Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Braientam pleca saišu plīsums

Braientam pleca saišu plīsums
Kobe Braients
Foto: twitter.com/Lakers

NBA kluba Losandželosas ''Lakers'' zvaigznei Kobe Braientam pēc magnētiskās rezonanses konstatēts labā pleca saišu plīsums, kas nozīmē, ka uzbrucējs uz laukuma tik drīz neatgriezīsies. Tikmēr Lebrons Džeimss ļoti cītīgi veicis pārrunas ar snaiperi Reju Alenu, lai apvienotos ''Cavaliers'' komandas rindās, bet ar paziņojumu par karjeras beigšanu nācis klajā Šons Merions.

Trešdienas spēlē pret Ņuorleānas ''Pelicans'' Kobe Braients kādā no uzbrukumiem cieta sadursmē, kuras rezultātā, savainoja labo plecu. Lai arī spēlētājs centās turpināt spēli, driblējot un izpildot metienu ar kreiso roku, tomēr galvenais treneris Bairons Skots nevēlējās, lai spēlētājs turpinātu tā spēlēt un viņu nomainīja. Šodien veiktajā magnētiskajā rezonansē atklājies, ka trauma ir daudz nopietnāka nekā sākumā varēja šķist, proti, labajam plecam ir pārrautas saites, kas nozīmē, ka uzbrucējs laukumā tik drīz neatgriezīsies. Braients tuvākajā laikā dosies atpakaļ uz Losandželosu, kur viņam tiks veiktas nopietnākas pārbaudes, pēc kurām tiks dots galīgais ārstu slēdziens.

Tikmēr Klīvlendas ''Cavaliers'' pēc Lebrona Džeimsa atgriešanās un jauno spēlētāju pievienošanās atrodas četru uzvaru sērijā, kas ļāvis uz brīdi apklusināt kritiku, kas vērsta Deivida Blata vadītajai komandai. Taču izrādās komandas līderis Džeimss nesenajā vizītē Maiami nedevās tikai rehabilitācijas nolūkos. Viņš tur ticies ar līgas visu laiku labāko tālmetienu izpildītāju un bijušo komandas biedru Reju Alenu, lai pārrunātu iespējamo apvienošanos Klīvlendas ''Cavaliers'' rindās. Spēlētājs gan solījis, ka savu lēmumu par turpmāko karjeru paziņos 19.februārī.

Kā zināms, tad Alens pēdējās spēles aizvadīja Maiami ''Heat'' sastāvā pagājušā gada NBA finālā, kad piecās spēlēs atzina Sanantonio ''Spurs'' pārākumu. Aizvadītās sezonas 93 spēlēs (20 play-off) spēlēs Alens vidēji guva 9,3 punktus.

Taču par savu turpmāko karjeru skaidrību ieviesis Klīvlendas uzbrucējs Šons Merions, kurš jau laicīgi paziņojis, ka pēc šīs sezonas beigs savu spēlētāja karjeru. 36 gadus vecais Merions līgā ir zināms, kā vispusīgs spēlētājs, kurš spēj aizsardzībā segt visus piecus pozīcijas spēlētājus. Vidēji karjerā viņš ik spēli guvis 15,4 punktus, izcīnījis 8,8 atlēkušās bumbas, atdevis 1,9 rezultatīvas piespēles, kā arī bloķējis 1,1 pretinieku metienus. Tāpat spēlētājs četras reizes ir piedalījies līgas zvaigžņu spēlēs, kā arī 2011.gadā izcīnījis čempiontitulu kopā ar Dallasas ''Mavericks'' komandu.

Izmantotie resursi:
Kobe Bryant of Los Angeles Lakers has torn...
Cleveland Cavaliers forward Shawn Marion says...
NBA.com

  -2 [+] [-]

, 2015-01-23 01:24, pirms 9 gadiem
Lebronam zvaigžņu komandā par maz... ';

  +1 [+] [-]

, 2015-01-23 01:52, pirms 9 gadiem
Allens gan vel Decembri teica, ka nav trenejies nopietni kopss pedejas Finala speles,, Ka raksta Roto tad menesi tagad meginas saprast vai var vel pavilkt vai ari nee,, Tomer 40gadi sogad paliks!

  +1 [+] [-]

, 2015-01-23 02:19, pirms 9 gadiem
Moš Hārdens tiks pamatsastāvā zvaigžņu spēlē, ja Kobikam tas savainojums nopietns.

