Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Van Gandijs: "Nezinu, kādēļ "Knicks" lika Porziņģim segt Herisu, bet izmantojām to"

Van Gandijs: "Nezinu, kādēļ "Knicks" lika Porziņģim segt Herisu, bet izmantojām to"
Kristaps Porziņģis un Tobaiass Heriss
Foto: AP/Scanpix

NBA kluba Detroitas „Pistons” galvenais treneris pēc izcīnītās uzvaras pār „Knicks” izteicis savu neizpratni, ka Ņujorkas līderis Kristaps Porziņģis aizsardzībā spēlējis pret Tobaiasu Herisu, un „Pistons” attiecīgi centās savus uzbrukumus veidot tieši pret Porziņģi.

Detroitas uzvarā pār „Knicks” 22 punktus otrajā puslaikā guva Tobaiass Heriss, kuru pārsvarā sedza Kristaps Porziņģis, kurš pats spēlē kopā sameta 33 punktus. Detroitai ļoti vērtīgu pienesumu sniedza arī saspēles vadītājs Redžijs Džeksons, kuram 16 punkti un septiņas rezultatīvas piespēles, turklāt spēles otrajā pusē ļoti veiksmīga izrādījās viņa saspēle ar Herisu „pick&roll” situācijās.

„Viņiem abiem spēle gāja no rokas, un mēs speciāli centāmies uzbrukumā spēlēt tieši pret Porziņģi,” pēc mača izteicās Stens van Gandijs, kurš aizvada savu 14. sezonu NBA galvenā trenera amatā.

„Porziņģis var tevi sagraut vienā laukuma galā (uzbrukumā), bet aizsardzībā nezin kāda iemesla dēļ „Knicks” turpināja viņu sūtīt pret Tobaiasu,” sacīja van Gandijs. „Nezinu, kāpēc viņi tā darīja, taču tā nu tas notika, tāpēc mēs gājām tieši uz „pick&roll” izmantošanu pret viņu.”

Par Porziņģi teju 15 centimetrus īsākais Heriss nomināli ir vieglais uzbrucējs. 25 gadus vecais uzbrucējs pret „Knicks” kopumā guva 31 punktu, kas bija viņa rezultatīvākā NBA spēle kopš 2015. gada marta.

„Visu pagājušo sezonu mēs izbraukumā spēlējām slikti,” pēc spēles teica Heriss. „Tāpēc šobrīd izdarām lielu uzsvaru uz to, lai izbraukumā priekšlaicīgi nenokārtu galvas, spēlētu līdz pēdējam un izlīstu arī no sliktām situācijām. Šajā spēlē izdevās tikt ar viņiem galā un uzvarēt.”

Izmantotie resursi:
Detroit Pistons quell horrors with comeback win...


, 2017-10-22 18:40, pirms 6 gadiem
Ja jau tur kāds cits no SF varētu viņu segt Likti virsū Lee,un lai Hariss met pāri viņam tiešā nozimē,kā to darija KP ar Stenliju?
, 2017-10-23 08:12, pirms 6 gadiem
Atbilde vienkārša - Hornačeks ka treneris nav uzdevuma augstumos.
Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix
16

Porziņģim 20 punkti, Marejs pagarinājuma izskaņā atnes ''Hawks'' uzvaru

Naktī uz piektdienu otro zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Kristapa Porziņģa Bostonas ''Celtics'', kas viesos pagarinājumā ar 122:123 piekāpās Atlantas ''Hawks'', kuras rindās par galveno spēles varoni kļuva Dežonte Marejs. Porziņģim 40 minūtēs laukumā 20 punkti un septiņas bumbas zem groziem.
Lamelo Bols. Foto. AFP.Scanpix
1

Bertāna ''Hornets'' traumētais līderis Lamelo Bols šajā sezonā laukumā neatgriezīsies

Dāvja Bertāna pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Šarlotas ''Hornets'' līderis Lamelo Bols šajā sezonā potītes savainojuma dēļ laukumā vairs neatgriezīsies, ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija.
Kellijs Ūbrei. Foto: USA Today Sports/Scanpix
6

Ūbrei lamā izšķirošu kļūdu pieļāvušos arbitrus, Dreimondu izraida jau 4. minūtē

Nacionālajā basketbola asociācijā uzvaras šonakt svinēja arī Goldensteitas "Warriors", Bruklinas "Nets", Atlantas "Hawks", Losandželosas "Clippers", Ņujorkas "Knicks", Čikāgas "Bulls", Losandželosas "Lakers", Minesotas "Timberwolves", Hjūstonas "Rockets", Sanantonio "Spurs" un Fīniksas "Suns" komandas.