Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Biedriņa vieta "Warriors" pagaidām droša

Biedriņa vieta "Warriors" pagaidām droša
Andris Biedriņš cenšas bloķēt Villija Grīna metienu
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) klubs Goldensteitas "Warriors" neplāno tuvākajā laikā aizmainīt savu pamatsastāva centru Andri Biedriņu, dodot spēlētājam iespēju vismaz atlikušajā sezonas daļā pierādīt savu vērtību.

Ceturtdien noslēgsies iespējamās spēlētāju maiņas starp NBA klubiem un visticamāk Andris Biedriņš paliks savā līdzšinējā komandā. Goldensteitas "Warriors" ģenerālmenedžeris Lerijs Railijs atklājis, ka neplāno aizmainīt Biedriņu šosezon, tādējādi dodot iespēju atlikušajās 26 regulārās sezonas spēlēs pierādīt, ka "Warriors" nav jāmeklē aizvietotājs centra pozīcijā.

"Protams, tas motivē," tā pirms spēles pret Bostonas "Celtics" par iespējamajām spēlētāju maiņām izteicies pats Biedriņš. "Zinu, ka man jāspēlē, cik labi vien varu, lai būtu drošs, ka neviens cits nenāks ieņemt manu vietu." Šosezon aizvadītajās 47 spēlēs Biedriņš atzīmējies ar vidēji gūtiem 5,7 punktiem un 8,2 atlēkušajām bumbām, kas tomēr nav tāds sniegums, kādu gaida klubs un arī pats spēlētājs.

"Neesmu atmetis cerības uz Biedriņu. Labprāt redzētu viņu paceļam savu līmeni šajās regulārās sezonas noslēdzošajās 26 spēlēs," uzticību savam centram paudis "Warriors" ģenerālmenedžeris. Paralēli tam klubs lūkojies pēc pastiprinājuma garajā galā, apjautājoties par tādu spēlētāju pieejamību kā Kriss Keimens, Nenē, Lamarkuss Aldridžs un Džaveils Makgī. Baumas par iespējamo Biedriņa aizmainīšanu bijušas arī iepriekš, piemēram, 2009. gada vasarā, kad Latvijas basketbolists varēja nonākt Fīniksas "Suns", kā rezultātā "Warriors" sastāvā spēlētu Amāre Stadamairs.

"Līdzīgi kā pēdējo reizi, neklausos un nelasu neko. Tur es nevaru neko padarīt, izņemot vienīgi spēlēt un neļaut tam ietekmēt manu sniegumu. Tas, iespējams, ir nereāli izbēgt no baumām pilnībā, bet, ja neņem vērā tās, tad tās nevar ietekmēt tevi," tā Biedriņš. Nākamā spēle "Warriors" būs piektdien, kad spēlētāju maiņas šajā sezonā NBA būs noslēgušās.

Izmantotie resursi:
San Francisco Bay Area — News, Sports,...

 +11 [+] [-]

, 2011-02-23 11:36, pirms 13 gadiem
Varbūt, ja viņu aizmainītu, tad viņa karjera iegūtu jaunas un labākas vēsmas. Iespējams, ka Goldensteita vnk jau ir noiets etaps.

  +6 [+] [-]

, 2011-02-23 11:37, pirms 13 gadiem
Runat ir viens, bet darit pavisam kas cits...!!!
Andri pietiek runat, sac kautko lietas laba darit....!

 +13 [+] [-]

, 2011-02-23 11:37, pirms 13 gadiem
Nu nē es ta cereju, ka vinu aizmainis uz jebkuru citu komandu tikai prom no gsw.

  -2 [+] [-]

, 2011-02-23 11:39, pirms 13 gadiem
Gsw vajag veco beku biedrinju iemanit pret vilku Pekovichu!vinsh ir ists zvers,bet diemzel vilku treneris Kurts varda nedod vinam iespeju..

  +2 [+] [-]

, 2011-02-23 11:41, pirms 13 gadiem
Saņemies Andža ! Savādāk būs jābrauc uz Vefiņu !

  +1 [+] [-]

, 2011-02-23 11:49, pirms 13 gadiem
Andrim piestāvētu komanda, kura spēlē ātru basketbolu un kurā ātros pretuzbrukumos tiek iesaistīti arī garie spēlētāji! ļoti ok būtu NY variants, taču tur visa nauda ir iztērēta par Karmelo... Suns? pirms maiņas ar Orlando - jā, tagad, kad priekšā ir perspektīvais Gortats + Lopess, Frajs, Voriks, arī nekas nespīd! patiesībā uz doto brīdi neviena pamatcentra vakance NBA vairs brīva nav - vismaz es pagaidām tādas neredzu!

  +1 [+] [-]

, 2011-02-23 11:55, pirms 13 gadiem
Nu runaat vinsh maak,bet kaa peedeejaa laikaa ar speeleeshanu..
Nu ja taa turpinaas speeleet stabili starpsezonu laikaa tiks aizmainiits!

     [+] [-]

, 2011-02-23 12:03, pirms 13 gadiem
Stiprākā komandā viņš vispār sēdētu uz soliņa... GSW ir vienīgā kurai ar viņu ir jāauklējas, jo ir baigais līgums + kura normāla komanda grib Biedriņu ar tādu sniegumu un līgumu? NEVIENA!

