Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Kings" basketbolists Hīlds atklāj, ka ir vecāks nekā domāts

Ints Megnis
Ints Megnis

"Kings" basketbolists Hīlds atklāj, ka ir vecāks nekā domāts
Badijs Hīlds. Foto: AP/Scanpix

Nacionālo basketbola asociāciju (NBA) skāris "gadu skandāls", Sakramento "Kings" aizsargam Badijam Hīldam atklājot, ka viņš ir vecāks nekā līdz šim domāts.

Viss sākās, kad Hīlds komandas žurnālistam atklāja, ka viņam pirmdien palika 26 gadi. Tomēr daudzos resursos internetā bija norādīts, ka viņam paliek 25 gadi, līdz ar to žurnālists lūdza spēlētāju precizēt vai viņš izteicās pareizi.

"Tā ir viņu nevis mana vaina," teica Hīlds, kura vecums bija nepareizi norādīts pat NBA oficiālajā mājaslapā. "Pirmoreiz to ieraudzīju "Wikipedia" lapā. Mana mamma man paprasīja, kāpēc nepareizi norādīts vecums, atbildēju, ka man nav ne jausmas."

Kā pauž Hīlds, viņa pasē allaž kā dzimšanas gads bijis 1992. gads. Bahamu salās dzimušais spēlētājs uzsver, ka "Kings" vienība pasi redzējusi un zina viņa vecumu.

Šī 26 gadus vecajam spēlētājam ir veiksmīgākā sezona karjerā - viņš iemetis vidēji 19,9 punktus.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/kings-guar...

     [+] [-]

, 2018-12-21 11:03, pirms 5 gadiem
Pagaišo gadu jau viņš reportieriem teica, kad ir 25 gadus vecs ne 24 gadus vecs, tie tikai nosmēja un viss turpinājās tālāk, jo domāja ka tas ir kāds joks, līdz tagad viņam atkal jāpaskaidro, tik šoreiz reportieri arī paprasīja tālāko jautājumu, vai tiešām tā ir.

  +1 [+] [-]

, 2018-12-21 11:32, pirms 5 gadiem
Ja pa gaišo, tad pa gaišo

  -1 [+] [-]

, 2018-12-21 17:26, pirms 5 gadiem
austrumnieks rakstīja: Pagaišo gadu jau viņš reportieriem teica, kad ir 25 gadus vecs ne 24 gadus vecs, tie tikai nosmēja un viss turpinājās tālāk, jo domāja ka tas ir kāds joks, līdz tagad viņam atkal jāpaskaidro, tik šoreiz reportieri arī paprasīja tālāko jautājumu, vai tiešām tā ir.
Tu speciāli raksti kā idiots, vai tev vnk tā sanāk?