Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Emils Ozerinskis

Tirgus atveras ar Dragiča lēmumu palikt Maiami, Foksam 163 miljoni

Tirgus atveras ar Dragiča lēmumu palikt Maiami, Foksam 163 miljoni
Gorands Dragičs/De'Ārons Fokss. Foto: Scanpix/AFP/Zumpress

Šonakt tika atvērts Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) brīvo aģentu tirgus. NBA fināliste Maiami "Heat" panākusi jaunas vienošanās ar slovēni Goranu Dragiču, bet itālis Danilo Galinari piekritis Atlantas "Hawks" piedāvājumam.

Kā pirmais par savu lēmumu karjeras turpināšanai paziņoja NBA finālists Gorans Dragičs, kurš pavēstīja par jauna līguma paraksīšanu ar līdzšinējo komandu Maiami "Heat". Tādējādi Floridas vienība saglabājusi sastāvā savu pamatsastāva saspēles vadītāju, kuram pilnvērtīgi piedalīties NBA finālsērijā liedza pēdas savainojums. Abas puses vienojušās par divu gadu līgumu, kura summa vērtējam 37,4 miljonu vērtībā. Maiami gan vēlas palikt cīņā par nākamās sezonas brīvajiem aģentiem, tādēļ slovēņa līgumā otrais gads nav garantēts. Tāpat NBA finālistes rindās turpinās spēlēt garā gala spēlētājs Maierss Lenards, kurš vienojies par divu gadu līgumu teju 20 miljonu kopējā vērtībā. Lenards "Heat" rindās sāka divas finālsērijas spēles, kamēr komandai pleca savainojuma dēļ nevarēja palīdzēt Bems Adebajo.

Līgas čempionvienība Losandželosas "Lakers" savām rindām piesaistījusi veterānu Vesliju Metjūzu. Ar 34 gadus vecā perimetra spēlētāja piesaistīšanu "Lakers" centīsies aizlāpīt sastāva robu, kas radies pēc maiņas, kurā ezernieki aizmainīja Deniju Grīnu. Losandželosā Metjūza līgums būs 3,6 miljonu vērtībā uz vienu sezonu. No vienas Staples centra ģērbtuves uz citu pārcelsies pagājušās sezonas labākais rezervists Montrezs Harels, kurš aizvadīja neizteiksmīgas izslēgšanas turnīra spēles "Clippers" rindās. Harels ar otru Losandželosas komandu panācis vienošanos uz divām sezonām par lūgma summu, kas mērāma virs 19 miljoniem. Misēklis gadījās NBA čempionam Dvaitam Hovardam, kurš publicēja sociālajos tīklos ierakstu, ka paliek "Lakers" rindās, taču ātri vien centra spēlētājs to izdzēsa.

Pēc notizlošanās Twitterī divas stundas vēlāk parādījās ziņa par Dvaita Hovarda nākamo darba vietu. 34 gadus vecais centra spēlētājs kļūs par Džoela Embīda dublieri Filadelfijas "76ers" rindās. Trīskārtējais NBA gada aizsardzības spēlētājs Hovards vienojies ar Filadlfiju par vienas sezonas līgumu 2,6 miljonu vērtībā. Līdz ar centra spēlētāja piesaisti Derils Morijs ieguvis jau otro NBA "burbuļa" čempionu, iepriekš maiņas darījumā komandu papildinot Denijam Grīnam.

Argentīniešu saspēles vadītājs Fakundo Kampaco dodas uz NBA! Kopš 2014. gada Madrides "Real" rindās spēlējošais saspēles vadītājs karjeru turpinās Denveras "Nuggets" rindās. 28 gadus vecais basketbolists vienojies ar Rietumu konferences finālisti par līgumu uz divām sezonām.

Maksimālo līguma pagarinājumu ar De'Āronu Foksu veikusi Sakramento "Kings". Kalifornijas komanda pagarinājusi līgumu ar savu talantīgo saspēles vadītāju uz pieciem gadiem par 163 miljoniem dolāru. Ja Foksam jaunajā sezonā izdosies iekļūt NBA sezonas izlasē, viņš var kvalificēties supermaksimālajam līgumam, kas 22 gadus vecā basketbolista līguma summai ļautu pieaugt līdz 195,6 miljoniem.

