Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

"Lakers" D'Antoni debijā izcīna uzvaru pār "Nets"

"Lakers" D'Antoni debijā izcīna uzvaru pār "Nets"
Maiks D'Antoni beidzot aizvadījis pirmo spēli kā "Lakers" treneris
Foto: AFP/Scanpix

Beidzot pie Losandželosas "Lakers" stūres spēles laikā stājies komandas jaunais galvenais treneris Maiks D'Antoni - agrā trešdienas rītā pēc Latvijas laika "Lakers" trenera debijā mājās ar 95:90 apspēlēja vienu no Austrumu konferences līderēm Bruklinas "Nets".

D'Antoni debija tika gaidīta jau labu laiku, bet sākotnēji nedēļas nogalē paredzētais notikums tika atcelts trenera veselības stāvokļa dēļ. D'Antoni pēc ceļgala operācijas ir spiests pārvietoties uz kruķiem, bet šonakt treneris bija gatavs atrasties arī uz komandas soliņa.

Gandrīz 19 tūkstošu līdzjutēju klātbūtnē "Lakers" sāka teicami, pirmajā ceturtdaļā gūstot 29 punktus, tomēr turpinājumā tik viegli vairs negāja. "Nets" izlīdzināja mača gaitu, un sīva cīņa risinājās līdz pašām beigām. Piecas ar pusi minūtes līdz beigām Kriss Hamrīss panāca jau plus seši viesiem no Bruklinas (84:78), bet "Lakers" atbildēja ar sešiem bezatbildes punktiem. Pēdējās divās minūtēs Kobe Braients iemeta pustālo un trīs soda metienu sērijās bija perfekts, atvedot D'Antoni uzvaru debijas mačā pie "Lakers" stūres - 95:90.

Braients ar 25 gūtajiem punktiem bija rezultatīvākais mača spēlētājs, bet Dvaitam Hovardam "Lakers" rindās 23 punkti, 15 atlēkušās bumbas un četri bloķēti metieni. 17 punkti, 11 bumbas un septiņas piespēles Pau Gazolam, bet atplaucis pēc D'Antoni stāšanās pie stūres ir arī Meta Vorlds Pīss, kuram šoreiz 17 punkti un astoņas bumbas. "Nets" labā 23 punkti un septiņas bumbas Brūkam Lopezam, bet 22 punkti un desmit piespēles Deronam Viljamsam.

Citā mačā pie sava otrā "double-double" NBA karjerā tika lietuviešu jaunais centrs Jons Valančūns, gūstot 11 punktus un izcīnot 11 atlēkušās bumbas, kā arī bloķējot trīs metienus, taču tas nelīdzēja Toronto "Raptors" cīņā Filadelfijā. Vietējā "76ers" izcīnīja trešo uzvaru pēc kārtas, sakaujot Kanādas komandu ar 106:98. "Sixers" labā 23 punktus guva Niks Jangs, bet 21 Džeisonam Ričardsonam. "Raptors" ar trim uzvarām un astoņiem zaudējumiem ir vien 12. vietā Austrumos.

Valančūns pirmo "double-double" sasniedza savā debijas mačā, kad guva 12 punktus un savāca desmit bumbas neveiksmē pret Indianas "Pacers" oktobra izskaņā. Vidēji 20 gadus vecais centrs guvis 7,6 punktus un izcīnījis 5,1 bumbu zem groziem.

Austrumu līdere Ņujorkas "Knicks" iemeta 14 trīspunktniekus Ņūorleānas arēnā, sagādājot vietējai "Hornets" ceturto zaudējumu pēc kārtas - 102:80. Reimonds Feltons trāpīja piecus no sešiem tālmetieniem, bet rezultatīvākais bija Karmelo Entonijs - 29 punkti, kā arī sešas bumbas un četras piespēles. "Hornets", kam jāiztiek bez savainotā drafta pirmā numura Entonija Deivisa, piedzīvojusi jau astoņas neveiksmes ir ir Rietumu konferences tabulas lejasgalā. Tikmēr "Knicks" ar astoņām uzvarām deviņos mačos ir ne tikai Austrumu, bet visas līgas līdere.

