Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Jūtas "Jazz" negrasās pēc Covid-19 strīda aizmainīt Gobēru vai Mičelu

Agris Suveizda

Jūtas "Jazz" negrasās pēc Covid-19 strīda aizmainīt Gobēru vai Mičelu
Rudī Gobērs pret Donovanu Mičelu. Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas komanda Jūtas "Jazz" gan Donovanu Mičelu, gan Rudī Gobēru uzskata par pārāk vērtīgiem spēlētājiem un negrasās aizmainīt kādu no viņiem pēc Mičela un Gobēra attiecību pasliktināšanās, ziņo The Athletic.

"Ja izveidotu sarakstu ar visneaizskaramākajiem spēlētājiem līgā, Mičels tajā būtu noteikti. Viņš ir dinamisks talants, kurš ir ļoti patīkams cilvēks un piesaista citus līgas spēlētājus. Viņš lieliski izturas pret apkārtējo sabiedrību. Un, kas ir svarīgākais, "Jazz" vēl gadiem kontrolēs viņa līgumu," rakstīts The Athletic.

"Kas attiecas uz Gobēru, "Jazz" ap viņa talantu ir uzbūvējusi visu savu aizsardzības identitāti. Viņš ir viens no 15 labākajiem spēlētājiem līgā. Viņš ir unikāls spēlētājs. Ir pārsteidzīgi spekulēt, ko "Jazz" varētu iegūt pret kādu no šiem puišiem, jo tādu plānu kādu no viņiem aizmainīt nemaz nav," publikācijā turpināts.

Mičela un Gobēra attiecības kļuva saspīlētas pēc tam, kad amerikānis francūzi vainoja nevīžīgā attieksmē un viņa aplipināšanā ar Covid-19. Tieši Gobērs bija pirmais līgas spēlētājs, kuram tika atklāta inficēšanās un kura dēļ līgas darbība tika pārtraukta. 27 gadus vecais franču centrs šosezon vidēji izcēlies ar 15,1 punktu, 13,7 atlēkušajām bumbām, 1,5 rezultatīvām piespēlēm, 2,0 bloķētiem metieniem un 1,9 kļūdām, bet 23 gadus vecā uzbrūkošā aizsarga Mičela rēķinā ir vidēji 24,4 punkti, 4,4 atlēkušās bumbas, 4,2 rezultatīvas piespēles un 2,7 kļūdas.

Interesanti, ka gan Gobēru, gan Mičelu draftēja Denveras "Nuggets", kas viņus aizmainīja uz "Jazz". Gobērs 2013. gadā tika izvēlēts ar 27. numuru, kamēr Mičels četrus gadus vēlāk tika draftēts ar 13. numuru. Jūtas "Jazz" ar 41 uzvaru un 23 zaudējumiem Rietumu konferencē ieņem ceturto vietu, atpaliekot tieši no "Nuggets".

Izmantotie resursi:
https://theathletic.com/1759010/202...

     [+] [-]

, 2020-04-24 18:38, pirms 4 gadiem
Gobērs, protams, lohs, nu ne vajadzēja, ne tas ir normāli, kā viņš tur izcēlās...
Bet ko tas Mičels tur tēlo tādu princesi? Nu atradis par ko tagad paniku taisīt... Itkā Gobers ir vienīgais, no kā noraut vīrusu varēja... Princese rītīga...