Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Pieredzējušais Sefološa pievienojas Hjūstonas "Rockets"

Rolands Eliņš

Pieredzējušais Sefološa pievienojas Hjūstonas "Rockets"
Tābo Sefološa. Foto: AP/Scanpix

NBA klubs Hjūstonas „Rockets” pastiprinās sastāvu ar pieredzējušo uzbrucēju Tābo Sefološu, vēsta ESPN.

Hjūstonas „Rockets” ar Tābo Sefološu panākusi vienošanos par līgumu uz vienu sezonu. Sefološa saņems veterāna minimālo algu (2.5 miljoni dolāru), kas ir pilnībā garantēta. Viņa jaunais līgums būs divreiz mazāks nekā iepriekšējais – Jūtā Sefološa saņēma 10.5 miljonus par divām sezonām.

„Rockets” šovasar ieguva sastāvā Raselu Vestbruku, kurš kopā ar Džeimsu Hārdenu veidos no jaudīgākajiem aizsargu kombo līgā, taču trešā un ceturtā numura pozīcijas komandā nav pārāk dziļas, un Sefološa šeit lieti noderēs. Sefološa pazīstams kā sīksts aizsardzības spēlētājs, kādu „Rockets” sastāvā nav daudz.

Līdz ar to vienā komandā nonāks abi Šveices spēlētāji NBA – „Rockets” pamatsastāva centra spēlētājs ir Klints Kapela, kurš arī pārstāv Šveici. 35 gadus gadus vecais Sefološa iepriekš spēlējis kopā arī ar Hārdenu un Vestbruku, turklāt Hārdena karjeras sākumā „Thunder” sastāvā tieši Sefološa bija topošās superzvaigznes mentors.

Sefološa iepriekšējā sezonā spēlēja „Jazz” rindās, bet iepriekš vairākas sezonas pārstāvējis arī „Hawks”, „Thunder” un „Bulls” komandas. Iepriekšējā sezonā viņš vidēji spēlē guva 3.8 punktus un savāca 2.5 atlēkušās bumbas, laukumā pavadot mazāko spēles laiku karjerā (vidēji 12.2 minūtes).

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...