Itālijas uzbrucējs Danilo Galinari dodas uz Atlantas "Hawks", veidojot pieredzs bagātas komandas sastāva aprises ap Treju Jangu. Galinari jaunā līguma vērtība sasniegs 61,5 miljonus nākamajos trīs gados. Itāļu basketbolists aizvadīja produktīvu sezonu Oklahomsitijā, ar vidēji 18,7 punktiem spēlē paceļot savu tirgus vērtību 32 gadu vecumā.

Brīvais aģents Džordans Klarksons nolēmis palikt Jūtas "Jazz" rindās, vienojoties par jaunu līgumu 52 miljonu vērtībā uz četrām sezonām. Klarksons pagājušās sezonas laikā nonāca "Jazz" rindās maiņas darījumā no Klīvlendas. Pēc vienas sezonas prombūtnes Jūtā atgriezīsies spēka uzbrucējs Deriks Feivorss, kura jaunais līgums ilgs trīs gadus, basketbolistam saņemot 27 miljonus dolāru.

Latviešu basketbolista Kristapa Porziņģa pārstāvētā Dalasas "Mavericks" panākusi jaunu vienošanos ar Treju Bērku, kurš vienojies par palikšanu Teksasas komandā uz vēl trīs gadiem. Bērks bija iesaistīts Porziņģa maiņā kopā ar Timu Hardaveju un Kortniju Lī. Bērks no "Mavericks" šī līguma laikā saņems desmit miljonus.

Ar Rodniju Hudu divu gadu līgumu par 21 miljonu parakstīs Portlendas "Trail Blazers", kas savām rindām piesaistījusi arī Deriku Džounsu no Maiami par 19 miljoniem divās sezonās. Oregonas komanda aktīvi bruņojas jaunās sezonas cīņām, iepriekš caur maiņas darījumiem pastiprinoties ar Robertu Kovingtonu un Enesu Kanteru.

Trīs gadu līgumu 25 miljonu vērtībā parakstījis 30 gadus vecais centra spēlētājs Meisons Plamlī, pievienojoties Detroitas "Pistons" sastāvam. Ar Plamlī piesaisti Motoru pilsētas komandas garā gala stiprināšana nebeidzās, jo "Pistons" savām rindām uz diviem gadiem pievienoja tieši pirms Kristapa Porziņģa 2015. gada draftā izvēlēto Džalilu Okaforu, kurš iepriekšējo sezonu pavadīja Ņuorleānā.Taču par nozīmīgāko Detroitas papildinājumu var uzsktīts Džerami Granta pievienošanos komandai. Grants bija būtisks spēlētājs, kaldinot "Nuggets" nonākšanu Rietumu konferences finālā. Granta jaunais līgums ar Pistons dos spēka uzbrucējam 60 miljonus trīs gados. "Pistons" savu aktīvo brīvās aģentūras pirmo dienu turpināja ar uzbrucēja Džoša Džeksona piesaisti. Džeksons pirms trīs sezonām tika izvēlēts NBA draftā ar ceturto kopējo numuru.

Aizvadītās sezonas jaunatklājums "Pistons" rindās Kristians Vūds atradis jaunu komandu. 25 gadus vecais spēka uzbrucējs nākamajās trīs sezonās pelnīs 41 miljonu Hjūstonas "Rockets" sastāvā.

Stīva Neša trenētajā Bruklinas "Nets" paliks snaiperis Džo Hariss, kurš nākamajās četrās sezonās nopelnīs 75 miljonus. Bruklinas vienībai jaunajā sezonā būs visaugstākie mērķi, pēc savainojumu izārstēšanas laukumā atgriežoties Kevinam Durentam un Kairijam Ērvingam.

Losandželosas "Clippers" rindās turpinās spēlēt garā gala spēlētājs Patriks Patersons, kurš vienojies par palikšanu Enģeļu pilsētas komandā vēl uz vienu gadu.

Sanantonio "Spurs" vienojusies par jaunu līgumu ar centra pozīcijas spēlētāju Drū Jūbenksu, kurš NBA "burbulī" parādīja gana kvalitatīvu sniegumu Teksasas komandas rindās. Vienošanās ar 23 gadus veco spēlētāju panākta uz trīs gadiem.

