Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Knicks" jaunpienācējam Bērkam esot bijis trīs miljonu piedāvājums Ķīnā

Andrejs Siliņš

"Knicks" jaunpienācējam Bērkam esot bijis trīs miljonu piedāvājums Ķīnā
Trejs Bērks
Foto: USA Today Sports / Scanpix

"New York Daily News" vēstī, ka nesen Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubam Ņujorkas "Knicks" pievienojies aizsargs Trejs Bērks sezonas sākumā saņēmis piedāvājumu no Ķīnas par trim miljoniem dolāru, tomēr pārliecināts palikt ASV un spēlēt Attīstības līgā.

25 gadus vecais Bērks oktobrī parakstīja līgumu ar "Knicks", taču vēl pirms sezonas sākuma tika atbrīvots. Tajā brīdī basketbolistam uz galda esot bijis piedāvājums no kāda Ķīnas kluba par trim miljoniem dolāru, taču "Knicks" ģenerālmenedžeris Skots Perijs esot pārliecinājis spēlētāju nebraukt peļņā uz Āziju, tā vietā paliekot "Knicks" tuvumā un pievienojoties fārmklubam Attīstības līgā.

"Viņš teica, ka dos man iespēju doties uz Vestčesteru un sākt no turienes, un, ja es darīšu tur to, kas man jādara, man došot iespēju arī ar "Knicks"," sarunu ar Periju sezonas sākumā atcerējās Bērks. "Tagad esmu te nonācis. Man tikai atliek kļūt vēl labākam."

Attīstības līgā vidēji guvis 26,6 punktus un atdevis 5,4 rezultatīvas piespēles, janvāra vidū Bērks parakstīja līgumu ar "Knicks". Trīs līdz šim aizvadītajās spēlēs saspēles vadītājs vidēji desmit minūtēs guvis 5,3 punktus un atdevis 2,7 rezultatīvas piespēles.

Izvēlēts ar devīto numuru 2013. gada draftā, Bērks aizvadīja daudzsološas trīs sezonas Jūtas "Jazz" sastāvā (2014. gadā iekļauts sezonas debitantu simboliskajā pieciniekā), bet 2016. gada vasarā tika aizmainīts uz Vašingtonas "Wizards". Galvaspilsētā saspēles vadītāja pozīcijā jau priekšā bija superzvaigznes statusa vīrs Džons Vols, līdz ar to Bērka iespējas laukumā būtiski mazinājās, un pagājušajā sezonā aizsargs vidēji spēlēja vien 12,3 minūtes, gūstot piecus punktus.

Ķīnā basketbola sezona gan beidzas ļoti ātri - regulārais turnīrs noslēgsies jau 11. februārī un, komandai izslēgšanas turnīrā, spēlētājiem aizvien ir iespēja parakstīt līgumus ar NBA klubiem. Ja komanda iekļūst "play-off", tad gan sezona var ievilkties līdz 1. maijam.

Par spēlēšanu "Knicks" rindās Bērks līdz sezonas beigām saņems nedaudz mazāk nekā 800 000 dolāru pirms nodokļu nomaksas.

Izmantotie resursi:
nydailynews.com

  +1 [+] [-]

, 2018-01-22 12:21, pirms 6 gadiem
...varbūt labāk vajadzēja iet + līdzi ņemt arī Bīzliju!! (komentārs pēc vakardienas spēles LAL vs NYK)

  +1 [+] [-]

, 2018-01-22 14:33, pirms 6 gadiem
potenciāli mierīgi +/- 8 miljonu spēlētājs, Jūtā epizodiski bija ļoti labs

  +2 [+] [-]

, 2018-01-22 15:10, pirms 6 gadiem
Bird10:21
...varbūt labāk vajadzēja iet + līdzi ņemt arī Bīzliju!! (komentārs pēc vakardienas spēles LAL vs NYK)

Kapēc vajadzēja iet? Viņš spēlēja tikai 7 min. Un nospēlēja labi, 4 punkti un 4 piespēles... Nav sliktākais spēletājs tajā komandā.

     [+] [-]

, 2018-01-22 17:05, pirms 6 gadiem
Nu sakiet ko gribiet, bet par Beķeri un viņa līgumu jau nu noteikti ir labāks..

  +1 [+] [-]

, 2018-01-22 18:50, pirms 6 gadiem
eevelee rakstīja: Nu sakiet ko gribiet, bet par Beķeri un viņa līgumu jau nu noteikti ir labāks..
grūti nepiekrist

  +1 [+] [-]

, 2018-01-22 20:58, pirms 6 gadiem
Siliņš noklausījās pēdējā spēlē pa VIASAT 😂😂😂