Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Viedoklis: Ko "Mavericks" dos Rondo piesaistīšana?

Viedoklis: Ko "Mavericks" dos Rondo piesaistīšana?
Tieši Rondo bija tas spēlētājs, kas "Big 3" zvaigznes savienoja kopējā spēkā par NBA čempiona titulu.

Pagaidām šīs sezonas Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) “skaļākais” darījums ir Reižona Rondo pievienošanās Dalasas “Mavericks”. Kā jau cītīgiem NBA sekotājiem, daudz latviešiem bija arī savs viedoklis par šī darījuma ietekmi uz Dalasas komandu. Daudz steidza prognozēt, ka Rondo sabojās veiksmīgo “Mavericks” sniegumu. Savs viedoklis šajā jautājumā ir arī raksta autoram, kuru sīkāk iztirzāsim nākamajās rindkopās.

Kas ir Rondo?

Ievadā došu īsu rezumē par pašu spēlētāju. Saspēles vadītājs Reižons Rondo draftēts 2006. gadā ar 21.kārtas numuru. No šīs drafta izvēles Rondo un “Trail Blazers” līderis Aldridžs no šobrīd līgā aktīvajiem basketbolistiem ir divi labākie spēlētāji. Jau savā otrajā NBA sezonā universālais saspēles vadītājs kopā ar “Big 3” zvaigznēm Alens, Pīrss un Gārnets tika pie sava pirmā NBA čempiona titula.

Rondo ir viens no labākajiem rezultatīvo piespēļu dalītājiem visā līgā, turklāt 2011./2012. un 2012./2013.gada regulārajās sezonās bijis labākais NBA šajā rādītājā. Vēl viena no viņa spēcīgajām īpašībām ir aizsardzība un pārtvertās bumbas. Tāpat karjeras laikā viņš vidēji spēlē savācis gandrīz piecas atlecošās bumbas pie groziem, kas priekš saspēles vadītāja ir labs rādītājs. Kā mīnuss gan jāmin viņa ne visai pārliecinošais metiens no distances (vidēji 25% no trīspunktu metienu līnijas) un soda metienu realizācija (vidēji 61% karjerā). Bet viena no universālā basketbolista firmas zīmēm ir “triple-double”. Šo rādītāju karjeras laikā Rondo ir sasniedzis 22 reizes, kas liek viņu pielīdzināt tādām NBA leģendām, kā Larijs Bērds, Maģiskais Džonsons un Džeisons Kids.

Reižons Rondo Bostonas "Celtics" komandā

Maiņas darījuma priekšvēsture

No Bostonas “Celtics” čempiona sastāva galvenajiem uzvaru kaldinātājiem pēdējās divas sezonas Rondo bija palicis vienīgais. Līdz ar to bija skaidrs, ka viņa emocionālais stāvoklis nebija visaugstākajā punktā, jo komanda līgā šobrīd nav īpaši konkurētspējīga (bilance 10-15 šobrīd ir 21.rādītājs visā līgā). Neskatoties uz to, viņa rādītāji 22 spēlēs “Celtics” kreklā bija gana labi – vidēji 10,8 piespēles, 7,5 bumbas pie groziem (labākais rādītājs karjerā), kā arī 8,3 punkti (otrs zemākais rādītājs pēc debijas sezonas). Pārcelšanās uz perspektīvo “Mavericks” komandu noteikti basketbolistam dos papildus motivāciju un “dzirksteli acīs”, kas teksasiešiem ļaus nopietni pacīnīties par NBA čempiona titulu kopš 2011.gada vasaras.

Šī Rondo pievienošanās Dalasas “Mavericks” ir izraisījusi daudz spekulācijas basketbola sekotāju vidū, vai komanda būs ieguvēja, vai drīzāk zaudētāja no šī darījuma. Šeit autoram atmiņā nāk 2008./2009.gada sezona, kad komanda savam sastāvam piesaistīja izcilo saspēles vadītāju Džeisonu Kidu. Pirms tam arī “Mavericks” vienmēr bija stabila Play-Off komanda, kuras līderi bija Dirks Novickis, Džošs Hovards un Džeisons Terijs, bet lai izmantotu visu šo spēlētāju potenciālu, bija nepieciešams ļoti spēcīgs saspēles vadītājs, kura funkcijas iepriekš veica Barea un Hariss. Kā atceramies, ne uzreiz pirmajā sezonā pēc Kida pievienošanās, bet otrajā pilnajā sezonā 2011.gada vasarā Dalasas “Mavericks” triumfēja NBA izslēgšanas spēlēs.