     [+] [-]

, 2011-02-23 12:03, pirms 13 gadiem
Nu kluba vadības pacietība ir vienkārši neizmērojama.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-02-23 12:20, pirms 13 gadiem
Kamēr komandā nebūs PG kurš tendēts arī uz piespēlēm nevis tikai punktu gūšanu, tikmēr Biedriņš par kaut 10punktiem spēlē var aizmirst!
Ja Biedriņš dabū izmest pa grozu vidēji 4x spēlē, tad kā mēs varam runāt par to cik Andris slikti spēlē!

Ja vins būtu tik sūdīgs kā te lielākā daļa apgalvo, tad diez vai viņš vel spēlētu sākumsastāvā!
Nu bet, ja jau vins ir nekam derīgs, tad treneris ir idiots, jo nav aizsūtijis vinu uz attīstības līgu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-02-23 13:27, pirms 13 gadiem
Mežonīgais putniņš rakstīja: Zubila, AB baidās mest pa grozu, paskaties pāris spēles, viņš nereti ir 1vs1 un var mēģināt apspēlēt vai vnk brīvs un var iet uz Danku, bet tā vietā viņš dod uz āru un pretinieki jau to zin.

Bet tas, ka viņam dod ja labi pa spēli 3-4 piespēlēs poustā, tas gan. Un viņš jau ar, saprot, tikai to, ka nu jāmēģina apspēlēt tikai tad, kad viņam iedod poustā bumbu.

Atceros, agrāk viņš aiz soda metienu līnijas jau sāka apspēlēt vai vnk apskriet pretspēlētāju un trieca no augšas vai dabuja 2+1 ....

Reali ar tiem soda metieniem viņa psiholoģiskais stāvoklis ir reali iedragāts. Ja viņš būtu pietiekami gudrs, tad viņš tieši pa vasaru varētu censties piestrādāt tikai pie 2 lietām, metiena tehnikas un otrs, lai nepazaudētu fizisko, sēdēt kačalkā. Viņa vietā es paliktu USA un strādātu reizē ar vairākiem speciālistiem pie sevis pilnveidošanas.

Bet nedomāju, ka tā notiks, jo ganjau gribēs atpūsties .... Redz kā Novickis spēlē, kad vienu vasaru pavada treniņos.
Nez vai pie vainas soda metieni drizak izskatas, ka noraustijies pec traumas iepriekseja gada 2 traumam. +iespejams, ka komandas ieksiene kaut kas nav ta ka vajag, jo cik pesimistisks AB bija sava vasaras intervija tik pat apatisks vins parsvara ir laukuma sosezon. Bez tam vel kaut kadu stulbu niki ieguvis - pec cinas par bumbu pirmais ko dara ir karto savu apseju uz rokas un tikai tad skrien atpakal/uzbrukuma.

     [+] [-]

, 2011-02-23 13:29, pirms 13 gadiem
Mežonīgais putniņš rakstīja: Heat, OKC, Toronto ... šīm komandām jau tiešām ir sūdīgāki C nekā GSW.
Bargaini nu jau stabili labāks par Andri, pie tam ir jaunie kapātāji. Heat nav līdzekļu, bet OKC gan iedērētos manuprāt labi.

Vienīgais, Andrim pašam jāsāk strādāt pie savas spēles, jo neesmu redzējis nekādu progresu pēdējo 4 sezonu laikā. Un var redzēt, lai spēlētu augstā līmenī NBA nepietiek tikai ar komandas treniņiem un vasaras atpūtu, bet vajag slīpēt savu prasmi arī papildus, kā piemērām, Kobe ar Olajuwonu vasarā strādāja uz savas "post" spēles uzlabošanas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-02-23 14:38, pirms 13 gadiem
Manuprāt Biedriņš vēl varētu pacīnīties par vietu ''76ers'' centra pozīcijā...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-02-23 16:59, pirms 13 gadiem
Viņu vajag pēc iespējas atrāk aizmainīt ,jo Ellis ,Karijs ,Lī ar savu individuālismu(ja nepareizi uzrakstīts sorry ) apēd , iznīcina Biedriņu ,jo viņš pie bumbas tiek tad kad tiek ielaists grozs vai atlēkusī bumba.

  +1 [+] [-]

, 2011-02-23 17:09, pirms 13 gadiem
A.Iverson 3# rakstīja: Viņu vajag pēc iespējas atrāk aizmainīt ,jo Ellis ,Karijs ,Lī ar savu individuālismu(ja nepareizi uzrakstīts sorry ) apēd , iznīcina Biedriņu ,jo viņš pie bumbas tiek tad kad tiek ielaists grozs vai atlēkusī bumba.
neesmu gan manījis, ka viņš kādu savu uzbrukuma bumbu mestu pa grozu, 100% izmet ārā, tā, ka tevis minēto 3nieku nebūtu korekti vainot pie kaut kā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-02-23 19:56, pirms 13 gadiem
Baxter19 rakstīja: Nu runaat vinsh maak,bet kaa peedeejaa laikaa ar speeleeshanu..
Nu ja taa turpinaas speeleet stabili starpsezonu laikaa tiks aizmainiits!
Cerēsim ka vismaz starpsezonā aizmainīs.

  +1 [+] [-]

, 2011-02-23 20:27, pirms 13 gadiem
Tīri profilakses pēc vajadzētu kautkur aizsūtīt, lai vide pamainas, savādāk absolūta stagnācija.