Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

ESPN: "Rockets" piekritusi Entonija aizmainīšanai uz "Bulls"

Ints Megnis
Ints Megnis

ESPN: "Rockets" piekritusi Entonija aizmainīšanai uz "Bulls"
Karmelo Entonijs. Foto: AFP/Scanpix

Vairāk nekā divus mēnešus bez spēļu prakses esošais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) veterāns Karmelo Entonijs no Hjūstonas "Rockets" komandas tiks aizmainīts uz Čikāgas "Bulls", tomēr arī tās sastāvā viņš laukumā nedosies, pirmdien vēsta ESPN.

Entonijs vasarā noslēdza viena gada līgumu ar Hjūstonas "Rockets", tomēr savā jaunajā komandā nospēlēja tikai desmit mačus, vidēji gūstot 13,4 punktus un izcīnot 5,4 atlēkušās bumbas, no spēles realizējot 40,5% metienu. Viņš pārsvarā pildīja rezervista lomu, lai gan iepriekšējās 15 sezonās allaž bija devies laukumā sākumsastāvā. Ar 25 551 gūtajiem punktiem Entonijs ieņem 19. vietu NBA visu laiku rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

8. oktobrī Entonijs kārtējā mačā guva vien divus punktus, no spēles realizējot tikai vienu no 11 metieniem, un kopš tā laika desmitkārtējais "All Star" spēles dalībnieks vairs nav spēlējis.

Tagad ESPN ziņo, ka "Rockets" komanda piekritusi sūtīt Entoniju uz "Bulls", turklāt arī piemaksāt viņa jaunajai vienībai. Tomēr tiek uzskatīts, ka Entonijs "Bulls" rindās nedosies laukumā - viņš tiks atbrīvots un kļūs par brīvo aģentu, ja netiks izvēlēts laikā, kamēr atradīsies neaizsargāto spēlētāju sarakstā. "Rockets" vēlas jau pirmdien atbrīvoties no Entonija, lai atbrīvotu vietu sastāvā Kenetam Farīdam, kurš šosezon nespēja izkonkurēt latvieti Rodionu Kurucu, tāpēc nupat viņš vienojās par līguma pārtraukšanu ar Bruklinas "Nets".

34 gadus vecais Entonijs joprojām cer spēlēt NBA un uzskata, ka 7. februārī gaidāmajā pāreju termiņa pēdējā dienā kādas komandas sastāvā varētu atbrīvoties arī brīva vieta viņam. Interesi joprojām izrādot Losandželosas "Lakers" komanda, tomēr tā Entonija dēļ nevēloties atbrīvot no sastāva kādu spēlētāju ar garantēto līgumu, vēsta ESPN. Tomēr, Entonijs varētu būt "Lakers" mērķis, ja tomēr maiņu rezultātā atbrīvojas kāda brīva vieta sastāvā.

Izmantotie resursi:
Houston Rockets agree to deal Carmelo Anthony...

Slēpts komentārs: cobham

  -1 [+] [-]

, 2019-01-22 01:29, pirms 5 gadiem
Cerams ka vel redzësim viņu vel spēlejam.💪 šis čalim vel noteikti ir iekša..Hawks vai Suns vel mierīgi varētu uguņot.

  +4 [+] [-]

, 2019-01-22 01:38, pirms 5 gadiem
žēl viņa, cerams, vēl uzspēlēs.

  -1 [+] [-]

, 2019-01-22 02:06, pirms 5 gadiem
WeedBoyz rakstīja: Cerams ka vel redzësim viņu vel spēlejam.💪 šis čalim vel noteikti ir iekša..Hawks vai Suns vel mierīgi varētu uguņot.
Tām komandām nu dikti vajag uguņojošu spēlētāju...

  +1 [+] [-]

, 2019-01-22 04:02, pirms 5 gadiem
Lakeros butu kruti vinu redzet-un runajot par vina spejam,tad,vinsh vel mieriigi 3-4.sezonas var kapat! Lakeros butu super noderiigs savus 15-17.punktus iepuliitu!