Minesotas "Timberwolves" vienojusies par četru gadu līgumu 60 miljonu vērtībā ar Malīku Bīzliju. Par spēles laika minūtēm ar Bīzliju būs jācīnās pirms divām dienām ar pirmo numuru draftā Minesotas izvēlētajam Entonijam Edvardsam.

25 gadus vecais perimetra spēlētājs Dveins Beikons pārcēlies uz Orlando "Magic" komandu, vienojoties par līgumu uz diviem gadiem.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/wojespn
https://twitter.com/ShamsCharania


, 2020-11-21 02:04, pirms 3 gadiem
Lasu, ka Heijvords grib uz Pacers. Viss ok. Bet tālāk, ka bostona sign un trade prasa Terneru un warren vai olidiapo. Pacers negrib dot.Tad nu īsti nesaprot, kāpec pacers vispār kaut kas būtu jādod un jātaisa maiņa, ja heijvords tagad ir brīvais aģents. Kā tur īsti ir?
, 2020-11-21 02:18, pirms 3 gadiem
Mani sava laika favorīti Pistons joprojām rāda brīnumus. Woods visticamāk nebūs. Paņem pumliju un okaforu labāk.
, 2020-11-21 02:52, pirms 3 gadiem
krisla rakstīja: Lasu, ka Heijvords grib uz Pacers. Viss ok. Bet tālāk, ka bostona sign un trade prasa Terneru un warren vai olidiapo. Pacers negrib dot.Tad nu īsti nesaprot, kāpec pacers vispār kaut kas būtu jādod un jātaisa maiņa, ja heijvords tagad ir brīvais aģents. Kā tur īsti ir?
ar ST tu vari iet pari aglu griestiem, ka FA vinu nevar atlauties parakstit.
, 2020-11-21 03:21, pirms 3 gadiem
budamank rakstīja: ar ST tu vari iet pari aglu griestiem, ka FA vinu nevar atlauties parakstit.
ST ar iesit uz hard cap. Neatceros vairs tik sīki pacers situāciju. Bet variantts aizsuti iemaini citai komandai kādu pec savam vēlmēm un nolaižot summu kopējās algās un tad paraksti Heivordu neder?
, 2020-11-21 03:22, pirms 3 gadiem
GG sharks
, 2020-11-21 06:43, pirms 3 gadiem
Ha ha, pērtiķis Harels noteikti cerēja uz norm līgumu, bet izrādās, ka nevienam nav vajadzīgs. Tad nu pa fikso Ričs Pols šo iesmērēja leikeriem pie sava čoma LJ, pa pieticīgiem 9 mlj sezonā, neskatoties uz labo statistiku.
, 2020-11-21 07:36, pirms 3 gadiem
LaL izcila darbiba starpsezonā!
, 2020-11-21 08:36, pirms 3 gadiem
Mavs atkal malači.
TIka vaļā no Wright un Džeksona principā pa velti.Pretī dabuj Džonsonu un Arizu.Arizu vispār liekas var jebkurā brīdī atlaist ja nevajag,jo garantētē nauda tikai kaut kādi 2 mil.Džonsonam alga liela,bet viņam pēc sezonas beidzas līgums..
Ja Dalasa neaizmaina tālāk Džonsonu,tad fakts ir tāds.Neviens nekasīsies ar Luku un KP ja komandā būs Džonsons..Džonsonam ir melnā josta karatē
Vēl Burku pārslēdza pa 3/10 ideāli
, 2020-11-21 08:38, pirms 3 gadiem
krisla rakstīja: Mani sava laika favorīti Pistons joprojām rāda brīnumus. Woods visticamāk nebūs. Paņem pumliju un okaforu labāk.
Vismaz Grantu dabuja kurš noteikti ir upgrade pār Woodu.
, 2020-11-21 08:41, pirms 3 gadiem
Oke Ariza jau OKC
, 2020-11-21 09:20, pirms 3 gadiem
Galvenais, ka mūsu puika Dāvis dabūja super 80👍🍋💪🏻Līgumu!!!