NBA regulārā sezona, 21. novembris

SpēleRezultāts
76ers - Raptors106:98
Hornets - Knicks80:102
Lakers - Nets95:90

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-11-21 08:48, pirms 11 gadiem
izkarpīja jau knapi, pēdējā 1/4 sāka buksēt pamatīgi LAL uzbrukums...
, 2012-11-21 08:56, pirms 11 gadiem
Biju uz spēli Hornets-Knicks šovakar Jaunorleānas Arēnā. Līdzīga spēle divas 1/4,bet pēc pārtraukuma Knicks parādīja klasi un pārbrauca Hornets švakajai aizsardzībai kā ceļa rullis.Carmelo Anthony meta precīzi no visām pozīcijām un 29 punkti ir lielisks rādītājs. Knicks parādīja zolīdu sniegumu,kad vajadzēja tikai mazliet pielikt,lai atrautos un nelaistu pretinieku tuvāk. Gandarījums ir,tikai alus arēnā 5 lati maksāja...(((
, 2012-11-21 09:02, pirms 11 gadiem
lēnām tas kuģis priekš Lakers sāk griezties. pozitīvi !
, 2012-11-21 09:05, pirms 11 gadiem
Sixeri, bez visa bynuma turas konferences augsgalaa, patiikami
, 2012-11-21 09:09, pirms 11 gadiem
Shed rakstīja: izkarpīja jau knapi, pēdējā 1/4 sāka buksēt pamatīgi LAL uzbrukums...
Nets šogad nav nekādi peramie zēni, lai pret viņiem varētu izcīnīt vieglu uzvaru. patiesībā viņi šogad stabili iet uz PO. bet Lakers tikai tagad iegūst savu rokrakstu, tāpēc jāpriecājas, ka vispār uzvarēja.
, 2012-11-21 09:11, pirms 11 gadiem
malaci LA ganjau ta lietina aizies,bet nu NYK sogad labi bliez,cerams ka notures tadu limeni visu sezonu
Slēpts komentārs: Henrik_ Zetterberg
, 2012-11-21 09:20, pirms 11 gadiem
Nenormāla laime par Lakers! Gazele ir lielisks spēlētājs. Viņš izcili noder LAL, Kobe - nekad nav bijušas šaubas. Hovards vēl pamazām atgūstās.

Vot tā ir pārliecība. Aizmet garām tādu soda metienu, bet vēsā mierā pasmaida. Kad Biedriņš aizplivināja garām airball, tad likās, ka vai nu vems, vai arī jau ielicis biksēs.
, 2012-11-21 09:38, pirms 11 gadiem
One Man Show! rakstīja: Nenormāla laime par Lakers! Gazele ir lielisks spēlētājs. Viņš izcili noder LAL, Kobe - nekad nav bijušas šaubas. Hovards vēl pamazām atgūstās.

Vot tā ir pārliecība. Aizmet garām tādu soda metienu, bet vēsā mierā pasmaida. Kad Biedriņš aizplivināja garām airball, tad likās, ka vai nu vems, vai arī jau ielicis biksēs.
Laikam biji uzlicis totjika, ka tāda laime
, 2012-11-21 09:41, pirms 11 gadiem
valjero rakstīja: Laikam biji uzlicis totjika, ka tāda laime
Nop, neko neliku. Tikai prieks, ka tāds klubs, kā Lakers sāk atgūties.
, 2012-11-21 09:42, pirms 11 gadiem
nu beigās LAL tik labi neklājās, bet uzvara ir uzvara. Apsveicu D'Antoni ar debiju.
, 2012-11-21 09:43, pirms 11 gadiem
One Man Show! rakstīja: Nenormāla laime par Lakers! Gazele ir lielisks spēlētājs. Viņš izcili noder LAL, Kobe - nekad nav bijušas šaubas. Hovards vēl pamazām atgūstās.

Vot tā ir pārliecība. Aizmet garām tādu soda metienu, bet vēsā mierā pasmaida. Kad Biedriņš aizplivināja garām airball, tad likās, ka vai nu vems, vai arī jau ielicis biksēs.
Nu Hovards jau vienmēr rēc pēc tam, kad kaut ko dīvainu laukumā izdara, Magic laikos viņam pat pārmeta par to van Gandijs, ka attieksme pret spēli utt. ir pārāk vieglprātīga.
, 2012-11-21 09:45, pirms 11 gadiem
Ulrihs rakstīja: Nu Hovards jau vienmēr rēc pēc tam, kad kaut ko dīvainu laukumā izdara, Magic laikos viņam pat pārmeta par to van Gandijs, ka attieksme pret spēli utt. ir pārāk vieglprātīga.
Ja, tā padomā, tad pareizi jau teicis ir Gandijs. Bet ieslīgt baigajā gruzona par to ar nevajadzētu.
, 2012-11-21 09:45, pirms 11 gadiem
Esmu pārsteigts par Lakers uzvaru, pēc bravūras un citām ārišķībām sakarā ar šo spēli no Lakers puses, biju pārliecināts, ka Nets atardīs pareizos risinājumus, lai gan, tāpat labi šogad kapā, tomēr mazliet pa īsu. Nekas,
Lakers vismaz vairs nav apkaunjošajā 50% robežā, gan jau fani arī sāk kļūt optimistiskāki.

