Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Warriors" pārbrauc pāri Hjūstonai – uzvara ar +41

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Warriors" pārbrauc pāri Hjūstonai – uzvara ar +41
Dreimonds Grīns un Džeimss Hārdens
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas Rietumu konferences finālā vadību atguvusi pašreizējā čempione Goldensteitas "Warriors", kas savā laukumā ar 126:85 pārmācīja Hjūstonas "Rockets", sērijā panākot 2-1. Stefens Karijs vien trešajā ceturtdaļā iemeta 18 punktus.

Laukuma saimnieku saspēles vadītājs Stefens Karijs bija galvenais uzvaras kaldinātājs – viņš realizēja piecus tālmetienus un iemeta 35 punktus, kas kļuva par mača labāko rādītāju. Metieni pāri Džeimsam Hārdenam vai viņa apspēlēšana nesagādāja nekādas problēmas. Īpaši karsts Karijs bija trešajā ceturtdaļā, realizējot septiņus no septiņiem metieniem un gūstot 18 punktus. Guļot uz laukuma, viņš pat atļāvās izveidot imitētu sniega enģeli.

Uzvara ar 41 punkta pārsvaru play-off mačā ir lielākā kluba vēsturē, un iepriekšējais rekords turējās kopš 1948. gada 6. aprīļa, kad Filadelfijas "Warriors" ar 39 punktu pārsvaru (85:46) pieveica Sentluisas "Bombers". Tāpat izdevās labot arī Nacionālās basketbola asociācijas rekordu – savā laukumā uzvarēts 16 izslēgšanas mačos pēc kārtas. Iepriekšējais rekords gan nebija tik sens – tas kopš 1991. gada 21. maija piederēja Čikāgas "Bulls".

Kevins Durents uzvaru kaldināja ar 25 punktiem, sešām atlēkušajām bumbām un sešām rezultatīvām piespēlēm, tikmēr Dreimonds Grīns iemeta desmit punktus, izdalīja sešas rezultatīvas piespēles un savāca 17 iespaidīgas atlēkušās bumbas. Ja Goldensteitas "Warriors" līderi dominēja, tad pretinieki klusēja – Hārdens iemeta 20 punktus un atdeva deviņas piespēles, bet Kriss Pols pievienoja 13 punktus un desmit atlēkušās bumbas. Divatā viņi no spēles trāpīja 12 no 32 metieniem.

Pēc pirmā puslaika laukuma saimniekiem bija 11 punktu pārsvars, tomēr spēles turpinājumā viņi aizsardzībā strādāja ar pavisam citu atdevi. Trešo ceturtdaļu izdevās sākt ar 10:0 izrāvienu, pa pieciem punktiem iemetot gan Karijam, gan Durentam. Tādējādi Goldensteitas "Warriors" atriebās par sērijas otrajā cīņā piedzīvoto zaudējumu, kurā ielaida 127 punktus. Nākamā spēle naktī uz trešdienu pēc Latvijas laika.

  +3 [+] [-]

, 2018-05-21 08:39, pirms 6 gadiem
GSW pārbrauca pāri kā tanks!
Iguodalam nesavtiguma paraugstunda!
Kurijs iemetis MVP robā
HMB #PaKrūmiem
Iguodala ar KD pēc kārtējā titula!
GO GSW!

  +4 [+] [-]

, 2018-05-21 08:43, pirms 6 gadiem
"Beigtam pretiniekam pa riekstiem spert nav ētiski, bet zināmu gandarījumu tomēr rada."

  +2 [+] [-]

, 2018-05-21 08:48, pirms 6 gadiem
valjero rakstīja: GSW pārbrauca pāri kā tanks!
Iguodalam nesavtiguma paraugstunda!
Kurijs iemetis MVP robā
HMB #PaKrūmiem
Iguodala ar KD pēc kārtējā titula!
GO GSW!
GO, GO, GO! Vēl, lūdzu-41komentāru par katru punktu, kas plusā! Atmiņa tik īsa, ka aizmirstas, kas ir NBA? Šodien +41, parīt jau -30, un tā ir realitāte, bostonieši jau drusku atsēdās! 2:1 nenozīmē 4:1, gluži kā 2:0 nav 4:0! Nedaudz pacietību!
#KrūmusSaspraudSevKkur
GO HOME!!!

