Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kurucs nespēlē Bruklinas uzvarā, "Knicks" sestais zaudējums pēc kārtas

Rolands Eliņš

Kurucs nespēlē Bruklinas uzvarā, "Knicks" sestais zaudējums pēc kārtas
Spensers Dinvidijs un Dveins Veids. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā šonakt spēles aizvadījušas latviešu pārstāvētās Ņujorkas komandas. Rodions Kurucs bija spēles pieteikumā, bet nedevās laukumā „Nets” uzvarā pār „Heat” ar 104:92, bet Kristapa Porziņģa pārstāvētā „Knicks” ar 114:118 piekāpās Portlendas „Trail Blazers”.

Pēc spēles pret „Wizards”, kurā Rodions Kurucs guva deviņus punktus nospēlētajā 21 minūtē, viņš palika rezervē pret „Clippers” un nespēlēja arī šonakt pret „Heat”. Bruklinas komanda izmantoja desmit spēlētāju rotāciju, un kopā ar Kurucu rezervē palika arī Kenets Farīds.

Bruklinai izdevās izcīnīt astoto uzvaru sezonas 18 spēlēs, kamēr tās pretiniece „Heat” piedzīvoja 11. zaudējumu 17 spēlēs, turklāt visnotaļ neveiksmīgi spēlējusi tieši savā laukumā. Šoreiz „Heat” rindās atgriezās Dveins Veids, bet viņš spēlēja tikai 14 minūtes un guva piecus punktus, kamēr ārpus sastāva palika Gorans Dragičs.

”Heat” pirmajā ceturtdaļā guva tikai 13 punktus, taču turpinājumā pārņēma vadību un turējās nedaudz priekšā līdz pat pēdējās ceturtdaļas sākumam. Pēdējā ceturtdaļā „Nets” bija labāka ar 30:15 un beigās varēja svinēt uzvaru ar 104:92, pēdējās minūtēs atrodoties jau visai komfortablā attālumā no pretiniekiem.

Ar 20 punktiem „Nets” sastāvā labākais bija D`Andželo Rasels, kuram arī deviņas atlēkušās bumbas un sešas piespēles. 16 punktus pievienoja Spensers Dinvidijs, bet kopumā vismaz desmit punktus guva seši Bruklinas spēlētāji. Maiami rindās 21 punkts un 23 atlēkušās bumbas Hasanam Vaitsaidam.

Kārtējais zaudējums tikmēr bez Kristapa Porziņģa spēlējošajai „Knicks”, kas savā laukumā netika galā ar Portlendu, zaudējot 114:118. „Knicks” šis ir sestais zaudējums pēc kārtas, un komandas bilance noslīdējusi līdz 4-14, kamēr „Trail Blazers” turpinājusi savu sekmīgo sezonas sākumu, sasniedzot 12-5.

„Knicks” treneris Deivs Fizdeils sākumsastāvā šoreiz izmēģināja Mudieju, Hārdeveju, Vonlehu, Hezoņju un Kanteru, ar kuru palīdzību izdevās uzturēt līdzvērtīgu spēles gaitu. „Knicks” bija nelielā vadībā spēles lielāko daļu, taču pēdējā ceturtdaļā Portlendai jau bija pārsvars, kas uz mirkli sasniedza arī 11 punktus. Spēles izskaņā „Knicks” divreiz pietuvojās līdz -2, taču, rezultātam esot 112:114, Noā Vonlehs 63 sekundes pirms beigām netrāpīja divus soda metienus, un pēc tam Deimiena Lilarda un Evana Tērnera metieni vairs nedeva Ņujorkai iespēju atspēlēties.

32 punktus šajā spēlē guva Tims Hārdevejs, kurš vismaz 30 sametis jau trīs spēlēs pēc kārtas, bet ar 19 punktiem izcēlās „Knicks” rezerves saspēles vadītājs Trejs Bērks. Portlendai ierasti rezultatīvi spēlēja tās aizsargi – Lilardam 29 punkti un astoņas piespēles, bet Sīdžejam Makolumam 31 punkts. Portlenda kopumā trāpīja 16 tālmetienus no 35.

Porziņģis pēc spēles apsveic Portlendas līderi Lilardu

Pie uzvaras šonakt tika arī dažādu neveiksmju vajātā „Wizards”, savā laukumā pieveicot „Clippers” ar 125:118. Džons Vols un Bredlijs Bīls divatā sameta 57 punktus un uzlaboja „Wizards” bilanci līdz 6-11.

Savukārt Toronto „Raptors” pussekundi pirms beigām izrāva uzvaru viesos pret Orlando, izšķirošo metienu realizējot no „Spurs” iemainītajam Denijam Grīnam, kurš panāca 93:91. Mirkli iepriekš Orlando sastāvā neizšķirtu bija panācis Evans Furņjē, efektīgi triecot bumbu grozā no augšas. Toronto šī bija sezonas 14. uzvara 18 spēlēs, un tajā ar 18 punktiem labākais bija Kavai Lenards, bet lietuviešu centrs Jons Valančūns guva astoņus punktus un savāca sešas atlēkušās bumbas.