Šosezon kaut kā grūti atarst kādu papildu favorītu, ko skatīties regulārās sezonas laikā. Bijus cerējis uz Denveru, bet tā kautkā galīgi neieķeras sirdī, tāpat bija cerības uz Minesotu, vēl jo projām ir, tikai dēļ tām traumām, tā spēle vairs nav tik skatāma, cepuri nost, ka turas vēl. KAs tad vēl tāds interesants ir palicis, škiet būs jāsāk novērtēt Memfisas kūlenis, no pilsētas, kurā neviens tā īsti negrib spēlēt un komandas, no kuras labprāt tiek aizmainīti, ir izveidojusies saliedēta komanda, tāda riebīga ikvienam pretiniekam.
, 2012-11-21 09:46, pirms 11 gadiem
Henrik_ Zetterberg rakstīja: Velns viņu zin kādā arēnā šonakt viņu skatījies ja jau Jaunorleānas arēnā viss notiek Latos , es zināju ka LV sāk uzpiest savu naudu visām pārējam valstīm, unpa cik amīšiem ar dolāra drukāšanu ir švakri, tad Lats sāk iekarot ASV ! P.S. Beidz pīpēt kaņepes
Vismaz latam ir zelta segums, dolārs īstenibā ir bezvērtīgs papīrs
, 2012-11-21 09:47, pirms 11 gadiem
Ricky#9 rakstīja: Vismaz latam ir zelta segums, dolārs īstenibā ir bezvērtīgs papīrs
es jau par to pašu, tikai nesaprotu kāpēc jūs velkat deķi uz eiro pusi
, 2012-11-21 09:47, pirms 11 gadiem
Karlo rakstīja: Biju uz spēli Hornets-Knicks šovakar Jaunorleānas Arēnā. Līdzīga spēle divas 1/4,bet pēc pārtraukuma Knicks parādīja klasi un pārbrauca Hornets švakajai aizsardzībai kā ceļa rullis.Carmelo Anthony meta precīzi no visām pozīcijām un 29 punkti ir lielisks rādītājs. Knicks parādīja zolīdu sniegumu,kad vajadzēja tikai mazliet pielikt,lai atrautos un nelaistu pretinieku tuvāk. Gandarījums ir,tikai alus arēnā 5 lati maksāja...(((
Kāds alus Ņuorleāna? Ko viņi zin par alu?
, 2012-11-21 09:55, pirms 11 gadiem
Henrik_ Zetterberg rakstīja: es jau par to pašu, tikai nesaprotu kāpēc jūs velkat deķi uz eiro pusi
neesmu finanšu eksperts, bet ir tā, ka ja valūta ir parāk vērtīga tad arī nav labi.
, 2012-11-21 09:58, pirms 11 gadiem
Kobe clutch`ā izvilka, Howards monstrs, gazele un elkonis līmenī, vienīgi soliņš pilnīgi neko neparādīja, tāpēc arī tik grūta uzvara! Go LAL!
, 2012-11-21 09:58, pirms 11 gadiem
Henrik_ Zetterberg rakstīja: es jau par to pašu, tikai nesaprotu kāpēc jūs velkat deķi uz eiro pusi
Neviens jau nevienu deķi nekur nevelk, par to, ka Latvijā būs Eiro, valdība jau paraklstījās ar iestāšanos ES. Nevienu brīdi tas nav bijis apspriests, ka varētu eirozonā neiestāties, tikai tas tika apzināti noklusēts un, pat vēl jo projām tiek pasniegts kā "varbūt", lai gan gadu atpakaļ jau tika pētīts, ka tad īsti viņu ieviest un kur likt tās ntās tonnas ar latiem.
, 2012-11-21 10:07, pirms 11 gadiem
Raitcha rakstīja: Esmu pārsteigts par Lakers uzvaru, pēc bravūras un citām ārišķībām sakarā ar šo spēli no Lakers puses, biju pārliecināts, ka Nets atardīs pareizos risinājumus, lai gan, tāpat labi šogad kapā, tomēr mazliet pa īsu. Nekas,
Lakers vismaz vairs nav apkaunjošajā 50% robežā, gan jau fani arī sāk kļūt optimistiskāki.