  +1 [+] [-]

, 2019-01-22 04:04, pirms 5 gadiem
Šitā vājprāta pēc jau vien ir vērts nebeigt karjeru šajā sezonā. Nebūs smuki

  +5 [+] [-]

, 2019-01-22 05:28, pirms 5 gadiem
Kā pāris sezonās no zvaigznes kļūsti par čali,kam piemaksā un aizsūta tā patālāk. Skarbi....
Ja nesalūzīs un izdarīs pareizos secinājumus,tiešām mierīgi vēl var vairākus gadus spēlēt un labi spēlēt. Ja par sevi gādās kā Lebarons,viss ir reāli. Turpinot kā ir var laist uz čainu

  +7 [+] [-]

, 2019-01-22 08:04, pirms 5 gadiem
Jā, un kam viņu vajag? Iso players ir Nba dinozauri. Karmelo pa padsmit sezonām tā arī neiemācījās pārtaisīt savu spēli, tikai kļuva lēnāks un uzēdās. Salīdzināt viņu ar LBJ ir smieklīgi. Labākais variants Melo ir Ķīna.

     [+] [-]

, 2019-01-22 09:00, pirms 5 gadiem
Tak Bulls viņu liek veiveros, tas jau zināms.

     [+] [-]

, 2019-01-22 09:17, pirms 5 gadiem
DainisU rakstīja: Jā, un kam viņu vajag? Iso players ir Nba dinozauri. Karmelo pa padsmit sezonām tā arī neiemācījās pārtaisīt savu spēli, tikai kļuva lēnāks un uzēdās. Salīdzināt viņu ar LBJ ir smieklīgi. Labākais variants Melo ir Ķīna.
Tak izlasi tekstu,kuram atbildi un provē saprast rakstīto kārtīgāk
Slēpts komentārs: Skudriniekss

     [+] [-]

, 2019-01-22 10:10, pirms 5 gadiem
Visiem tagad Melo žēl, bet pirms tam nodisa. Viņa iso spēle ir uzbrukumu nobremzējis, labi kādreiz viņš zipāja un puļīja pa grozu, bet čalim patīk uzbrukt, bet ne vienmēr spēle aiziet metiens.

  +2 [+] [-]

, 2019-01-22 10:18, pirms 5 gadiem
KevinDurant#35 rakstīja: Visiem tagad Melo žēl, bet pirms tam nodisa. Viņa iso spēle ir uzbrukumu nobremzējis, labi kādreiz viņš zipāja un puļīja pa grozu, bet čalim patīk uzbrukt, bet ne vienmēr spēle aiziet metiens.
Štrunts par metienu, viņš ir absolūts caurums aizsardzībā jau kuro gadu. ja viņš ir laukumā, tad ir spēle 4 pret 5. Tā kā nevienam viņš īsti NBA nav vajadzīgs, ja vien Labrons neapžēlosies par sav čomu.

     [+] [-]

, 2019-01-22 10:19, pirms 5 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Carmelo būtu interesanti pamēģināt savus spēkus Eirolīgā? Aizsardzība Eiropā ir švakāka un daudzas komandas neskrien, bet spēlē pozicionālo spēli. Eiropā noteikti Carmelo varētu spēlēt. Tikai kurai komandai ir nauda? Žalgiris - diez vai, tie ir nabagi. CSKA, Himki? Mošk Anadolu?
Uzbrukumā ar 20 min spēles laiku Carmelo kādus 10-12 punktus vidēji varētu vākt.
Pirmā komanda, kas ņemtu, būtu Milāna, bet Eirolīgā ir labaka komandas aizsardzība un tā kā Entonijam nav super plašs uzbrukums un nestabils metiens, tad viņam arī šeit smagi ietu

     [+] [-]

, 2019-01-22 10:23, pirms 5 gadiem
DainisU rakstīja: Jā, un kam viņu vajag? Iso players ir Nba dinozauri. Karmelo pa padsmit sezonām tā arī neiemācījās pārtaisīt savu spēli, tikai kļuva lēnāks un uzēdās. Salīdzināt viņu ar LBJ ir smieklīgi. Labākais variants Melo ir Ķīna.
Muljkjiibas! Kas ir James Harden, ja ne ISO speletajs? Pedejas speles guuti 200 punkti, kur neviens metiens punkts nav guutas peec komandas biedra rezultatiivas piespeeles...