Denija Grīna uzvaras metiens pret "Magic"

NBA spēļu rezultāti

KomandasRez.Rezultatīvākie
Magic-Raptors91:93Furņjē 27 – Lenards 18
Wizards-Clippers125:118Vols 30 – Heriss 29
Heat-Nets92:104Vaitsaids 21 – Rasels 20
Knicks-Trail Blazers114:118Hārdevejs 32 – Makolums 31

Izmantotie resursi:
The official site of the NBA | NBA.com

     [+] [-]

, 2018-11-21 08:00, pirms 5 gadiem
tankošana līmenī, bet viss izšķirsies spēlēs pret Cavs, Suns, Bulls

  +2 [+] [-]

, 2018-11-21 08:10, pirms 5 gadiem
kols00 rakstīja: tankošana līmenī, bet viss izšķirsies spēlēs pret Cavs, Suns, Bulls
Spēli neredzēju, bet -4 pret Portlendu ar tādu Knicks sastāvu ir iespaidīgi, jo es gaidīju -25.

     [+] [-]

, 2018-11-21 08:41, pirms 5 gadiem
Iestreebs zupinj, tad kapij un saaks kaartot lietas
Šoreiz nemaz tik trak pokjel nav
Kaapeec Kurucu nelaiž laukumā

     [+] [-]

, 2018-11-21 09:03, pirms 5 gadiem
kols00 rakstīja: tankošana līmenī, bet viss izšķirsies spēlēs pret Cavs, Suns, Bulls
Nav jaunie drafta noteikumi spēkā ar šo gadu? Man liekas tur nav nozīmes kur beigās tu īsti piezemējies

  +1 [+] [-]

, 2018-11-21 09:17, pirms 5 gadiem
reku, atradu.. jātēmē uz top trīs :p

NBA Board of Governors approves changes to...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-11-21 10:03, pirms 5 gadiem
Lai kur top4 finišētu Cavs līga viņiem iedos pirmo picku,lai draftētu Zion

     [+] [-]

, 2018-11-21 11:31, pirms 5 gadiem
Bostonietis rakstīja: Lai kur top4 finišētu Cavs līga viņiem iedos pirmo picku,lai draftētu Zion
Es paša Ziona vietā negribētu iet LBJ pēdās...
Nav tā pateicīgākā taciņa, kurai sekot, lai arī cik novērtēts vai pārvērtēts es būtu videnē.
Un atklāti sakot, ja jāsalīdzina Zions un LBJ skolas laikā, tad LBJ bija galvas tiesu pārāks.

     [+] [-]

, 2018-11-21 11:37, pirms 5 gadiem
Nav jau arī akmenī cirsts, ka Zions būs #1. Daudzi apskatnieki norāda uz to, ka viņš ar savu 2m augumu un 130kg svaru varētu ātri notraumēties, ņemot vērā kā viņš bizo un lido pa laukumu. Būs jāmet laikam nost nedaudz Savādāk ceļi var arī neizturēt.

     [+] [-]

, 2018-11-21 11:41, pirms 5 gadiem
Raitcha rakstīja: Es paša Ziona vietā negribētu iet LBJ pēdās...
Nav tā pateicīgākā taciņa, kurai sekot, lai arī cik novērtēts vai pārvērtēts es būtu videnē.
Un atklāti sakot, ja jāsalīdzina Zions un LBJ skolas laikā, tad LBJ bija galvas tiesu pārāks.
Es negribu,lai viņš nonāktu Cavs.Zions būtu izdevīgs Klīvlendai un NBA.Viņš pārdotu DAUDZ vairāk nekā RJ.Esmu skatījies 3 no 4 Duke spēlēm šogad.Jo vairāk skatos,jo vairāk man RJ sāk nepatikt.

     [+] [-]

, 2018-11-21 11:44, pirms 5 gadiem
bezbiksis rakstīja: Nav jau arī akmenī cirsts, ka Zions būs #1. Daudzi apskatnieki norāda uz to, ka viņš ar savu 2m augumu un 130kg svaru varētu ātri notraumēties, ņemot vērā kā viņš bizo un lido pa laukumu. Būs jāmet laikam nost nedaudz Savādāk ceļi var arī neizturēt.
Man uz viņu skatoties rodas vis laiku jautājums cik ilgi viņam tie ceļgali izturēs ar tādu masu + atlētismu.

