Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

D'Antoni: "Viņi mums iesita vienu taisno, un nonācām uz dēļiem"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

D'Antoni: "Viņi mums iesita vienu taisno, un nonācām uz dēļiem"
Maiks D'Antoni
Foto: EPA/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas klubs Hjūstonas "Rockets" aizvadītajā naktī Rietumu konferences finālā nonāca iedzinējos ar 1-2, izbraukumā ar 85:126 piekāpjoties Goldensteitas "Warriors". Komandas galvenais treneris Maiks D'Antoni teica, ka viņa padotie spēlējuši mīksti.

"Viena lieta noveda pie nākamās. Patiesībā mēs spēlējām mīksti, un pret šādu pretinieku tā darīt nedrīkst," pēc graujošā zaudējuma teica Hjūstonas "Rockets" galvenais treneris Maiks D'Antoni. Viņa vadītā komanda no spēles realizēja 40% metienu un pielaida 20 kļūdas, kuras laukuma saimnieki pārvērta 28 punktos.

"Netrāpījām savus metienus, neizspēlējām savas kombinācijas. Izskatījās, it kā no mūsu balona izplūstu gaiss. Pretinieks otrajā puslaikā palielināja apgriezienus un trāpīja metienus, kurus mēs nespējām realizēt," sacīja D'Antoni. "Viņi mums iesita vienu taisno, un mēs nonācām uz dēļiem. Taču jādzīvo ar īsu atmiņu – rezultāts ir 2-1, un mums izbraukumā ir jāuzvar viena spēle. Nākamā."

"Viņam ir taisnība," trenerim pievienojās komandas līderis Džeimss Hārdens, kurš ar 20 punktiem bija rezultatīvākais starp viesiem, taču aizsardzībā viņš nespēja sarežģīt Stefena Karija dzīvi. "Nebijām pietiekami agresīvi. Spēli sākām labi, tomēr tad pirmās ceturtdaļas beigās ļāvām viņiem iegūt pārliecību pār saviem spēkiem. Aizsardzībā viņi nejuta mūsu pretestību, un tas bija redzams."

"Mums jākļūst labākiem. Mums spēles jāsāk agresīvāk. Ļaujam viņiem izdarīt pirmo sitienu, ja saprotat, ko ar to domāju," atzina saspēles vadītājs Kriss Pols, kurš spēli pabeidza ar 13 punktiem, realizējot piecus no 16 metieniem, un izdarīja četras rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
Houston Rockets coach Mike D'Antoni says team...

  +1 [+] [-]

, 2018-05-21 12:58, pirms 6 gadiem
Hārdens vienkārši nesaprot, ka kazbārdiņa ir panākumu atslēga! Ar pilnbārdu kazbārdiņas neapspēlēsi!

     [+] [-]

, 2018-05-21 16:29, pirms 6 gadiem
Warriors vienkarsi piesmeja Rockets!