Ar wizzardiem pēc titula!🏆🥇🇱🇻
, 2020-11-21 09:48, pirms 3 gadiem
Kamēr Mavs atkal veic gudrus gājienus un slēdz mazus/sakarīgus līgumus, daudzi citi te nopietni pārmaksā. Mavs tika vaļā no Wraita un dabūja Džonsonu ar pēdējo līguma gadu. Vienkārši lieliski. Un plus vēl man patīk kā spēlē Džonsons. Labs veterāns, ka ja būs formā varēs arī dot labu pienesumu. It īpaši kamēr KP nebūs atpakaļ ierindā sezonas sākumā.
, 2020-11-21 09:57, pirms 3 gadiem
Pistons ārdās FA šodien. Nesaprotu kam viņiem vajag to Plamlī. Nu labi it kā 8 milj./sez un pēc gada kkur aizmainīs. Nez ko viņi grib dabūt ārā no Okofora?, nu pa lētām naudiņām jau var. Bet kā viņi dabūja Grantu, kā???, tikai pa 10. milj./sez? Pēc gada varēs notirgot pret labām drafta izvēlēm.
Bet nu zaudēt Wūdu, tas bija ļoti slikts gājiens. Varēja vnk neņemt Plamlī, bet paņemt Wūdu. Piemet nieka 7 milj. klāt un labs jaunais spēlētājs būtu palicis. Viņiem ir pārbūve!!! kāpēc ņemt veterānu? Ja tas Wūds kļūs par kko nopietnu, tā būs Pistons izgāšanās. Tikmēr Morijs nevilcinās un savāc neslīpētu dimantu uz 3 sezonām. Kā parasti izcili Morij! PF viņiem ļoti vajadzēja.
, 2020-11-21 10:01, pirms 3 gadiem
Bons Reikers rakstīja: Pistons ārdās FA šodien. Nesaprotu kam viņiem vajag to Plamlī. Nu labi it kā 8 milj./sez un pēc gada kkur aizmainīs. Nez ko viņi grib dabūt ārā no Okofora?, nu pa lētām naudiņām jau var. Bet kā viņi dabūja Grantu, kā???, tikai pa 10. milj./sez? Pēc gada varēs notirgot pret labām drafta izvēlēm.
Bet nu zaudēt Wūdu, tas bija ļoti slikts gājiens. Varēja vnk neņemt Plamlī, bet paņemt Wūdu. Piemet nieka 7 milj. klāt un labs jaunais spēlētājs būtu palicis. Viņiem ir pārbūve!!! kāpēc ņemt veterānu? Ja tas Wūds kļūs par kko nopietnu, tā būs Pistons izgāšanās. Tikmēr Morijs nevilcinās un savāc neslīpētu dimantu uz 3 sezonām. Kā parasti izcili Morij! PF viņiem ļoti vajadzēja.
Grantam ir 3/60
Denvera esot piedāvājusi tādu pašu ciparu.
, 2020-11-21 10:09, pirms 3 gadiem
Hahaha, Harellz pa nieka midlevel (9.2 milj?)uz LAL!!! Vot tev max līgums. Nu LAL jau ļoti labi. Izcils 6 man no benč. Gan jau nevarēja ar LAC neko sarunāt pa lielu ciparu un negribēja pamest LA - sapsihojās un paņēma ko LAL dod. Nu vismaz varbūt titulu paņems. Tas, ka Hovadrs ir prom no LAL ir labi, maksāt vairāk pa min. algu nav vērts. Jo būsim atklāti, viņš no psiholoģiski bija vājākais posms LAL. vienīgais, kurš pie mazākajām problēmām ir gatavs padoties. Būtu aizlaidies no burbuļa ātri vien, ja LBJ viņu nepiežmiegtu. Gan jau arī tāds jampampiņš nenāk arī par labu mikroklimatam.
, 2020-11-21 10:12, pirms 3 gadiem
Bostonietis rakstīja: Grantam ir 3/60
Denvera esot piedāvājusi tādu pašu ciparu.
Kāpēc rakstā ir minēts 6/60 ? Kļūda? Bet nu, ja vienāds cipars, priekš kam jāiet uz kkādu Dertoitu? tur noteikti ir kādi personiski iemesli. Vai nu tuvāk mājām, vai kas līdzīgs.
, 2020-11-21 10:16, pirms 3 gadiem
