Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Kurucs nospēlē ļoti rezultatīvi pret "Pacers", taču izmežģī potīti

Kurucs nospēlē ļoti rezultatīvi pret "Pacers", taču izmežģī potīti
Rodions Kurucs spēlē pret "Pacers". Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā Rodions Kurucs turpināja savu sekmīgo debiju, izceļoties ar 12 punktiem 15 minūtēs pret „Pacers”, taču ceturtās ceturtdaļas sākumā latviešu uzbrucējs guva potītes traumu un spēli neturpināja. Viņa pārstāvētā Bruklinas „Nets” maču noslēdza ar zaudējumu 112:132.

Rodions Kurucs laukumā pavadīja 15 minūtes, kurās paspēja sakrāt 12 punktus (2p. 3/4, 3p. 2/5), turpinot savu augšupejošo punktu līkni. Pirmajā NBA spēlē Kurucs guva trīs punktus, otrajā – 11. Šodienas mača Kurucam arī sešas atlēkušās bumbas, divas kļūdas, viena piezīme un +/- rādītājs mīnus divi, kas bija otrs labākais komandas pamatīgajā zaudējumā.

„Nets” šodien ne tikai nesagaidīja papildinājumus sastāvā (ģimenes pieauguma dēļ ar komandu nebija Rondajs Holiss-Džefersons), bet arī bija spiesta iztikt bez iepriekšējā spēlē traumu guvušā Trevona Greiema. Kurucs līdz ar to arī šodien izpelnījās krietnu spēles laiku un arī šoreiz spēja to lietderīgi izmantot.

Latviešu uzbrucējs pirmoreiz laukumā devās pirmās ceturtdaļas vidū un trešajā spēlē pēc kārtas realizēja metienu jau pirmajā uzbrukumā. Atšķirībā no iepriekšējām divām spēlēm, šoreiz tas bija precīzs putālais metiens.

Ceturtdaļas turpinājumā Kurucs iemeta elegantu metienu caurgājienā, tika pie atlēkušās bumbas uzbrukumā, pēc kuras partneris guva divus punktus, bet ceturtdaļas pēdējās sekundēs Kurucs savāca bumbu pie sava groza, pārdriblēja pāri visam laukumam un 1.8 sekundi pirms beigām realizēja caurgājienu.

Otrās ceturtdaļas sākumā Kurucs devās ātrajā uzbrukumā un bija ceļā uz danku, taču viņu bloķēja Tairīks Evanss, 2010. gada NBA labākais debitants. Ceturtdaļas turpinājumā Kurucs izmēģināja laimi trīs tālmetienos, trāpot vienu no tiem. Ar Kuruca spēles palīdzību „Nets” izdevās turēt līdzi rezultātā, bet neveiksmīgas pirmā puslaika beigas pret „Pacers" noveda pie rezultāta 58:67.

Arī trešajā ceturtdaļā „Nets” turējās iedzinējos, un Kurucs devās laukumā, rezultātam esot 79:91. Viņš uzreiz izcēlās ar tālu un veiksmīgu tālmetienu un turpināja aktīvi spēlēt zem groziem. Taču Kuruca sekmīgajai spēlei beigas pienāca ātrāk nekā plānots – pēdējās ceturtdaļas otrajā minūtē viņš aizsardzībā neveiksmīgi pagrieza potīti un tika nomainīts. Komandas pārstāvji dažas minūtes vēlāk paziņoja, ka viņš spēlē nevarēs atgriezties, savukārt pēc spēles galvenais treneris Atkinsons ASV medijiem atklāja, ka rentgena analīzēs lūzums Kurucam nav konstatēts un viņam ir vienkārši izmežģīta potīte.

Brīdī, kad Kurucs guva traumu, „Nets” bija tikai deviņu punktu deficīts, taču ceturtajā ceturtdaļā Bruklinai vairs neizdevās sarīkot līdzvērtīgu cīņu. „Pacers” ātri vien tālu atrāvās un svinēja drošu uzvaru ar 132:112. „Nets” sastāvā debitēja šovasar draftētais Džanans Musa, kurš septiņās minūtēs tika pie diviem punktiem.