Reižona Rondo pirmā spēle Dalasas "Mavericks" rindās

Kā mainīsies "Mavericks" sniegums pēc Rondo pievienošanās?

Šobrīd situācija veidojas līdzīga, kāda tā bija "Mavericks" 2008.gadā, pirms tika piesaistīts Džeisons Kids. Labi spēlētāji, bet trūka augstākā līmeņa saspēles vadītāja. Šobrīd pirmssezonā jau esošajiem līderiem – Dirkam Novickim un Montam Elisam tika piepulcināti tādi basketboliti, kā Taisons Čendlers un Čendlers Pārsons. Centra spēlētājs Taisons Čendlers jau reiz 2011.gadā ar “Mavericks” kļuva par NBA čempionu, toreiz spēlējot vienu no atslēgas lomām groza apakšā un aizsardzībā. Savukārt Čendlers Pārsons pēdējās sezonās ir viens no visvairāk progresējošākajiem NBA spēlētājiem, turklāt šovasar bija starp 20 Amerikas Savienoto valstu izlases kandidātiem, pirms došanās uz pasaules čempionātu basketbolā. Kā redzams, starp pamatsastāva basketbolistiem pietrūkst augstas klases saspēles vadītāja. Visu cieņu Džamīram Nelsonam (NBA fināla pieredze 2009.gadā "Orlando" sastāvā) Devinam Harisam un Hosē Barea (NBA čempions "Mavericks" rindās 2011.gadā), kuri ir laba līmeņa NBA basketbolisti, bet lai nopietni pretendētu uz NBA gredzeniem, ir nepieciešams augstākās klases saspēles vadītājs, kas prastu saliedēt komandas uzbrukumu patiešām labā spēlē. Šķiet, kluba vadībai tas būs izdevies Reižona Rondo personā.

Līdz Rondo pievienošanās brīdim, komandas uzbrukuma toni noteica trīs spēlētāji, kuri arī izdarīja visvairāk metienu pa grozu. Monta Eliss – 17,7 metieni/21,4 punkti, Dirks Novickis (14,7/18,6) un Čendlers Pārson (13,4/16,7). Tikmēr Taisons Čendlers komandā ir ceturtais rezultatīvākais ar 6,1 metienu spēlē un vidēji 10,6 punktiem, tomēr viņš ir vislabākais atlecošajās bumbās (11,6) un bloķētajos metienos (1,4). Ar Rondo pievienošanos, iespējams katrs no trim uzbrukuma līderiem izmetīs mazāk metienu, jo savus metienus izmetīs arī jaunpienācējs, kurš pirmajā spēlē tādus izpildīja 11. Tomēr, bijušais bostonietis piesaistīs sev uzmanību, un ar nesavtīgām piespēlēm rādīs situācijas saviem līderiem, lai izdarītu kvalitatīvākus metienus no labākām un brīvākām pozīcijām. Rondo piemīt apbrīnojama laukuma pārredzēšanas spējas, kā arī izjūta, kur atradīsies viņa komandas biedri. Spēlētājs nekad nav aizrāvies ar individuālām darbībām, vienmēr kustinot uzbrukumā bumbu un atdodot lieliskas piespēles.

Lai arī iepriekšējie trīs uzbrukuma līderi paši pietiekami labi var sev izkārtot situācijas uzbrukumā, Rondo viņiem dzīvi padarīs vieglāk. Kaut vai atceramies 2008.-2011. gadu. Novickis bija neapšaubāms Dalasas komandas līderis, bet līdz ar Kida pievienošanos, Novickis tika burtiski “barots” ar kvalitatīvām piespēlēm, izmantojot sava līdera potenciālu vēl vairāk, kā līdz šim. Citi bažījās, ka līdz ar Rondo ierašanos samazināsies Elisa loma. Tomēr jau pirmā spēle apleicināja, ka spēlējot 33 minūtes Rondo, tas netraucēja Elisam gūt 38 punktus, Novickim 13, bet Pārsonam 16. Noteikti ieguvējs uzbrukumā un aizsardzībā būs Taisons Čendlers, kurš nav pazīstams kā individuāli spēcīgs uzbrukumā un veidotu pats sev situācijas. Tomēr centrs ir labs uzbrukuma noslēdzējs, ja saņem kvalitatīvas piespēles no komandas biedriem.