Bons Reikers rakstīja: Kāpēc rakstā ir minēts 6/60 ? Kļūda? Bet nu, ja vienāds cipars, priekš kam jāiet uz kkādu Dertoitu? tur noteikti ir kādi personiski iemesli. Vai nu tuvāk mājām, vai kas līdzīgs.
Da droši dzērumā raksta,jo 6 gadu līgumu nevar iedot
Kāpēc iet?Es pat nezinu..Varbūt saprot,ka MPJ viņam aiz muguras..Tajā pat laikā spēlēt kopā tāpat varētu,vai viens ar otru rotēt pa 3-4 numuru
Jokičš-Grants/MPJ-MPJ/Grants-Harris-Marejs..Ja tā tgd paskatās uz to starting 5,tad liekas diezgan neloģiski
Nedomāju,ka viņam būtu jāuztraucas par to,ka Denvera pārslēgtu Milsapu,un abi ar MPJ zaudētu nedaudz minūtes.
, 2020-11-21 10:17, pirms 3 gadiem
Izskatās, ka par Wūdu esmu kārtīgi kļūdijies. Tur būs "sign and trade" ar Rockets. Noteikti Rockets dos pretī kko normālu, jo nu tāpat vien Wūdu taču neatdotu. Varbūt pretī Westbriks? Bet nu labs darbiņš jaunajam HOU GM.
, 2020-11-21 10:18, pirms 3 gadiem
Bons Reikers rakstīja: Hahaha, Harellz pa nieka midlevel (9.2 milj?)uz LAL!!! Vot tev max līgums. Nu LAL jau ļoti labi. Izcils 6 man no benč. Gan jau nevarēja ar LAC neko sarunāt pa lielu ciparu un negribēja pamest LA - sapsihojās un paņēma ko LAL dod. Nu vismaz varbūt titulu paņems. Tas, ka Hovadrs ir prom no LAL ir labi, maksāt vairāk pa min. algu nav vērts. Jo būsim atklāti, viņš no psiholoģiski bija vājākais posms LAL. vienīgais, kurš pie mazākajām problēmām ir gatavs padoties. Būtu aizlaidies no burbuļa ātri vien, ja LBJ viņu nepiežmiegtu. Gan jau arī tāds jampampiņš nenāk arī par labu mikroklimatam.
Nu Harels pret jebkuru komandu iekš burbuļa bija exposed kā spēlētājs..Joprojām nesaprotu kāpēc viņš dalīja laiku ar Zubacu,jo Harels laukumā bija maigi sakot drausmīgs.Varēja labāk neierasties uz burbuli,jo viņš reāli pakāsa 2/3 no sava nākošā līguma +/-
Morisam arī iedot tādu ciparu ir neizprotami.
, 2020-11-21 10:26, pirms 3 gadiem
Man par Grantu ir un Plamlī ir traka teorija/ maiņa. Tā kā HOU nav neviena garā (un nav tam naudas), tad viņi sarunāja ar DET, lai tie saslēdz līgumus ar 3 garajiem (Plamlī/Grants/Woods) un šos visus 3 mainīs pret Westbriku
, 2020-11-21 10:33, pirms 3 gadiem
Bostonietis rakstīja: Mavs atkal malači.
TIka vaļā no Wright un Džeksona principā pa velti.Pretī dabuj Džonsonu un Arizu.Arizu vispār liekas var jebkurā brīdī atlaist ja nevajag,jo garantētē nauda tikai kaut kādi 2 mil.Džonsonam alga liela,bet viņam pēc sezonas beidzas līgums..
Ja Dalasa neaizmaina tālāk Džonsonu,tad fakts ir tāds.Neviens nekasīsies ar Luku un KP ja komandā būs Džonsons..Džonsonam ir melnā josta karatē
Vēl Burku pārslēdza pa 3/10 ideāli
Mavs tīri iet uz cap space, jo vajadzēs Dončičam dot līgumu!+ paņēma garo uz īstermiņu, lai ir kas aizstāj savainotos!
Reāli spēlēs ar mazo sastāvu + Bobanu! Varbūt vēl kādu garo parakstīs!(kamēr 2 spēlētāji veseļojas)
Tas Josh Richardson izrādās ir labs Dončiča paziņa

