Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Hārdens MVP titula neiegūšanā vaino mediju stereotipus

Rolands Eliņš

Hārdens MVP titula neiegūšanā vaino mediju stereotipus
Džeimss Hārdens. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Hjūstonas „Rockets” superzvaigzne Džeimss Hārdens intervijā vietējā radio stacijā norādīja, ka šosezon bija pelnījis sezonas vērtīgākā spēlētāja titulu, bet to neieguva, jo mediji bija par viņu izveidojuši „stāstu” jau sezonas sākumā.

Džeimss Hārdens, 2018. gada sezonas MVP, iepriekšējā sezonā balsojumā palika otrajā vietā, visai pārliecinoši piekāpjoties Jannim Adetokunbo. Hārdens ieguva 776 punktus, bet Adetokunbo – 941. Viņu abu pārsvars pār trešās vietas ieguvēju (Polu Džordžu, kuram bija 356 punkti) bija milzīgs. Sezonas MVP balsojumā piedalās tikai Ziemeļamerikas mediju pārstāvji.

Hārdens intervijā radio stacijai „97.9 The Box” norādīja, ka piekrīt šova vadītāja viedoklim, ka šosezon MVP balvas piešķiršana bija savā ziņā politisks lēmums, un ka viņš par to nav bijis apmierināts, jo uzskata, ka aizvadījis vēsturisku sezonu.

„Vai es ļoti dusmojos? Tas nav manā kontrolē,” teica Hārdens. „Domāju, ka mediji izveido savu stāstu jau sezonas sākumā, un domāju, ka pēc tam viņi vienkārši turpina šo stāstu visas sezonas garumā. Nevēlos te iedziļināties detaļās, bet es varu kontrolēt tikai savu spēli. Es izgāju laukumā un nospēlēju augstā līmenī, aizvadīju tādu sezonu, kādu iepriekš spējuši tikai daži.”

Hārdens aizvadīto sezonu pabeidza ar savu personīgo rekordu – vidēji spēlē gūtu 36.1 punktu. Tas ir labākais rādītājs līgā kopš 1987. gada, kad Maikls Džordans sezonu pabeidza ar vidēji 37.1 punktu.

Hārdens savu teikto par „stereotipu” izveidošanos medijos sīkāk nepaskaidroja, taču viņš bieži saņēmis kritiku par to, ka daudz paļaujas uz tiesnešiem un viņu fiksētiem pārkāpumiem, kā arī tiek raksturots kā spēlētājs, kurš sakrāj daudz labāku statistiku konkrētajā komandas taktikā nekā spētu to citur.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/james-hard...

  +4 [+] [-]

, 2019-08-22 15:58, pirms 5 gadiem
Lai labāk doma par titulu!! un kā beigt flopot, jo kā plovi klāt tā triple stepback nedarbojas

  +1 [+] [-]

, 2019-08-22 16:15, pirms 5 gadiem
Ja godīgi nereāli scoring stati, bet Giannis tomēr paveica varenākas lietas - 1.vieta līgā tomēr ir augstāks sasniegums.

  +3 [+] [-]

, 2019-08-22 16:15, pirms 5 gadiem
Kā tur bija tai teicienā - Sliktam baletdejotājam arī olas traucē? Te kaut kas līdzīgs

     [+] [-]

, 2019-08-22 16:29, pirms 5 gadiem
petravicus rakstīja: Kā tur bija tai teicienā - Sliktam baletdejotājam arī olas traucē? Te kaut kas līdzīgs
Čalis no rezervista kļuva par MVP! "Sliktais baletdejotājs"..

     [+] [-]

, 2019-08-22 16:39, pirms 5 gadiem
datmons rakstīja: Čalis no rezervista kļuva par MVP! "Sliktais baletdejotājs"..
Nu bet jēga raudāt ja viss jau noticis. Varbūt vajag padomāt par savu spēles stilu utt vai turpināt spēlēt un nereudat.

  -1 [+] [-]

, 2019-08-22 17:12, pirms 5 gadiem
salming18 rakstīja: Nu bet jēga raudāt ja viss jau noticis. Varbūt vajag padomāt par savu spēles stilu utt vai turpināt spēlēt un nereudat.
Kurš tad raud? Vai viņš pats sāka runāt, vai viņam uzdeva tādu jautājumu? Ko tad viņam vajadzēja atbildēt? Jā, bravo, Jāni, biji pelnījis MVP. Es esmu mīslis un nebiju pelnījis. Vai tāda būtu labāka atbilde?

     [+] [-]

, 2019-08-22 17:17, pirms 5 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Kurš tad raud? Vai viņš pats sāka runāt, vai viņam uzdeva tādu jautājumu? Ko tad viņam vajadzēja atbildēt? Jā, bravo, Jāni, biji pelnījis MVP. Es esmu mīslis un nebiju pelnījis. Vai tāda būtu labāka atbilde?
Nu apsveikt viņu varētu, ja, izrādīt kipa kautvai sarkastisku apsveikumu, nav jau viņiem tēvzeme jādala.