  +3 [+] [-]

, 2018-05-21 08:53, pirms 6 gadiem
Paldies un uzredzēšanos! GO GSW

  +4 [+] [-]

, 2018-05-21 09:02, pirms 6 gadiem
taada sajuta, ka gsw ir savakushi pasus pretigakos speletajus nba vienaa komandaa.

  +1 [+] [-]

, 2018-05-21 09:11, pirms 6 gadiem
Pēc pirmās uzvaras Rockets faneļi bija izlīduši no krūmiem, tagad jālien atpakaļ! Cp3 ņirgājās par stefu, tagad Stefs ielika ugunsrobā un izskoloja cp3. Igijs ar Grīnu defa atkal plosījās. Kāds šogad Rockets ir atstājis uz 85pt?

  +4 [+] [-]

, 2018-05-21 09:12, pirms 6 gadiem
portal rakstīja: taada sajuta, ka gsw ir savakushi pasus pretigakos speletajus nba vienaa komandaa.
Tāpēc,ka viņi skolo tavus favorītus?

  +3 [+] [-]

, 2018-05-21 09:16, pirms 6 gadiem
skatoties GSW spēlējot šādi rodas jautājums ko pārējās komandas vispār domā, just give up, nav jēga, neviens šos nespēs uzvarēt 7 spēļu sērijā!

  +1 [+] [-]

, 2018-05-21 09:16, pirms 6 gadiem
portal rakstīja: taada sajuta, ka gsw ir savakushi pasus pretigakos speletajus nba vienaa komandaa.
Nu es gan teiktu ka Heat(nu jau vesturee)ar Dzeimsu jobnutaako komandu viduu neparapet

  +1 [+] [-]

, 2018-05-21 09:29, pirms 6 gadiem
chubaki rakstīja: Pēc pirmās uzvaras Rockets faneļi bija izlīduši no krūmiem, tagad jālien atpakaļ! Cp3 ņirgājās par stefu, tagad Stefs ielika ugunsrobā un izskoloja cp3. Igijs ar Grīnu defa atkal plosījās. Kāds šogad Rockets ir atstājis uz 85pt?
Uz 85 punktiem laikam nav atstājis neviens, toties divas komandas pavisam nesen Hārdenu un co atstāja uz 83 punktiem. Pirmajā aprīlī Deiviss Bertāns ar Sanantonio, bet vienpadsmitajā aprīlī (un tas ir īstais joks) Sakramento Kings.

https://www.basketball-reference.co...

     [+] [-]

, 2018-05-21 09:32, pirms 6 gadiem
41 vai 1 punkts - nav nozīmes - tā ir tikai 1 uzvara. Vieni, redzot, ka te nekā nebūs, jau savlaicīgi izkāra balto karogu un sāka gatavoties nākamajam mačam, kamēr otri močīja pilnā ātrumā visas spēles garumā, izmantojot gan pretinieka apātiju, gan savus veiksmes mirkļus. Ar to gribu pateikt - nevajag čurāt te tagad biksēs un sajūsmā spiegt, ka Warriors ir par 41 punktu stiprāki nekā Rockets. Tā tas nav, jo šīs spēles rezultāts nekādi neatspoguļo abu komandu patieso spēku samēru. Ņemot vērā abu komandu uzbrukuma potenciālu, nav izslēgts, ka arī GSW šajā sērijā vēl pamanīsies pamatīgi ierīt.