Reižons Rondo un viņa komandas biedrs Monta Elis

Rondo loma NBA izslēgšanas spēlēs

Lai gan Rondo stiprā puse nav metiens no distances, tieši aizsardzība, pārķertās bumbas un azartiskais cīņas spars padarīs komandu stiprāku, un konkurētspējīgu izslēgšanas spēlēs. Šeit der salīdzinājums ar “Rockets”, kur ir labi izpildītāji uzbrukumā – Hārdens, Hovards, Terijs, bet viņiem pietrūkst stabilas aizsardzības, īpaši jau Hārdenam, kas neļaus viņiem tālu tikt NBA Play-Off cīņās. Jāatceras, ka ar līdzīgu uzdevumu Reižons Ronda jau tika galā savā otrajā NBA sezonā Bostonas “Celtics” rindās, kad viņam apkārt bija pulcētas tādas līgas superzvaigznes, kā Rejs Alens, Pols Pīrss un Kevins Gārnets. Arī tad ar savu spēli viņš prata saliedēt komandas biedrus, un sadalīt bumbu ar tādu spēlētāju, kā Pīrss, kuram agrāk ļoti patika daudz spēlēt ar bumbu, kā arī īstajā brīdī piegādāt “lādiņu” snaiperim Alenam, vai nospēlēt uz groza apakšu vai izkārtot brīvu pustālo metienu Gārnetam. Kopš 2008.gada čempiona titula ir pagājuši vairāk kā seši gadi, un spēlētājs ir savos labākajos karjeras gados (28), tādēļ raksta autoram nerodas šaubas, ka Rondo arī šoreiz tiks galā ar savu uzdevumu teicami, un Dalasai paredz labas sekmes izslēgšanas spēlēs.

Kurš spēlētājs "Mavericks" rindās būs vērtīgākais NBA Play-Off spēlēs?

  • 184

  • 96

  • 62

  • 15


1 2 46 komentāri

  +3 [+] [-]

, 2014-12-22 17:06, pirms 9 gadiem
Stabili mans favorīts PG, novēlu viņam gredzenu, bet protams arī veselībai jābūt.

  +3 [+] [-]

, 2014-12-22 17:18, pirms 9 gadiem
Vērtīgākais PLAY OFF spēlēs bija un Būs Tyson Chandler...Tikai paskatieties kāds viņš bija ZVĒRS pagājušo reizi kad Dalasa izcīnija čempionu titulu...Titulus uzvar tās komandas kam labāka aizsardzība. Līdz ar to aizsardzības spelētaji dominē Play offos...

  -1 [+] [-]

, 2014-12-22 17:25, pirms 9 gadiem
Daudzās vietās baigi uzsvērts, ka vajadzīgs augstas klases PG, lai cīnītos par titulu. To vajag komandām, kuriem nav neviens cits, kas varētu organizēt uzbrukumu. Paprasiet Kobem vai Lebronam, kādi viņiem ir bijuši PG. Tīrie šūteri.

Šeit der salīdzinājums ar “Rockets”, kur ir labi izpildītāji uzbrukumā – Hārdens, Hovards, Terijs, bet viņiem pietrūkst stabilas aizsardzības, īpaši jau Hārdenam, kas neļaus viņiem tālu tikt NBA Play-Off cīņās.

Lēnāk pār tiltu, draugs:

DefRtg: 96.7 (2)

  +1 [+] [-]

, 2014-12-22 17:25, pirms 9 gadiem
alen20 rakstīja: Vērtīgākais PLAY OFF spēlēs bija un Būs Tyson Chandler...Tikai paskatieties kāds viņš bija ZVĒRS pagājušo reizi kad Dalasa izcīnija čempionu titulu...Titulus uzvar tās komandas kam labāka aizsardzība. Līdz ar to aizsardzības spelētaji dominē Play offos...
Jā, jā. Pamēģini pateikt, ka viņš bija svarīgāks par Dirku

     [+] [-]

, 2014-12-22 17:35, pirms 9 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Daudzās vietās baigi uzsvērts, ka vajadzīgs augstas klases PG, lai cīnītos par titulu. To vajag komandām, kuriem nav neviens cits, kas varētu organizēt uzbrukumu. Paprasiet Kobem vai Lebronam, kādi viņiem ir bijuši PG. Tīrie šūteri.

