Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bertāns šonakt, visticamāk, atgriezīsies "Spurs" sastāvā, Kurucam spēle Dalasā

Rolands Eliņš

Bertāns šonakt, visticamāk, atgriezīsies "Spurs" sastāvā, Kurucam spēle Dalasā
Dāvis Bertāns aizsardzībā pret Viktoru Oladipo. Foto: USA Today Sports/Scanpix

NBA klubs Sanantonio „Spurs” ziņo, ka Dāvja Bertāna statuss šonakt spēlē pret „Grizzlies” būs „uz jautājuma zīmes”, un komandas apskatnieki norāda, ka Bertāna atgriešanās laukumā pēc smadzeņu satricinājuma protokola iziešanas tiek uzskatīta par ļoti ticamu notikumu. "Spurs" un Rodiona Kuruca pārstāvētās "Nets" spēles šonakt sāksies 3:30.

Dāvis Bertāns izlaida divas iepriekšējās Sanantonio „Spurs” spēles, jo NBA noteikumi paredz, ka, ja ir aizdomas par smadzeņu satricinājumu, spēlētājam jāiziet īpašs protokols, lai pārliecinātos par viņa veselību, un tikai tad iespējams atgriezties laukumā. „Spurs” jau vakarnakt mainīja Bertāna oficiālo statusu no „nespēlēs” uz „uz jautājuma zīmes”, un šovakar Sanantonio basketbola mediji vēsta, ka Bertāns ir NBA protokola pēdējās stadijās un komandā valda ticība, ka viņš būs gatavs spēlei.

„Spurs” arī šonakt būs jāiztiek bez Pau Gazola un debitanta Lonija Vokera. Bertāns šosezon vidēji spēlē guvis sešus punktus, savācis 2.1 atlēkušo bumbu un trāpījis 44.7% tālmetienu. Vidēji mačā Bertāns laukumā pavadījis 15.5 minūtes.

„Spurs” šonakt aizvadīs spēli savā laukumā, sacenšoties ar „Grizzlies”, kas sezonu iesākusi ļoti veiksmīgi, tiekot pie 11 uzvarām 16 spēlēs. Memfisai pēc neveiksmīgas pagājušās sezonas ir izdevies tikt galā ar savainojumiem un augstākajā līmenī atgriezušies Marks Gazols un Maikls Konlijs, tāpat komandā veiksmīgi iejuties Kails Andersons, bijušais „Spurs” uzbrucējs. Andersons vidēji spēlē guvis tikai 5.6 punktus, taču ir stabils pamatsastāva spēlētājs un tiek slavēts par savu pienesumu aizsardzībā.

NBA spēle šonakt paredzēta arī Rodionam Kurucam, kurš kopā ar Bruklinas „Nets” cīnīsies ar Dalasas „Mavericks”. Bruklinai šī būs otrā spēle divās dienās, turklāt būs jāspēlē izbraukumā. Vakar izdevās pieveikt Maiami vienību, un Kurucs palika rezervē, kamēr „Mavericks” aizvakar izbraukumā zaudēja Memfisai ar 88:98.

Dalasai joprojām ir pamatīgas savainojumu problēmas (iepriekšējo spēli izlaida Novickis, Pauels, Mežri, Barea un Metjūzs), taču tas dod iespēju izcelties šovasar draftētajam Lukam Dončičam. Viņš sezonas ievadā vidēji guvis 19.2 punktus, savācis 6.8 bumbas zem groziem un veicis 4.1 rezultatīvu piespēli.

Izmantotie resursi:
https://www.mysanantonio.com/sports...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-11-22 01:23, pirms 5 gadiem
Pat, ja Bertāns būs pieteikumā nedomāju, ka Spurs viņu uzreiz metīs pret Grizzlies.