Kopumā „Nets” rindās ar 19 punktiem labākie bija Keriss Levērs un Džo Heriss, kamēr Indiānai ar 25 punktiem izcēlās Viktors Oladipo. „Pacers” sastāvā šodien nebija lietuvieša Domanta Saboņa, taču viņa vietā rezerves centra lomu sekmīgi izpildīja bijušais „Knicks” uzbrucējs Kails O`Kvins, gūstot 16 punktus un savācot astoņas bumbas zem groziem.

”Pacers” (2-1) - ”Nets” (1-2) 132:112

(33:29, 34:29, 28:27, 37:27)
Pacers: Oladipo 25, O`Kvins 16, Evanss 15, Bogdanovičs 15, Tērners 14, Kolisons 13, Makdermots 12, Džozefs 12, Jangs 10, Sammers, Holidejs, Džonsons.
Nets: Levērs 19, Heriss 19, Dinvidijs 13, Kurucs 12, Rasels 12, Krabe 10, Farīds 8, Alens 8, Deiviss 4, Dadlijs 3, Musa 2, Pinsons 2.

Izmantotie resursi:
NBA.com: Promo


, 2018-10-21 04:33, pirms 6 gadiem
Kurucs malacis, ceru, ka ar potīti viss ok. Nesaprotu, kāpēc vecais Dudley tiek turēts laukumā tik ilgi, Kurucs būtu daudz noderīgāks ar savu enereģiju.
, 2018-10-21 04:35, pirms 6 gadiem
Ceru, ka tikai izmežģīta potīte un nekas vairāk. 12+6 ļoti labs rādītājs priekš rookie
, 2018-10-21 04:49, pirms 6 gadiem
Kā salieli jauno spēlētāju, visiem baigais prieks...... bāāāc, savainojums. Žēl......
, 2018-10-21 07:44, pirms 6 gadiem
Sazinajos ar Rodi, viss ok vinam!
, 2018-10-21 07:56, pirms 6 gadiem
Noskatoties spēli, var redzēt ka ar katru spēli kļūst drošāks un bezbailīgāks. Ceru ka ar potīti būs ok. Bet Rody ļoti simpatizē. Maločiks
, 2018-10-21 08:07, pirms 6 gadiem
Tagad ūs jāizlaiž kāda spēle. Ja tā turpinās drīz būs 20+ punktu spēle. Ar komandu pirmā gadā vismazāk bija paveicies KP kam biedri nedeva bumbu.
, 2018-10-21 08:34, pirms 6 gadiem
Lauva,Jaunups kopā ar Red Rabel pa krūmiem! Kurucam kārtējā paraugstunda!
Slēpts komentārs: viedoklis
, 2018-10-21 09:19, pirms 6 gadiem
viedoklis rakstīja: Kam, kā trešajā spēlē notramēties?! Tak ņem savu dvīni-un dzīvo, ne sūti citus uz krūmiem!? Izlases kontekstā Kurucs joprojām ir un vēl labu laiku būs sava numura vērtē!? +kaut nu sezonu viņš kaut šādā līmenī nospēlē-tikai pie atteikuma izlasei atceries, kā viņu slavēji! Nespēlē izlasē-spēlē kaut Ķīnā...
Kad viņš ir atteicis lielajai izlasei?
Slēpts komentārs: Real Rebel
Slēpts komentārs: Real Rebel
, 2018-10-21 09:58, pirms 6 gadiem
Doncic 26 punkti, Ayton 5 punkti
, 2018-10-21 10:17, pirms 6 gadiem
Real Rebel rakstīja: pats loģiski vērtē, ka LBS budžets nav bezizmēra un visticamāk, ja visi trīs NBA kadri tiek uz izlasi, tad kādam var nepietikt uz apdrošināšanu, ja valsts nepiešķir no neparedzētiem līdzekļiem finansējumu
Tev uzdeva jautājumu par to, kas ir, vai nav bijis.
Bet Tu... aplaipoji... un neatbildēji pēc būtības, bet gan ar "kā būtu, ja būtu". Respektīvi, par nākotnes perspektīvu, nevis pēc būtības uz jautājumu.
, 2018-10-21 10:22, pirms 6 gadiem
DaMarcus rakstīja: Tev uzdeva jautājumu par to, kas ir, vai nav bijis.
Bet Tu... aplaipoji... un neatbildēji pēc būtības, bet gan ar "kā būtu, ja būtu". Respektīvi, par nākotnes perspektīvu, nevis pēc būtības uz jautājumu.
kādu jautājumu?
, 2018-10-21 10:25, pirms 6 gadiem
Real Rebel rakstīja: pajol, pasapņo tālāk, jūs jau pa krūmiem pazūdat, kad aplaužaties. Es atbildu par saviem vārdiem, pat ja kļūdos, bet jūs?....