Šeit der salīdzinājums ar “Rockets”, kur ir labi izpildītāji uzbrukumā – Hārdens, Hovards, Terijs, bet viņiem pietrūkst stabilas aizsardzības, īpaši jau Hārdenam, kas neļaus viņiem tālu tikt NBA Play-Off cīņās.

Lēnāk pār tiltu, draugs:

DefRtg: 96.7 (2)
Šogad labs papildinājums "Rockets" ir Trevors Arīza, kas daudz izdara aizsardzība un veic melno darbu, lai "princis" Hārdens var spēlēt tikai uzbrukumā. Komanda pagaidām regulārajā iz krietni pielikusi aizsardzībā, bet nekas jau nav mainījies Hārdena aizsardzībā - joprojām katastrofa... https://www.youtube.com/watch?v=wmr...

  +1 [+] [-]

, 2014-12-22 17:48, pirms 9 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Daudzās vietās baigi uzsvērts, ka vajadzīgs augstas klases PG, lai cīnītos par titulu. To vajag komandām, kuriem nav neviens cits, kas varētu organizēt uzbrukumu. Paprasiet Kobem vai Lebronam, kādi viņiem ir bijuši PG. Tīrie šūteri.

Šeit der salīdzinājums ar “Rockets”, kur ir labi izpildītāji uzbrukumā – Hārdens, Hovards, Terijs, bet viņiem pietrūkst stabilas aizsardzības, īpaši jau Hārdenam, kas neļaus viņiem tālu tikt NBA Play-Off cīņās.

Lēnāk pār tiltu, draugs:

DefRtg: 96.7 (2)
Komanda nav slikta aizsardzībā, bet tieši Hārdens velk uz leju pamatīgi aizsardzībā. Problēma būs play-offā kad rietumos PG stāsies pretī Pārkers, Karijs, Vestbruks, Pols, Lilards. Uzbrukumā izdarīs visu ko gribēs ar Hārdenu un ja viņš pretī nesametīs tikpat punktus tad būs bēdīgi.

  +3 [+] [-]

, 2014-12-22 17:57, pirms 9 gadiem
Spēlētājs nekad nav aizrāvies ar individuālām darbībām, vienmēr kustinot uzbrukumā bumbu un atdodot lieliskas piespēles.

šis arī ir smagi pārspīlēts. Rondo pēdējos gados it sevišķi ir izslavēts pārturēt bumbu līdz brīdim, kad vairs nav palicis uzbrukumā daudz laika un atdot piespēli tieši tā, lai tas kurš saņem met, nevis padod tālāk. Tā arī var savākt kādus 1-3 assistus pa spēli papildus, jo izpurgā shēmas un piespiež komandas biedru mest. Ir labi, ja iemet, bet ja neiemet tad jau Rondo tīri papīri, piespēli tak iedeva bet patiesībā... pavisam cits skats uz Rondo spēli brīžiem.

  +2 [+] [-]

, 2014-12-22 17:59, pirms 9 gadiem
Rondo ir mans mīļākais PG NBA, tāpēc viņam novēlu izcīnīt titulu! Tagad ir reti sastopami, kas NBA var atdot 10-15 piespēlēs un nespēlēt inviduāli!

     [+] [-]

, 2014-12-22 18:12, pirms 9 gadiem
jocker rakstīja: Komanda nav slikta aizsardzībā, bet tieši Hārdens velk uz leju pamatīgi aizsardzībā. Problēma būs play-offā kad rietumos PG stāsies pretī Pārkers, Karijs, Vestbruks, Pols, Lilards. Uzbrukumā izdarīs visu ko gribēs ar Hārdenu un ja viņš pretī nesametīs tikpat punktus tad būs bēdīgi.
Jociigi, ka Haardenam Hjustonaa ir tik sekla aizsardziiba, kad vinsh bija Oklohomaa vinjsh sedz komandas liiderus laikam galvaa sakaapis.

  -3 [+] [-]

, 2014-12-22 18:31, pirms 9 gadiem
Basketbola_experts rakstīja: Stabili mans favorīts PG, novēlu viņam gredzenu, bet protams arī veselībai jābūt.
Novēlu DAL gredzenus, bet ne Rondo...

