais neaizvietojamais speletajs viniem ir Timijs.

  +2 [+] [-]

, 2015-04-23 10:05, pirms 9 gadiem
Jā, ļoti reāli, ka SAS saliks gan Lac gan Hou, tomēr GsW ir labāki vai vismaz vienādi visās pozīcijās (izņemot coach).

Lai kā šī sērija beigtos esmu drošs, ka fināls būs Gsw pret Cle
1 2 60 komentāri