  -4 [+] [-]

, 2018-05-21 09:40, pirms 6 gadiem
valjero rakstīja: GSW pārbrauca pāri kā tanks!
Iguodalam nesavtiguma paraugstunda!
Kurijs iemetis MVP robā
HMB #PaKrūmiem
Iguodala ar KD pēc kārtējā titula!
GO GSW!
un nākošā spēlē būs tādi paši smailiji, kad HOU pārbrauks pāri GSW?
šī sērija ir truļu konkurss, kurā uzvar tas, kuram vairāk sakrīt.
un pagaidām viss iet pēc 100% statistikas - ja Ariza iemet 8 (pirmā spēlē 8, trešā 6) un mazāk punktus, HOU zaudē, ja iemet vairāk, HOU uzvar. Un šitā ir visu sezonu, (66 spēlēs Ariza iemet vairāk kā 8 punktus) it kā viss būtu atkarīgs tikai un vienīgi no Arizas.

  +2 [+] [-]

, 2018-05-21 09:51, pirms 6 gadiem
Emilio rakstīja: 41 vai 1 punkts - nav nozīmes - tā ir tikai 1 uzvara. Vieni, redzot, ka te nekā nebūs, jau savlaicīgi izkāra balto karogu un sāka gatavoties nākamajam mačam, kamēr otri močīja pilnā ātrumā visas spēles garumā, izmantojot gan pretinieka apātiju, gan savus veiksmes mirkļus. Ar to gribu pateikt - nevajag čurāt te tagad biksēs un sajūsmā spiegt, ka Warriors ir par 41 punktu stiprāki nekā Rockets. Tā tas nav, jo šīs spēles rezultāts nekādi neatspoguļo abu komandu patieso spēku samēru. Ņemot vērā abu komandu uzbrukuma potenciālu, nav izslēgts, ka arī GSW šajā sērijā vēl pamanīsies pamatīgi ierīt.
Bet pēdējā teikumā ietvertais pieļāvums tomēr skaidri liecina par to, kuram pārspēks šajā duēlī.

     [+] [-]

, 2018-05-21 10:00, pirms 6 gadiem
Straka rakstīja: Bet pēdējā teikumā ietvertais pieļāvums tomēr skaidri liecina par to, kuram pārspēks šajā duēlī.
Jā, jo veseli Warriors laikam tomēr ir par kapeiku spēcīgāki nekā veseli Rockets. Čempioni tomēr...

     [+] [-]

, 2018-05-21 10:02, pirms 6 gadiem
Šim jābūt Gsw gadam, jo domāju nākamsezon sāksies Bos dominance, ar Gordonu Kyrie viņi būs neapturami. Man ir aizdomas, ka Gsw būs lielas pārmaiņas starpsezonā, kas vistiešāk var skart Iggy, Thompson un citus džekus.

  +4 [+] [-]

, 2018-05-21 10:02, pirms 6 gadiem
Sērijā vienīgā intriga ir vai Hou spēs velvieu uzvarur dabūt, bet uzvarētājs jau pirms sērijas bija zināms. 1 un 3 spēle identisks ISO visas spēles garumā no HOU, nesaprotu kāpēc viņi pēc otrās spēles, kad kustināja bumbu un viss sanāca izdomāja atgriezties pie Hārdena 1vs1!
Goldensteita izteikti meiģināja dabūt Kariju spēlē, pirmajā puslaikā turpinājās 1 un 2 spēles neveiksmes no truļiem (1/7), bet tad otrajā pavērās un Game Over!
Un kā iepriekš jau minēju Goldesteita jau sen vairs nav truļu metēja komanda, bet Hou gan. Goldensteita iemeta par 2! truļiem vairāk un beigās +41
Un kā jau gaidīts PJ tucker un Gordons pēc iepriekšējo spēļu uguņošanas nosēdās savā līmenī, ok Gordons var labāk kā nekā, iespējams, gada beņķa spēlētājs, bet skatoties kā viņam iet šajos playffos tad nospēlēja savā līmenī!