     [+] [-]

, 2014-12-22 18:33, pirms 9 gadiem
jocker rakstīja: Komanda nav slikta aizsardzībā, bet tieši Hārdens velk uz leju pamatīgi aizsardzībā. Problēma būs play-offā kad rietumos PG stāsies pretī Pārkers, Karijs, Vestbruks, Pols, Lilards. Uzbrukumā izdarīs visu ko gribēs ar Hārdenu un ja viņš pretī nesametīs tikpat punktus tad būs bēdīgi.
Apšaubu, ka Hardenam par to būs jāuztraucas, neitralizēt pretinieku PG ir Beverlija darbs

  -1 [+] [-]

, 2014-12-22 18:38, pirms 9 gadiem
pilnīgs un totāls statu vācējs, iedos piespēli, kur nevajag, lai to asistu savāktu. nezinu, kā bija tagad ar dalasu, bet viņš pat garajiem bumbas neļauj aizsardzībā vākt, bijuši smuki gadījumi, kad šis lien pēc atlēkušā kvai garais jau ņem ciet un Rondo normāli tiek nopļauts malā. ļoti gudrs, bet savā veidā idiotisks spēlētājs, simpātijas galīgi pret viņu nav. Gribētos lai Kjūbans ar šo treidu būtu iegrābies

  +3 [+] [-]

, 2014-12-22 18:47, pirms 9 gadiem
Kobe - tāds individuālists, met daudz, un nedod citiem.
Rondo - tāds statu vācējs, dod piespēles tur kur tās nevajag.

Brīžiem grūti saprast to pelēko masu šeit. Bet taisnība ganjau ir kkur pa vidu visam. Ja arī Rondo ir ast vācējs, nedomāju, ka tas ir slikti, jo galu galā viņš atdos piespēli tad, kad būs vislabākā iespēja.

  -1 [+] [-]

, 2014-12-22 18:56, pirms 9 gadiem
One Man Show! rakstīja: Kobe - tāds individuālists, met daudz, un nedod citiem.
Rondo - tāds statu vācējs, dod piespēles tur kur tās nevajag.

Brīžiem grūti saprast to pelēko masu šeit. Bet taisnība ganjau ir kkur pa vidu visam. Ja arī Rondo ir ast vācējs, nedomāju, ka tas ir slikti, jo galu galā viņš atdos piespēli tad, kad būs vislabākā iespēja.
nevis kur vislabākā iespēja, bet kur komandas biedram situācija piespiež mest, nereti arī shot-clocka beigās, uz kā rēķina pa reizei dažus asistus ar var nopelnīt. Saprotot to, ka punktos viņš nevar būt līderis, Rondo manāmi grib būt piespēlēs nesaku, ka viņš sūdīgs piespēlētājs vai kas tur. Vēl arī liekas, ka viņam uzvara/zaude ir viens un tas pats

Nu Kobe vispār ir kadrs..

     [+] [-]

, 2014-12-22 19:00, pirms 9 gadiem
Lai cik slikta būtu aizsardzība būtu JH13, viņam tikuntā ir viens no vislielākajiem uzbrukuma arsenāliem līgā, kas viņam ļauj būt rezultatīvākajam un top10 assistos.

     [+] [-]

, 2014-12-22 19:14, pirms 9 gadiem
Atbildot uz virsraksta jautājumu - ceru,ka dos titulu!
Bet šeit ļoti svarīgs būs mikroklimats. Riskants treids, ja ņem vērā,kāda bija līdzšinējā komandas ķīmija un spēlētāju lomas. Nevar salīdzināt Elisu un Alenu. Alens tīrs spot-up šūteris,kuram Rondo piespēles bija kā desa uz sviestmaizes. Eliss tomēr pg/sg combo, viņam daudz vajag bumbu, un vislabākais viņš ir savos caurgājienos vai pustālajos pēc dribla. āpat, ja kāds piemin bucks laikus - nevar salīdzināt situāciju tur un Dalasā. Viņi ar Dženingsu sapratās, jo pārējie bija parasti role playeri, Dženingss ar Elisu izmeta cik metienus pa spēli...Nevajaddzētu spriest arī pēc vienas spēles kā darbojas šis Dalasas modelis un Elisa/Rondo duets.
Dalasai steidzami vajag back-up Pf/C. Raits šosezon bija ideāls, tas ir būtisks zaudējums. O'Nīls var derēt, bet,manuprāt, drīzāk jāskatās pēc treida, jo Barea vai Hariss - vienam spēles laiks būs par maz. Drīzāk jau Barea.