Šosezon kaut kā grūti atarst kādu papildu favorītu, ko skatīties regulārās sezonas laikā. Bijus cerējis uz Denveru, bet tā kautkā galīgi neieķeras sirdī, tāpat bija cerības uz Minesotu, vēl jo projām ir, tikai dēļ tām traumām, tā spēle vairs nav tik skatāma, cepuri nost, ka turas vēl. KAs tad vēl tāds interesants ir palicis, škiet būs jāsāk novērtēt Memfisas kūlenis, no pilsētas, kurā neviens tā īsti negrib spēlēt un komandas, no kuras labprāt tiek aizmainīti, ir izveidojusies saliedēta komanda, tāda riebīga ikvienam pretiniekam.
kā jau teicu - uzvara pār Nets ir jānovērtē, jo Nets šogad tiešām izskatās labi gan pēc sastāva, gan spēles.
bet Lakers ir tikai ceļa sākumā - ja runājam metaforās...

Grizzs jau pēdējā pāris sezonas ir ļoti laba un jebkuram pretiniekam neērta komanda. patiesībā viņu atdzimšana sākās aizpagājušās sezonas otrajā pusē, kad viņi 1.kārtā no PO izsita Rietumu līderi Spurs. sezonas 1/2 viņi nospēlēja štruntīgi, bet tad kā sāka spēlēt, tā spēlē vēl arvien. un sastāvs jau arī, kā saka, nav sūd..gs - "mazais Gazols", Zaks, Rūdijs, Konlijs, kurš, šķiet, progresē ar katru sezonu un, protams, viens no maniem mīļākajiem NBA spēlētājiem - Tonijs Alens.
bet kā papildus opcija šogad... itkā vajadzētu paskatīt Knicks spēles - skaists basketbols, uzvaras, bet kkā sirds šo komandu neņem pretī. tad vēl pagaidām labi izskatās Cats, Bucks, Nets Austrumos un arvien stabilāk pēc spēles izskatās Clipps Rietumos. par Minesotu jā - komanda patīk, potenciāls milzīgs, bet īsti pat nav kam just līdzi, jo neviens nespēlē.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-11-21 10:25, pirms 11 gadiem
Raitcha rakstīja: Esmu pārsteigts par Lakers uzvaru, pēc bravūras un citām ārišķībām sakarā ar šo spēli no Lakers puses, biju pārliecināts, ka Nets atardīs pareizos risinājumus, lai gan, tāpat labi šogad kapā, tomēr mazliet pa īsu. Nekas,
Lakers vismaz vairs nav apkaunjošajā 50% robežā, gan jau fani arī sāk kļūt optimistiskāki.

Šosezon kaut kā grūti atarst kādu papildu favorītu, ko skatīties regulārās sezonas laikā. Bijus cerējis uz Denveru, bet tā kautkā galīgi neieķeras sirdī, tāpat bija cerības uz Minesotu, vēl jo projām ir, tikai dēļ tām traumām, tā spēle vairs nav tik skatāma, cepuri nost, ka turas vēl. KAs tad vēl tāds interesants ir palicis, škiet būs jāsāk novērtēt Memfisas kūlenis, no pilsētas, kurā neviens tā īsti negrib spēlēt un komandas, no kuras labprāt tiek aizmainīti, ir izveidojusies saliedēta komanda, tāda riebīga ikvienam pretiniekam.
Minesotai šonakt spēlē pret Deveru, atgriezisies Pekovič. Vismaz daļēji kads labums.
, 2012-11-21 10:29, pirms 11 gadiem
Henrik_ Zetterberg rakstīja: es jau par to pašu, tikai nesaprotu kāpēc jūs velkat deķi uz eiro pusi
tīri teorētiski jau tagad Latvijā ir eiro, vienīgi pagaidām vēl lata veidolā. grozi kā gribi - lats ir tik ļoti piesaistīts eiro, ka pēc pārejas faktiski nebūs starpības kādā naudā norēķināties. tik vien, ka sākumā radīsies kkāds morāls diskomforts, jo nebūs vairs ierasto latu makā un kontos.
, 2012-11-21 10:34, pirms 11 gadiem
Lakers vajag aktīvāk iesaistīt Jameson, Meeks un Ebanks, Hill jau ir iegājis apritē tīri ok ļoti labi šajā spēlē varēja redzēt kā pēdējā 1/4 lakers pamat5nieks bukšeja uzbrukumā un esmu pārliecināts, ka tas ir noguruma faktors. Ja lakers grib cīnīties par gredzenu tad ir jāpadomā par soliņu. Jameson tak pagājušajā sezonā meta 18pts spēlē bet šeit absolūti neko
, 2012-11-21 10:47, pirms 11 gadiem
Emilio rakstīja: kā jau teicu - uzvara pār Nets ir jānovērtē, jo Nets šogad tiešām izskatās labi gan pēc sastāva, gan spēles.
bet Lakers ir tikai ceļa sākumā - ja runājam metaforās...