Otrs, kāda paraugstunda, kā traumēties? Vai kā zaudēt? Neaizmirsti, ka komanda zaudēja
Par Tevi nesen redzēju epitetu, kam piekrītu - ir liela atšķirība starp reālismu un noklusējuma pesimismu/negatīvismu. Tu pats sevi sauc par reālistu, bet arī es Tev, atvaino, bet piedēvēšu pesimismu un negatīvismu.

Lai Kurucs spēlē. Laiks rādīs. Sākums ir labs. Tīri individuāli labs, ja būsim precīzāki.
Piemēru, kā notraumēties? Viņš speciāli rādīja vizuālu piemēru, kā potìti izmežģīt? Absurds. Tak nerunā tādus niekus.
Nē, viņš rādīja piemēru, kā rūkijs 15 min 12p var samest.

Lai laiks rāda un tad viņu tiesā, nevis tiesā vēl pirms viņš bija ticis NBA. Un Tu jau nu biji praktiski galvenais pesimists par Rodiona iespējām būt NBA.
Tiesā pēc tā, ko redzi, nevis pēc personiskajām simpātijām un antipātijām. Nezīlē nākotni pēc personiskajām vēlmēm, jo tas nav nekāds reālisms. Tā ir tukša lirika un fantāzija.
, 2018-10-21 10:27, pirms 6 gadiem
Real Rebel rakstīja: kādu jautājumu?
Kad viņš ir atteicis lielajai izlasei.
Bet ko Tu - runā par to, ka nākotnē LBS nauda varbūt nepietiks.
Tā nav atbilde uz jautājumu, bet gan "riņķī apkārt, bet tikai ne mērķī". Nezinu tikai, kâpēc. Jo bija grūti atzīt, ka Rodionam nav nekādu pretenziju pret nacionālo izlasi?
, 2018-10-21 10:30, pirms 6 gadiem
Real Rebel... ar to es tikai gribēju pateikt savus novērojumus no malas.
Tev pašam liekas, ka baigi "atsēdini" tos, kas nepamatoti krīt kaifā tagad no Rodiona spēles NBA.
Bet patiesībā... no malas Tu izskaties kā nevis racionāls nosvērts reālists, bet gan kā no otra grāvja izkāpis "viss ir slikti" džeks.

Sorry. Tikai manas domas un novērojumi. Nekas personisks un iztiksim bez rupjībām, OK?!? Nepazīstu Tevi un neesam viens otram neko parādā.
, 2018-10-21 10:32, pirms 6 gadiem
DaMarcus rakstīja: Par Tevi nesen redzēju epitetu, kam piekrītu - ir liela atšķirība starp reālismu un noklusējuma pesimismu/negatīvismu. Tu pats sevi sauc par reālistu, bet arī es Tev, atvaino, bet piedēvēšu pesimismu un negatīvismu.

Lai Kurucs spēlē. Laiks rādīs. Sākums ir labs. Tīri individuāli labs, ja būsim precīzāki.
Piemēru, kā notraumēties? Viņš speciāli rādīja vizuālu piemēru, kā potìti izmežģīt? Absurds. Tak nerunā tādus niekus.
Nē, viņš rādīja piemēru, kā rūkijs 15 min 12p var samest.

Lai laiks rāda un tad viņu tiesā, nevis tiesā vēl pirms viņš bija ticis NBA. Un Tu jau nu biji praktiski galvenais pesimists par Rodiona iespējām būt NBA.
Tiesā pēc tā, ko redzi, nevis pēc personiskajām simpātijām un antipātijām. Nezīlē nākotni pēc personiskajām vēlmēm, jo tas nav nekāds reālisms. Tā ir tukša lirika un fantāzija.
Tā, paklausies tagad te, es pirms NBA tieši spriedu pēc viņa spēles gan Spānijā, gan izlasē un nevajag tikai teikt, ka Barsa nelaida spēlēt utt. tas nemaina to, ka trenēties tāpat var, it īpaši jā nelaida, tad izlasē pierādīt savu varējumu. Daļa vainas protams tur ir aģentam. Domāju, ka citi jau otrās sezonas pusē būtu viņu mēģinājuši citur iedabūt.