  +4 [+] [-]

, 2018-05-21 10:13, pirms 6 gadiem
Jebkura cita komanda pēc pirmās ceturtdaļas ļoti iespējams būtu atmetusi ar roku Karijam un meklējusi citu punktu guvēju konkrētajā spēlē. Īpaši, ja tavā komandā vēl ir Durants un Tompsons. Bet ne warriors (Kers)! Tika turpināts meklēt tieši Kariju un ļaut viņam "atrast" savu metienu, spēli. Kas pats labākais - warriors ieguva ne tikai šajā spēlē daudz ar to, bet plejofu turpinājumā vēl iegūs daudz ar šo gājienu. Par to esmu pārliecināts.

Kā jau pēc iepriekšējās spēlēs domāju, vai Rockets spēs noturēt tādu sniegumu arī turpmāk kā otrajā mačā, tad šonakt bija acīmredzams, ka viņiem īsti nav pretlīdzekļu. Un izskatās, ka arī nebūs. Rockets spēlēja strītbolu, ISO, daudz kļūdījās, un nebija ne miņas no komandas basketbola. Bet tam ir ļoti liels nopelns arī warriors teicamajai aizsardzībai. Lai kā man tas nepatiktu -šajā sērijā vairs negaidu intrigu - 4:1.

Jācer, ka Bostona spēs izjaukt ierasto finālu. Interesanti, ka Bostonai ir 38-0 "rekords" plejofos, kad tā sērijā ir bijusi vadībā ar 2:0. Bet Cavs nav Milvoki, kuriem arī izdevās izspiest 7.spēli. Ja Cavs tiks līdz 7.spēlei, tad viņi sēriju uzvarēs. Ļoti svarīga ir tieši nākamā spēle! Pie 2-2 iniciatīva jau noteikti būtu Cavs pusē.

  +1 [+] [-]

, 2018-05-21 10:15, pirms 6 gadiem
chubaki rakstīja: Pēc pirmās uzvaras Rockets faneļi bija izlīduši no krūmiem, tagad jālien atpakaļ! Cp3 ņirgājās par stefu, tagad Stefs ielika ugunsrobā un izskoloja cp3. Igijs ar Grīnu defa atkal plosījās. Kāds šogad Rockets ir atstājis uz 85pt?
slims tu ar tiem kruumiem,vai nu tu tur esi kaadreiz sexuali izmantots?vai arii juus tur abi ar valjero nesavtiigi viens otru draaziet?jau sen skatos ,ka visus tur suutiet,nav veel apnicis?un nabaga Igudalas plakaats peec katras gsw uzvaras tiek nesavtiigi apspermots!!!

  +1 [+] [-]

, 2018-05-21 10:15, pirms 6 gadiem
NBA Experts rakstīja: Sērijā vienīgā intriga ir vai Hou spēs velvieu uzvarur dabūt, bet uzvarētājs jau pirms sērijas bija zināms. 1 un 3 spēle identisks ISO visas spēles garumā no HOU, nesaprotu kāpēc viņi pēc otrās spēles, kad kustināja bumbu un viss sanāca izdomāja atgriezties pie Hārdena 1vs1!
Goldensteita izteikti meiģināja dabūt Kariju spēlē, pirmajā puslaikā turpinājās 1 un 2 spēles neveiksmes no truļiem (1/7), bet tad otrajā pavērās un Game Over!
Un kā iepriekš jau minēju Goldesteita jau sen vairs nav truļu metēja komanda, bet Hou gan. Goldensteita iemeta par 2! truļiem vairāk un beigās +41
Un kā jau gaidīts PJ tucker un Gordons pēc iepriekšējo spēļu uguņošanas nosēdās savā līmenī, ok Gordons var labāk kā nekā, iespējams, gada beņķa spēlētājs, bet skatoties kā viņam iet šajos playffos tad nospēlēja savā līmenī!
Precīzi teikts! ISO jau spēlēja ne tikai Hārdens. Tāpat Pols un Gordons darīja to pašu. Kad centās meklēt ar piespēli partnerus, tad pārsvarā bija kļūdas, kas atkal un atkal lika atgriezties pie 1vs1 basketa.

  +2 [+] [-]

, 2018-05-21 10:34, pirms 6 gadiem
18+

     [+] [-]

, 2018-05-21 10:42, pirms 6 gadiem
raiversons rakstīja: Precīzi teikts! ISO jau spēlēja ne tikai Hārdens. Tāpat Pols un Gordons darīja to pašu. Kad centās meklēt ar piespēli partnerus, tad pārsvarā bija kļūdas, kas atkal un atkal lika atgriezties pie 1vs1 basketa.
Sorry, Hardena vietā biju domājis Hjustonas komanda 1vs1!

  +1 [+] [-]

, 2018-05-21 11:43, pirms 6 gadiem
Houston we have a problem , and that problem is a filthy Warriors team from Golden State.

  -1 [+] [-]

, 2018-05-21 11:47, pirms 6 gadiem
Lielākā škrobe par to, ka ieslēdzot no rīta ierakstu atkal nebija jēga skatīties visu spēli jau kādu 5 rītu pēc kārtas

     [+] [-]

, 2018-05-21 12:27, pirms 6 gadiem
NBA Experts rakstīja: Sērijā vienīgā intriga ir vai Hou spēs velvieu uzvarur dabūt, bet uzvarētājs jau pirms sērijas bija zināms. 1 un 3 spēle identisks ISO visas spēles garumā no HOU, nesaprotu kāpēc viņi pēc otrās spēles, kad kustināja bumbu un viss sanāca izdomāja atgriezties pie Hārdena 1vs1!
Goldensteita izteikti meiģināja dabūt Kariju spēlē, pirmajā puslaikā turpinājās 1 un 2 spēles neveiksmes no truļiem (1/7), bet tad otrajā pavērās un Game Over!
Un kā iepriekš jau minēju Goldesteita jau sen vairs nav truļu metēja komanda, bet Hou gan. Goldensteita iemeta par 2! truļiem vairāk un beigās +41
Un kā jau gaidīts PJ tucker un Gordons pēc iepriekšējo spēļu uguņošanas nosēdās savā līmenī, ok Gordons var labāk kā nekā, iespējams, gada beņķa spēlētājs, bet skatoties kā viņam iet šajos playffos tad nospēlēja savā līmenī!
Ir vai nav GSW truļu komanda, tas, protams, ir ļoti nosacīti, taču, ja konkrēti par šo spēli, tad visu izšķira nevis tas, kurš vairāk iemet, bet gan kurš precīzāk iemet. Šajā ziņā Goldensteita Hjūstonu nomētāja vienos vārtos no pilnīgi visām distancēm, soda metienus ieskaitot. Tāpat arī, protams, kļūdu skaits. Sākumā HOU mēģināja kaut ko izspēlēt(Tevis minētos ISO), taču bija daudz kļūdu - GSW visu pārķēra. Savukārt, HOU pārejot uz 1vs1 spēli, labāk veicās GSW, jo viņi meta iekšā visu ko gribēja, kamēr HOU iekšā meta reti t.i. uz katriem GSW iemestajiem 5 metieniem, HOU nespēja iemest vairāk par 3-4. Beigas jau bija tīra formalitāte un, kā jau iepriekš minēju, tad 41p nav objektīvs spēka samēru atspoguļojums.

  +1 [+] [-]

, 2018-05-21 13:15, pirms 6 gadiem
Protams, ka 41 nav objektīvi pēc spēles vajadzēja būt +15-20 vnk Curry beigās tā aizgāja metiens, ka tas pavilka visu komandu un pat pie +30 viņi turpināja spēlēt agresīvi kamēr HOU jau bija izkārusi balto karogu + vel tas, ka HOU aizmeta kādus padsmit layupus garām!