  -2 [+] [-]

, 2015-01-23 02:45, pirms 9 gadiem
Merions vismaz normāli pasaka, ka metīs mieru. Bet Kobe kaut ko spirinās. Un ko ta tagad? Izlaidīs atkal visu sezonu? Un nākamsezon kaut kas labāks būs? Sen pienācis laiks beigt muļļāties.

It`s a young mens game

  -1 [+] [-]

, 2015-01-23 07:43, pirms 9 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Merions vismaz normāli pasaka, ka metīs mieru. Bet Kobe kaut ko spirinās. Un ko ta tagad? Izlaidīs atkal visu sezonu? Un nākamsezon kaut kas labāks būs? Sen pienācis laiks beigt muļļāties.

It`s a young mens game
Kā Kobes un LAL fans pilnīgi tev piekrītu tas pats šobrīd ar Garrnetu kurš arī neverāja pagujušo nevarējai aiziet. Lkm tā basim pieķērušies ka vnk nevar aiziet, bet es laisīju ka Kobe ir domājis par aiziešanu šitās sezonas beigās.

  +3 [+] [-]

, 2015-01-23 09:19, pirms 9 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Merions vismaz normāli pasaka, ka metīs mieru. Bet Kobe kaut ko spirinās. Un ko ta tagad? Izlaidīs atkal visu sezonu? Un nākamsezon kaut kas labāks būs? Sen pienācis laiks beigt muļļāties.

It`s a young mens game
Neredzu iemeslu,lai tiktu vilktas paralēles ar Kobi un Merionu. Lai vai kā,cerams,ka Kobe vel varēs spēlēt kādu laiciņu.

  +1 [+] [-]

, 2015-01-23 12:31, pirms 9 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Merions vismaz normāli pasaka, ka metīs mieru. Bet Kobe kaut ko spirinās. Un ko ta tagad? Izlaidīs atkal visu sezonu? Un nākamsezon kaut kas labāks būs? Sen pienācis laiks beigt muļļāties.

It`s a young mens game
Ne tev lemt, kas beigs un kas nebeigs... Kas notiktu, ja Dankans būtu aizgājis pirms gadiem pieciem?

  +1 [+] [-]

, 2015-01-23 12:34, pirms 9 gadiem
jureks rakstīja: Neredzu iemeslu,lai tiktu vilktas paralēles ar Kobi un Merionu. Lai vai kā,cerams,ka Kobe vel varēs spēlēt kādu laiciņu.
Nu, tieši tā, dzīt ar mietu pensijā spēlētāju, kas gūst 22 punktus vidēji spēlē, turklāt, vēl esot lielākā šī līgas spēlējošā leģenda... kam tas ir vajadzīgs?lai tik tiek galā ar traumu un spēlē vēl vismaz 2 sezonas.

  -1 [+] [-]

, 2015-01-23 14:11, pirms 9 gadiem
dobrecovs rakstīja: Ne tev lemt, kas beigs un kas nebeigs... Kas notiktu, ja Dankans būtu aizgājis pirms gadiem pieciem?
Dankanu redz saudzē. Un kā jau n-tās reizes runāts, garajiem ir cits stāsts.

  -1 [+] [-]

, 2015-01-23 14:14, pirms 9 gadiem
Piedevām Dankans nav izlaidis 2(nu jau 3) sezonas ar traumu.

  +1 [+] [-]

, 2015-01-23 15:46, pirms 9 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Piedevām Dankans nav izlaidis 2(nu jau 3) sezonas ar traumu.
Līdz traumai Braientam ir vidēji 22 punkti... ja atlabs, tad atkal varēs bliezt 20-25 punktu robežās, un tā līdz 38-39 gadiem...

  -1 [+] [-]

, 2015-01-24 01:10, pirms 9 gadiem
dobrecovs rakstīja: Līdz traumai Braientam ir vidēji 22 punkti... ja atlabs, tad atkal varēs bliezt 20-25 punktu robežās, un tā līdz 38-39 gadiem...
Nu mož vēl līdz 45, lai močī vidēji sezonā 30 spēles un pārējās izlaiž traumas dēļ?!

  +1 [+] [-]

, 2015-01-24 01:17, pirms 9 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Nu mož vēl līdz 45, lai močī vidēji sezonā 30 spēles un pārējās izlaiž traumas dēļ?!
tu nu zini cik vins spelees nakamajaa sezonaa