     [+] [-]

, 2018-11-21 12:32, pirms 5 gadiem
fall in love rakstīja: reku, atradu.. jātēmē uz top trīs :p

http://www.nba.com/article/2017/09/28/nba-board-governors-approves-changes-draft-lottery-system
Es tā īsti neibraucu, ko mainīs tas spēlētāju atpūtināšanas regulējums...
Tak visi ir profesionāli sportisti, mikrotraumas var atrast da jebkuram, kurš spēlē normālu spēles laiku. Vnk nosauks par sasitumu samežģījumu utt. Plus vēl, ja atrodas arēnā un piedalās intervijās, tad tāpat ir atļauts atpūtināt... principā neredzu kā šis samazinās spēlētāju atpūtināšanu.

  +2 [+] [-]

, 2018-11-21 13:34, pirms 5 gadiem
Zions ir pārvērtēts un kotējas augstāk, nekā patiesībā vajadzētu. 1. jāpaskatās uz viņa skillsetu - faktiski nekā - viss tiek balstīts uz mežonīga atlētisma un fiziska spēka/pārspēka rēķina. Basketbola IQ nulles līmenī. 2. iespējamais traumatisms - jā, viņš izskatās pēc fiziska frīka/brīnumbērna ar kaut kādu anormāli DNS, taču ļoti šaubos, ka viņa kauli, skrimšļi un saites ir tik pat iespaidīgas, kā rumpis. Jā, 16-18 gados var skriet un lēkt kā zirgs, taču kas notiks 25 gados? 3. aizsardzība - tās nav vispār. Atkal - uz fiziska pārspēka rēķina tiek bloķēti metieni, tajā pat laikā aizsardzības IQ un vēlme spēlēt aizsardzībā - 0! 4. Kāda ir viņa pozīcija laukumā?! Priekš 2.-3. nr. trūkst meistarības, priekš 4.-5. auguma.
Saprotu - izklausos pēc reāla heitera, taču tā nav - vienkārši baigi bažīgu dara 1. tas, ka viņš ir šovmenis ar ļoti ierobežotu meistarības līmeni un neesošu basketbola IQ abos laukuma galos. 2. viņa neiedomājamais fiziskais, kas 14 gados bija tāds, kā lielai daļa NBA spēlētāju nav pat 24 gados un nebūs nekad. Vai tikai tiešām nesanāk tā, ka 21 gada vecumā viņš jau ir kā Gregs Odens - traumu salauzts večuks.

     [+] [-]

, 2018-11-21 13:40, pirms 5 gadiem
Raitcha rakstīja: Es tā īsti neibraucu, ko mainīs tas spēlētāju atpūtināšanas regulējums...
Tak visi ir profesionāli sportisti, mikrotraumas var atrast da jebkuram, kurš spēlē normālu spēles laiku. Vnk nosauks par sasitumu samežģījumu utt. Plus vēl, ja atrodas arēnā un piedalās intervijās, tad tāpat ir atļauts atpūtināt... principā neredzu kā šis samazinās spēlētāju atpūtināšanu.
Tur ir vairāk uz to, ka viesos nevar atpūtināt. Jo fani iet skatīties, piemēram, pret spurs, a Pops izdomā ka 3 no 5 pamata spēlētājiem šodien atpūšas un fani lielākās zvaigznes nemaz neredz.

     [+] [-]

, 2018-11-21 13:50, pirms 5 gadiem
Emilio rakstīja: Zions ir pārvērtēts un kotējas augstāk, nekā patiesībā vajadzētu. 1. jāpaskatās uz viņa skillsetu - faktiski nekā - viss tiek balstīts uz mežonīga atlētisma un fiziska spēka/pārspēka rēķina. Basketbola IQ nulles līmenī. 2. iespējamais traumatisms - jā, viņš izskatās pēc fiziska frīka/brīnumbērna ar kaut kādu anormāli DNS, taču ļoti šaubos, ka viņa kauli, skrimšļi un saites ir tik pat iespaidīgas, kā rumpis. Jā, 16-18 gados var skriet un lēkt kā zirgs, taču kas notiks 25 gados? 3. aizsardzība - tās nav vispār. Atkal - uz fiziska pārspēka rēķina tiek bloķēti metieni, tajā pat laikā aizsardzības IQ un vēlme spēlēt aizsardzībā - 0! 4. Kāda ir viņa pozīcija laukumā?! Priekš 2.-3. nr. trūkst meistarības, priekš 4.-5. auguma.
Saprotu - izklausos pēc reāla heitera, taču tā nav - vienkārši baigi bažīgu dara 1. tas, ka viņš ir šovmenis ar ļoti ierobežotu meistarības līmeni un neesošu basketbola IQ abos laukuma galos. 2. viņa neiedomājamais fiziskais, kas 14 gados bija tāds, kā lielai daļa NBA spēlētāju nav pat 24 gados un nebūs nekad. Vai tikai tiešām nesanāk tā, ka 21 gada vecumā viņš jau ir kā Gregs Odens - traumu salauzts večuks.
Kur jūs visu šito info smeļaties? Baigā interese par draft? Kad pienāks, tad jau skatīsies kas un kā - vēl jau viss var mainīties...