  +1 [+] [-]

, 2019-01-22 10:26, pirms 5 gadiem
Buutu normals chalis. Atkaaptos. Vienkarsi beidz karjeru. Nezinu ko te pars indiviidi doma, ka vel ir ieksas un butu noderigs kadai komandai. Un Kaada vel eiropa.

  -1 [+] [-]

, 2019-01-22 10:28, pirms 5 gadiem
Real Rebel rakstīja: Pirmā komanda, kas ņemtu, būtu Milāna, bet Eirolīgā ir labaka komandas aizsardzība un tā kā Entonijam nav super plašs uzbrukums un nestabils metiens, tad viņam arī šeit smagi ietu
Carmelo ir gudrs spēlētājs, kurš mierīgi iekļautos komandas aizsardzībā. Viņam lielākā problēma ir tā joņošana no viena gala līdz otram, lai paspētu līdzi transition aizsardzībā. Eiropā tāda lieta praktiski nepastāv, ātro uzbrukumu ir ļoti maz, līdz ar to vieglāk aizsardzībā savu nosegt. Metiens var neaiziet, tas tiesa - bet Carmelo arī ļoti labi redz laukumu un tādam rumpim iespēlējot postā, tur divi uz viņu pārslēgsies un viņš mierīgi atdos uz brīvo spēlētāju! Eirolīga būtu kā jauns, svaigs malks viņa karerā!

  +2 [+] [-]

, 2019-01-22 10:38, pirms 5 gadiem
hantele rakstīja: Muljkjiibas! Kas ir James Harden, ja ne ISO speletajs? Pedejas speles guuti 200 punkti, kur neviens metiens punkts nav guutas peec komandas biedra rezultatiivas piespeeles...
Hārdens met trīspunktniekus vai tiek līdz krāsai, kamēr Melo pārsvarā met pustālos, kas no basketbola kā suga izmirst kā metiens, jo to izdarīšana ir neracionāla. Neatmaksājas mest pustālo, ja dažus metrus tālāk ir +1 punkts, bet dažus metrus tuvāk ievērojami pieaug metiena efektivitāte. Melo nav spējīgs ar pietiekami augstu precizitāti mest trīņus, un nav arī spējīgs pietiekami bieži tikt tuvu grozam. Tāpēc salīdzinājums ar Hārdenu nav derīgs, lai gan abi ir iso spēlētāji.

  +2 [+] [-]

, 2019-01-22 10:46, pirms 5 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Carmelo būtu interesanti pamēģināt savus spēkus Eirolīgā? Aizsardzība Eiropā ir švakāka un daudzas komandas neskrien, bet spēlē pozicionālo spēli. Eiropā noteikti Carmelo varētu spēlēt. Tikai kurai komandai ir nauda? Žalgiris - diez vai, tie ir nabagi. CSKA, Himki? Mošk Anadolu?
Uzbrukumā ar 20 min spēles laiku Carmelo kādus 10-12 punktus vidēji varētu vākt.
Jā, Eirolīgā vispār nav aizsardzības. Melo pēc 5min laukumā, turpat atstātu visas zarnas. Pat Dairis nespēj izskraidīt Eirolīgas shēmas. Ko tur darītu Melo?

  -1 [+] [-]

, 2019-01-22 11:30, pirms 5 gadiem
Леонидс Грецкис rakstīja: Jā, Eirolīgā vispār nav aizsardzības. Melo pēc 5min laukumā, turpat atstātu visas zarnas. Pat Dairis nespēj izskraidīt Eirolīgas shēmas. Ko tur darītu Melo?
Kāpēc tad Dairis nav (un iespējams nekad nebūs) NBA? Ja jau tik ļoti pārāks, pēc jūsu domām, pār NBA vājāko spēlētāju?
Smiekli nāk no šiem spriedumiem!