Katrā ziņā aizmainīja visu ko gribēja
, 2020-11-21 10:34, pirms 3 gadiem
Tā MIN gan ir dumji. Laikam nupat viņi apsteidza sliktāko organizāciju topā pāris komandas. Priekš kam viņiem slēgt kkādu līgumu ar Bīzliju. 4/60. Ārprāts!!! nu ja viņš būtu normāls cilvēks tad jā, bet ir jāsaprot, ka šādi cilvēki nemainās. Ko viņiem dos tas līgums, ja Bīzlijs tik staigās pa tiesām un beigās vēl iesēdīsies.
, 2020-11-21 12:54, pirms 3 gadiem
Bons Reikers rakstīja: Pistons ārdās FA šodien. Nesaprotu kam viņiem vajag to Plamlī. Nu labi it kā 8 milj./sez un pēc gada kkur aizmainīs. Nez ko viņi grib dabūt ārā no Okofora?, nu pa lētām naudiņām jau var. Bet kā viņi dabūja Grantu, kā???, tikai pa 10. milj./sez? Pēc gada varēs notirgot pret labām drafta izvēlēm.
Bet nu zaudēt Wūdu, tas bija ļoti slikts gājiens. Varēja vnk neņemt Plamlī, bet paņemt Wūdu. Piemet nieka 7 milj. klāt un labs jaunais spēlētājs būtu palicis. Viņiem ir pārbūve!!! kāpēc ņemt veterānu? Ja tas Wūds kļūs par kko nopietnu, tā būs Pistons izgāšanās. Tikmēr Morijs nevilcinās un savāc neslīpētu dimantu uz 3 sezonām. Kā parasti izcili Morij! PF viņiem ļoti vajadzēja.
Kāds Morijs?? Morijs jau kādu mēnesi,kā Filadelfijā??
, 2020-11-21 12:59, pirms 3 gadiem
flipsider rakstīja: Mavs tīri iet uz cap space, jo vajadzēs Dončičam dot līgumu!+ paņēma garo uz īstermiņu, lai ir kas aizstāj savainotos!
Reāli spēlēs ar mazo sastāvu + Bobanu! Varbūt vēl kādu garo parakstīs!(kamēr 2 spēlētāji veseļojas)
Tas Josh Richardson izrādās ir labs Dončiča paziņa

