Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džonsons atraida "Grizzlies"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Džonsons atraida "Grizzlies"
Eiverijs Džonsons
Foto: SCANPIX SWEDEN

Bijušais Dalasas "Mavericks" treneris Eiverijs Džonsons atteicis Memfisas "Grizzlies" kluba vadībai, kas viņam piedāvāja kļūt par komandas galveno treneri. Jau rakstījām, ka šodien šķīrās "Grizzlies" un viņu iepriekšējā trenera Marka Aivaroni ceļi.

Mediji ziņo, ka Džonsons atteicies no piecu gadu līguma, kas ļautu viņam atgriezties uz kādas NBA komandas soliņa. Pirms šīs sezonas "Mavericks" pārtrauca saistību ar savu treneri. Džonsons tomēr neizvēlējās atkal kļūt par treneri, bet gan paturēt savu amatu ESPN, kur viņš strādāja pat basketbola analītiķi.

"Es sacīju, ka īstajā laikā atkal atgriezīšos NBA un trenēšu atkal" šodien sacīja Džonsons. "Es izbaudu savu laiku ar ģimeni. Kā arī man patīk mans darbs ESPN. Bet es novēlu "Grizzlies" tikai to labāko."

Šodien "Grizzlies" pārtrauca līgumsaistības ar līdzšinējo treneri Marku Aivaroni. Viņš spēja sasniegt vien 11-30 bilanci ar "Grizzlies". Par pagaidu treneri uz šodienas spēli pret "Knicks" iecelts Aivaroni asistents Džonijs Deiviss.

Šī bija "Grizzlies" ģenerālmenidžera Maika Heislija pirmā izvēle jaunajam trenera amatam. Memfisas komanda iesākusi atjaunināšanas procesu - 25 spēles "Grizzlies" starta pieciniekā ir sākuši trīs pirmziemnieki - O. Dž. Majo, Marks Gasols un Darels Arturs. "Grizzlies" pašlaik aizvadījuši 41 spēli.

Džonsons kopā ar "Mavericks" četru sezonu laikā uzvarēja 194 spēles, bet 70 gadījumos piedzīvoja vilšanos. 2006. gadā dalasieši bija tuvu čempionu titula iegūšanai, bet pie paša sliekšņa viņus apturēja "Heat" basketbolisti.

No "Mavericks" viņš šķīrās 2008. gada maijā, pēc zaudējuma pirmajā ''playoff'' raundā, ko viņi piedzīvoja jau otro sezonu pēc kārtas.

Izmantotie resursi:
espn.com

  -3 [+] [-]

, 2009-01-23 20:51, pirms 15 gadiem
''Memfisas komanda iesākusi atjaunināšanas procesu''

Drīzāk viņi gatavojas ''Mission 2010'' jeb ''Mission Lebron''
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-01-23 21:03, pirms 15 gadiem
Lai nak Nelsona vieta

  -1 [+] [-]

, 2009-01-23 22:36, pirms 15 gadiem
krisis rakstīja: Lai nak Nelsona vieta
Kāda Nelsona vitai čalis nemaz nav tik labs
Es saku ka šis klubs nav viņam piemērots

     [+] [-]

, 2009-01-24 01:24, pirms 15 gadiem
Grizzlies nākotne ir ļoti spoža,viņiem nevajag nekādu Lebrōnu.