Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Medijs: Pirmais numurs draftā apsolīts Karlam Entonijam Taunsam

Medijs: Pirmais numurs draftā apsolīts Karlam Entonijam Taunsam
Karls Entonijs Taunss uzbrukuma noslēgumā
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Minesotas "Timberwolves", kurai pieder gaidāmā drafta pirmā izvēle, esot informējusi Karlu Entoniju Taunsu, ka viņš tikšot draftēts ar pirmo numuru, atsaucoties uz avotu, vēsta televīzijas kanāls "SportsNet New York".

"Nav šaubu - Taunss dosies uz Minesotu," sacījusi situācijai pietuvināta persona. "Flips Saunderss, "Timberwolves" prezidents un galvenais treneris, sākumā vēlējās draftēt Džahilu Okaforu, bet pēc tam, kad Karls Entonijs Taunss ieradās pilsētā, tika sarīkots treniņš, kurā piedalījās abi. Pēc tam Entonijs Taunss tika informēts, ka viņš būs drafta pirmais numurs."

Gadījumā, ja tā arī notiks, Karls Entonijs Taunss pievienosies vēl diviem drafta pirmajiem numuriem - Entonijam Benetam un Endrjū Viginsam. Iespējams, ka "Timberwolves" komandu pārstāvēs tikai divi drafta pirmie numuri, jo Minesota ir gatava aizmainīt Entoniju Benetu.

Paredzams, ka pirmajā gadā Taunss varētu nopelnīt 5,7 miljonus ASV dolāru, bet kopējā četru gadu līguma vērtība varētu būt 26,6 miljoni. "Tā būtu svētība, un tas būtu gods spēlēt Minesotā, būtu iespēja pārstāvēt lielisku organizāciju un mācīties no tik lieliska padomdevēja kā Kevins Gārnets," maijā sacīja Taunss. Interesanti, ka "Timberwolves" ir vienīgā komanda, kuras treniņos Taunss ir piedalījies.

Čads Fords, ESPN basketbola apskatnieks, šodien pavēstīja, ka Losandželosas "Lakers", kura ir izrādījusi pastiprinātu interesi par Kristapu Porziņģi, grasās ar savu otro izvēli draftēt Džahilu Okaforu. Šobrīd pastāvot 80% iespējamība, ka "Lakers" draftēs Okaforu.

Lielākā daļa NBA apskatnieku prognozē, ka pirmais tiks draftēts Entonijs Taunss, bet otrais būs Okafors. Kā trešais lielākajā daļu prognožu ir D'Andželo Rasels, bet ceturtā vieta lielākoties tiek atvēlēta Kristapam Porziņģim un Emanuelam Mudiejam.

Izmantotie resursi:
ZagsBlog.com | Adam Zagoria on hoops,...
NBA.com

  +3 [+] [-]

, 2015-06-22 22:18, pirms 9 gadiem
Ļoti gaidu, kad NBA drafts, jo vēlos redzēt, kura komanda nonāks latvietis!

  +1 [+] [-]

, 2015-06-22 22:37, pirms 9 gadiem
Vienmer lasot sos rakstus: Medijs:.Aizdomajos par kaut kadu ekstrasencu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-06-22 23:38, pirms 9 gadiem
Kaut nu porzee nenonaaktu sixeros , bet orlando
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-06-23 00:01, pirms 9 gadiem
Dzoniy rakstīja: Un ar kuru fakings?
Un ar kuru tava mutere?

  +1 [+] [-]

, 2015-06-23 00:13, pirms 9 gadiem
nereaalais rakstīja: Kaut nu porzee nenonaaktu sixeros , bet orlando
Kāpēc? Tagad izlēmj komandu vadības, mēs nevaram izlemt un tāpēc gaidīsim rezultātus! Saprotu SIXERS talantus treido prom, bet mēs vel nezinam...

  +1 [+] [-]

, 2015-06-23 00:19, pirms 9 gadiem
Dzoniy rakstīja: Un ar kuru fakings?
Tu tagad katra nba raksta gaisu maitasi? Ej uz kadu hokeja sadalu, vai kas tev tur intereseja un smirdi tur.

  +1 [+] [-]

, 2015-06-23 00:21, pirms 9 gadiem
nereaalais rakstīja: Kaut nu porzee nenonaaktu sixeros , bet orlando
Vins nonaks NY, es vismaz ta ceru. LA laikam tomer nespid.

  +1 [+] [-]

, 2015-06-23 00:24, pirms 9 gadiem
Honey Monster rakstīja: Vins nonaks NY, es vismaz ta ceru. LA laikam tomer nespid.
Orlando manuprāt būtu vislabāk

  +1 [+] [-]

, 2015-06-23 00:27, pirms 9 gadiem
bsjekabs rakstīja: Orlando manuprāt būtu vislabāk
Labak iespejams butu, bet kautka liekas, ka vinu panems ar 3-4nr.

  +2 [+] [-]

, 2015-06-23 08:10, pirms 9 gadiem
Es neesmu baigais eksperts, par komandām vai kkādiem atsevišķiem basketbolistiem, bet vai tad Porziņģis spēlējot Spānijā ACB līgā Eirokausā nav uzkrājis lielāku spēļu pieredzi kā šitie koledžu melnie? Tomēr Porziņgis spēlē spēcīgākajā nacionālajā čempī pret daudziem spēlētājiem kuri ir bijuši un vēl spēlēs NBA, bet šie starp sava vecuma un jaunakiem individuālistiem,NCAA, protams par kkādu talantu spriest nevaru! Un šubos kad kkāds Taunss vai Okafors kas ir līdzīgos auguma parametros kā letiņš met pustālos vai trejačus! Noteikti liels faktors un pluss viņiem ir ka ir melni un no ASV! Galvenais, ka Porziņģis tur ir un būs, cerams uz ilgu laiku, un sezonas gaitā pierādīs ka ir labāks par viņiem, un cerams, pacīnīsies par Rookie of the year titulu!