Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Čendlers par sadursmi ar Porziņģi: "Tas nebija nekas nopietns"

Rolands Eliņš

Čendlers par sadursmi ar Porziņģi: "Tas nebija nekas nopietns"
Kristaps Porziņģis spēlē pret "Suns"
Foto: AP/Scanpix

Pēc Ņujorkas "Knicks" kārtējās neveiksmes (105:107 pret "Suns") Kristaps Porziņģis atzina, ka komanda ir nepatīkamā situācijā, taču vismaz viņa paša iepriekšējā trauma vairs neatgādina par sevi. Savukārt Fīniksas uzbrucējs Taisons Čendlers centās mazināt pievērsto uzmanību viņa un Porziņģa domstarpībām laukumā.

"Jūtos ļoti labi," sacīja Kristaps Porziņģis, atbildot par savu atgūšanos no Ahilleja cīpslas traumas, kuras dēļ izlaida septiņas spēles šomēnes. "Neizjūtu nekādas problēmas. Spēles laikā pat nemaz nepiedomāju par to, līdz ar to uzskatu, ka viss ir kārtībā."

Toties par komandas sniegumu Porziņģis neslēpa, ka viss noteikti nav kārtībā: ""Protams, ka ir smaga situācija. Mēs visi vēlamies uzvarēt un mēs visi vēlamies gūt panākumus. Uzskatu, ka mēs augam kā komanda un daram pareizās lietas. Taču vēl neesam sasnieguši kāroto, vēl neesam tik labi, kā vajadzētu."

"Knicks" pret Fīniksu ne tuvu neparādīja savu sliktāko spēli sezonā, taču pēdējā ceturtdaļā ar punktu gūšanu grūti gāja abām komandām. Arī Porziņģis pēc desmit gūtajiem punktiem trešajā ceturtdaļā mača beigās pie labiem metieniem vairs netika, un emocijas uzplaiksnīja kādā pārtraukumā, kad viņš devās uz rezervistu soliņu. To pašu pretējā virzienā darīja pretinieku centrs Taisons Čendlers, ceļu negrieza neviens un abi sadūrās ar pleciem.

Porziņģis uz to reaģēja visai asi, dusmīgi atgriežoties pie Čendlera un uzsākot vārdu pārmaiņu, kurai komandas biedri un tiesneši neļāva pārvērsties asumos. 34 gadus vecais Čendlers, kurš augumā ir teju tikpat iespaidīgs kā Porziņģis, pēc spēles uz Porziņģi ļaunu prātu neturēja: "Tas nebija nekas nopietns. Es vienkārši gāju uz rezervistu soliņu un mēs saskrējāmies. Domāju, ka Porziņģis ir lielisks jauns spēlētājs, kuram ir ļoti gaiša nākotne."

Čendlera garastāvokli noteikti ietekmēja tas, ka Fīniksa izcīnīja uzvaru, kamēr Ņujorkas zvaigznes Karmelo Entonijs un Deriks Rouzs bija pavisam citās noskaņās. Entonijs intervijā atzina, ka uzskatījis pēdējo sekunžu tālmetienu par lieliski izpildītu un ticējis bumbas nonākšanai grozā, taču atkal nav paveicies. "Nevarēju vēlēties labāku pozīciju par to, kuru ieguvu. Sajutos tik labi, likās, ka viss izdarīts pareizi... Ja būtu trāpījis, mēs šobrīd varētu runāt pavisam citos toņos," sacīja Entonijs.

Savukārt Rouzs, kurš atkal ir atbildīgs par pretinieku uzvaru nesošā tālmetiena nenosegšanu, bija vīlies par savu pēdējās minūtes uzbrukumu, kad viņš netrāpīja un arī piezīme netika nosvilpta. Rouzs pēc sava caurgājiena veltīja ilgu skatienu tiesnesim un aizsardzībā atgriezās ar novēlošanos, bet pēcspēles intervijā no tiešas tiesnešu kritikas izvairījās: "Paši variet vērtēt, vai tur bija sods vai nē, taču tā notiek visu manu karjeru. Droši vien visiem reizēm ir jāpieprasa, lai tiesnesis fiksē pārkāpumu. Visticamāk, viņiem jau apnicis, ka es to vaicāju visu laiku."


Izmantotie resursi:
www.nba.com
www.espn.com
Why Porzingis-Chandler confrontation is a good...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2017-01-22 10:58, pirms 7 gadiem
sportists32 rakstīja: KP ritīgs lohs
Vabut tomēr ši komentāra autors ir riktīgs lohs

 +10 [+] [-]

, 2017-01-22 11:00, pirms 7 gadiem
sportists32 rakstīja: KP ritīgs lohs
Teica cilveeks kursh ir KP kraana garumaa

     [+] [-]

, 2017-01-22 11:08, pirms 7 gadiem
Pret Rose izdarītos pārkāpumus bieži nesvilpj...kāpēc tā? Laikam nepatīk viņš soģiem

     [+] [-]

, 2017-01-22 11:20, pirms 7 gadiem
naida parpilns agresivs jaunietis 120102935163046 rakstīja: Pret Rose izdarītos pārkāpumus bieži nesvilpj...kāpēc tā? Laikam nepatīk viņš soģiem
Viņš tāds pats kā Lebrons, ka tik uzreiz jūt mazāko kontaktu, viss, gar zemi, rokas gaisā, and1, ref wtf? Tas pats Hārdens visu izdara līdz galam ar kontaktu,tāpēc jau arī pret viņu tik bieži svilpj

     [+] [-]

, 2017-01-22 11:20, pirms 7 gadiem
tagad par katru pagrūstīšanos rakstus ceps....unikums....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-01-22 13:28, pirms 7 gadiem
Problēma tur, ka Vuječičam jauns boyfriends

     [+] [-]

, 2017-01-22 13:30, pirms 7 gadiem
Vuječičam jauns boyfriends, tur tā trauma

  +1 [+] [-]

, 2017-01-22 14:30, pirms 7 gadiem
Knicks viena bēdu ieleja. 3 iespējas izvilkt uzvaru - 3 iso izspēles. Visi pēc kārtas pa ķieģelim uzmet - Beikers, Rouzs un Melo. Lieliski

  +1 [+] [-]

, 2017-01-22 15:53, pirms 7 gadiem
Jūtos ļoti labi. Nospēlēju tikai 33 minūtes, bet paspēju izcīnīt atlekušo bumbu! Veselu vienu! Treneris un Karmelo ar mani tā lepojas.

     [+] [-]

, 2017-01-22 17:21, pirms 7 gadiem
Beidzot pingviinam nenosvilpa, beidzot vinja jobnie gaajieni iegaaza
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja