Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Vogels apstiprināts par ''Magic'' galveno treneri

Krišs Upenieks

Vogels apstiprināts par ''Magic'' galveno treneri
Frenks Vogels
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Orlando ''Magic'' paziņojis, ka komandu galvenā trenera amatā turpmāk vadīs Frenks Vogels, kurš iepriekš bija pie Indiānas ''Pacers'' stūres.

''Kamēr veicām savu izvēli, sapratām, cik ļoti Frenks Vogels iederas ''Magic'' organizācijā. Viņš ir spēcīgs, smagi strādājošs līderis, kurš turpinās veidot gudru, fizisku, nepiekāpīgu un uz labu aizsardzību tendētu basketbolu. Laipni lūdzam Frenku ''Magic'' ģimenē, turpinot virzīties pozitīvā virzienā,'' tā pēc trenera piesaistīšanas ''Magic'' ģenerālmenedžeris Robs Heningens.

Pēdējās piecas sezonas Vogels strādāja ar Indiānas ''Pacers''. Četrās no piecām sezonām treneris aizveda komandu līdz izslēgšanas spēlēm. Šogad pirmajā kārtā Indiāna septiņu spēļu sērijā zaudēja Toronto ''Raptors'' basketbolistiem. 42 gadus vecais Vogels un ''Pacers'' pēc šīs sezonas sadarbību vairs neturpināja. Pie ''Pacers'' stūres Vogels regulārajā sezonā iekrāja 250-181 bilanci, bet nedaudz pieticīgāka tā bija ''play-off'', kur izcīnīta 31 uzvara un piedzīvoti 30 zaudējumi.

''Magic'' komanda jau iepriekš bija paudusi, ka starpsezonā vēlas iegūt treneri, kurš spēs sakārtot komandas spēli aizsardzībā un izveidos labu komunikāciju ar spēlētājiem. ''Pacers'' Vogela vadībā ierasti bija viena no labākajām komandām aizsardzībā.

Orlando klubs cer, ka nākamajā sezonā beidzot atkal spēs iekļūt izslēgšanas turnīrā, kur nav izdevies uzspēlēt pēdējos četrus gadus. Šosezon komanda sakrāja 35 uzvaras un 47 zaudējumus, bet ļoti vāji aizvadīja janvāra mēnesi, kurā 2-12 bilance un pamatīgi sabojātas cerības uz iekļūšanu ''play-off''.

Izmantotie resursi:
Orlando Magic officially announce Frank Vogel...