Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Batleram atkal rekords, "Bulls" un "Warriors" izcīna otrās uzvaras

Batleram atkal rekords, "Bulls" un "Warriors" izcīna otrās uzvaras
Deriks Rouzs un Džimijs Batlers
Foto: AP/Scanpix

Pie otrajiem panākumiem sērijā naktī uz otrdienu Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā tika Goldensteitas "Warriors" un Čikāgas "Bulls" komandas, kas uzveica attiecīgi Ņūorleānas "Pelicans" un Milvoki "Bucks" vienības.

Rietumu konferences un visas līgas regulārā turnīra labākā komanda "Warriors" mājās atspēlējās no vairāk nekā desmit punktu deficīta pirmajā ceturtdaļā, otrajās 12 minūtēs sameta 38 punktus un puslaikā jau bija vadībā ar 55:52. Pirms pēdējās ceturtdaļās tablo vēstīja par neizšķirtu (71:71), bet izšķirošajos brīžos Klejs Tompsons uzņēmās līdera lomu un aizveda mājiniekus līdz uzvarai. Pēdējā ceturtdaļā Tompsons iemeta 14 punktus, no tiem septiņus pēc kārtas ceturkšņa vidū.

"Warriors" izcīnīja uzvaru ar 97:87, sērijā panākot 2-0. Tompsons visā mačā guva 26 punktus, Stefans Karijs pievienoja 22 punktus un sešas piespēles, bet Dreimonds Grīns izcēlās ar 14 punktiem, 12 atlēkušajām bumbām un piecām piespēlēm. Zaudētājiem Tairīks Evanss iemeta 16 punktus, izcīnīja desmit bumbas un atdeva septiņas piespēles. Entonijs Deiviss izcēlās ar 26+10.

Sērijas trešā spēle un pirmā Ņūorleānā paredzēta naktī uz sestdienu.

Arī viena no Austrumu konferences favorītēm Čikāgas "Bulls" mājās izcīnīja otro uzvaru divos mačos pār Milvoki "Bucks" - 91:82. Uzvarētājiem Džimijs Batlers otro spēli pēc kārtas sasniedza jaunu karjeras gūto punktu rekordu "play-off" mačā - 31. Batlers uzlaboja pirmajā spēlē iespēto par sešiem punktiem. Svarīgi, ka 14 no saviem punktiem Batlers iemeta tieši pēdējā ceturtdaļā, kad arī nosvēra svarus kausus par labu Čikāgai.

Deriks Rouzs iemeta 14 punktus un visus otrajā puslaikā, bet spāņu spēka uzbrucējs Pau Gazols kārtējo reizi izcēlās ar "double-double" - 11 punkti un 16 bumbas pie groziem. "Bucks" rindās Kriss Midltons guva 22 punktus.

Sērijā 2-0 "Bulls" labā, un tagad komandas pārcelsies uz Milvoki, kur pirmais mačs gaidāms naktī uz sestdienu.

NBA izslēgšanas turnīra 1. kārta, 21. aprīlis

SpēleRezultātsSērijā
Warriors - Pelicans97:872-0
Bulls - Bucks91:822-0

, 2015-04-21 08:43, pirms 9 gadiem
Seriks Rouzs? Vai atkal atrasts pareizāks veids, kā pareizi jāizrunā afroamerikāņu vārdi? Bet vispār biju patīkami pārsteigts, ka Rouzs atkal spēlē, biju pārliecināts, ka trauma un vairs pat Buļļiem nesekoju...
, 2015-04-21 08:46, pirms 9 gadiem
Nu skatisimies,ka NOP nospeles majas.
Es gan neteiktu,ka GSW sita serija pret NOP butu baiga pastaiga..
, 2015-04-21 08:58, pirms 9 gadiem
Modritis rakstīja: Seriks Rouzs,kapec ne Zoriks Rouzs?

Autor,es ceru ka ta tev ir drukas kluda!
ja jau bildee ir Deriks,tad gan jau
, 2015-04-21 08:59, pirms 9 gadiem
NilsK rakstīja: ja jau bildee ir Deriks,tad gan jau
Taa varetu but,nepaskatijos ka zem bildes ir Deriks!
, 2015-04-21 09:06, pirms 9 gadiem
NOP pēdējās minūtes nospēlēja diezgan šausmīgi. Pēdējo ~ 5 min laikā 1 punkts un TO katrā otrajā uzbrukumā....Ši bija NOP iespējams labākā iespēja rast intrigu, paši šo iespēju sačakarēja.

