Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Vols laicīgi nokārto savu nākotni Vašingtonā un noslēgs līgumu par 170 miljoniem

Rolands Eliņš

Vols laicīgi nokārto savu nākotni Vašingtonā un noslēgs līgumu par 170 miljoniem
Džons Vols
Foto: AFP/Scanpix

NBA klubs Vašingtonas “Wizards” un saspēles vadītājs Džons Vols panākuši vienošanos par līguma pagarināšanu. Līgums, kas stāsies spēkā 2019. gada vasarā, būs uz četriem gadiem un par 170 miljoniem ASV dolāru.

Džonam Volam pašreizējā līgumā ar “Wizards” ir paredzētas vēl divas sezonas, kurās viņš saņems 37 miljonus dolāru. Taču saspēles vadītājs, kurš pēc iekļūšanas NBA simboliskajā izlasē šosezon kvalificējās maksimālā līguma piedāvājumam, nav vilcinājies jau šobrīd piekrist jaunam līgumam, kas stāsies spēkā pēc diviem gadiem un būs starp lielākajiem visā līgā.

“Man pirms lēmuma pieņemšanas vajadzēja nedaudz apdomāties kopā ar ģimeni un draugiem,” video paziņojumā izteicies Vols. “Jūs visi zinat, kurā komandā es vēlos spēlēt. Esmu priecīgs, ka būšu “Wizards” sastāvā vēl četrus gadus. Jūs visi arī zinat, ko es vēlos iegūt. Noteikti atvedīšu jums uz Vašingtonu čempionu titulu, tas ir mans mērķis, un es neapstāšos pirms nebūšu to piepildījis.”

“Wizards” šovasar jau pielīdzināja “Nets” piedāvājumu par Oto Porteru, vienojoties par līgumu uz četriem gadiem par 106 miljoniem dolāru. Tāpat “Wizards” rīcībā jau ir Bredlija Bīla pagājušajā vasarā parakstītais līgums uz pieciem gadiem par 128 miljoniem dolāru.

Līdz ar to “Wizards” parūpējusies, ka uz ilgiem gadiem nosargājusi savā sastāvā visus trīs savus jaunos līderus. Taču reizē “Wizards” parūpējusies par gandrīz pilnībā aizpildītiem algu sarakstiem nākamajiem četriem gadiem – ierēķinot vēl oficiāli nenoslēgto Vola līgumu, “Wizards” nākamajā sezonā spēlētājiem algās maksās 126 miljonus, aiznākamsezon arī 126, 2019./2020. gadā 108 miljoni un pēc tam 98 miljoni.

26 gadus vecais Vols “Wizards” rindās pavadījis visu savu NBA karjeru. Visas savas septiņas sezonas NBA viņš pabeidzis ar vismaz vidēji gūtiem 16 punktiem un veiktām 7.5 rezultatīvām piespēlēm. Aizvadītā sezona viņam bija individuāli vislabākā karjerā, gūstot 23.1 punktu un izdarot 10.7 rezultatīvas piespēles, kas palīdzēja “Wizards” iekļūt izslēgšanas spēļu otrajā kārtā, septiņos mačos zaudējot “Celtics”.


Izmantotie resursi:
John Wall agrees to extension with Washington...

     [+] [-]

, 2017-07-22 11:23, pirms 7 gadiem
Šitas tiešām laicīgi. Neatceros nevienu gadījumu iepriekš, ka divus gadus pirms līguma beigām jau pagarina.

     [+] [-]

, 2017-07-22 11:25, pirms 7 gadiem
Čīkstēja,ka GM nevar dabut normālu beņķi..Tagad paņēma max līgumu,un tagad komanda beņķi neredzēs vēl piecus gadus

  +1 [+] [-]

, 2017-07-22 11:36, pirms 7 gadiem
Bostonietis rakstīja: Čīkstēja,ka GM nevar dabut normālu beņķi..Tagad paņēma max līgumu,un tagad komanda beņķi neredzēs vēl piecus gadus
Tu ko gribi pateikt? Ka komandas pirmai vijolei vēl jaunam esot bija jāņem jau samazinājums?

     [+] [-]

, 2017-07-22 11:46, pirms 7 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Tu ko gribi pateikt? Ka komandas pirmai vijolei vēl jaunam esot bija jāņem jau samazinājums?
Nereāli pacelt gredzenu savādāk tagad! KD ir sačakarējis visu NBA ar savu soli. Ja Zaza viņam neuzrīt uz kājas, citiem nav variantu - tā komanda ir labi sabīdijusi visiem pieticīgus kontraktus un labi rezervisti arī tur ir gatavi par kapeikām spēlēt, jo tur ir goldensteita un lielākās izredzes uz gredzenu. Volam atliek tik cerēt, ka tas neturpināsies visus 6 nākamos gadus

     [+] [-]

, 2017-07-22 11:51, pirms 7 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Tu ko gribi pateikt? Ka komandas pirmai vijolei vēl jaunam esot bija jāņem jau samazinājums?
Es vairāk domāju,ka Porteram nevajadzēja dot tādi koferi..Ir viņš pelnijis nauda.Viņš tomēr ir austrumos labākais ''tīrais'' saspēlnieks,bet tas neiet kopā ar viņa sacīto ko viņš visu sezonu runāja
Bonusā visam tas jaunais CBA līgums ir pilnīga kaka..Nevajadzēja to supermax punktu,ka viens čalis var saņemt 1/3 no komandas budžeta..
GSW vēl paveicās,ka Klejs un Grīns bija zem vecā līguma.

