Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

"Knicks" vēlas iegūt Ērvingu, bet atteiktos maiņas darījumā iekļaut Porziņģi

"Knicks" vēlas iegūt Ērvingu, bet atteiktos maiņas darījumā iekļaut Porziņģi
Kairijs Ērvings pret "Knicks"
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Sanantonio “Spurs” un Ņujorkas “Knicks” ir to četru komandu pulkā, uz kurām aizmainīšanu pieprasījis “Cavaliers” saspēles vadītājs Kairijs Ērvings. ESPN vēsta, ka “Knicks” ļoti vēlētos iegūt Ērvingu, bet nebūtu gatava darījumā piedāvāt Kristapu Porziņģi.

Lavīnai līdzīgu efektu gatavojas radīt Klīvlendas “Cavaliers” zvaigznes Kairija Ērvinga prasība tikt aizmainītam, kas draud izjaukt pēdējo trīs sezonu NBA finālistes sastāva kodolu. Kā vēsta ESPN, Ērvinga piesaukto komandu lokā, kurās viņš labprātāk vēlētos turpināt savu karjeru, ir abu Latvijas NBA basketbolistu pārstāvētās komandas – “Spurs” un “Knicks”, kā arī “Heat” un "Timberwolves”. Atšķirībā no cita šovasar maiņu baumās aktīvi piesauktā basketbolista Karmelo Entonijam, Ērvingam gan nav maiņas veto tiesību, līdz ar to viņš tieši nevar ietekmēt savu aizmainīšanas procesu, un komandas, ar kurām veikt pārrunas, izvēlēsies "Cavs" vadība.

“Knicks” ir ļoti ieinteresēta iegūt Ērvingu ar maiņas darījuma palīdzību, it īpaši pēc tam, kad klubam neizdevās brīvo aģentu tirgū piesaistīt spēcīgu saspēles vadītāju. Taču saskaņā ar ESPN avotiem kluba vadībā “Knicks” nav gatava šādā potenciālā darījumā iekļaut Latvijas talantu Kristapu Porziņģi, par kuru iepriekšējais kluba prezidents Fils Džeksons tikai pirms mēneša aktīvi uzklausīja piedāvājumus no citām komandām.

“Knicks” toties ļoti vēlētos darījumā iekļaut Karmelo Entoniju, kurš gan joprojām par savu prioritāti uzskatot nokļūšanu Hjūstonā. Kopā ar Entoniju tiktu piedāvātas arī nākamo draftu pirmās kārtas izvēles tiesības. Šobrīd gan nav skaidrs, ko “Cavaliers” domā par šādu piedāvājumu.

“Cavaliers” toties domā, ka Ērvinga maiņas pieprasījuma nonākšana medijos ir ļoti slikts notikums, jo varētu mazināt viņa vērtību un neļaut veikt ļoti izdevīgu darījumu. Tāpat par Ērvinga lēmumu nav bijis apmierināts Lebrons Džeimss, kurš turklāt par to nav zinājis iepriekš. Jāatgādina, ka Džeimss nākamvasar atkal kļūs par brīvo aģentu. Šī situācija kļūs par pamatīgu pārbaudījumu "Cavs" nākamajam ģenerālmenedžerim - ASV mediji vēsta, ka par to kļūs Koubijs Altmans, līdzšinējais ģenerālmenedžera asistents "Cavaliers" sistēmā.

Ērvings iepriekš esot domājis arī par nonākšanu “Bulls” sastāvā, taču tas bija pirms Džimija Batlera aizmainīšanas uz “Timberwolves”. Batlers kopā ar savu jauno komandas biedru Karlu Entoniju Taunsu ir ļoti entuziastiski par Ērvinga iespējamo nonākšanu klubā un aktīvi cenšas pārliecināt “Timberwolves” vadību sākt pārrunas par šādu darījumu. Batlers un Ērvings kļuva par labiem draugiem ASV izlasē, kamēr Ērvinga un Taunsa tēvi ir savstarpēji pazīstami.

Taču darījumā ar “Timberwolves” teju pilnīgi droši būtu jāiekļauj arī saspēles vadītājs Džefs Tīgs, kurš tikko kā noslēdzis jaunu līgumu un saskaņā ar līgas noteiktumiem nevar tikt aizmainīts līdz 15. decembrim.

