Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Popovičs: "Atstāt Lenardu rezervē bija mans lēmums – viņš šobrīd nav gatavs spēlēt"

Rolands Eliņš

Popovičs: "Atstāt Lenardu rezervē bija mans lēmums – viņš šobrīd nav gatavs spēlēt"
Gregs Popovičs
Foto: AFP/Scanpix

Dāvja Bertāna komandas biedrs NBL klubā Sanantonio „Spurs” Manu Džinobili pēc zaudējuma „Warriors” komandai un nonākšanai iedzinējos sērijā ar 0-3 atzina, cik ļoti grūti ir spēkoties ar Zelta Štata komandu. Savukārt treneris Gregs Popovičs skaidroja Kavai Lenarda atstāšanu malā.

„Esam iespieduši „Warriors” stūrī,” pēc trešā zaudējuma konferences finālsērijā pie melnā humora ķērās „Spurs” aizsargs Denijs Grīns. „Protams, ka nav viegli. Pat tad, ja mums būtu sastāvā Lenards un Pārkers, „Warriors” tāpat būtu ļoti spēcīga pretiniece. Tāpat nebūtu viegli. Bet, mūsu sastāvā turpinot krāties traumām, sanāk cīņa pret arvien stāvāku kalnu.”

„Taču es ticu saviem komandas biedriem,” sacīja Grīns. „Esmu gatavs doties cīņā ar viņiem jebkurā dienā. Vēl nekādus baltos karogus neesam izkāruši.”

„Spurs” gan pavisam var nākties izstāties no izslēgšanas spēlēm, jo jau nākamajā sērijas spēlē „Warriors” būs iespēja garantēt sev uzvaru un vietu finālā. Vēl neviena komanda NBA vēsturē nav pratusi atspēlēties no deficīta 0-3 „play-off” sērijā.

Treneris Gregs Popovičs gan saviem spēlētājiem attieksmes ziņā neko nepārmeta arī pēc zaudējuma: „Katru reizi, kad paskatos pretinieku sastāvā, redzu četrus „All-Star” līmeņa spēlētāju. Tāpēc, lai uzvarētu, mums būtu bijis jābūt praktiski perfektiem. Taču cīņasspara ziņā es no savas komandas nevaru prasīt neko vairāk kā šobrīd.”

Savukārt Manu Džinobili atteicās meklēt attaisnojumus: „Jāspēlē ar tādu sastāvu, kāds mums ir pieejams, neviens neies mūs žēlot par traumām vai ko citu. Par manu rezultativitāti? Zvēru jums, es cenšos katrā spēlē. Kā sanāk, tas ir cits jautājums. Centos tāpat spēlēt pret Memfisu un, protams, neguvu punktus četrās spēlēs pēc kārtas. Šoreiz man vienkārši izdevās trāpīt pāris metienus.”

„Spurs” otro maču pēc kārtas aizvadīja bez Kavai Lenarda sastāvā, kurš traumu guva sērijas pirmajā mačā. Viņa statuss ceturtās spēles sakarā vēl ir neskaidrs, bet Popovičs norādīja, ka Lenarda atstāšanā malā šonakt bijis viņa lēmums pēc apspriešanās ar komandas ārstiem: „Jā, var teikt, ka galu galā izšķirošais bija mans lēmums. Kavai nav īpaši priecīgs par nespēlēšanu, taču viņš šobrīd nav gatavs.”

Sērijas nākamā un, iespējams, izšķirošā spēle norisināsies naktī uz 23. maiju, vēlreiz 4:00 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
Warriors vs. Spurs - Game Recap - May 20, 2017...
Spurs show fight, but Warriors push them to the...

  +1 [+] [-]

, 2017-05-21 12:31, pirms 7 gadiem
Prieks, ka Bertāns spēlē pie tik augsta līmeņa trenera!