     [+] [-]

, 2018-11-21 13:57, pirms 5 gadiem
Ivijis rakstīja: Kur jūs visu šito info smeļaties? Baigā interese par draft? Kad pienāks, tad jau skatīsies kas un kā - vēl jau viss var mainīties...
Es piemēram šogad esmu noskatījies vairāk NCAA spēles ar top prospektiem nekā NBA..Jautrāk skatīties.
Nav jau arī baigi sen bijis,kad top džeki būtu tik daudz haipoti.
Man piemēram top2 prospekti nemaz tik daudz nepatīk,kā top3 un top4 picks Vēl jau arī ir Bol Bol kurš pagaidām izskatās iespaidīgi

     [+] [-]

, 2018-11-21 14:37, pirms 5 gadiem
Ivijis rakstīja: Kur jūs visu šito info smeļaties? Baigā interese par draft? Kad pienāks, tad jau skatīsies kas un kā - vēl jau viss var mainīties...
Kopš ir pieejams internets, var smelties, kamēr slikti paliek. Vot kādreiz, pirms gadiem 20 - tad jā, lai atvērtu vienu mājaslapu, vajadzēja 10 minūtes gaidīt. Un nebija jau saprašanas - kur vispār kko var atrast. Tagad jau tīri meklēšanas vaina...
Kas attiecas uz interesei, tad jā - ja NBA ir hobijs, tad ir arī interese paskatīties kaut kādā pārskatāmākā nākotnē un/vai senākā pagātnē, nevis aprobežoties, ka basketbols ir sācies un beidzies ar Lebronu iekš Miami...

     [+] [-]

, 2018-11-21 14:44, pirms 5 gadiem
Bostonietis rakstīja: Es piemēram šogad esmu noskatījies vairāk NCAA spēles ar top prospektiem nekā NBA..Jautrāk skatīties.
Nav jau arī baigi sen bijis,kad top džeki būtu tik daudz haipoti.
Man piemēram top2 prospekti nemaz tik daudz nepatīk,kā top3 un top4 picks Vēl jau arī ir Bol Bol kurš pagaidām izskatās iespaidīgi
Starp citu - jā! Neesmu baigi interesējies vai viņš vēl turpina augt, taču nebrīnīšos, ja čalis pastiepsies vēl par kādiem 5cm.
Nepatīk, ka viņu tik izteikti stutē uz groza apakšu, kur jā - viņam šobrīd pret citiem studentu puikām ir milzīgs auguma pārsvars, taču ar tik mežonīgu potenciālu viņš reāli varētu būt aļa greek-freek nr.2, tikai kādus 15 cm garāks un jau ar metienu.

     [+] [-]

, 2018-11-21 14:49, pirms 5 gadiem
Emilio rakstīja: Zions ir pārvērtēts un kotējas augstāk, nekā patiesībā vajadzētu. 1. jāpaskatās uz viņa skillsetu - faktiski nekā - viss tiek balstīts uz mežonīga atlētisma un fiziska spēka/pārspēka rēķina. Basketbola IQ nulles līmenī. 2. iespējamais traumatisms - jā, viņš izskatās pēc fiziska frīka/brīnumbērna ar kaut kādu anormāli DNS, taču ļoti šaubos, ka viņa kauli, skrimšļi un saites ir tik pat iespaidīgas, kā rumpis. Jā, 16-18 gados var skriet un lēkt kā zirgs, taču kas notiks 25 gados? 3. aizsardzība - tās nav vispār. Atkal - uz fiziska pārspēka rēķina tiek bloķēti metieni, tajā pat laikā aizsardzības IQ un vēlme spēlēt aizsardzībā - 0! 4. Kāda ir viņa pozīcija laukumā?! Priekš 2.-3. nr. trūkst meistarības, priekš 4.-5. auguma.
Saprotu - izklausos pēc reāla heitera, taču tā nav - vienkārši baigi bažīgu dara 1. tas, ka viņš ir šovmenis ar ļoti ierobežotu meistarības līmeni un neesošu basketbola IQ abos laukuma galos. 2. viņa neiedomājamais fiziskais, kas 14 gados bija tāds, kā lielai daļa NBA spēlētāju nav pat 24 gados un nebūs nekad. Vai tikai tiešām nesanāk tā, ka 21 gada vecumā viņš jau ir kā Gregs Odens - traumu salauzts večuks.
Tu vispār saproti ko tu pats murgo?

Iespējams traumatisks? Jebkurš profesionāls sportists var būt traumatisks, jā viņam ir liels svars, bet tāds pats un vēl pat smagāks bija Bārklijs pirms drafta, kuru draftēja Filadelfija... viņam man liekas NBA nekādu problēmu nebija, traumas lielās arī nekādas nebija... tik pie karjeras beigu daļas viņš dēļ zaudētā atlētisma, vairs nevarēja nekādīgi palīdzēt NBA komandām.