Ērvingam, kurš visu NBA karjeru pavadījis “Cavaliers”, ar komandu vēl ir līgums uz trim sezonām par 60 miljoniem dolāru, tiesa, no pēdējās sezonas viņš var atteikties priekšlaicīgi. Ja viņš tiks aizmainīts, tad zaudēs iespēju 2019. gadā noslēgt maksimālo līgumu. To viņš var paveikt tikai ar “Cavaliers”, nākamais līgums citā komandā būtu krietni zemāks (precīzi cik zemāks, kļūs zināms tikai pēc algu griestu noteikšanas 2019. gadam, bet starpība būs vairāki desmit miljonu).

"Cavaliers" šovasar nebija padarījusi 25 gadus Ērvingu par neaizskaramu spēlētāju un, lai arī pati darījumus neuzsāka, bija uzklausījusi maiņas piedāvājumus par viņu. Līdz nekam konkrētam gan nenonāca, un Melburnā dzimušais spēlētājs, kurš pārstāv ASV izlasi, par pārrunu gaitu netika informēts, jo tās bijušas tālu no panāktas vienošanās.

Izmantotie resursi:
NBA.com
ESPN: The Worldwide Leader in Sports


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-07-22 09:39, pirms 7 gadiem
Huj tev NYK dabūs Kyrie,jo Melo tač nav muļķis zinot,ka Lebrons bus FA,un iespējams pametīs Cavs..Tad viņam butu jāopto ārā no 26 miljoniem dolāru,lai nepaliktu viens pats bez Lebrona.
, 2017-07-22 09:41, pirms 7 gadiem
HMB-SUMMERSOUND!!! rakstīja: Tas jau bija gaidaams, var dot prom Rozi,Karameli + drafta pikus, jo Irvings jau shobrid ir laabs, tikai nez vai no saspeles viedokla NYK kas uzlabotos, jo shis jau ar nekaads playmeikers un patik ar bumbu spelet + nemot veraa faktu ka pats grib lielaaku lomu, tatad rekinas ka buus pirma opcija uzbrukumaa!!!

Overall protams labaks par rozi un norietaa ejoshu karameli, metiens labaks par abiem, ipashi rozi!!!

Tik tagad lielaa mera daudz kas atkarigs no Lebja, zinot kaada autoritaate vinsh ir... ja sarunas ar karameli + GM dabus pikas klat un mosh Rozi, tad shis varetu saieit!!! Gaidam
Kādu nah Rozi.Roze ir FA,un viņiem nav naudas,lai taisītu sign and trade ar Cavs..Un Rozes bird rights viņiem ar nav,jo viņam pāris nedēļas atpakaļ uztaisija kontraktam renounce
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-07-22 09:44, pirms 7 gadiem
NYK jau varmācīgi tiek mēģināta apdāvināt. pats spēlētājs labprāt tur ietu. pie tam tik vajadzīgais saspēlnieks.tikai jānokārto darījums. arī Melo problēmu varētu atrisināt. tātad NYK ir labākajā situācijā, arī naudas ziņā. neticama iespēja!

bet NYK spēja visu sačakarēt ir neticama. gan jau atkal nogulēs un nespēs pabeigg darījumu..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-07-22 09:49, pirms 7 gadiem
HMB-SUMMERSOUND!!! rakstīja: Huj tu sapratisi kas tur beigas buus!!! NBA logikas nekadas un variantu desmitiem, beigaas vel aizies uz spurs
Problēma ir tajā,ka visām nosauktajām komandām tas darijums var sanākt pārāk sālīts,un jāiekļauj top spēlētāji,vai picki.
Minesota-Wigins +picks/picki,vai KAT.Minesota to nedarīs,un nauda vispār nestrādās.
SAS,bet Kawhi nav ko piedāvāt nenojaucot pusi komandas.
NYK nedos KP,un Melo neveivos NTC uz Cle ja zin,ka Lebrons ir FA nākošgad ar domu pamest.Es pieņemu,ka viņš zin vairāk par viņa plāniem nekā publika.
, 2017-07-22 09:53, pirms 7 gadiem
Ja Cavs iemaina Irvingu pret Antonu un paņem Rozi, tad GSW šos finālā ņems 4-0 18+ Pilnīgi bezdefa Cavs tie būs Un pēc tāda zāģa lebis skries taisīt nākamo big3 uz LAL
Iguodala ar GSW pēc kārtējā titula, GO GSW!
#PaKrūmiem #3no8
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-07-22 09:58, pirms 7 gadiem
Melo nan muļķis, saprot ka nav iespējams būt kopā NY ar Irving.