Un par mešanu no distances diezgan loģiski, ka GSW 7 spēļu sērijā metīs labāk no distances pret jebkuru komandu, jo viņiem ir 3 labākie shooteri pasaulē vnk tas nemaina faktu, ka viņi nav izteikta truļu komanda kāda ir Hjustona, atkārtošos, ka GSW ir 16. vietā izmestajos truļos visā līga, Hjustona pirmā, starpība tik tāda, ka GSW tos realizē ar visaugstāko procentu, kamēr Hjustona ir 16. 3 punktu precizitātē.
Protams, ja sērija būtu līdz 1 uzvarai, tad Hjustonai būtu šance, ja ir krītamā diena, bet 7 spēļu sērijā tas viss izlīdzinās un beigās uzvar spēcīgākā komanda, kas nepārprotami ir GSW!

Un pat ja abas komanda spēlētu visu laiku 1vs1 kā domā kurš uzvarētu? Durants>Hardens, Curry>Paul, Thompsons>Gordons(Pj tucker, Ariza), Green>Capella!

  +1 [+] [-]

, 2018-05-21 13:38, pirms 6 gadiem
NBA Experts rakstīja: Protams, ka 41 nav objektīvi pēc spēles vajadzēja būt +15-20 vnk Curry beigās tā aizgāja metiens, ka tas pavilka visu komandu un pat pie +30 viņi turpināja spēlēt agresīvi kamēr HOU jau bija izkārusi balto karogu + vel tas, ka HOU aizmeta kādus padsmit layupus garām!

Un par mešanu no distances diezgan loģiski, ka GSW 7 spēļu sērijā metīs labāk no distances pret jebkuru komandu, jo viņiem ir 3 labākie shooteri pasaulē vnk tas nemaina faktu, ka viņi nav izteikta truļu komanda kāda ir Hjustona, atkārtošos, ka GSW ir 16. vietā izmestajos truļos visā līga, Hjustona pirmā, starpība tik tāda, ka GSW tos realizē ar visaugstāko procentu, kamēr Hjustona ir 16. 3 punktu precizitātē.
Protams, ja sērija būtu līdz 1 uzvarai, tad Hjustonai būtu šance, ja ir krītamā diena, bet 7 spēļu sērijā tas viss izlīdzinās un beigās uzvar spēcīgākā komanda, kas nepārprotami ir GSW!

Un pat ja abas komanda spēlētu visu laiku 1vs1 kā domā kurš uzvarētu? Durants>Hardens, Curry>Paul, Thompsons>Gordons(Pj tucker, Ariza), Green>Capella!
Par spēles gaitu +/- varu piekrist. Ja esi spēlējis basketbolu, tad noteikti zināsi, ka tā mēdz būt - itkā spēle līdzīga, pašam laukumā esot tā liekas, taču paskaties uz tablo - -20 vai +20.

Jā, HOU ir izteikta 3p metēju komanda - met pie pirmās iespējas un met faktiski visi, izņemot Kapelu un Neni. GSW nav tik izteikti - met lielais trio, no kuriem KD pat labāk izvēlas pusķiku - pārējie sevišķi neaizraujas. Būtu GSW stabilā rotācijā vēl daži izteikti 3p metēji klāt - gan jau būtu TOP3 pēc izmestajiem 3p. Taču tāda ir komandu komplektācija un HOU jau arī neslēpj savu spēles manieri - viss ir pakārtots tieši tam.

Bet Tavs 1:1 spēlētāju salīdzinājums - neobjektivitātes kalngals! Pateikt, ka Durents labāks par Hārdenu, Karijs par CP3 utt. Jo?! Mēs runājam par Pasaules labākajiem spēlētājiem savās pozīcijās. Kā var tagad izvērtēt kurš skaitās labāks?! Sviests! Pēc sastāviem abas komandas ir līdzīgas - abas ir reāli contenderi ne tikai vārdos un "uz papīra", bet arī darbos un laukumā. Šeit visu izšķir nianses taktikā un katrā konkrētajā epizodē aizsardzībā/uzbrukumā, katra spēlētāja pašsajūtā katrā konkrētajā mačā, veiksme utml., nevis tas, ka KD nu tagad ir krutāks vecis par JH vai Stefs met iekšā trakākais troikas par CP3.

