Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA soda Van Gandiju, Bārnsu un Volesu

NBA soda Van Gandiju, Bārnsu un Volesu
Rašīds Voless
Foto: The Boston Globe

Nacionālā Basketbola asociācija (NBA) ceturtdien sodīja divus spēlētājus un vienu treneri par neadekvātu komentāru sniegšanu. Visiem trijiem jāšķiras no 35 000 ASV dolāru.

Bostonas "Celtics" spēka uzbrucējs Rašīds Voless tika sodīts par saviem komentāriem pēc pirmās spēlēs pret Maiami "Heat". Voless toreiz sacīja, ka tiesneši esot provocējuši viņu uz tehniskās piezīmes izpelnīšanos. Tāpat Voless norādīja, ka viņš brīdinājis savus spēlētājus par "Veida faktoru", kas izpausties tiesnešu labvēlīgā pret Dveinu Veidu. "Nenoniecinu viņu kā spēlētāju, bet zinām kas tas viss ir bizness," tā Voless.

Šosezon Voless par saviem komentāriem šķīries no 100 000 ASV dolāru, kas aizgājuši sodos no NBA. Pašreiz sērijā ar "Heat" Volesa pārstāvētais "Celtics" ir vadībā ar 2:0.

Savukārt pa 35 000 dolāru katrs šķirsies Orlando "Magic" galvenais treneris Stens Van Gandijs un uzbrucējs Mets Bārnss. Abi izteica savu nepatiku pret tiesāšanas manieri pēc sērijas otrās spēles pret Šarlotes "Bobcats". Līdz šim abās spēlēs uzvaras guvis "Magic" klubs.

Izmantotie resursi:
espn.com

     [+] [-]

, 2010-04-23 13:53, pirms 14 gadiem
intereresanti ko Woless gaidija? Ka tiesneši pret Weidu tiesās tāpat kā pret citem? Citām superzvaigznēm jau arī pietiesā

     [+] [-]

, 2010-04-23 21:13, pirms 14 gadiem
Viens no iemesliem kapēc man nepatīk skatīties NBA pēc Džordana... Visi šitie sodi, paskataties cik daudz sodiņus met mūsdienās, salīdziniet ar 90s.

Uzskatu, ka ja mēs tagad pārnestu Kobi, Veidu uz 90s basketbolu kad Džordans spēlēja, viņi nespētu iejusties tur. Raudātu par katru sīkumu

     [+] [-]

, 2010-04-23 22:19, pirms 14 gadiem
pistol rakstīja: Viens no iemesliem kapēc man nepatīk skatīties NBA pēc Džordana... Visi šitie sodi, paskataties cik daudz sodiņus met mūsdienās, salīdziniet ar 90s.

Uzskatu, ka ja mēs tagad pārnestu Kobi, Veidu uz 90s basketbolu kad Džordans spēlēja, viņi nespētu iejusties tur. Raudātu par katru sīkumu
nu 90. gados nedrīkstēja segt tā, kā to drīkst darīt tagad, tāpēc, manuprāt, Tavs viedoklis ir mazliet smieklīgs

  +2 [+] [-]

, 2010-04-23 23:09, pirms 14 gadiem
KobeMVP rakstīja: nu 90. gados nedrīkstēja segt tā, kā to drīkst darīt tagad, tāpēc, manuprāt, Tavs viedoklis ir mazliet smieklīgs
Kā lūdzu? 90s nebija aizsardzībā trīs sekunžu sods, Šaki, Hakīmi, Robinsoni sēdēja zem groza un gaidija Maiklu. Maikls spēlēja ērā kurā bija grūtāk gūt punktus, nesaku, ka aizsargi bija spēcīgāki, bet tomēr basketbols bija reizes piecas fiziskāks. Nejau tikai Pistons kāvās 20 reizes sezonā, visas komandas dabuja pakauties. Agrāk flagrantais sodus deva par to, ko mūsdienās uzliktu pussezonu spēļu izlaišanu. Vēl bija hand-checking atļauts.

Balstoties uz Tava nika, es jūtu, ka Tu esi redzējis to video @ yt, kur viens retards parādijis kā Kobi sedz ar zonu.

Zini kas būtu, ja Maikls varētu spēlēt ērā kad Tu vari bez problēmām aiziet uz grozu iedankot, Tevi nevar hand-checkot. Domāju, ka savā praimā viņš mestu virs 45ppg sezonā.

Paskaties nedaudz spēles izdari secinājumus, nepietiek ar to, ka Tu paskaties Kobi... Tas, ka Kobe redz divus pretspēlētājus uz viņa fade-away`iem nav jaunums.

     [+] [-]

, 2010-04-24 14:50, pirms 14 gadiem
Baigie experti te, jomajo.
pat nevar saprast kam lai piebalso