Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Māris Noviks

"Lakers" prezidente: "Fila Džeksona nākotne ir Ņujorkā"

"Lakers" prezidente: "Fila Džeksona nākotne ir Ņujorkā"
Fils Džeksons, Džīnija Basa un Šakils O`Nīls 2013. gada 2. aprīlī Losandželosā
Foto: AFP/Scanpix

"New York Knicks" prezidents Fils Džeksons neplāno pašlaik atgriezties Losandželosā, domā "Lakers" prezidente Džīnija Basa (Jeanie Buss), pirmdien, 22. februārī, raksta laikraksta "USA Today" žurnālists Eidžejs Noihārts Keišs (AJ Neuharth-Keusch).

Fila Džeksona līgava sarunā ar “USA Today” sporta žurnālistiem Semu Emiku (Sam Amick) un Džefu Zilgitu (Jeff Zillgitt) noraidīja izskanējušās baumas par Džeksona atgriešanos Losandželosā pēc NBA sezonas beigām.

“Kad Fils apņēmās doties uz “Knicks”, viņš parakstīja piecu gadu līgumu,” teica Basa. “Viņam tas ir darbs, kuru viņš vienmēr gribējis. Atgriezties tur, kur viņš sāka, un dabūt komandu atpakaļ tur, kur viņš zināja, ka tā varētu būt. Jūtos savādi, iedomājoties, ka pēdējā reizē, kad “Knicks” uzvarēja NBA čempionātā (1973. gadā), Fils bija komandas spēlētājs. Viņš ir ļoti kaislīgs par savu darbu.”

Pagājuši 43 gadi un tagad, ar Džeksonu kluba priekšgalā, “Knicks” ilgtermiņa plāns paredz komandas atgriešanos bijušajos augstumos, padarot to piederīgu NBA elitei.

Ņujorkas klubs trešo sezonu pēc kārtas atrodas ārpus “play-off” zonas. Basa uzsver, ka Džeksons aicina paciesties un stratēģiski novērtēt situāciju.

“Viņš zina, ko vēlas sasniegt un rīkojas, lai to izdarītu,” Basa teica par savu līgavaini. “Viņš neļaujas iebaidīties. Viņš zina, ka ceļā ir neveiksmes, taču, manuprāt, viņš saskata, ka kustība notiek vēlamajā virzienā. Tas viņu apmierina, taču darbs vēl nav pabeigts. Viņam ir piecu gadu apņemšanās un viņš iecerējis to īstenot, darot to, ko iesācis.”

Džeksons līgumu parakstīja 2014. gada martā.

Izmantotie resursi:
Phil Jackson's future is in New York, has no...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-02-23 20:29, pirms 8 gadiem
Pag, Knicks prezidents precēs Lakers prezidenti?
, 2016-02-23 20:45, pirms 8 gadiem
playthegame rakstīja: Pag, Knicks prezidents precēs Lakers prezidenti?
Labrīt, viņi jau labu laiku ir kopā kad topošā sieva šķiet pat nebija Lakers prezidente, bet bija un joprojām ir ja nemaldos tad Lakers īpašnieka meita, varbūt kļūdos!
, 2016-02-23 22:20, pirms 8 gadiem
Lai arī tas, ko viņa saka par Filu ir taisnība, iesaku noskatīties neseno "first take" ar maģisko džonsonu. Tur Džonsons ļoti uzsver, ka kopš īstais Lakers īpašnieks Džerijs Bass aizgāja aizsaulē, "sīkie" leikerus velk tikai uz grunti un tam galu nevar saskatīt! Viņi var palikt par īpašniekiem, bet no menedžmenta puses gan jāvirzās nost, jo viņi nemāk komandu vadīt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
3

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.