Opcijas ir:
1) palikt negribētam NY bez Irving (un bez play-off)

2) uz CLE kopā ar Lebron, finālā (bez Irving)

kas labāk?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-07-22 10:05, pirms 7 gadiem
Rose+Anthony+nākamā gada drafta pirmās izvēles tiesības un pretīm dabūt lielisku saspēles vadītāu.
, 2017-07-22 10:09, pirms 7 gadiem
varbūt var sazīmēt arī 3way trade - CLE-NYK- XXX ???

katrā ziņā Irving palikt pēc šāda paziņojuma apgrūtināti..
, 2017-07-22 10:13, pirms 7 gadiem
jāpapēta ko Spurs spējīgi dot pretī
, 2017-07-22 10:23, pirms 7 gadiem
Visi te jau prāto, ka Rouzu + vēl kaut ko var samainīt pret Īrvingu NYK... Sāksim ar to, ka Rouzs ir brīvais aģents un nekādu pazīmju, ka tiks parakstīts līgums ar NYK nav!
, 2017-07-22 10:26, pirms 7 gadiem
FurbisOKC rakstīja: Visi te jau prāto, ka Rouzu + vēl kaut ko var samainīt pret Īrvingu NYK... Sāksim ar to, ka Rouzs ir brīvais aģents un nekādu pazīmju, ka tiks parakstīts līgums ar NYK nav!
Kā jūs nesaprotat? Maz piemēru bijis, kad kāds paraksta līgumu ar vienu komandu, lai tiktu aizmainīts uz citu? Sing and Trade ... Protams, ka Rouzs var parakstīt uzreiz ar Cavs, bet tad viņa līgums iespējams būs daudz mazāks.

Ja Cavs vēlēsies Entoniju savā komandā, un arī Rouzs gribēs būt Cavs, tad parakstot līgumu ar Knicks, ar noteikumu, ka viņš uzreiz tiek aizmainīts, viņš savā ziņā arī palīdzēs Cavs
, 2017-07-22 10:29, pirms 7 gadiem
Waahahahahahhahahahaha.... izlasot virsrakstu radās secinājums:

Cūka apelsīnus sagribējās.

Ko vēl NYK grib? Kā būtu ar Kariju? Mož vēl Lilardu tā joka pēc pa grašiem dabūt? Tak tai sūda komandai nav nekādi maiņas "čipi" (ja neskaita KP).
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-07-22 10:38, pirms 7 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Waahahahahahhahahahaha.... izlasot virsrakstu radās secinājums:

Cūka apelsīnus sagribējās.

Ko vēl NYK grib? Kā būtu ar Kariju? Mož vēl Lilardu tā joka pēc pa grašiem dabūt? Tak tai sūda komandai nav nekādi maiņas "čipi" (ja neskaita KP).
Šajā gadījumā ir tā, ka Entonijs grib spēlēt kopā ar LBJ. Un Cavs var būt ieinteresēti uz to.

Tur var daudz ko runāt. Maiņas var būt visādas.