Basketbola IQ 0? Par šo gan es pilnīgi apstulbu, un uzskatu vairāk jau šo par heitošanu... jā vidusskolā viņš baigi nerādīja savas spējas piespēlējot, bet tagad skatoties kā viņš Duke spēlē un kā viņš parāda savu basketbola intelektu, padarot savus komandas biedrus labākus, vai tas būtu ''fastbreak'', vai ''ISO'' situācijās, kur viņš ar ļoti iespaidīgām piespēlēm atrod komandas biedrus, viņam ir ļoti laba spēles izjūta un teikt kad viņa basketbola IQ ir 0... ir reāli apsmiekls...

Par aizsardzību runājot, būs tur problēmas, viņa ''reach'' un ''wingspan'' nav nekādi lieli, bet jau tagad var redzēt vienu lietu kas viņam kā teikt ''translate'' iekšā NBA labi, tas ir ''weak side rim protector''.
Bet NBA ir uzbrukuma līga tagad... un it īpaši pēc noteikumu nomaiņas šogad, kas pēc manām domām ir pilnīgs apsmiekls, jo aizsardzībā vairs reāli spēlētāji nevar spēlēt... bet atgriežoties par Zionu aizsardzību viņu var uzlabot, jo viņa pirmais solis ir ļoti eksplozīvs tik jātiek ir labā sistēmā profesionāļos, kaut gan Duke sistēma ir diezgan laba.

Par pozīciju kurā viņš spēlēs, tas jau ir reāli zināms tagad, kad viņa NBA pozīcija būs pa 4 numuru, auguma centimetri pietrūkst? Viņš to kompensēs ar atlētismu un spēku, šajā ''jaunajā'' NBA reāli pa ceturto numuru spēlē Ziona auguma spēlētāji daudzās komandās, jo komandas grib spēlēt ''small ball'', viņš reāli NBA būs tipisks ''point fowards'', jo viņam ļoti laba piespēles izjūta un bumbas pārvaldīšana, jau ir pavisam augstā līmenī. Tur pat nav jautājumi, kāda būs viņa pozīcija NBA.

Un pēdējais negribu teikt, ka viņš ir baigais šovmenis, jā viņš danko un visiem paliek mute vaļā pēc tiem dankiem, bet patiesībā ja paklausās viņa stāstu, viņš ir ļoti piezemēts un laipns jaunietis, kuram vēlu visu to labāko.

P.S.

Tādu atlētismu kāds Zionam treneri nevar uztrenēt, tas ir dabas dots talants, bet kā pozicionāli spēlēt aizsardzībā vai to pašu metiena tehniku treneri var uztrenēt...

Tādēļ viņš reāli ir manā mock draftā pirmais piks, tādu talantu kā Zions būtu muļķīgi palaist garām, tikai tāpēc ka viņš var būt tāds pats traumatisks kā Odens, kaut gan Bārklijam ar saviem 13 kg vairāk nekādu problēmu nebija NBA.

     [+] [-]

, 2018-11-21 15:16, pirms 5 gadiem
Emilio rakstīja: Starp citu - jā! Neesmu baigi interesējies vai viņš vēl turpina augt, taču nebrīnīšos, ja čalis pastiepsies vēl par kādiem 5cm.
Nepatīk, ka viņu tik izteikti stutē uz groza apakšu, kur jā - viņam šobrīd pret citiem studentu puikām ir milzīgs auguma pārsvars, taču ar tik mežonīgu potenciālu viņš reāli varētu būt aļa greek-freek nr.2, tikai kādus 15 cm garāks un jau ar metienu.
Skatoties viņa spēles komanda nemaz tik daudz uz viņu nemaz nespēle pie groza.Likās dīvaini.

  +2 [+] [-]

, 2018-11-21 15:19, pirms 5 gadiem
Runā jau, ka Zionam dikti augsts tas basketbola IQ...
Un, ja vņu salīdzina ar LBJ... Td es atkal atkārtojos, LBJ šajā līmenī spēlēja daudz daudzpusīgāk. Ar metienu, ar labāku driblu, (Zions iet driblā parasti pa kreisi, plus mānķustība ir tikai caur kājām... ).
Bet līdz LBJ tur kā līdz mēnesim.
Es teiktu, viņš izskatās pēc Dreimonda Grīna, tikai ar Šona Kempa dankiem. Nu neredzu tur šobrīd spēles veidotāju vai komandas frančīzes prospektu... Vēl jau laiks, iespējams, mans viedoklis mainīsies...
Bet šobrīd es saku, ka tajā vecumā Kriss Vebers izskatījās divreiz labāks nekā Zions šobrīd.