  -2 [+] [-]

, 2017-05-21 12:48, pirms 7 gadiem
Kā neviens vēsturē nespēja? Kā tad CAVS atspēlēšanās pret gsw po

     [+] [-]

, 2017-05-21 12:51, pirms 7 gadiem
edgars_ausainis_5455946 rakstīja: Kā neviens vēsturē nespēja? Kā tad CAVS atspēlēšanās pret gsw po
Viņi atspēlējās no 1-3, nevis 0-3.

  -4 [+] [-]

, 2017-05-21 12:53, pirms 7 gadiem
Bertāns iekļuva Eirolīgas final4, tagad var teikt, ka NBA final4. Tikmēr KP ar Sevilju netika ACB PO un ar Knicks tas pats. Uzvarētāju psiholoģija? Ceru, ka par KP kļūdos!

  +3 [+] [-]

, 2017-05-21 12:58, pirms 7 gadiem
chubaki rakstīja: Bertāns iekļuva Eirolīgas final4, tagad var teikt, ka NBA final4. Tikmēr KP ar Sevilju netika ACB PO un ar Knicks tas pats. Uzvarētāju psiholoģija? Ceru, ka par KP kļūdos!
Tu tak saproti, ka ne jau Bertāns kaldināja to EL F4, ne konferences finālam gatavoja komandu NBA? Vienkārši tā trāpījās - liktenis. Bija veiksmīgs!

  +1 [+] [-]

, 2017-05-21 13:19, pirms 7 gadiem
chubaki rakstīja: Bertāns iekļuva Eirolīgas final4, tagad var teikt, ka NBA final4. Tikmēr KP ar Sevilju netika ACB PO un ar Knicks tas pats. Uzvarētāju psiholoģija? Ceru, ka par KP kļūdos!
Nu gan loģika. Abiem divi bija lomas spēlētāji Spānijā. Un SA Bertāns ir lomas spēlētājs, bet Knicks Kristaps ir 3 opcija uzbrukumā.

  +1 [+] [-]

, 2017-05-21 13:27, pirms 7 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Tu tak saproti, ka ne jau Bertāns kaldināja to EL F4, ne konferences finālam gatavoja komandu NBA? Vienkārši tā trāpījās - liktenis. Bija veiksmīgs!
Vai tik Bertāns neiemeta vienu trako metienu un izvilka uzvaru palyoff EL?

     [+] [-]

, 2017-05-21 14:21, pirms 7 gadiem
xZ rakstīja: Nu gan loģika. Abiem divi bija lomas spēlētāji Spānijā. Un SA Bertāns ir lomas spēlētājs, bet Knicks Kristaps ir 3 opcija uzbrukumā.
Igijs arī ir lomu spēlētājs, bet ar viņu kaut kā komandas pāriet citā dimensijā. Toties tāds Kazins ir pirmā opcija uzbrukumā, mega zvaigzne, bet sasniedzis praktiski neko nav, bet Igijs tikmēr ir Pasaules, Olimpiskais, NBA čempions. Final MVP, defa simboliskajā pieciniekā ticis. Tas atšķir spēlētājus, kam ir liels ego un nav uzvarētāja mentalitāte ar tiem kam tādi piemīt. Ceru, ka par KP kļūdos. Arī u-18 čempī Dāvis savu komandu aizveda līdz medaļai, bet KP to nevarēja izdarīt.

  +2 [+] [-]

, 2017-05-21 14:38, pirms 7 gadiem
chubaki rakstīja: Igijs arī ir lomu spēlētājs, bet ar viņu kaut kā komandas pāriet citā dimensijā. Toties tāds Kazins ir pirmā opcija uzbrukumā, mega zvaigzne, bet sasniedzis praktiski neko nav, bet Igijs tikmēr ir Pasaules, Olimpiskais, NBA čempions. Final MVP, defa simboliskajā pieciniekā ticis. Tas atšķir spēlētājus, kam ir liels ego un nav uzvarētāja mentalitāte ar tiem kam tādi piemīt. Ceru, ka par KP kļūdos. Arī u-18 čempī Dāvis savu komandu aizveda līdz medaļai, bet KP to nevarēja izdarīt.
Tu gribi teikt, ka bez Igija šobrīd GSW nebūtu tur, kur ir? Atļaušos pasmaidīt. Komandas uzvaras formula ir pareizo spēlētāju kombinācija, nevis viens atsevišķs spēlētājs. Pat, ja viņa vārds ir Maikls, Kobe, Lebrons vai Lerijs.

