Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Hārdens uzskata, ka pēc Vestbruka pievienošanās paša spēles stils nemainīsies

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Hārdens uzskata, ka pēc Vestbruka pievienošanās paša spēles stils nemainīsies
Rasels Vestbruks un Džeimss Hārdens. Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas zvaigzne Džeimss Hārdens arī šajā vasarā strādā pie sava arsenāla paplašināšanas. Tāpat viņš pozitīvi izteicās par saspēles vadītāja Rasela Vestbruka pievienošanos.

"Basketbola visaugstākajā līmenī ir jāatrod veidi, kā gadu no gada kļūt arvien labākam. Ir jāatrod veids, kā iegūt priekšrocības. Tieši to daru, un neuzskatu, ka tas ir nostaigāts," par savu slaveno kustību teica Hjūstonas "Rockets" aizsargs Hārdens, īpašā pasākumā atbildot uz bērnu uzdotiem jautājumiem.

"Šogad izdomāšu ko vēl radošāku. Tas izskatīsies pēc nostaigāta, bet tā nav. Goda vārds! Pat tad, kad esmu tūrē pa Eiropu vai Ķīnu, vai šeit pat, redzu, ka jūsu vecuma bērni strādā pie kustībām, kas dos iespēju būt labākiem par saviem vienaudžiem. Un es cenšos panākt tieši to pašu," pauda Hārdens.

"Kamēr tiesneši pie manas kustības nesvilpj nostaigātu – ja tas kādreiz vispār notiks –, es turpinu meklēt veidus, kā kļūt radošam un ietekmēt spēli," atzina Hārdens. Viņš pirms neilga laika atkal apvienoja spēkus ar Raselu Vestbruku, kurš tika iemainīts no Oklahomsitijas "Thunder", pretī saņemot Krisu Polu.

"Pilnīgi nekas," atbildot uz jautājumu, kas būs jāmaina savā spēlē, lai pielāgotos Vestbrukam, teica Hārdens. "Esam kopā spēlējuši gan NBA, gan olimpiskajās spēlēs. Kad blakus ir tik talantīgs spēlētājs, viss nokārtojas pats no sevis. Jāiet laukumā un jācīnās katrā epizodē. Jāatrod risinājumi. Jākomunicē. Sezonas laikā tiek atrasti risinājumi."

"Kad ir talants, kad ir spēlētāji ar IQ, kad ir spēlētāji, kuri gatavi upurēties, viss atrisinās," pārliecināts bija Hārdens.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  +2 [+] [-]

, 2019-07-22 13:57, pirms 5 gadiem
Abi nemainiisiet neko un sezonas beigaas vairs nebuusiet draugi, bet ienaidnieki

     [+] [-]

, 2019-07-22 14:07, pirms 5 gadiem
Uzsvars te ir uz "kad ir spēlētāji, kas ir gatavi upurēties". Ar to laikam domājot pārējos 10 spēlētājus komandā. Jo ne Hārdens ne Vestbrūks neko upurēt negrasās, tikai dalīt rezultatīvās piespēles... Nevis vnk piespēles, kas veicina bumbas rotāciju, bet tieši rezultatīvās.
Tātad pārējie upurēs visu savu talantu un izdomu, cīnīsies par bumbām un cerēs, ka viņiem izspēles uz brīvu metienu, kurš BŪS JĀIEMET. Nu tad vēl abiem pa kādām 4ām piespēlēm virs stīpas (katram)...
Abi stāri spēlē 40 minūtes pa spēli... nu solās būt tiešām elpu aizraujošs basketbols no Hjustonas puses

     [+] [-]

, 2019-07-22 14:15, pirms 5 gadiem
Labs virsraksts, ja neatver rakstu.

     [+] [-]

, 2019-07-22 15:32, pirms 5 gadiem
Nu nezinu gan. Liekas, ka šie divi spēlētāji diez vai ir radīti lai spēlētu vienā komandā... Bumbas zem groziem būs par maz ko abiem vākt... veltīšu pāris naktis lai pačolētu kā čaļi saiet ragos

  +1 [+] [-]

, 2019-07-22 18:57, pirms 5 gadiem
markkomartins rakstīja: Nu nezinu gan. Liekas, ka šie divi spēlētāji diez vai ir radīti lai spēlētu vienā komandā... Bumbas zem groziem būs par maz ko abiem vākt... veltīšu pāris naktis lai pačolētu kā čaļi saiet ragos
Raselīts ieķersies Bārdas bārdā un sāks to plucināt dusmās !

  -1 [+] [-]

, 2019-07-22 20:27, pirms 5 gadiem
RW tagad ir arī saspēles vadītājs... Ko gan Bārda varētu teikt, ka ir nācis pie prāta, un abi kko darīs, lai KOMANDAI būtu labums!? Ļoti ceru, ka šie play-off pat netiks, klauni tur nav vajadzīgi!?

     [+] [-]

, 2019-07-22 21:12, pirms 5 gadiem
viedoklis rakstīja: RW tagad ir arī saspēles vadītājs... Ko gan Bārda varētu teikt, ka ir nācis pie prāta, un abi kko darīs, lai KOMANDAI būtu labums!? Ļoti ceru, ka šie play-off pat netiks, klauni tur nav vajadzīgi!?
Pridurkin, kas tad ir RWB naturālā pozīcija?