     [+] [-]

, 2018-05-21 14:32, pirms 6 gadiem
cobham rakstīja: Šim jābūt Gsw gadam, jo domāju nākamsezon sāksies Bos dominance, ar Gordonu Kyrie viņi būs neapturami. Man ir aizdomas, ka Gsw būs lielas pārmaiņas starpsezonā, kas vistiešāk var skart Iggy, Thompson un citus džekus.
Nu nez nez par to BOS. Vai tagadējie līderi gribēs ilgi sēdēt aiz abiem traumētajiem džekiem.

Un kas attiecas uz GSW. Manuprāt, viņi jau ir pieraduši pie atteikšanās no naudas. Kāpēc lai kaut kas mainītos. Kā saka, uzvarētāji sastāvu nemaina.

     [+] [-]

, 2018-05-21 14:52, pirms 6 gadiem
Emilio rakstīja: Par spēles gaitu +/- varu piekrist. Ja esi spēlējis basketbolu, tad noteikti zināsi, ka tā mēdz būt - itkā spēle līdzīga, pašam laukumā esot tā liekas, taču paskaties uz tablo - -20 vai +20.

Jā, HOU ir izteikta 3p metēju komanda - met pie pirmās iespējas un met faktiski visi, izņemot Kapelu un Neni. GSW nav tik izteikti - met lielais trio, no kuriem KD pat labāk izvēlas pusķiku - pārējie sevišķi neaizraujas. Būtu GSW stabilā rotācijā vēl daži izteikti 3p metēji klāt - gan jau būtu TOP3 pēc izmestajiem 3p. Taču tāda ir komandu komplektācija un HOU jau arī neslēpj savu spēles manieri - viss ir pakārtots tieši tam.

Bet Tavs 1:1 spēlētāju salīdzinājums - neobjektivitātes kalngals! Pateikt, ka Durents labāks par Hārdenu, Karijs par CP3 utt. Jo?! Mēs runājam par Pasaules labākajiem spēlētājiem savās pozīcijās. Kā var tagad izvērtēt kurš skaitās labāks?! Sviests! Pēc sastāviem abas komandas ir līdzīgas - abas ir reāli contenderi ne tikai vārdos un "uz papīra", bet arī darbos un laukumā. Šeit visu izšķir nianses taktikā un katrā konkrētajā epizodē aizsardzībā/uzbrukumā, katra spēlētāja pašsajūtā katrā konkrētajā mačā, veiksme utml., nevis tas, ka KD nu tagad ir krutāks vecis par JH vai Stefs met iekšā trakākais troikas par CP3.
Negribu te iesākt kaut kādu diskusiju, paliec pie sava, es pie sava. Es, piemēram, uzskatu, ka arī starp labākajiem spēlētājiem arī ir labākie, piemēram, es uzsatu ka KD, James, Davis ir labāki spēlētāji par Hārdenu, neatkarīgi, ka viņš būs MVP. Ja samainītu Hardenu, CP3, Gordonu, vietām ar KD, Curry, Thompsonu rezultāts būtu uz otru pusi, jo gluži vnk viņi ir meistarīgāki spēlētāji. Ja Hārdenam neļautu taisīt 3 soļu stepback viņš vispār būtu ārpus top10 labākajiem spēlētājiem!

  +1 [+] [-]

, 2018-05-21 15:21, pirms 6 gadiem
cobham rakstīja: Šim jābūt Gsw gadam, jo domāju nākamsezon sāksies Bos dominance, ar Gordonu Kyrie viņi būs neapturami. Man ir aizdomas, ka Gsw būs lielas pārmaiņas starpsezonā, kas vistiešāk var skart Iggy, Thompson un citus džekus.
Pēc HOU uzvaras teici, ka māc šaubas par GSW uzvaru šajā sērijā