     [+] [-]

, 2018-11-21 15:22, pirms 5 gadiem
austrumnieks--->

Labs, komentārs, taču daudzām lietām nevaru piekrist.
1. par traumatismu - PRO sportā visādi var būt, taču, ņemot vērā Ziona fiziskos dotumus+viņa spēles manieri - viņam steidzami tā ir jāmaina. Nu neizvilks pie patreizējā kopēja NBA atlētisma līmeņa viņš šādā veidā ilgi. Salīdzini ar Bārkliju... laikā, kad Bārklijs bija topā, kopējais atlētisma/meistarības līmenis nebija tik augsts. Jā, bija pieļaujama lielāka gaļas mašīna, taču smagu traumu bija mazāk kā mūsdienās.
2. par IQ. Iespējams, Tu redzi kko vairāk nekā es, bet... kuru tad viņš tur labāku padara Djukā - Bārnetu?! Nesmīdini - Djuka šobrīd ir 2 spēlētāju komanda, pa lielam, kurā dominē Zions un Bārnets - viņi arī viens otru padara labākus. Piespēles. Nuuuu... nav jau māka ātrajā uzbrukumā atdot piespēli un pēc tam saņemt atpakaļ. Pozicionālākā spēlē viņš sevišķi neizpaužas. Bet ok - pieņemsim, ka kļūdos, pieņemsim, ka viņš vēl jauns, mācās utt.
3. par aizsardzību varu piekrist - iespējams to uzlabot, lai nekrīt iekšā pie pikiem, taču galvenā problēma - brīžiem izskatās slinks - domā tikai par to, kā atkal aizbliezt ātrajā... aizsardzības trūkumiem poustā pats minēji.
4. par pozīciju laukumā varētu piekrist - drīzāk 4., nekā 3.
5. Kristaps Dārgais jau arī ir laipns un piezemēts čalis, taču vai viņš nav šovmenis?

Mans rezumē - fiziskie dotumi neredzēti, taču te ir kaut kas līdzīgs kā ar Dončiču. Atšķirība tikai tāda, ka čalis fiziski ir kaut kā neiedomājami fiziski ātri nobriedis, kamēr Dončičam bija/ir mentālais briedums kosmosā tik agrā jaunībā.
Ja man būtu jāizvēlas, es drīzāk skatītos Bol Bol virzienā. Kā nekā tagad ir modē spēlētāji aļa KP6, Jannis, Towns utml.

     [+] [-]

, 2018-11-21 15:30, pirms 5 gadiem
Bostonietis rakstīja: Skatoties viņa spēles komanda nemaz tik daudz uz viņu nemaz nespēle pie groza.Likās dīvaini.
Jā, daudz punktu viņš gūst pēc izcīnītām bumbām un/vai pēc tam arī paša apspēlēšanas manevriem. Taču, cik redzēts, man labpatiktos viņu vairāk redzēt ar bumbu, kaut ko veidojot.

     [+] [-]

, 2018-11-21 15:38, pirms 5 gadiem
Raitcha rakstīja: Runā jau, ka Zionam dikti augsts tas basketbola IQ...
Un, ja vņu salīdzina ar LBJ... Td es atkal atkārtojos, LBJ šajā līmenī spēlēja daudz daudzpusīgāk. Ar metienu, ar labāku driblu, (Zions iet driblā parasti pa kreisi, plus mānķustība ir tikai caur kājām... ).
Bet līdz LBJ tur kā līdz mēnesim.
Es teiktu, viņš izskatās pēc Dreimonda Grīna, tikai ar Šona Kempa dankiem. Nu neredzu tur šobrīd spēles veidotāju vai komandas frančīzes prospektu... Vēl jau laiks, iespējams, mans viedoklis mainīsies...
Bet šobrīd es saku, ka tajā vecumā Kriss Vebers izskatījās divreiz labāks nekā Zions šobrīd.
Kādu vakaru papētīšu, kad būs laiks. Tā pavirši skatoties spēļu izgriezumus, momentus, hailaitus - sorry, es nekādu IQ Zionam neredzēju...piedodiet! Es tiešām neheitoju - tāds nav mans mērķis.
Par Ziona pielīdzināšanu Lebronam. Nu, Lebronam jau videnē bija ļoti izteikts spēles veidotāja instinkts. Arī pašam uzbrūkot - sākumā viņš apspēlēja, bet pēc tam piebeidza ar spēku. Zionam tā nav - viņš ar bumbu rokās neizskatās organiski, neizskatās pēc veidotāja, neizskatās, ka sākumā meklētu iespējas citiem. Taču atkal - tas ir mans subjektīvais viedoklis, tas, ko redzu es.