Otrs, es neteicu, ka viņam ir slikts sākums, atrod kaut vienu vietu, kur es to esmu darījis. Es teicu, ka komanda zaudēja un tas ir diezgan svarīgi, jo tomēr agri vai vēlu tur var gadīties izmaiņas, tikai mēs nezinām kā tās ietekmēs Kurucu, tāpat nezinām kā būs, kad atgriezīsies visi savainotie.
, 2018-10-21 10:35, pirms 6 gadiem
DaMarcus rakstīja: Kad viņš ir atteicis lielajai izlasei.
Bet ko Tu - runā par to, ka nākotnē LBS nauda varbūt nepietiks.
Tā nav atbilde uz jautājumu, bet gan "riņķī apkārt, bet tikai ne mērķī". Nezinu tikai, kâpēc. Jo bija grūti atzīt, ka Rodionam nav nekādu pretenziju pret nacionālo izlasi?
Tas nebija jautājums man, tātad uzbrauciens man, bija nevietā. Es tikai no malas pieslēdzos un norādīju, ka nākotnē tā var kļūt par lielu problēmu, it īpaši ja Rodions tur nostiprinās un vel kāds no vietējiem tur tiek, lai gan nezinu vai tuvākajās pāris sezonās tur kāds tuvumā būs, iespējams Anžejs, bet viņam izturībā jāpieliek, Eirolīgā nospēlējot trīs minūtes un prasīt maiņu, jo jau noguris, nav labs rādītājs
, 2018-10-21 11:10, pirms 6 gadiem
DaMarcus rakstīja: Par Tevi nesen redzēju epitetu, kam piekrītu - ir liela atšķirība starp reālismu un noklusējuma pesimismu/negatīvismu. Tu pats sevi sauc par reālistu, bet arī es Tev, atvaino, bet piedēvēšu pesimismu un negatīvismu.

Lai Kurucs spēlē. Laiks rādīs. Sākums ir labs. Tīri individuāli labs, ja būsim precīzāki.
Piemēru, kā notraumēties? Viņš speciāli rādīja vizuālu piemēru, kā potìti izmežģīt? Absurds. Tak nerunā tādus niekus.
Nē, viņš rādīja piemēru, kā rūkijs 15 min 12p var samest.

Lai laiks rāda un tad viņu tiesā, nevis tiesā vēl pirms viņš bija ticis NBA. Un Tu jau nu biji praktiski galvenais pesimists par Rodiona iespējām būt NBA.
Tiesā pēc tā, ko redzi, nevis pēc personiskajām simpātijām un antipātijām. Nezīlē nākotni pēc personiskajām vēlmēm, jo tas nav nekāds reālisms. Tā ir tukša lirika un fantāzija.
Kā kulaks uz acs. Par tavu komentāru, Rebelam reali nav ko likt pretī.
, 2018-10-21 11:14, pirms 6 gadiem
Real Rebel rakstīja: Tā, paklausies tagad te, es pirms NBA tieši spriedu pēc viņa spēles gan Spānijā, gan izlasē un nevajag tikai teikt, ka Barsa nelaida spēlēt utt. tas nemaina to, ka trenēties tāpat var, it īpaši jā nelaida, tad izlasē pierādīt savu varējumu. Daļa vainas protams tur ir aģentam. Domāju, ka citi jau otrās sezonas pusē būtu viņu mēģinājuši citur iedabūt.

