Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Celtics" paraksta desmit dienu līgumu ar "Raptors" pārstāvējušo Monro

Emils Ozerinskis

"Celtics" paraksta desmit dienu līgumu ar "Raptors" pārstāvējušo Monro
Gregs Monro ar bumbu. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences izslēgšanas spēles gaidāmas krietni saspringtākas nekā tas bijis līdzšinējos gados. Četras komandas objektīvi pretendē uz iekļūšanu līgas finālā. Pirms izslēgšanas spēļu turnīra Bostonas "Celtics" pastiprinājusi savu garo galu ar centra spēlētāju Gregu Monro.

Bostonas "Celtics" šobrīd Austrumu konferences tabulā ieņem piekto pozīciju un play-off turnīrā visticamāk visas sērijas aizvadīs bez sava laukuma priekšrocībām. Lai gan talanta Breda Stīvensa trenētajai komandai netrūkst, tomēr iekšējās nesaskaņas par spēlētāju lomām un neskaidrība komandas zvaigznes Kairija Ērvinga gaidāmajā brīvajā aģentūrā nav ļāvusi "Celtics" komandai demonstrēt pašu saturīgāko sniegumu laukumā.

Tuvojoties regulārās sezonas izskaņai Bostonas "Celtics" vienojusies ar 28 gadus veco un 211 cm garo centra spēlētāju Gregu Monro par desmit dienu līguma noslēgšanu. NBA noteikumi paredz, ka komandas var pārbaudīt spēlētājus piedāvājot divus desmit dienu līgumus, bet pēc šī termiņa komandām jāizdara izvēle par spēlētāja paturēšanu līdz sezonas beigām vai arī atbrīvošanu.

Monro jau iepriekš spēlējis "Celtics" rindās, pārstāvot komandu pērnās sezonas izskaņā, kad basketbolists 26 pamatturnīra spēlēs vidēji guva 10,2 punktus un izcīnīja 6.3 atlēkušas bumbas. Savukārt izslēgšanas spēļu turnīrā, 11 mačos gūstot 4,8 punktus, Monto palīdzēja Bostonas komandai aizcīnīties līdz konferences finālam.

Monro atgriešanās "Celtics" rindās zināmā mērā ir spiega cienīgs gājiens, jo šajā sezonā centra spēlētājs līdz maiņu darījumu termiņa pēdējai dienai pārstāvēja vienu no Austrumu konferences vadošajām komandām - Toronto "Raptors". Kanādas vienības rindās centrs laukumā devās 38 spēlēs, sakrājot 4,8 punktus un 4,1 atlēkušo bumbu.

Monro labi pazīstams arī ar šī brīža līgas līdervienību Milvoki "Bucks", kuru pērnās sezonas pirmajā pusē Monro pameta maiņas darījuma rezultātā, kurā "Bucks" ieguva savu pamatsastāva saspēles vadītāju Ēriku Bledso, bet Monro devās uz tuksnesi, pievienojoties Fīniksas "Suns". Karjeras pirmos piecus gadus Monro pavadīja Detroitas "Pistons" rindās.

     [+] [-]

, 2019-03-23 12:33, pirms 5 gadiem
Kamēr Beins ir dzīvs, šim nu tok nav nekādas vērtības. Pat Boguts labāks papildinājums sanāk.

     [+] [-]

, 2019-03-23 13:14, pirms 5 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Kamēr Beins ir dzīvs, šim nu tok nav nekādas vērtības. Pat Boguts labāks papildinājums sanāk.
Beins tikko savainoja potīti,un Horfords ar tiek taupīts priekš PO,jo ar problēmas.Varbūt dabūs otro 10 day,bet PO no viņa nekādas jēgas nebūs