     [+] [-]

, 2018-11-21 16:07, pirms 5 gadiem
Emilio rakstīja: austrumnieks--->

Labs, komentārs, taču daudzām lietām nevaru piekrist.
1. par traumatismu - PRO sportā visādi var būt, taču, ņemot vērā Ziona fiziskos dotumus+viņa spēles manieri - viņam steidzami tā ir jāmaina. Nu neizvilks pie patreizējā kopēja NBA atlētisma līmeņa viņš šādā veidā ilgi. Salīdzini ar Bārkliju... laikā, kad Bārklijs bija topā, kopējais atlētisma/meistarības līmenis nebija tik augsts. Jā, bija pieļaujama lielāka gaļas mašīna, taču smagu traumu bija mazāk kā mūsdienās.
2. par IQ. Iespējams, Tu redzi kko vairāk nekā es, bet... kuru tad viņš tur labāku padara Djukā - Bārnetu?! Nesmīdini - Djuka šobrīd ir 2 spēlētāju komanda, pa lielam, kurā dominē Zions un Bārnets - viņi arī viens otru padara labākus. Piespēles. Nuuuu... nav jau māka ātrajā uzbrukumā atdot piespēli un pēc tam saņemt atpakaļ. Pozicionālākā spēlē viņš sevišķi neizpaužas. Bet ok - pieņemsim, ka kļūdos, pieņemsim, ka viņš vēl jauns, mācās utt.
3. par aizsardzību varu piekrist - iespējams to uzlabot, lai nekrīt iekšā pie pikiem, taču galvenā problēma - brīžiem izskatās slinks - domā tikai par to, kā atkal aizbliezt ātrajā... aizsardzības trūkumiem poustā pats minēji.
4. par pozīciju laukumā varētu piekrist - drīzāk 4., nekā 3.
5. Kristaps Dārgais jau arī ir laipns un piezemēts čalis, taču vai viņš nav šovmenis?

Mans rezumē - fiziskie dotumi neredzēti, taču te ir kaut kas līdzīgs kā ar Dončiču. Atšķirība tikai tāda, ka čalis fiziski ir kaut kā neiedomājami fiziski ātri nobriedis, kamēr Dončičam bija/ir mentālais briedums kosmosā tik agrā jaunībā.
Ja man būtu jāizvēlas, es drīzāk skatītos Bol Bol virzienā. Kā nekā tagad ir modē spēlētāji aļa KP6, Jannis, Towns utml.
To jau mēs redzēsim vai viņš izturēs vai neizturēs, bet nu kopš vidusskolas beigām, sākot ar koledžas startu viņš jau ir zaudējis 15-20 paundus, un pēc manām domām ar 255-260 paundiem NBA pietieks, apmēram Lebrona svars tas ir.

Nevaru arī tā piekrist, kad atlētisma/meistarības līmenis 90tajos bija slikts, jo runājot par Bārkliju viņš mierīgi savāca bumbu pie sava groza, ar driblu pilnā ātrumā pārskrien pāri laukumam un atsperoties soda laukumā uztaisa Ziona cienīgu danku ar abām rokām, viņš jaunībā bija tik atlētisks.

Nepiekritīšu arī par to ka smagu traumu bija tad mazāk kā mūsdienās, jo tas pat ir pierādīts ka traumu ''rate'' trajektorija ir gandrīz viena un tā pati kā senāk, tik mēs visi domājam ka šajā NBA traumas ir vairāk, bet tas ir tikai tāpēc, kad viņas ir bijušas nesen ko mēs vēl atceramies un fakts ir tāds, kad 80-90 gados sporta reportāžas nebija tādā kvantumā Ziemeļamerikā, nekā tagad kur visus sīkumus raksta, lai tikai nopelnītu naudiņu.
Pēc 30 gadiem cilvēki aizmirsīs par Derika Rouza traumu, tāpat kā tagad cilvēki piever acis/aizmirst par Bila Valtona traumām, jo redz tajā laikā un nedaudz vēlāk arī Lerijs Berds mocījās ar traumām, kas viņam lika beigt karjeru, kaut vai Valtons bija čempions un MVP.

Djūkā nav tikai Bārnets un Zions, tur ir arī tāds Kems Redišs, es pat viņu ņemtu pagaidām virs Bārneta, bet nu ko viņiem vairāk vajag? Visi trīs dod 17+ punktus šosezon spēlē, tas priekš koledžas basketbola ir kaut kas neiedomājams, pārējie komandas biedri var izbaudīt vieglo koledžas sezonu un tik gaidīt, kad viņi tiks pie brīviem metieniem...

Nu aizsardzībā top koledžas 5 zvaigžņu recruiti AAU turnīra laikā, kas spēlē pa 1 vai 2 viņam viegli tika garām pēc switcha, bet tur vairāk problēmas bija viņa aizsardzības stājā, kā jau pieminēju to var uzlabot, it īpaši stāju, ja tā tiek uzlabota... tad pateicoties eksplozīvajam pirmajam solim vairs tik viegli aizsargi viņam netiks garām uz grozu.

Ar to piezemēts čalis biju domājis, ka galva viņam ir pareizajā vietā un kā visi runā strādāt ar viņu nav grūti... un viņš ''elpo, ēd'' katru dienu basketbolu.