Otrs, es neteicu, ka viņam ir slikts sākums, atrod kaut vienu vietu, kur es to esmu darījis. Es teicu, ka komanda zaudēja un tas ir diezgan svarīgi, jo tomēr agri vai vēlu tur var gadīties izmaiņas, tikai mēs nezinām kā tās ietekmēs Kurucu, tāpat nezinām kā būs, kad atgriezīsies visi savainotie.
Ja Tu spriestu loģiski, tad arguments par komandas zaudējumu vispār nebūtu jāpiesauc. It sevišķi džekam kuram atvēl tik mazas minūtes, un kurš principā izdara maksimumu ko var sev atvēlētajā laikā. Tieši zaudējumi var nākt par labu Kurucam pie šādas spēles laika. Bet kas attiecas uz Nets, tad kāds viņiem paredzēja daudz uzvaru? Nē. Tā kā viss kārtībā un šoreiz Tu laid ne pa ķeksi un to pamana daudzi un DeMarcus perfekti noraksturoja tevi. Tu to vari saukt par fake news, bet tie ir straight facts!
, 2018-10-21 11:17, pirms 6 gadiem
Real Rebel rakstīja: Tas nebija jautājums man, tātad uzbrauciens man, bija nevietā. Es tikai no malas pieslēdzos un norādīju, ka nākotnē tā var kļūt par lielu problēmu, it īpaši ja Rodions tur nostiprinās un vel kāds no vietējiem tur tiek, lai gan nezinu vai tuvākajās pāris sezonās tur kāds tuvumā būs, iespējams Anžejs, bet viņam izturībā jāpieliek, Eirolīgā nospēlējot trīs minūtes un prasīt maiņu, jo jau noguris, nav labs rādītājs
Es pat varētu saderēt, ka tā nekad nebūtu problēma. 3 džeki no NBA, kur divi jau nākamajos sasaukumos paši segs savu apdrošināšanu. Un, ja Kurucs tiks pie līguma un spēs nostiprināties NBA, un būs vēlme viņam spēlēt izlasē, arī viņš domāju segs pats savu apdrošināšanu. Tu raksti tikai rakstīšanas pēc, bet neaizdomājies par realo situāciju. Bertāns un Porziņģis noteikti varēs apdrošināt paši sevi! Un nav nekāda pamata domāt, ka tā nebūs.
, 2018-10-21 11:42, pirms 6 gadiem
Nevajag ņemt šo galvā, viņš tāpat kā Tādsnrsportists, vienmēr ir kritizējuši Kurucu, pat vakardien tas džeks nokritizēja Kuruca uzbrukuma arsenālu, interesantākais, ka cilvēki, kas ir vairāk basketbolā iekšā, redz, ka viņš ir daudz talantīgāks par to pašu Bertānu, arī amerikāņu žurnālisti ir patīkami pārsteigti par viņa debiju, nemaz nerunājot par treneri!
, 2018-10-21 11:56, pirms 6 gadiem
One Man Show! rakstīja: Es pat varētu saderēt, ka tā nekad nebūtu problēma. 3 džeki no NBA, kur divi jau nākamajos sasaukumos paši segs savu apdrošināšanu. Un, ja Kurucs tiks pie līguma un spēs nostiprināties NBA, un būs vēlme viņam spēlēt izlasē, arī viņš domāju segs pats savu apdrošināšanu. Tu raksti tikai rakstīšanas pēc, bet neaizdomājies par realo situāciju. Bertāns un Porziņģis noteikti varēs apdrošināt paši sevi! Un nav nekāda pamata domāt, ka tā nebūs.
Cik zinu sevi apdrosinaja Boguts no Australijas, lai tikai varetu spelet izlase, par citiem gadijumiem nezinu.
Bija mums Biedrins, kurs man liekas nemaz savu naudu netereja par apdrosinasanu, poh lai izlase maksa.
, 2018-10-21 12:01, pirms 6 gadiem
Niidermaiers rakstīja: Cik zinu sevi apdrosinaja Boguts no Australijas, lai tikai varetu spelet izlase, par citiem gadijumiem nezinu.
Bija mums Biedrins, kurs man liekas nemaz savu naudu netereja par apdrosinasanu, poh lai izlase maksa.
Novickis arī parasti sevi apdrošināja.
, 2018-10-21 12:47, pirms 6 gadiem
One Man Show! rakstīja: Es pat varētu saderēt, ka tā nekad nebūtu problēma. 3 džeki no NBA, kur divi jau nākamajos sasaukumos paši segs savu apdrošināšanu. Un, ja Kurucs tiks pie līguma un spēs nostiprināties NBA, un būs vēlme viņam spēlēt izlasē, arī viņš domāju segs pats savu apdrošināšanu. Tu raksti tikai rakstīšanas pēc, bet neaizdomājies par realo situāciju. Bertāns un Porziņģis noteikti varēs apdrošināt paši sevi! Un nav nekāda pamata domāt, ka tā nebūs.
Un lūdzu, stabils optimisms kā uz delnas, bet realitātē Tu nekā pateikt nevari vai tiešām tā būs. Tas mani visvairāk tracina, jūs pieņemat labāko scenāriju kā iespējamāko
, 2018-10-21 12:51, pirms 6 gadiem
One Man Show! rakstīja: Ja Tu spriestu loģiski, tad arguments par komandas zaudējumu vispār nebūtu jāpiesauc. It sevišķi džekam kuram atvēl tik mazas minūtes, un kurš principā izdara maksimumu ko var sev atvēlētajā laikā. Tieši zaudējumi var nākt par labu Kurucam pie šādas spēles laika. Bet kas attiecas uz Nets, tad kāds viņiem paredzēja daudz uzvaru? Nē. Tā kā viss kārtībā un šoreiz Tu laid ne pa ķeksi un to pamana daudzi un DeMarcus perfekti noraksturoja tevi. Tu to vari saukt par fake news, bet tie ir straight facts!
tie nav fakti, bet subjektīvs viedoklis, tas ir viens un otrs, es atbildēju tādā pašā garā chubaki kā viņš mani piesauca, kur problēma?

Tātad, saksim pēc kārtas, es teicu, ka Kurucs nenospēlēja pēc maksimuma? Vai kā savādāk, tad nē. Kas saistās ar tiem zaudējumiem, tad atceries, ka tie zaudējumi var arī par sliktu nākt, to nevajadzētu ignorēt. It īpaši, ja mainās treneri utt. Tāpat arī sastāvs mainīsies.
, 2018-10-21 12:55, pirms 6 gadiem
Real Rebel rakstīja: pajol, pasapņo tālāk, jūs jau pa krūmiem pazūdat, kad aplaužaties. Es atbildu par saviem vārdiem, pat ja kļūdos, bet jūs?....

Otrs, kāda paraugstunda, kā traumēties? Vai kā zaudēt? Neaizmirsti, ka komanda zaudēja
Tu atbildi?
Tu savā Jaunupa ku...es tēlā tā iejuties, ka nevari pat paiet garām rakstam par Kurucu, kad viņš labi nospēlējis. Nu kļūdījies, sēdi biksēs, bet nē, pie katra raksta dirni.
Visvairāk uzjautrina, ka jebkuru savu tekstu raksti nevis "man škiet, es domāju" un tamlīdzīgi, bet tjipa "es zinu, es teicu" tipa ahūnais eksperts, visu jomu speciālists.
, 2018-10-21 12:58, pirms 6 gadiem
Real Rebel rakstīja: Un lūdzu, stabils optimisms kā uz delnas, bet realitātē Tu nekā pateikt nevari vai tiešām tā būs. Tas mani visvairāk tracina, jūs pieņemat labāko scenāriju kā iespējamāko
Un? Kāda tava darīšana ko un kā kāds pieņem?
, 2018-10-21 13:08, pirms 6 gadiem
Ulrihs rakstīja: Tu atbildi?
Tu savā Jaunupa ku...es tēlā tā iejuties, ka nevari pat paiet garām rakstam par Kurucu, kad viņš labi nospēlējis. Nu kļūdījies, sēdi biksēs, bet nē, pie katra raksta dirni.
Visvairāk uzjautrina, ka jebkuru savu tekstu raksti nevis "man škiet, es domāju" un tamlīdzīgi, bet tjipa "es zinu, es teicu" tipa ahūnais eksperts, visu jomu speciālists.
Tā pamuļķi, kāds te Jaunupam sakars, neko savā prātā izdomāt nevari? Nožēlojami. Es te esmu, jo man interesē, neesmu kā citi, kuriem neinteresē, bet tāpat velkas un Kurucs nospēlēja labi, kas tālāk? Un vienmēr esmu uzsvēris, ka tās ir tikai manas domas, man nav jāatbild par to, kā jūs saprotat.
, 2018-10-21 13:11, pirms 6 gadiem
Ulrihs rakstīja: Un? Kāda tava darīšana ko un kā kāds pieņem?
Un? Kāda tev ir darīšana par to, ka es norādu uz to, ka jāgaida un nekas slikts nenotiks, ja viņi nesegs savu apdrošināšanu?
, 2018-10-21 13:51, pirms 6 gadiem
NBA - NHL 3(2) -1.
, 2018-10-21 14:05, pirms 6 gadiem
Real Rebel rakstīja: tie nav fakti, bet subjektīvs viedoklis, tas ir viens un otrs, es atbildēju tādā pašā garā chubaki kā viņš mani piesauca, kur problēma?

Tātad, saksim pēc kārtas, es teicu, ka Kurucs nenospēlēja pēc maksimuma? Vai kā savādāk, tad nē. Kas saistās ar tiem zaudējumiem, tad atceries, ka tie zaudējumi var arī par sliktu nākt, to nevajadzētu ignorēt. It īpaši, ja mainās treneri utt. Tāpat arī sastāvs mainīsies.
Šeit iekomentēšu šo - "Un lūdzu, stabils optimisms kā uz delnas, bet realitātē Tu nekā pateikt nevari vai tiešām tā būs. Tas mani visvairāk tracina, jūs pieņemat labāko scenāriju kā iespējamāko" Tikai šeit jāpamaina šis tas vietām, bet principā atbilst tam ko rakstīji, itkā par manu komentāru.
, 2018-10-21 14:13, pirms 6 gadiem
Real Rebel rakstīja: Un? Kāda tev ir darīšana par to, ka es norādu uz to, ka jāgaida un nekas slikts nenotiks, ja viņi nesegs savu apdrošināšanu?
Nē, Tu nesaki, ka jānogaida utt, Tu raksti ar pieņēmumu VISTICAMĀK utt. Tu pats izmanto sevis izdomātu nākotnes vīziju, un pārmet citiem, kad kāds uzraksta pretēji tam ko Tu domā.
, 2018-10-21 14:28, pirms 6 gadiem
One Man Show! rakstīja: Nē, Tu nesaki, ka jānogaida utt, Tu raksti ar pieņēmumu VISTICAMĀK utt. Tu pats izmanto sevis izdomātu nākotnes vīziju, un pārmet citiem, kad kāds uzraksta pretēji tam ko Tu domā.
mana nākotnes vīzija ir tā, ka mēs nezinām, kā būs. Lai vai kas notiktu, viņi būs mūsu basketbolisti. Mēs pat nezinam, kas notiks sezonas beigās. Bez NBA čaļiem tāpat būs problēmu pilns. Kaut vai tagad skatoties, ka Anžejs ar Šmitu ir tikuši Eirolīgā, viņu apdrošināšana augs. Tāpat augs Lomaža, Ausēja, ja vēl Mejeris būs, tad viņa.
Dž. Dž. Rediks. Foto: GABRIELLA RICCIARDI / ESPN IMAGES
8

Rediks ir kandidāts uz Bertāna pārstāvētās "Hornets" galvenā trenera amatu

NBA klubs Šarlotas "Hornets", kurai ir līgums uz nākamo sezonu ar Dāvi Bertānu, meklē jaunu galveno treneri, un "Athletic" ziņo, ka kā kandidāts tiek izskatīts Dž. Dž. Rediks, bijušais NBA basketbolists, šobrīd TV personība un basketbola komentētājs.
Džeilens Bransons uzbrukumā. Foto. AFP. Scanpix
25

"Knicks" dramatiska uzvara, Marejs ar sirēnlauzi noslēdz atspēlēšanos pret "Lakers"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) pie otrajām uzvarām pirmās kārtas sērijās tikušas Ņujorkas "Knicks" un Klīvlendas "Cavaliers", kas uzvarēja attiecīgi Filadelfijas "76ers" (104:101) un Orlando "Magic" (96:86). Arī čempione Denveras "Nuggets" tikusi pie otrās uzvaras sērijā – tā atspēlējās no -20 un, pateicoties Džamala Mareja uzvaras metienam, līdz ar spēles beigu signālu nokārtoja čempiones uzvaru pret Losandželosas "Lakers" (101:99).
Luka Dončičs. Foto: AP/Scampix
30

Dončičs, Jokičs un Gildžess-Aleksandrs pretendē uz NBA sezonas MVP balvu

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi sezonas spēlētāju balvu kandidātus. Uz vērtīgākā basketbolista balvu kandidē Dalasas ''Mavericks'' spēlētājs Luka Dončičs, divkārtējais šīs balvas ieguvējs Nikola Jokičs un ''Thunder'' līderis Šejs Gildžess-Aleksandrs. Divās nominācijās balvu var iegūt debitants Viktors Vembanjamā.