Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Spēka uzbrucējs Herels vienojas ar Losandželosas "Clippers" par 12 miljoniem

Agris Suveizda

Spēka uzbrucējs Herels vienojas ar Losandželosas "Clippers" par 12 miljoniem
Montrezls Herels
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas komanda Losandželosas "Clippers" panākusi vienošanos ar ierobežoti brīvo aģentu Montrezlu Herelu, vēsta ESPN.

Pagājušā gada jūnijā Montrezls Herels vērienīgā maiņas darījumā no Hjūstonas "Rockets" nonāca Losandželosas "Clippers", kas šķīrās no Krisa Pola. Pirmajā sezonā "Clippers" rindās Herels sāka trīs no 76 spēlēm un vidēji 17,0 minūtēs guva 11,0 punktus, izcīnīja 4,0 atlēkušās bumbas, izdarīja 1,0 rezultatīvas piespēles, bloķēja 0,7 metienus un pārtvēra 0,5 bumbas.

2015. gada Herelu ar 32. kopējo numuru otrajā kārtā draftēja Hjūstonas "Rockets". Herels iepriekšējā sezonā saņēma gandrīz pusotru miljonu ASV dolāru, bet tagad ar Losandželosas "Clippers" panācis vienošanos par 12 miljonus dolāru vērtu līgumu uz diviem gadiem.

2013. gadā Čehijā Herels kļuva par pasaules U19 čempionu, palīdzot ASV uzvarēt visās deviņās spēlēs. Finālmačā pret Serbiju (82:68) tieši Herels ar 17 punktiem 28 minūtēs bija rezultatīvākais spēlētājs. Tajā ASV komandā spēlēja arī tādi basketbolisti kā Ērons Gordons, Markuss Smārts, Elfrīds Peitons, Džastiss Vinslovs un Džalīls Okafors.

     [+] [-]

, 2018-07-21 22:09, pirms 6 gadiem
Labs līgums - čalis savu statistiku savāca ļoti maz minūtēs, būs nopietns spēks