Runājot par Bol Bol, viņš var nereāli kāpt sezonas laikā Mock Draftos, bet viņam ir daudz sarkanie karogi.

Mans top 5 pagaidām?

1. Zions
2. Redišs
3. Bārnets
4. Nazīrs Litls
5. Lengfords

     [+] [-]

, 2018-11-21 16:16, pirms 5 gadiem
Un vēl pievienošu vienu lietu, kāpēc es baigi nesatraucos par viņa ķermeņa noturību, apskaties uz viņa kājām, stilbiem tas lielums ir nežēlīgs, nav jau tā ka viņam augšdaļa ir daudzas reizes lielāka nekā kājas.

     [+] [-]

, 2018-11-21 16:30, pirms 5 gadiem
Raitcha rakstīja: Runā jau, ka Zionam dikti augsts tas basketbola IQ...
Un, ja vņu salīdzina ar LBJ... Td es atkal atkārtojos, LBJ šajā līmenī spēlēja daudz daudzpusīgāk. Ar metienu, ar labāku driblu, (Zions iet driblā parasti pa kreisi, plus mānķustība ir tikai caur kājām... ).
Bet līdz LBJ tur kā līdz mēnesim.
Es teiktu, viņš izskatās pēc Dreimonda Grīna, tikai ar Šona Kempa dankiem. Nu neredzu tur šobrīd spēles veidotāju vai komandas frančīzes prospektu... Vēl jau laiks, iespējams, mans viedoklis mainīsies...
Bet šobrīd es saku, ka tajā vecumā Kriss Vebers izskatījās divreiz labāks nekā Zions šobrīd.
Neviens jau viņu nesalīdzina ar Lebronu, viņa comp visiem ir Čārlzs Bārklijs.

Kāpēc tiek salīdzināti Lebrons ar Zionu ir haips ap abiem diviem, kāds tas bija atpakaļ kad vēl Lebrons bija vidusskolā un Zions vidusskolā/koledžā.

Pēdējo reizi ko es atceros, kad bija haips ap kādu koledžas spēlētāju ejot uz pro, tie bija Vigins un Entonijs Deiviss, vienam ir sanācis tā teikt pierādīt kad haips bija īsts (Deivisa gadījumā), bet Viginsa gadījumā viņš nav vēl to pierādījis, kaut gan viņa lielākais haips bija vidusskolas laikos nenormāls, bet kad viņš to vienu gadu koledžā pavadīja vairs tik liels haips ap viņu vairs nebija, kaut gan viņu izvēlējās ar pirmo piku.

     [+] [-]

, 2018-11-21 16:31, pirms 5 gadiem
austrumnieks--->

Gribētu cerēt, ka Zionam tādā ziņā viss būs labi - tiešām būtu skumji, ja šādu dabas brīnumu izbojātu traumas.
Par traumām - ja jau Tu esi pētījis, nevaru apstrīdēt. Protams, ka traumas ir neizbēgamas un skaidrs, ka tās biaj pirms 30 gadiem, ir tagad un bšu vēl pēc 30. Taču izjūtu līmenī šķiet, ka mūsdienās tās ir smagākas - mazāk ir tādu vidēju traumu. Tagad - vai nu mikrotrauma, vai nu uzreiz zem skalpeļa...
Sorry, Redišu nepieminēju. Taču kā var pieminēt metēju, ja komandā ir Zions ar Bārneti, kuri visu vizuālo spozmi ņem uz sevi.

Bol Bol ir melnais zirdziņš - ļoti neprognozējams talants. Taču es tieši viņu liktu kā savu šī brīža favorītu nr.1. 2. manā skatījumā varētu būt Bārnets, tad kā 3. Zions vai Litls...

     [+] [-]

, 2018-11-21 16:35, pirms 5 gadiem
austrumnieks rakstīja: Un vēl pievienošu vienu lietu, kāpēc es baigi nesatraucos par viņa ķermeņa noturību, apskaties uz viņa kājām, stilbiem tas lielums ir nežēlīgs, nav jau tā ka viņam augšdaļa ir daudzas reizes lielāka nekā kājas.
Jā, par ķermeņa uzbūvi nevar nepiekrist - tieši kājas Zionam ir nereāli spēcīgas, kamēr pleci ir relatīvi mazāk iespaidīgi. Kā jau minēju - neesmu heiteris, ceru, ka čalim viss būs super. Taču ir lietas, par kurām viņa sakarā šaubos...taču ceru, ka nepamatoti.

     [+] [-]

, 2018-11-21 16:50, pirms 5 gadiem
Austrumnieks malacis ar Cam,kā otro picku..To divu ēnā viņš pat netiek pieminēts..Tāda PG13 un Tatum kombinācija

     [+] [-]

, 2018-11-21 18:06, pirms 5 gadiem
Forši, ka kādreiz te arī sakarīgas diskusijas panesās. Vrb man ar būs jāpaseko līdzi jaunajiem vidusskolniekiem.