  +2 [+] [-]

, 2019-01-22 11:35, pirms 5 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Kāpēc tad Dairis nav (un iespējams nekad nebūs) NBA? Ja jau tik ļoti pārāks, pēc jūsu domām, pār NBA vājāko spēlētāju?
Smiekli nāk no šiem spriedumiem!
viņš neteica, ka Dairis ir pāraks, bet gan to, ka ātrāks spēlētajs knapi visur spēj izskraidīt, tad ko entonijam darīt? īpaši pa trešo numuru spēlējot

     [+] [-]

, 2019-01-22 11:46, pirms 5 gadiem
Real Rebel rakstīja: viņš neteica, ka Dairis ir pāraks, bet gan to, ka ātrāks spēlētajs knapi visur spēj izskraidīt, tad ko entonijam darīt? īpaši pa trešo numuru spēlējot
Nu Eirolīgas komandās daudz vājāki #3 spēlē par Carmelo! Tajā pašā Žalgirī - ir kāds #3, kuru Carmelo nevarētu nosegt?!

     [+] [-]

, 2019-01-22 11:48, pirms 5 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Nu Eirolīgas komandās daudz vājāki #3 spēlē par Carmelo! Tajā pašā Žalgirī - ir kāds #3, kuru Carmelo nevarētu nosegt?!
Atkal, runa jau ir par to, vai viņš līdzi tiktu aiz visiem aizsegiem utt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2019-01-22 11:51, pirms 5 gadiem
Kjipa NBA bez izspeleem un kombinacijaam speelee labas zinashanas

  -1 [+] [-]

, 2019-01-22 12:08, pirms 5 gadiem
DainisU rakstīja: Jā, un kam viņu vajag? Iso players ir Nba dinozauri. Karmelo pa padsmit sezonām tā arī neiemācījās pārtaisīt savu spēli, tikai kļuva lēnāks un uzēdās. Salīdzināt viņu ar LBJ ir smieklīgi. Labākais variants Melo ir Ķīna.
Un Hārdens nav iso?

     [+] [-]

, 2019-01-22 14:17, pirms 5 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: Kā pāris sezonās no zvaigznes kļūsti par čali,kam piemaksā un aizsūta tā patālāk. Skarbi....
Ja nesalūzīs un izdarīs pareizos secinājumus,tiešām mierīgi vēl var vairākus gadus spēlēt un labi spēlēt. Ja par sevi gādās kā Lebarons,viss ir reāli. Turpinot kā ir var laist uz čainu
Par vēlu gādāt par sevi kā Lebrons.

Tas jau līdzīgi, kā DWill. Ienāca līgā un bija vienā līmenī ar CP3, bet pēc pāris gadiem pazuda un tagad pat nav nojausma, kur viņš spēlē....

     [+] [-]

, 2019-01-22 15:53, pirms 5 gadiem
Es īsti nesaprotu. Bulls tak tā kā vajadzētu kaut ko dot pretī, bet nekur neredzu neko pieminētu.

     [+] [-]

, 2019-01-22 17:46, pirms 5 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Carmelo būtu interesanti pamēģināt savus spēkus Eirolīgā? Aizsardzība Eiropā ir švakāka un daudzas komandas neskrien, bet spēlē pozicionālo spēli. Eiropā noteikti Carmelo varētu spēlēt. Tikai kurai komandai ir nauda? Žalgiris - diez vai, tie ir nabagi. CSKA, Himki? Mošk Anadolu?
Uzbrukumā ar 20 min spēles laiku Carmelo kādus 10-12 punktus vidēji varētu vākt.
Vot tu esi dalb....bs

     [+] [-]

, 2019-01-22 18:04, pirms 5 gadiem
krisla rakstīja: Es īsti nesaprotu. Bulls tak tā kā vajadzētu kaut ko dot pretī, bet nekur neredzu neko pieminētu.
CHI dod pretī 2. raunda piku, kas ir tik aizsargāts, ka HOU viņu neredzēt tāpat.

Un šitā HOU atbrīvo vietu Farīdam un nedaudz ieekonomē uz luxury tax.

     [+] [-]

, 2019-01-22 22:47, pirms 5 gadiem
Deron Williams is a free agent. He's not retired, but he's not necessarily looking either. Caught somewhere between anxiety and indifference, the 33-year-old three-time All-Star is experiencing his first fall in over a decade without an NBA team to report to.