Katrā ziņā aizmainīja visu ko gribēja
Kādas muļķības. Lukam līgums vēl uz divām sezonām un vispār,lai noslēgt jaunu līgumu ar savu spēlētāju cap space vispar nav vajadzīgs. Mavs iet uz cap space,lai nākamajā starpsezonā dabūtu labus spēlētājus,jo būs daudz brīvo aģentu. Plus grieķu Janis nav vēl pagarinājis savu līgumu un ja nepagarinās,tad būs brīvais aģents
, 2020-11-21 14:12, pirms 3 gadiem
nezinuneko rakstīja: Kādas muļķības. Lukam līgums vēl uz divām sezonām un vispār,lai noslēgt jaunu līgumu ar savu spēlētāju cap space vispar nav vajadzīgs. Mavs iet uz cap space,lai nākamajā starpsezonā dabūtu labus spēlētājus,jo būs daudz brīvo aģentu. Plus grieķu Janis nav vēl pagarinājis savu līgumu un ja nepagarinās,tad būs brīvais aģents
Viss nav tik vienkārši kā izskatās. Mavs ir atraduši savu pirmo opciju, bet tā pirmā opcija vēl nav pateikusi, ka paliks visu karjeru Mavs!
Tāpēc Mavs dara visu, lai vajadzības gadījumā pārtrumpotu visus pretendentus uz Dončiču un meklē variantus, lai turpmākos divus gadus salasītu labāku aizsardzību apkārt Dončičam!
Dončičs būs palicis Mavs, tad visticamāk, ka ies pēc lielākām zivīm!
Protams viņi var iesaistīties par grieķi, bet neticu, ka viņi varēs pārsolīt 
Tik ātri tie tituli nenāk- Džordans, Džeimss, Šaks ir piemēri!
, 2020-11-21 14:52, pirms 3 gadiem
nezinuneko rakstīja: Kāds Morijs?? Morijs jau kādu mēnesi,kā Filadelfijā??
Zinu, paskaties manus iepriekšējos komentus, tur viss rakstīts, ka es sajaucu un HOU jaunais GM labi strādā dabūjot Wūdu.
, 2020-11-21 15:12, pirms 3 gadiem
flipsider rakstīja: Viss nav tik vienkārši kā izskatās. Mavs ir atraduši savu pirmo opciju, bet tā pirmā opcija vēl nav pateikusi, ka paliks visu karjeru Mavs!
Tāpēc Mavs dara visu, lai vajadzības gadījumā pārtrumpotu visus pretendentus uz Dončiču un meklē variantus, lai turpmākos divus gadus salasītu labāku aizsardzību apkārt Dončičam!
Dončičs būs palicis Mavs, tad visticamāk, ka ies pēc lielākām zivīm!
Protams viņi var iesaistīties par grieķi, bet neticu, ka viņi varēs pārsolīt 
Tik ātri tie tituli nenāk- Džordans, Džeimss, Šaks ir piemēri!
Atkal muļķibas. Luka nekur nevar aiziet vēl kādus piecus ,sešus gadus,ja tik Mavs paši viņu paliž vai aizmaina. Beigsies šis līgums un tad viņš būs neierobežoti brīvais aģents. Kur Dalasai ir priekšrocības un Dončičs nevar vienkārši aiziet uz citu klubu.
Par grieķi runājot? Kāda vēl pārsolīšana? Ja ir cap space,tad var solīt tikpat daudz,kā jebkura NBA komanda. Nav futbols,kur vari solīt cik vēlies. Ir maksimālā summa,ko var piedāvāt un viss. Vienīgi Buks var vairāk gadus iedot. Par vienu vairāk. Tas arī viss.
, 2020-11-21 16:12, pirms 3 gadiem
nezinuneko rakstīja: Atkal muļķibas. Luka nekur nevar aiziet vēl kādus piecus ,sešus gadus,ja tik Mavs paši viņu paliž vai aizmaina. Beigsies šis līgums un tad viņš būs neierobežoti brīvais aģents. Kur Dalasai ir priekšrocības un Dončičs nevar vienkārši aiziet uz citu klubu.
Par grieķi runājot? Kāda vēl pārsolīšana? Ja ir cap space,tad var solīt tikpat daudz,kā jebkura NBA komanda. Nav futbols,kur vari solīt cik vēlies. Ir maksimālā summa,ko var piedāvāt un viss. Vienīgi Buks var vairāk gadus iedot. Par vienu vairāk. Tas arī viss.
Taisnība, bet ir ierobežotais brīvais aģents! Būtu neierobežotais, tad varētu pāriet!
Man prātā bija Šaks, bet izrādās, ka Orlando negribēja maksāt un Šaks aizgāja uz Lakers!
Tas ir skaidrs, ka Mavs maksās, lai tik noturētu.
Pareizi saki, ka ies pie lielajām zivīm+ uzlabos aizsardzību!
, 2020-11-21 16:18, pirms 3 gadiem
Ironiski ar Orlando, ka centru ērā viņiem bija iespēja, bet viņi neizmantoja, bet aizsargu ērā jau ar centru nevarēja tikt līdz titulam!
Lakers apspēlēja divas reizes..
, 2020-11-21 16:48, pirms 3 gadiem
flipsider rakstīja: Ironiski ar Orlando, ka centru ērā viņiem bija iespēja, bet viņi neizmantoja, bet aizsargu ērā jau ar centru nevarēja tikt līdz titulam!
Lakers apspēlēja divas reizes..
Orlando un Šaks nebija tikai nauda. Šaks un Penijs nevarēja sadalīt lomas komandā.
, 2020-11-21 16:52, pirms 3 gadiem
flipsider rakstīja: Taisnība, bet ir ierobežotais brīvais aģents! Būtu neierobežotais, tad varētu pāriet!
Man prātā bija Šaks, bet izrādās, ka Orlando negribēja maksāt un Šaks aizgāja uz Lakers!
Tas ir skaidrs, ka Mavs maksās, lai tik noturētu.
Pareizi saki, ka ies pie lielajām zivīm+ uzlabos aizsardzību!
Vienīgais veids,kā Luka var aiziet ātrāk ir izdarīt to ,ko KP padraudēja Kniks. Parakstīt viena gada kvalifikacijas līgumu(kas ir ar salīdzinoši mazu summu),nevis būt neierobežoti brīvais aģents.
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
4

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.