Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

ESPN: Stens Van Gandijs kļūs par ''Pelicans'' galveno treneri

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

ESPN: Stens Van Gandijs kļūs par ''Pelicans'' galveno treneri
Stens Van Gandijs. Foto: AP/Scanpix

ESPN apskatnieks Eidriens Vojdžnarovskis savā Twitter profilā informējis, ka par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņūorleānas ''Pelicans'' jauno galveno treneri tiks iecelts Stens Van Gandijs, kurš līdz 2018. gadam bija Detroitas ''Pistons'' galvenais treneris.

Ņūorleānas ''Pelicans'' pēc neiekļūšanas 2019./2020. gada NBA izslēgšanas spēlēs pārtrauca sadarbību ar vienības līdzšinējo galveno treneri Alvinu Džentriju, kurš par kluba galveno treneri kļuva 2015. gadā. Piecu sezonu laikā Ņūorleānas vienība Džentrija vadībā izcīnīja 175 uzvaras un piedzīvoja 225 zaudējumus. Šajā laika periodā klubam pastāvīgi nācās cīnīties ar savainojumu sērgu, kā rezultātā Džentrijs piecu gadu laikā laukumā sūtīja 140 dažādas pamatsastāva variācijas. Tas pēdējo piecu sezonu laikā ir augstākais rādītājs visas līgas kontekstā. Tuvākā sekotāja Dalasas "Mavericks" laukumā sūtījusi par 11 pamatsastāva variācijām mazāk. Ar izcīnītajām 175 uzvarām Džentrijs ir otrais panākumiem bagātākais galvenais treneris Ņūorleānas "Pelicans" un Ņūorleānas "Hornets" organizācijas vēsturē.

ESPN šodien ziņo, ka par jauno Ņūorleānas ''Pelicans'' galveno treneri tiks iecelts Stens Van Gandijs, kurš 2018. gadā pārtrauca sadarbību ar Detroitas ''Pistons'' un līdz šim bija analītiķis TNT kanālā. Darījuma detaļas šobrīd netiek izpaustas. Sava trenera karjerā Stens Van Gandijs vadījis arī tādas komandas kā Maiami ''Heat'', Orlando ''Magic'', ar kuru iekļuva arī NBA finālā.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/espn/now?nowId...

     [+] [-]

, 2020-10-22 07:23, pirms 4 gadiem
Labs lēmums- vismaz noteikti būs intetesantāk skatities pēcspeles intervijas

     [+] [-]

, 2020-10-22 09:19, pirms 4 gadiem
Piekrītu, labs variants. Man patīk šis trenneris. Vienīgais viņam play-offus vēl pāris gadus neredzēt, bet gan jau noilgojies trennēt un grib strādāt ar Zionu. NOP joprojām notiek pārbūve, varbūt jau iet uz otro pusi. Bet jārēķinās, ka ja līdz sezonas otrai pusei spēle neies un play-offi nespīdēs, tad Rediku un varbūt Holideju mainīs prom.