  +2 [+] [-]

, 2014-12-22 19:23, pirms 9 gadiem
OHO! Pistons atlaiž Smitu!
Pistons waive forward Josh Smith | NBA.com

     [+] [-]

, 2014-12-22 19:33, pirms 9 gadiem
Rondo noderēs tādiem purniem kā Taisons un Pārsons, bet vēl ir Eliss, kurš pašlaik ir labākais uzbrukuma spēlētājs komandā un kurš labāk spēlē saspēlnieka pozīcijā nevis kā SG, kas nozīmē, ka ja Eliss driblējas ar bumbu, Rondo ir pilnīgi un galīgi lieks sava metiena impotences dēļ. Bet varbūt treneris nolems saspēles par labu Rondo un tad Elisam vajadzēs pielāgoties, mainīt kaut ko. Katrā ziņā būs interesanti!

     [+] [-]

, 2014-12-22 19:50, pirms 9 gadiem
niklaavsv rakstīja: pilnīgs un totāls statu vācējs, iedos piespēli, kur nevajag, lai to asistu savāktu. nezinu, kā bija tagad ar dalasu, bet viņš pat garajiem bumbas neļauj aizsardzībā vākt, bijuši smuki gadījumi, kad šis lien pēc atlēkušā kvai garais jau ņem ciet un Rondo normāli tiek nopļauts malā. ļoti gudrs, bet savā veidā idiotisks spēlētājs, simpātijas galīgi pret viņu nav. Gribētos lai Kjūbans ar šo treidu būtu iegrābies
acīmredzami neesi redzējis nevienu Celtics spēli, un tikai kviec baram līdzi, bet nu okei.

  +1 [+] [-]

, 2014-12-22 19:54, pirms 9 gadiem
niklaavsv rakstīja: Rondo noderēs tādiem purniem kā Taisons un Pārsons, bet vēl ir Eliss, kurš pašlaik ir labākais uzbrukuma spēlētājs komandā un kurš labāk spēlē saspēlnieka pozīcijā nevis kā SG, kas nozīmē, ka ja Eliss driblējas ar bumbu, Rondo ir pilnīgi un galīgi lieks sava metiena impotences dēļ. Bet varbūt treneris nolems saspēles par labu Rondo un tad Elisam vajadzēs pielāgoties, mainīt kaut ko. Katrā ziņā būs interesanti!
Nu pirmajā spēlē jau Rondo tika diezgan bieži nostādīts uz soda līnijas un tad no turienes dalīja piespēles, respektīvi, Eliss ķipa saspēlnieks un Rondo gandrīz kā centrs.
Varbūt Mavs nedaudz cietis uzbrukumā, spēlēs lēnāk (kautgan ej nu sazin, Rondo arī patīk skriet), bet aizsardzībā noteikti uzlabojums - girbētu redzēt, kā Nelsons būtu sedzis Pārkeru, Vestbruku vai Kariju.
Kārlails ir labs treneris - gan jau kautkā izdomās, kā visu salikt kopā, tā, lai visi apmierināti un komanda uzvar. Galu galā, šī nav pirmā reize, kad Rondo spēlēs ar spēlētājiem, kuriem vajag bumbu.

     [+] [-]

, 2014-12-22 20:03, pirms 9 gadiem
Mr.Hot rakstīja: OHO! Pistons atlaiž Smitu!
http://www.nba.com/2014/news/12/22/pistons-waive-josh-smith/index.html
opapā, ko nu lai dara? Man visās fantasy līgās!

     [+] [-]

, 2014-12-22 20:03, pirms 9 gadiem
ventilators rakstīja: Nu pirmajā spēlē jau Rondo tika diezgan bieži nostādīts uz soda līnijas un tad no turienes dalīja piespēles, respektīvi, Eliss ķipa saspēlnieks un Rondo gandrīz kā centrs.
Varbūt Mavs nedaudz cietis uzbrukumā, spēlēs lēnāk (kautgan ej nu sazin, Rondo arī patīk skriet), bet aizsardzībā noteikti uzlabojums - girbētu redzēt, kā Nelsons būtu sedzis Pārkeru, Vestbruku vai Kariju.
Kārlails ir labs treneris - gan jau kautkā izdomās, kā visu salikt kopā, tā, lai visi apmierināti un komanda uzvar. Galu galā, šī nav pirmā reize, kad Rondo spēlēs ar spēlētājiem, kuriem vajag bumbu.
nu, Nelsona loma komandā bija maza - Hariss līdz šim bija daudz nozīmīgāks...