  -1 [+] [-]

, 2019-08-22 17:24, pirms 5 gadiem
salming18 rakstīja: Nu apsveikt viņu varētu, ja, izrādīt kipa kautvai sarkastisku apsveikumu, nav jau viņiem tēvzeme jādala.
Paskaties no 6:08 un pasaki, kur viņš kaut ko raud? Un par Jāni vispār tur nav runa.

https://www.youtube.com/watch?time_...

     [+] [-]

, 2019-08-22 19:31, pirms 5 gadiem
Janka visos citos raditajos vinu parspeja.

     [+] [-]

, 2019-08-22 20:41, pirms 5 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Paskaties no 6:08 un pasaki, kur viņš kaut ko raud? Un par Jāni vispār tur nav runa.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=357&v=DkXrJaOBFcM
LABI NERAUD! Izskatas ka tūlīt raudasi. Nedabūja mvp un nedabūja punkts, āmen. Nākamā sezonā visas iespējas!

     [+] [-]

, 2019-08-22 20:43, pirms 5 gadiem
salming18 rakstīja: LABI NERAUD! Izskatas ka tūlīt raudasi. Nedabūja mvp un nedabūja punkts, āmen. Nākamā sezonā visas iespējas!
Kurš tad te raud? Tev toč nav pilns rublis. Tev parāda video, kur viņam to prasa un tu te kaut ko ņaudi par mani.

     [+] [-]

, 2019-08-22 20:55, pirms 5 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Kurš tad te raud? Tev toč nav pilns rublis. Tev parāda video, kur viņam to prasa un tu te kaut ko ņaudi par mani.
Nu, redzēju. Loģiski ja jauns čalis Jannis šajā gadījumā tā paceļ komandu tad kāpēc lai nedabūtu mvp, Hārdens jau apmēram plus mīnus tiek izsweepots pirmajās kārtas un regulāra izceļas ar labiem statiem jo bez viņa jau nav kas baigi met, kas tad viņam atliek, loģiski ka stati būs iespaidīgi. Nu labi bija vēl CP3... Nākamā sezonā, visi ceļi priekšā dabūt mvp.

     [+] [-]

, 2019-08-22 22:23, pirms 5 gadiem
salming18 rakstīja: Nu, redzēju. Loģiski ja jauns čalis Jannis šajā gadījumā tā paceļ komandu tad kāpēc lai nedabūtu mvp, Hārdens jau apmēram plus mīnus tiek izsweepots pirmajās kārtas un regulāra izceļas ar labiem statiem jo bez viņa jau nav kas baigi met, kas tad viņam atliek, loģiski ka stati būs iespaidīgi. Nu labi bija vēl CP3... Nākamā sezonā, visi ceļi priekšā dabūt mvp.
Viss ceļš priekšā būs RWB ceļš

  +1 [+] [-]

, 2019-08-22 23:46, pirms 5 gadiem
Manuprāt, diezgan sačakarēta mentalitāte. Pie titula netiek, bet kaut ko pīkst par MVP.
Neticu, ka Kobe vai MJ savā laikā netiekot pie titula vispār vēl domātu par kaut kādu MVP balvu.

     [+] [-]

, 2019-08-23 00:12, pirms 5 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Viss ceļš priekšā būs RWB ceļš
Tur būs jautri. jo ja aizies metiens tad būs pretiniekiem auzas bet ja nē, zinot cik nestabils ir Rw. Redzēs kā ies abiem Ball hogiem, bet nu būs jautri. Lai jau veicas, nekas pretī nav.

     [+] [-]

, 2019-08-23 09:59, pirms 5 gadiem
Sportistam vienmēr jādomā,ka viņš ir labākais, bet šoreiz Gianis bija jāuzvar. Viņa komanda bija pirmajā vietā visā līgā regulārajā čempī un blakus viņam arī nekas diži labāks kā Hārdenam nebija. Vienīgais arguments ir Austrumu vājums pret Rietumiem, kas PO arī beigās nemaz tik izteikti neizskatījās.
Tā tomēr ir regulārās sezonas MVP balva nevis best scorer balva

     [+] [-]

, 2019-08-23 12:09, pirms 5 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Kurš tad raud? Vai viņš pats sāka runāt, vai viņam uzdeva tādu jautājumu? Ko tad viņam vajadzēja atbildēt? Jā, bravo, Jāni, biji pelnījis MVP. Es esmu mīslis un nebiju pelnījis. Vai tāda būtu labāka atbilde?
Tas, ka Tev Hardens simpatizē ir skaidrs, bet arī tas, ka viņš ir pinkšķis nav apšaubāms. Kā arī nafig dot to MVP tādiem, kas spēlē tikai vienā laukuma galā? Grieķis daudz vairāk sadarīja kā Hardens.

  +1 [+] [-]

, 2019-08-23 14:42, pirms 5 gadiem
Janoss1989 rakstīja: Tas, ka Tev Hardens simpatizē ir skaidrs, bet arī tas, ka viņš ir pinkšķis nav apšaubāms. Kā arī nafig dot to MVP tādiem, kas spēlē tikai vienā laukuma galā? Grieķis daudz vairāk sadarīja kā Hardens.
Nav man nekādas baigās simpātijas. Vienkārši besī, ka viņu visu laiku noliek.