Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

NBA gaiteņos aug satraukums saistībā ar atgriešanās plāna norises vietu

NBA gaiteņos aug satraukums saistībā ar atgriešanās plāna norises vietu
Adams Silvers un Kavai Lenards. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija sezonas turpinājumu ieplānojusi Disnejlendā, taču spēlētāji, komandu vadības un līgas augstākajos amatos strādājošie ir nobažījušies par situāciju Floridas štatā, jo ar koronavīrusu saslimušo skaits turpina augt.

Plānojot sezonas atsākšanos, NBA izdarīja izvēli par labu Disnejlendai. Plānots, ka spēles sāksies 31. jūlijā, bet vēlākais, kad tiks noskaidrota čempione jeb tiks aizvadīta finālsērijas septītā spēle, ir 13. oktobris. Tādējādi burbulī būs jāpavada divi ar pusi mēneši. Piedalīsies 22 komandas. Vispirms katra aizvadīs astoņas regulārā čempionāta spēles, kam sekos play-off.

Sestdiena kļuva par trešo dienu pēc kārtas, kad Floridas štatā konstatēts rekordaugsts saslimstības līmenis. Vakar tika paziņots par 4049 jauniem gadījumiem, piektdienas rekordu pārspējot par vairāk nekā 200 cilvēkiem – dienu iepriekš bija 3822 saslimušie. Kopumā Floridas štatā inficēto skaits sasniedzis 94 tūkstošus cilvēku, un līdzās Teksasas un Arizonas štatiem tā kļuvusi par problemātisko punktu.

Kā vēsta avoti, NBA komisārs Adams Silvers vienā no sarunām ar klubu vadošajiem cilvēkiem pauda satraukumu par Floridā notiekošo. Viņam tikuši uzdoti jautājumi par izdarīto izvēli Floridas sakarā, un tiek ziņots, ka sarunas tonis bijis visnotaļ saspringts. Silvers gan paudis pārliecību, ka viss notiks plānotajos termiņos, jo viņš uzticas NBA izstrādātajam burbuļa plānam. Vienlaikus viņš uzsvēra bažas par pieaugošajiem saslimšanas rādītājiem.

Šonedēļ konferences zvans saistībā ar notiekošo bijis arī Spēlētāju arodbiedrībai. Basketbolisti norādīja uz NBA plāna galveno mīnusu – ja spēlētājiem būs jādzīvo izolētā vidē Disnejlendā, tad izklaides parka apkalpojošajam personālam, ieskaitot viesnīcas numuriņu uzkopšanā strādājošos, tas nebūs jādara, pie tam viņiem netiks veiktas koronavīrusa analīzes.

Nacionālās hokeja līgas klubs Tampabejas "Lightning" pieņēma lēmumu apturēt treniņu aizvadīšanu, jo trim hokejistiem un vairākiem apkalpojošā personāla darbiniekiem bijušas pozitīvas analīzes. Arī Nacionālās futbola līgas klubs Tampabejas "Buccaneers" paziņoja par saslimušiem spēlētājiem. Abas vienības bāzējas Floridas štatā.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...


, 2020-06-21 11:32, pirms 4 gadiem
Tas tapeec ka antirasisma protesteetaaji domaa ka vinji ir covid-19 imuuni. Miljons reizu ir teikts ka maskas nevar nodroshinaat virusa izplatishanos.
, 2020-06-21 11:52, pirms 4 gadiem
gravitons rakstīja: Tas tapeec ka antirasisma protesteetaaji domaa ka vinji ir covid-19 imuuni. Miljons reizu ir teikts ka maskas nevar nodroshinaat virusa izplatishanos.
Kāds tur sakars maskām... tu domā tie simtiem tūkštoši, kas ielās drūzmējās, NE BRĪDI nenoņēma masku? Un pilnīgi visiem viņiem bija maskas? tak nemurgo. Maskas strādā ļoti labi, ja vien viņas lieto. Protams #1 ir distance... bet tur nebija ne distances ne maskas pareizi lietotas.
, 2020-06-21 12:52, pirms 4 gadiem
Kas par tizlu video tiek rādīts pie šī raksta?
, 2020-06-21 12:59, pirms 4 gadiem
doksnomarsa rakstīja: Kāds tur sakars maskām... tu domā tie simtiem tūkštoši, kas ielās drūzmējās, NE BRĪDI nenoņēma masku? Un pilnīgi visiem viņiem bija maskas? tak nemurgo. Maskas strādā ļoti labi, ja vien viņas lieto. Protams #1 ir distance... bet tur nebija ne distances ne maskas pareizi lietotas.
Tad kas traucee cilveekiem pulceeties futbola stadionos ja maskas ljoti labi straadaa? Uzvelk maskas un lieta dariita. Palasi info par maskaam, neviens raksts nav kur teiktu ka maskas straadaa? ir jalieto mediciniskie resperatori un briles uz aciim lai tikai daudz maz buutu droshi.
, 2020-06-21 14:10, pirms 4 gadiem
gravitons rakstīja: Tad kas traucee cilveekiem pulceeties futbola stadionos ja maskas ljoti labi straadaa? Uzvelk maskas un lieta dariita. Palasi info par maskaam, neviens raksts nav kur teiktu ka maskas straadaa? ir jalieto mediciniskie resperatori un briles uz aciim lai tikai daudz maz buutu droshi.
neviens jau nesaka, ka tas nullificē vīrusu, bet ir starpība vai tu runā un šķaudi ar vai bez maskas. Tu pats savu rādiusu samazini, potenciāli savu koronu uzspļaujot mazāk virsmām. Maskas jau nepasargā tevi, bet citus.
Kristaps Porziņģis cenšas apturēt Keilebu Martinu. Foto. USA Sports Today. Scanpix
69

Porziņģim vāja metienu precizitāte, "Heat" ar trejaču rekordu nokārto līdzsvaru sērijā

Otro spēli Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīrā aizvadījusi Kristapa Porziņģa pārstāvētā Bostonas "Celtics". Tā ar 101:111 piekāpās Maiami "Heat", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu pirmās kārtas sērijā (1-1). Porziņģis spēli noslēdza ar sešiem gūtajiem punktiem.
Šejs Gildžess-Aleksandrs. Foto: USA Sports Today/Scanpix
1

Gildžess-Aleksandrs un Holmgrens nokārto graujošu "Thunder" uzvaru pār "Pelicans"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadīta otrā play-off sērijas spēle starp Rietumu konferences regulārā turnīra čempioni Oklahomsitijas "Thunder" un Jona Valančūna pārstāvēto Ņūorleānas "Pelicans". Mājinieki svinēja vieglu uzvaru ar 124:92.
2024. gada labākais sestais spēlētājs Nezs Rīds. Foto: AP/Scanpix

Par NBA labāko sesto spēlētāju tiek atzīts "Timberwolves" spēlētājs Rīds

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi spēlētāju, kurš ir 2023./24. gada sezonas labākais sestais spēlētājs jeb rezervists. Par to kļuvis Minesotas "Timberwolves" centra pozīcijas spēlētājs Nezs Rīds.