     [+] [-]

, 2014-12-22 20:04, pirms 9 gadiem
niklaavsv rakstīja: Rondo noderēs tādiem purniem kā Taisons un Pārsons, bet vēl ir Eliss, kurš pašlaik ir labākais uzbrukuma spēlētājs komandā un kurš labāk spēlē saspēlnieka pozīcijā nevis kā SG, kas nozīmē, ka ja Eliss driblējas ar bumbu, Rondo ir pilnīgi un galīgi lieks sava metiena impotences dēļ. Bet varbūt treneris nolems saspēles par labu Rondo un tad Elisam vajadzēs pielāgoties, mainīt kaut ko. Katrā ziņā būs interesanti!
Kāpēc driblēties ar bumbu nozīmē vadīt saspēli? Un vice versa - kāpēc saspēles vadītājam obligāti jādriblējas ar bumbu?

Lielisks piemērs esošajā sezonā - Bērzs visu spēli vada komandu no soda laukuma, koriģē katra vietu, bļauj, kad jāsāk skriet un mainīties.

     [+] [-]

, 2014-12-22 20:06, pirms 9 gadiem
Mr.Hot rakstīja: OHO! Pistons atlaiž Smitu!
http://www.nba.com/2014/news/12/22/pistons-waive-josh-smith/index.html
hah, ja var ticēt reportiem, tad Pistons viņu centās aizmainīt, bet neviens negribēja. Drošvien tagad pamatīgākas minūtes Drummonds ar Monro spēlēs kopā.
Smitu moš kāds contenders paņems, būtu interesanti, ja kkāda Oklahoma vai Spurs paņemtu no beņķa.

     [+] [-]

, 2014-12-22 20:06, pirms 9 gadiem
Dirk is legend rakstīja: nu, Nelsona loma komandā bija maza - Hariss līdz šim bija daudz nozīmīgāks...
nu anyway, arī Hariss aizsardzībā nav Rondo.

     [+] [-]

, 2014-12-22 20:08, pirms 9 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Kāpēc driblēties ar bumbu nozīmē vadīt saspēli? Un vice versa - kāpēc saspēles vadītājam obligāti jādriblējas ar bumbu?

Lielisks piemērs esošajā sezonā - Bērzs visu spēli vada komandu no soda laukuma, koriģē katra vietu, bļauj, kad jāsāk skriet un mainīties.
+1

  +1 [+] [-]

, 2014-12-22 20:14, pirms 9 gadiem
Kur problēma atvieglot Elisam uzsākt uzbrukuma darbības, pirms tam kaut ko saveidojot, lai vieglāk ar pirmo soli tiktu garām sedzējam (pretkustība, aiz laba bloka, uzvelkot sev 2)? Iespējams, tādā veidā vēl vairāk saasinot spēli, kā rezultātā Dirks dabūs daudz brīvākus metienus vai Pārsons varēs aizlekt pēc off reba?
Ātrajā uzbrukumā jebkurā gadījumā Monta būs pirmais pie pretinieka groza, par to var nešaubīties ne brīdi

P.S. Ar Rondo aizsardzību es pārāk nepārspīlētu. Ok, krampis ir normāls, taču pēc traumas vairs nav tas. Daudz stīli nebūt nenozīmē labu aizsardzību (Vai Elisam nav 1.5+ SPG, bet neesmu dzirdējis, ka viņa aizsardzību kāds baigi slavētu).

     [+] [-]

, 2014-12-22 20:14, pirms 9 gadiem
ventilators rakstīja: nu anyway, arī Hariss aizsardzībā nav Rondo.
protams,piekrītu. Tikai tagad, manuprāt, ir jāizdomā ko darīt ar Barea un Feltonu,kad viņš izārstēsies. Hariss jāatstāj,jo ir bijis labs no beņķa,plus, labākais 3pt metējs no visiem Dalasas aizsargiem.