Man patiktu maiņa, kur Entonijs un Brendons Knaits nonāk CLE, Bledso un Josh Jackson uz Knicks, un Īrvins ar Šampertu uz Suns. Tur attiecīgi jāpiemet būtu pāris citroni vienai vai otrai komandai. Un CLE paraksta līgumu ar Rouzu utt. Visas komandas iegūtu
, 2017-07-22 10:42, pirms 7 gadiem
Visi tik gudri kad nau ko pat d...t pasutit.
, 2017-07-22 10:46, pirms 7 gadiem
Pēc viņa domām, sanāk, ka Spurs ir izslēdzams variants, jo Leonards ir pirmā vijole un ir komandā vēl POPS, tā tad Irvingam nebūs nekāda lielā teikšana un loma būs mazāka nekā Cavs. Minesota jau ir praktiski nokomplektēta, nu neticu, ka viņi mainīs Wiginsu vai KAT, atliek Heat un Knicks, un manuprāt knicks ir vislielākās izredzes, jo tur ir Melo, ko dot pretī.
, 2017-07-22 10:48, pirms 7 gadiem
chubaki rakstīja: Pēc viņa domām, sanāk, ka Spurs ir izslēdzams variants, jo Leonards ir pirmā vijole un ir komandā vēl POPS, tā tad Irvingam nebūs nekāda lielā teikšana un loma būs mazāka nekā Cavs. Minesota jau ir praktiski nokomplektēta, nu neticu, ka viņi mainīs Wiginsu vai KAT, atliek Heat un Knicks, un manuprāt knicks ir vislielākās izredzes, jo tur ir Melo, ko dot pretī.
Ir taču veļ 26 citas komandas, kam piedāvāt Īrvingu
, 2017-07-22 10:50, pirms 7 gadiem
One Man Show! rakstīja: Ir taču veļ 26 citas komandas, kam piedāvāt Īrvingu
bet vinss grib tiessi ssajas 4
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-07-22 11:02, pirms 7 gadiem
Daniel rakstīja: Melo nan muļķis, saprot ka nav iespējams būt kopā NY ar Irving.

Opcijas ir:
1) palikt negribētam NY bez Irving (un bez play-off)

2) uz CLE kopā ar Lebron, finālā (bez Irving)

kas labāk?
Bez Irvinga domāju smagi dabūtu pasvīst pret BOS. Un bez viņa toto es liktu uz BOS.
, 2017-07-22 11:03, pirms 7 gadiem
HMB-SUMMERSOUND!!! rakstīja: waaahahahahaah kas ir Kleperiem????
A kas ir?
, 2017-07-22 11:04, pirms 7 gadiem
One Man Show! rakstīja: Šajā gadījumā ir tā, ka Entonijs grib spēlēt kopā ar LBJ. Un Cavs var būt ieinteresēti uz to.

Tur var daudz ko runāt. Maiņas var būt visādas.


Man patiktu maiņa, kur Entonijs un Brendons Knaits nonāk CLE, Bledso un Josh Jackson uz Knicks, un Īrvins ar Šampertu uz Suns. Tur attiecīgi jāpiemet būtu pāris citroni vienai vai otrai komandai. Un CLE paraksta līgumu ar Rouzu utt. Visas komandas iegūtu
Nu ko veidos savienība Melo + Lebrons? Viņiem tāpat vajadzēs sakarīgu PG. Irvings + Lebrons viennozīmīgi ir labāki kā Melo + Lebrons.
, 2017-07-22 11:05, pirms 7 gadiem
One Man Show! rakstīja: Šajā gadījumā ir tā, ka Entonijs grib spēlēt kopā ar LBJ. Un Cavs var būt ieinteresēti uz to.

Tur var daudz ko runāt. Maiņas var būt visādas.


Man patiktu maiņa, kur Entonijs un Brendons Knaits nonāk CLE, Bledso un Josh Jackson uz Knicks, un Īrvins ar Šampertu uz Suns. Tur attiecīgi jāpiemet būtu pāris citroni vienai vai otrai komandai. Un CLE paraksta līgumu ar Rouzu utt. Visas komandas iegūtu
Nu gan tu nodevi ar tām spēlētāju vērtībām..Knights ir reāls bomzis kurš pēc līguma parakstīšanas ir vnk pīīī.Melo nav tādas vērtības,lai dabūtu Bledsoe un Jacksonu..Klīvlenda var izmest no treida NYK,un pati paņemt to Bledsoe un Jacksonu,un ja es butu PHX es nemaz tādu treidu neizskatītu..TIe divi katrā ziņa ir vērtīgāki par Kyrie,pat ar visām Bledsoe traumām.Ja NYK pa velti droši to pašu Knightu neņemtu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-07-22 11:07, pirms 7 gadiem
HMB-SUMMERSOUND!!! rakstīja: Kaa man besi kepkas kas Š raksta kaa SS, Ņ kaa NN utt
ja man kompii buutu garumziimes, tevis del rakstiti ar
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-07-22 11:10, pirms 7 gadiem
HMB-SUMMERSOUND!!! rakstīja: Bledso intelekta zinaa atgadina raseliti un greenu
ka man besi sitie kepkas raksta a 2 aa utml
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-07-22 11:15, pirms 7 gadiem
Irving + porzingjis tas pats kas Kobe + gasol
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
4

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.