Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA Vasaras līga tuvojas noslēgumam, "Warriors" tikai uzvaras

NBA Vasaras līga tuvojas noslēgumam, "Warriors" tikai uzvaras
Harisons Bārnss
Foto: nba.com

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) Lasvegasas Vasaras līgā piektdien aizritēja astotā spēļu diena, pēc kuras kā vienīgā komanda, kas cīnījusies tikai ar uzvarām, paliek Goldensteitas "Warriors". Tāpat sāk iezīmēties arī tie spēlētāji, kas šajā Vasaras līgā ievērojami paaugstinājuši savu vērtību.

Piektdien Lasvegasā tika aizvadītas ierastais septiņu spēļu daudzums (visi rezultāti), no kurām vienā spēlēja arī Goldensteitas "Warriors" Vasaras līgas komanda, kas ar 66:57 uzveica Čikāgas "Bulls" vienību. "Warriors" sastāvā pamanāmākie spēlētāji bija ierastie Vasaras līgas komandas līderi Harisons Bārnss un Čārlzs Dženkinss. Šī gada drafta 7. numuram Bārnsam 20 punkti un deviņas atlēkušās bumbas, bet vienas sezonas NBA rūdījumu guvušajam Dženkinsam 11 punkti.

Izceļams arī Kenta Beizmora sniegums - 11 punkti, astoņas atlēkušās bumbas un septiņi bloķēti metieni. Ar tādu sniegumu šis spēlētājs, iespējams, būs izpelnījies ielūgumu uz "Warriors" pirmssezonas treniņnometni, kur viņam būs iespēja cīnīties par vietu sastāvā. Cita "Warriors" šīgada drafta izvēle centrs Festuss Ezīli jau otro spēli palika bez punktiem, aizmetot garām visus izmestos metienus (pēdējās divās spēlēs metienos no spēles kopā 0/9), taču otro spēli pēc kārtas bloķēja trīs pretinieku metienus. Laukumā nedevās Klejs Tompsons, kuram tāda nepieciešamība vairs nav, jo viņš savu meistarību ir atrādījis, parādot lielisku sniegumu abās spēlēs (20,5 punkti, sešas atlēkušās bumbas un 4,5 rezultatīvas piespēles), kurās viņš piedalījās.

"Bulls" sastāvā 12 punkti un 16 atlēkušās bumbas bez NBA līguma esošajam Malkolam Tomasam. Tikpat punktus guva arī "Bulls" šīgada drafta izvēle saspēles vadītājs Markīss Tīgs, uz kuru tiek liktas cerības jau pirmajā gadā, ņemot vērā to, ka Deriks Rouzs sezonas pirmajā daļā nedosies laukumā. Pēc piektdienas spēlēm vienīgā komanda, kas šīgada NBA Vasaras līgā cīnījusies tikai ar uzvarām, paliek Goldensteitas "Warriors" (4-0). Tajā pašā laikā jāatceras, kas Vasaras līgās ne vienmēr primārais ir sportiskais rezultāts, kas tiek pakārtots spēlētāju izaugsmei un attīstīšanai.

No citu komandu spēlētājiem individuāli jāizceļ Memfisas "Grizzlies" aizsargs Džošs Selbijs, kurš Lasvegasā pamatīgi uguņojis ar saviem trīspunktu metieniem. Trijās spēlēs Selbijs iemetis 19 no 26 trīspunktu metieniem (73% precizitāte), bet vidēji laukumā pavadītajās 28,7 minūtēs guvis 29 punktus, tādējādi izsakot nopietnu pieteikumu uz Memfisas komandu pametušā O. Dž. Mejo vietas pārņemšanu. Tāpat augstā līmenī darbojies Portlendas "Trail Blazers" saspēles vadītājs Deimians Lilards, kurš šogad draftā tika paņemts ar 6. numuru. Pēc četrām spēlēm Lilardam vidēji 26,5 punkti, 5,3 rezultatīvas piespēles un četras atlēkušās bumbas, bet komanda galvenokārt uzvarējusi (3-1).

Sestdien Lasvegasā tiks aizvadītā ierastā septiņu spēļu diena, no kurām pirmā sāksies plkst. 23:00 pēc Latvijas laika, kad Portlendas "Trail Blazers" tiksies ar Maiami "Heat". Savu noslēdzošo Vasaras līgas spēli plkst. 1:30 sāks "Warriors", tiekoties ar Ņūorleānas "Hornets". Kā ierasts, spēles tiešraidē rādīs NBA TV kanāls. Savukārt svētdien ar trīs spēlēm noslēgsies Lasvegasas Vasaras līga.

Viena no šīgada Vasaras līgas skaistākajām epizodēm. Galvenajā lomā Džeremijs Pargo

Izmantotie resursi:
NBA.com

  +6 [+] [-]

, 2012-07-21 13:10, pirms 12 gadiem
Sāksies sezona un tā vairs nebus! žēl,bet tā būs....

     [+] [-]

, 2012-07-21 13:43, pirms 12 gadiem
nba33 rakstīja: Sāksies sezona un tā vairs nebus! žēl,bet tā būs....
Tomēr, ja komanda spēj uzvarēt Vasaras līgā, tas nozīmē, ka jaunie un tuvākā rezerve ir daudz maz līmenī Arī nebūt ne slikti

     [+] [-]

, 2012-07-21 13:44, pirms 12 gadiem
GSW tiks po shogad, ja atkal puse komandas nesatraumeesies!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-07-21 14:53, pirms 12 gadiem
Curry
Thompson
Barnes
Lee
Bogut

pāris labi džeki uz sola klāt un nākamgad playoffi, ar nosacījumu ja visi veseli.

     [+] [-]

, 2012-07-21 15:12, pirms 12 gadiem
Kāda playoff komanda, tur nekā nav.

  -1 [+] [-]

, 2012-07-21 15:13, pirms 12 gadiem
Žēl, ka gredzenus par šito nedod ....

  -1 [+] [-]

, 2012-07-21 15:18, pirms 12 gadiem
Vakar biju uzslēdzis NBA TV, spēlēja Knicks, sastāvā bija arī Parahauskis, komentētāji pieminēja, ka spēlējis LV, bet neko tādu ievērības cienīgu šis nerādīja.