     [+] [-]

, 2014-12-22 20:18, pirms 9 gadiem
Dirk is legend rakstīja: protams,piekrītu. Tikai tagad, manuprāt, ir jāizdomā ko darīt ar Barea un Feltonu,kad viņš izārstēsies. Hariss jāatstāj,jo ir bijis labs no beņķa,plus, labākais 3pt metējs no visiem Dalasas aizsargiem.
Tāds Nelsons bijis nebijis. Noveivot vai atdot kādam pret sīku draftu. Pilnīgi lieks, jo trošeli tur ir, kam mest. Saasināt un enerģiju spēlē ievest daudz labāk spēj JJ, Harris mierīgi pa combo var maukt.
Pagaidām lielākā problēma ir rezerves C. Pagaidām, pirms Džermeina piesaistes. Starpcitu, ko Okafors dara?

     [+] [-]

, 2014-12-22 20:19, pirms 9 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: P.S. Ar Rondo aizsardzību es pārāk nepārspīlētu. Ok, krampis ir normāls, taču pēc traumas vairs nav tas. Daudz stīli nebūt nenozīmē labu aizsardzību (Vai Elisam nav 1.5+ SPG, bet neesmu dzirdējis, ka viņa aizsardzību kāds baigi slavētu).
Elisam ir ļoti grūti ar savu augumu un spēku turēties pretī garākiem/stiprākiem SG. Stīli jau sasaucas uz ātrumu, veiklību, bet tīri on-ball defense, Rondo noteikti ir liels uzlabojums pār pārejiem aizsargiem.

  -1 [+] [-]

, 2014-12-22 21:03, pirms 9 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: opapā, ko nu lai dara? Man visās fantasy līgās!
Kā tādu var paņemt? Es diez vai 10 kārtā ņemtu

     [+] [-]

, 2014-12-22 21:05, pirms 9 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Kāpēc driblēties ar bumbu nozīmē vadīt saspēli? Un vice versa - kāpēc saspēles vadītājam obligāti jādriblējas ar bumbu?

Lielisks piemērs esošajā sezonā - Bērzs visu spēli vada komandu no soda laukuma, koriģē katra vietu, bļauj, kad jāsāk skriet un mainīties.
"Driblēties ar bumbu" nozīmē vadīt to, kā uzbrukums turpināsies.

Nu tas tad nav saspēles vadītājs, ja nedriblējās. Elementārākais piemērs - Čalmers. Tur no PG tik tālu, ka maz neliekas.

     [+] [-]

, 2014-12-22 21:08, pirms 9 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Kā tādu var paņemt? Es diez vai 10 kārtā ņemtu
Es saprotu, ka Tev nav ne mazākās saprašanas, kas ir fantasy, bet ar to jau nevajag publiski lepoties
13p+7r+4.5a+1.3st+1.7bl

Uz otru komentu vispār neatbildēšu, jo Tev pavisam noteikti lieliski sanāk paheitot, droši turpini

     [+] [-]

, 2014-12-22 21:08, pirms 9 gadiem
Dirk is legend rakstīja: protams,piekrītu. Tikai tagad, manuprāt, ir jāizdomā ko darīt ar Barea un Feltonu,kad viņš izārstēsies. Hariss jāatstāj,jo ir bijis labs no beņķa,plus, labākais 3pt metējs no visiem Dalasas aizsargiem.
Kas visiem ir pa problēmām sadalīt DAL spēlētājus pa pozīcijām.

Hariss ir Elisa rezervists/aizstājējs.

Feltons/JJ ir Rondo aizstājēji.(tāpat kā Nelsons bija PG barā. Tad nu varēs gudrot, ko ar kuru darīt. Man jau labāk patīk JJ un viņš arī spēlēja ĻOTI lielu lomu čempionu gadā.(it sevišķi pret LOL )

     [+] [-]

, 2014-12-22 21:09, pirms 9 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Es saprotu, ka Tev nav ne mazākās saprašanas, kas ir fantasy, bet ar to jau nevajag publiski lepoties
13p+7r+4.5a+1.3st+1.7bl
Viņa visi % sabojā visus %, ko nevar 5 citi spēlētāji glābt. Un tikai nesaki, ka nezinu, kas ir fantasy.

Tāpat Deandre sabojā viens pats visu komandas FT.
1 2 46 komentāri