Grizzs jau pēdējā pāris sezonas ir ļoti laba un jebkuram pretiniekam neērta komanda. patiesībā viņu atdzimšana sākās aizpagājušās sezonas otrajā pusē, kad viņi 1.kārtā no PO izsita Rietumu līderi Spurs. sezonas 1/2 viņi nospēlēja štruntīgi, bet tad kā sāka spēlēt, tā spēlē vēl arvien. un sastāvs jau arī, kā saka, nav sūd..gs - "mazais Gazols", Zaks, Rūdijs, Konlijs, kurš, šķiet, progresē ar katru sezonu un, protams, viens no maniem mīļākajiem NBA spēlētājiem - Tonijs Alens.
bet kā papildus opcija šogad... itkā vajadzētu paskatīt Knicks spēles - skaists basketbols, uzvaras, bet kkā sirds šo komandu neņem pretī. tad vēl pagaidām labi izskatās Cats, Bucks, Nets Austrumos un arvien stabilāk pēc spēles izskatās Clipps Rietumos. par Minesotu jā - komanda patīk, potenciāls milzīgs, bet īsti pat nav kam just līdzi, jo neviens nespēlē.
Līdzīgas sajūtas par NY , Bucks, pirms GSW maiņas ik pa laikam skatījos to komandu, pašlaik kaut kā nevaru pievērsties Drīzāk, būs Bobcats jāpsaktās pāris spēles...
, 2012-11-21 11:02, pirms 11 gadiem
hahah, NCAA III divīzijā, čalis sametis 138 punktus. WTF!?
JACK TAYLOR SCORES 138 POINTS! THAT'S...
, 2012-11-21 11:50, pirms 11 gadiem
vanga pareģoja ka lakers šajā sezonā izkritīs pirmajā playof kārtā pret bobcats un kobe atkal izmežģīs rādītājprikstu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-11-21 12:27, pirms 11 gadiem
Izskatās ka Ņujorkā visi jau ir aizmirsuši kas tas tāds DŽeremijs Linns ir un ko viņš darīja.

Feltons un Kids pagaidām savu darbu padara (pats redzējis esmu gan tikai 2 spēles).

Lins tikmēr spēlē kā pārmaksāts komandas otrais saspēles vadītājs.
, 2012-11-21 12:53, pirms 11 gadiem
Raicha rakstīja: Izskatās ka Ņujorkā visi jau ir aizmirsuši kas tas tāds DŽeremijs Linns ir un ko viņš darīja.

Feltons un Kids pagaidām savu darbu padara (pats redzējis esmu gan tikai 2 spēles).

Lins tikmēr spēlē kā pārmaksāts komandas otrais saspēles vadītājs.
Viņš jau tāds mārketinga brīnums vien ir.
, 2012-11-21 13:15, pirms 11 gadiem
wifebeater rakstīja: vanga pareģoja ka lakers šajā sezonā izkritīs pirmajā playof kārtā pret bobcats un kobe atkal izmežģīs rādītājprikstu
pats bļin saprati ko uzrakstīji? āksts...
, 2012-11-21 15:39, pirms 11 gadiem
blackbumba, neuztraucies viss būs bumbās, kobem nākamajā spēlē akal būs 3/22
, 2012-11-21 16:09, pirms 11 gadiem
Suņi rej, bet karavāna iet tālāk!
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
4

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.