     [+] [-]

, 2017-05-21 14:53, pirms 7 gadiem
chubaki rakstīja: Igijs arī ir lomu spēlētājs, bet ar viņu kaut kā komandas pāriet citā dimensijā. Toties tāds Kazins ir pirmā opcija uzbrukumā, mega zvaigzne, bet sasniedzis praktiski neko nav, bet Igijs tikmēr ir Pasaules, Olimpiskais, NBA čempions. Final MVP, defa simboliskajā pieciniekā ticis. Tas atšķir spēlētājus, kam ir liels ego un nav uzvarētāja mentalitāte ar tiem kam tādi piemīt. Ceru, ka par KP kļūdos. Arī u-18 čempī Dāvis savu komandu aizveda līdz medaļai, bet KP to nevarēja izdarīt.
Tavi argumenti ir vienkārši tupi! Nav jēga ar trolli diskutēt

  -1 [+] [-]

, 2017-05-21 15:25, pirms 7 gadiem
xZ rakstīja: Tu gribi teikt, ka bez Igija šobrīd GSW nebūtu tur, kur ir? Atļaušos pasmaidīt. Komandas uzvaras formula ir pareizo spēlētāju kombinācija, nevis viens atsevišķs spēlētājs. Pat, ja viņa vārds ir Maikls, Kobe, Lebrons vai Lerijs.
2015. gadā bez viņa tituls nebūtu, pagājušo gadu bez Igija nebūtu fināla, jo pret thunder ne tikai Klejs izvilka uzbrukumā, bet Igijs defa nospēlēja pret KD un RW izšķirošos brīžos. Nu jūs visu laiku mēģinat nolikt viņu līdz ar zemi, bet tur, kur spēlē Igijs tās komandas lielākoties uzvar, nekā zaudē. Nu šogad viņa loma gan ir mazinājusies, bet ticu, ka finālā, kad visiem trīcēs rokas, atkal no pelniem parādīsies Igija nesavtīguma paraugstunda!

     [+] [-]

, 2017-05-21 15:36, pirms 7 gadiem
vienigais_anonims rakstīja: Vai tik Bertāns neiemeta vienu trako metienu un izvilka uzvaru palyoff EL?
Jap, liekas ka pret Madrides Real

     [+] [-]

, 2017-05-21 16:01, pirms 7 gadiem
Nu bet protms, Iggy bija izcils cempions Philadelfija un Denvera - divas neapturamas komandas bija.. Sobrid runat par Kristapa uzvaretaja domasanu ir smiekligi, lauj tak pa istam vispar NBA gaisu apostiit.. kada 5aja sezona redzesim, kas tur istrniba ir

  +1 [+] [-]

, 2017-05-21 18:58, pirms 7 gadiem
chubaki rakstīja: 2015. gadā bez viņa tituls nebūtu, pagājušo gadu bez Igija nebūtu fināla, jo pret thunder ne tikai Klejs izvilka uzbrukumā, bet Igijs defa nospēlēja pret KD un RW izšķirošos brīžos. Nu jūs visu laiku mēģinat nolikt viņu līdz ar zemi, bet tur, kur spēlē Igijs tās komandas lielākoties uzvar, nekā zaudē. Nu šogad viņa loma gan ir mazinājusies, bet ticu, ka finālā, kad visiem trīcēs rokas, atkal no pelniem parādīsies Igija nesavtīguma paraugstunda!
Nu jebal. Tev ir vispār pilns rublis? Kas aizveda GSW uz finālu? Kā GSW palika tik labi, ? Tikai nobriešana.

     [+] [-]

, 2017-05-21 19:56, pirms 7 gadiem
NBL jauna līga vai kā? Dāvja Bertāna komandas biedrs NBL klubā