     [+] [-]

, 2017-07-22 12:18, pirms 7 gadiem
Bostonietis rakstīja: Es vairāk domāju,ka Porteram nevajadzēja dot tādi koferi..Ir viņš pelnijis nauda.Viņš tomēr ir austrumos labākais ''tīrais'' saspēlnieks,bet tas neiet kopā ar viņa sacīto ko viņš visu sezonu runāja
Bonusā visam tas jaunais CBA līgums ir pilnīga kaka..Nevajadzēja to supermax punktu,ka viens čalis var saņemt 1/3 no komandas budžeta..
GSW vēl paveicās,ka Klejs un Grīns bija zem vecā līguma.
Nevis paveicās, bet tas saucās uzbūvēt komandu no nulles. Da jebkura komanda veiksmīgi nodraftējot 3 labus spēlētājus būtu laba (arī naudas ziņā laba). GSW vnk paveicās atrast tos kadrus.

     [+] [-]

, 2017-07-22 12:36, pirms 7 gadiem
Porteram baigi maksā.Pa tādu naudu var bruku lopezu,plus kkādu petiju Milzu dabūt.

     [+] [-]

, 2017-07-22 12:36, pirms 7 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Nevis paveicās, bet tas saucās uzbūvēt komandu no nulles. Da jebkura komanda veiksmīgi nodraftējot 3 labus spēlētājus būtu laba (arī naudas ziņā laba). GSW vnk paveicās atrast tos kadrus.
Neiet runa par buvēšanu,bet par summām,lai viņus paturētu.Kleja un Grīna 16-17 mil pagāšgad ar jauno līgumu butu 20+ līgumi,un šogad jau paveicās,ka sanāca nauda,lai pārslēgtu visus key džekus komandā..

     [+] [-]

, 2017-07-22 13:31, pirms 7 gadiem
Tā vietā, lai Lebrons dabūtu Batleru vai Džordžu, tagad viņš zaudēs arī Īvingu.
Ka tik Bostona nesaglabā 1. vietu Austrumos

     [+] [-]

, 2017-07-22 14:11, pirms 7 gadiem
Nu tagad visu naudu piķos diviem čeliem un tā tagad būs visus turpmākos tuvākos gadus. Un tas būs pat par īsu lai tiktu konferences finālā - ar vienu vienīgu starta piecinieku visu uzvarēt nevar un tas nav iespējams.

     [+] [-]

, 2017-07-22 15:10, pirms 7 gadiem
Bostonietis rakstīja: Neiet runa par buvēšanu,bet par summām,lai viņus paturētu.Kleja un Grīna 16-17 mil pagāšgad ar jauno līgumu butu 20+ līgumi,un šogad jau paveicās,ka sanāca nauda,lai pārslēgtu visus key džekus komandā..
Nu GSW vnk ir ietrāpījuši īstajā laikā. Nemainītos CBA, tur paliktu 2 spēlētāji.

     [+] [-]

, 2017-07-22 15:31, pirms 7 gadiem
mellupietis rakstīja: Porteram baigi maksā.Pa tādu naudu var bruku lopezu,plus kkādu petiju Milzu dabūt.
Ar Porteru viņi ir nolaiduši pilnīgi garām. Bez Wall piespēlēm viņš ir nulle! Viņiem vajag kādu vēl garajā galā un vēl kādu no beņķa. Bet vispār ja katra zvaigzne ņemtu tik cik pienākas, tad tādi BIG3 nebūtu, bet nu šis temats ir garš stāsts. tik pat labi Portera vietā ielikt Bertānu un Wall viņam izkārtotu 3pt. Es viņam max 12 dotu, bet nejau 25, viņš neveido iespējas tikai met 3pt.

     [+] [-]

, 2017-07-22 15:59, pirms 7 gadiem
chubaki rakstīja: Ar Porteru viņi ir nolaiduši pilnīgi garām. Bez Wall piespēlēm viņš ir nulle! Viņiem vajag kādu vēl garajā galā un vēl kādu no beņķa. Bet vispār ja katra zvaigzne ņemtu tik cik pienākas, tad tādi BIG3 nebūtu, bet nu šis temats ir garš stāsts. tik pat labi Portera vietā ielikt Bertānu un Wall viņam izkārtotu 3pt. Es viņam max 12 dotu, bet nejau 25, viņš neveido iespējas tikai met 3pt.
Jā,un par allstar viņš visdrižāk nekļūs

     [+] [-]

, 2017-07-22 22:12, pirms 7 gadiem
Kols00 tu gan esi muļķis bostonai vispirms jādabuj 1 vieta lai varētu to noturēt

     [+] [-]

, 2017-07-23 12:43, pirms 7 gadiem
rowers rakstīja: Kols00 tu gan esi muļķis bostonai vispirms jādabuj 1 vieta lai varētu to noturēt
Viņi bija pirmie pag. sezon

Kurš tagad muļķis?