Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Rockets" īpašnieks: "Neplānojam uzsākt pārbūvi, bet gan cīnīties par titulu"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

"Rockets" īpašnieks: "Neplānojam uzsākt pārbūvi, bet gan cīnīties par titulu"
Rasels Vestbruks un Džeimss Hārdens. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Hjūstonas "Rockets" īpašnieks Tilmens Fertita noliedzis baumas par to, ka Rasels Vestbruks tiks aizmainīts uz kādu citu komandu. Viņš uzskata, ka komandas līderi šobrīd ir savos spēka gados, kā arī to, ka "Rockets" mērķi joprojām ir paši augstākie.

"Komandā ir Džeimss Hārdens un Rasels Vestbruks, kuru algas sastāda lielāko daļu komandas budžeta," Fertika uzsāka sarunu par komandas turpmāko virznienu, "bet tai pat laikā komanda ir tādi spēlētāji kā Eriks Gordons un Pīdžejs Takers. Ar to gribu pateikt, ka nav vajadzības šo komandu virzīt uz pārbūvi."

"Šīs joprojām ir mūsu laiks, jo Džeimss un Rasels ir savos labākajos spēlētāja gados. Mēs neplānojam uzsākt pārbūvi. Mūsu plānos ir sacensties ar visām komandām un nokļūt starp regulārā turnīrā četrām labākajām komandām," nākotnes plānus ieskicēja "Rockets" īpašnieks.

Fertita nebaidījās izteikt skaļus solījumus komandas atbalstītājiem: "Mēs darīsim visu, lai arī nākamsezon uzvarētu un būtu starp labākajām līgas komandām. Varu apsolīt faniem, ka mēs cīnīsimies par NBA titulu." Arī pirms 2019./20. gada sezonas no komandas īpašnieka izskanēja skaļi saukļi: "Apsolu jums, ka ar Džeimsu Hārdenu sastāvā mēs tiksim pie NBA čempiontitula."

Fertita "Rockets" iegādājās 2017. gadā. Hjūstonas "Rockets" divas reizes ir izdevies izcīnīt NBA čempiontitulu. Tas notika 1994. un 1995. gadā. Tajā laikā komandu pārstāvēja leģendārais NBA centrs Akīms Olaidžuvans.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/rockets-ow...

  +1 [+] [-]

, 2020-10-21 14:54, pirms 4 gadiem
ja šie 2 būs komandā... nekas tur nesanāks...
tik cik statistikas rekordus savāks un viss...

neredzu, ka komandas, kurās būs šie statistiķi, varētu cīnīties par titulu...

Rochets jāgaida, kad šie beigs karjeru, vai, kad beigsies līgumi, un tad varētu kaut ko domat par tituliem...

  +1 [+] [-]

, 2020-10-21 15:16, pirms 4 gadiem
Ja godīgi, RW izgāza visu sezonu, un tieši viņa nerezultativitāte bija iemesls zāģiem. Ja RW spētu atgriezties iepriekšējā formā, kad viņam bija metiens, viņi arī varētu pacīnīties. Bet pagaidām reālākie, kas var cīnīties ar Lakers ir LAC vai Bucks ja dabūs papildinājumu.

  +1 [+] [-]

, 2020-10-21 16:03, pirms 4 gadiem
Varbut ar jauno treneri un tā basketbola plāniem sanāks kaut kas labāk,un beigs spiest uz to super small ball kurš PO vnk nestrādā.

     [+] [-]

, 2020-10-21 19:55, pirms 4 gadiem
Gatis rakstīja: ja šie 2 būs komandā... nekas tur nesanāks...
tik cik statistikas rekordus savāks un viss...

neredzu, ka komandas, kurās būs šie statistiķi, varētu cīnīties par titulu...

Rochets jāgaida, kad šie beigs karjeru, vai, kad beigsies līgumi, un tad varētu kaut ko domat par tituliem...
Muljkjiibas ar mid-level exception vinji var parakstiit taadus speeleetaajus kaa Noel, Milllsap, Favors, TT, Biyombo, Plumlee, Baynes, Len, Giles. Visi vinji ir kustiigi un pie Rockets small ball perfekti iedereetos kaa garie.

     [+] [-]

, 2020-10-22 01:21, pirms 4 gadiem
hantele rakstīja: Muljkjiibas ar mid-level exception vinji var parakstiit taadus speeleetaajus kaa Noel, Milllsap, Favors, TT, Biyombo, Plumlee, Baynes, Len, Giles. Visi vinji ir kustiigi un pie Rockets small ball perfekti iedereetos kaa garie.
piesaistīs labu centru... kuram ne Westbūks, ne Hardens bumbu nedos

     [+] [-]

, 2020-10-22 09:12, pirms 4 gadiem
Ja Westbriku neaizmainīs pret labiem spēlētājie, nekas tur nebūs.

     [+] [-]

, 2020-10-22 09:30, pirms 4 gadiem
Domāju, ka tāds spēlētājs kā Rendls labi iederētos, kā garais. Nedomāju, ka jaunais trenneris gribēs spēlēt nejēdzīgo small ball. Maiņa tad būtu Westbriks pret Rendlu+Ellingtons(vēl viens šūteris noderēs)+Nilikina/Smits+Nokss + būtu labi, ja vēl dabūtu 1.k piku.