Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

"Timberwolves" uzbrucējam Muhamadam sezona beigusies, Benets nespēlēs vismaz 2 nedēļas

"Timberwolves" uzbrucējam Muhamadam sezona beigusies, Benets nespēlēs vismaz 2 nedēļas
Šabazs Muhamads
Foto: AFP/Scanpix

Pirksta savainojuma dēļ šī Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezona ir beigusies Minesotas "Timberwolves" uzbrucējam Šabazam Muhamadam.

Minesotas "Timberwolves" paziņoja, ka uzbrucējam Šabazam Muhamadam tiks veikta kreisās rokas vidējā pirksta operācija, un sezona 22 gadus vecajam basketbolistam ir beigusies. Savā otrajā sezonā Muhamads vidēji mačā izcēlās ar 13,5 punktiem un 4,1 atlēkušo bumbu, pārsvarā iesaistoties spēlē no rezervistu soliņa (22,8 minūtes vidēji spēlē).

Vismaz divu nedēļu pauze būs arī 2013. gada drafta pirmajam numuram Entonijam Benetam. "Timberwolves" uzbrucējs vidēji mačā ir izcēlies ar 5,2 punktiem un 3,8 atlēkušajām bumbām, bet labās potītes savainojuma dēļ būs ārpus ierindas vismaz 6-7 spēles.

Ar 12 uzvarām 54 spēlēs "Timberwolves" ieņem pēdējo vietu Rietumu konferencē. Priekšpēdējā vietā esošajam Losandželosas "Lakers" ir par vienu uzvaru vairāk, bet vietu augstāk atrodas Sakramento "Kings" ar 19 panākumiem.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports
Minnesota Timberwolves | Minnesota Timberwolves...


, 2015-02-22 10:47, pirms 9 gadiem
Katru dienu tik klausamies, kam sezona beigusies......
, 2015-02-22 11:31, pirms 9 gadiem
šovakar Karala kauss - vakar bija pusfināli, mostamies autori
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-02-22 12:22, pirms 9 gadiem
backetboy rakstīja: šovakar Karala kauss - vakar bija pusfināli, mostamies autori
Kam p... tāds?
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
4

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.