Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

O'Nīls: ""Nets" iekļūs playoff arī bez Ērvinga"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

O'Nīls: ""Nets" iekļūs playoff arī bez Ērvinga"
Šakils O'Nīls un Dvaits Hovards. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Kādreizējais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētājs Šakils O'Nīls raidījumā Inside The NBA izteicās, ka Bruklinas "Nets", kuru pārstāv latvietis Rodions Kurucs, arī bez Kairija Ērvinga iekļūs izslēgšanas turnīrā. Čārlzs Bārklijs uzskata, ka "Nets" tālāk par pirmo kārtu netiks.

"Atbilde ir - ," uz raidījuma vadītāja Ērnija Džonsona jautājumu, vai Ērvinga nespēlēšana negatīvi ietekmēs "Nets" vietu turnīra tabulā, atbildēja O'Nīls. "Bruklina iekļūs playoff kā astotā labākā komanda Austrumu konferencē."

"Nets" šobrīd ar bilanci 25-29 atrodas septītajā vietā Austrumos. Astotajā vietā šobrīd ir Orlando "Magic", bet devītajā vietā ir Dāvja Bertāna pārstāvētā Vašingtonas "Wizards".

"Komandas, kas atrodas aiz "Nets", ir briesmīgas," O'Nīlu papildināja Čārlzs Bārklijs. "Šobrīd uzreiz ārpus Top 8 atrodas "Wizards", "Bulls" un "Hornets", tāpēc droši varu apgalvot, ka Bruklina noturēsies izslēgšanas turnīra zonā."

"Lai gan nav nozīmes, kura komanda iegūs astoto un septīto vietu Austrumos, jo tās tālāk par pirmo kārtu netiks," Bārklijs teica.

Kā jau iepriekš ziņots, tad Ērvingam paredzēta operācija, kas viņam liegs šosezon atgriezties laukumā. Nākamajā sezonā beidzot varētu notikt ilgi gaidītā dueta Kevina Durenta un Kairija Ērvinga debija NBA.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/nba/news/...