Domāju, ka Goldensteitā Game5 sērija beigsies...
, 2015-04-21 09:10, pirms 9 gadiem
GSW uz doto brīdi izskatās viduvēji, ar šādu spēli tālāk par otro kārtu netikt, cerams, ka paši GSW spēlētāji un Kerrs izdarīs secinājumus un trešā spēlē izies ar citu intensitāti un koncetrāciju.
, 2015-04-21 09:19, pirms 9 gadiem
Iepriekš prognozēju, ka NOP paņems 2 spēles (dēļ Deivisa), bet šobrīd izskatās, ka labākajā gadījumā paņems tikai vienu mājas spēli. Pat sākumā, kad NOP meta visu iekšā un GSW īsti negāja nepameta sajūta, ka GSW var ieslēgt vēl robu augstāk, bet NOP spēlē tuvu maksimumam. NOP vajag lai Evans beidzot atrod ritmu uzbrukuma noslēguma fāzē. šajā spēlē, lai arī statistikā Evansam nav nevienas kļūdas, skatoties spēli izskatījās tāds apmaldījies. Caurgājiens, kas, manuprāt,ir viens no viņa spēcīgākajiem ieročiem, galīgi viņam negāja. Visu laiku iesprūda GSW spēlētājos. Bet vismaz piespēles ir izdalījis un bumbas ir savācis un statistiski gandrīz tripli ir savācis.
, 2015-04-21 09:20, pirms 9 gadiem
Justifiable rakstīja: GSW uz doto brīdi izskatās viduvēji, ar šādu spēli tālāk par otro kārtu netikt, cerams, ka paši GSW spēlētāji un Kerrs izdarīs secinājumus un trešā spēlē izies ar citu intensitāti un koncetrāciju.
GSW spēlē tā lai pietiktu uzvarai,kad vajadzēs noteikti pārslēgs attiecīgā robā.
, 2015-04-21 09:28, pirms 9 gadiem
jagris rakstīja: Seriks Rouzs? Vai atkal atrasts pareizāks veids, kā pareizi jāizrunā afroamerikāņu vārdi?
Tu izliecies par idiotu, vai tiešām tāds esi?
, 2015-04-21 09:32, pirms 9 gadiem
gggg rakstīja: GSW spēlē tā lai pietiktu uzvarai,kad vajadzēs noteikti pārslēgs attiecīgā robā.
Tā izskatās, jo Curry vispār neizskatās, ka spēlētu ar baigo attieksmi, jo īpaši to var redzēt pēc dažiem momentiem, kad viņš atgriežās aizsardzībā tik pēc kādas pauzītes, kad aizmet garam metienu no apakšas. Vēl bija moments kur bija cīņa par bumbu un bumba viņam izripoja caur kājām un bija aizmuguras, viņš pat nepacentās par viņu pacinīties...
, 2015-04-21 09:33, pirms 9 gadiem
Nejeega rakstīja: Iepriekš prognozēju, ka NOP paņems 2 spēles (dēļ Deivisa), bet šobrīd izskatās, ka labākajā gadījumā paņems tikai vienu mājas spēli. Pat sākumā, kad NOP meta visu iekšā un GSW īsti negāja nepameta sajūta, ka GSW var ieslēgt vēl robu augstāk, bet NOP spēlē tuvu maksimumam. NOP vajag lai Evans beidzot atrod ritmu uzbrukuma noslēguma fāzē. šajā spēlē, lai arī statistikā Evansam nav nevienas kļūdas, skatoties spēli izskatījās tāds apmaldījies. Caurgājiens, kas, manuprāt,ir viens no viņa spēcīgākajiem ieročiem, galīgi viņam negāja. Visu laiku iesprūda GSW spēlētājos. Bet vismaz piespēles ir izdalījis un bumbas ir savācis un statistiski gandrīz tripli ir savācis.
Evans spēlēja ar traumu, viņš pirmajā spēlē sadurās ar Iguodalu ar ceļiem un šodien nebija skaidrs vai viņš vispār spēlēs. Es domāju, ka viņš šodien spēlēja tikai pateicoties špricēm.
, 2015-04-21 09:42, pirms 9 gadiem
Seriks labi kapā
, 2015-04-21 10:00, pirms 9 gadiem
Serjozha Rouzs nokapaaja godam
Gsw var patrauceet chempionu panjemt tikai SAS, net taa kaa SAS pakaasiis LAC, tad GSW chempioni
, 2015-04-21 10:02, pirms 9 gadiem
Par pirmo spēli.
Pilnīgs pretstats pirmajai spēlei - intensitāte, emocijas, dzelžainība. Tiesa, par Bulls uzvaru šaubu tik pat kā nebija nevienu brīdi, jo vajadzības gadījumā ieslēgtos arī Rouzs. Šodien viņš laikam paņēma pauzīti. Bet nu Džimijs izšāva smuki.
Pēc šādas spēles nākamai jābūt tik pat fiziskai, emocionālai. Mirotiča konflikts nekur nepazudīs, gruzīns ar serbu - tas vnk nevar pazust

Sāku skatīties arī otru
, 2015-04-21 10:06, pirms 9 gadiem
Justifiable rakstīja: Evans spēlēja ar traumu, viņš pirmajā spēlē sadurās ar Iguodalu ar ceļiem un šodien nebija skaidrs vai viņš vispār spēlēs. Es domāju, ka viņš šodien spēlēja tikai pateicoties špricēm.
Nu skaidrs, tas lielā mērā visu izskaidro. Tā jau arī padomāju, ka gan jau kāda trauma bijusi (īpaši nesekoju līdzi šim pārim), jo paskatījos 1.spele status un konstatēju, ka spēlējis tikai nedaudz vairāk par 10 min.
, 2015-04-21 10:14, pirms 9 gadiem
rabis rakstīja: Gsw var patrauceet chempionu panjemt tikai SAS, net taa kaa SAS pakaasiis LAC, tad GSW chempioni
kāpēc tāds secinājums? SAS vairāk pēc penšiem izskatās un GSW ņems mierīgi salādēs no 3pts. Plus nav fakts, ka vispār izlīdīs 2. kārtā.
, 2015-04-21 10:31, pirms 9 gadiem
jagris rakstīja: Seriks Rouzs? Vai atkal atrasts pareizāks veids, kā pareizi jāizrunā afroamerikāņu vārdi?
tas ir parasts anglisks vārds un uzvārds, tak pats to saproti, ir pārrakstīšanās kļūda, bet nē, atkal kkāds ķēķa rasists izvelk savu mellā kārti, parunāt grib.., nu zb..!
, 2015-04-21 10:45, pirms 9 gadiem
Mandaliina rakstīja: kāpēc tāds secinājums? SAS vairāk pēc penšiem izskatās un GSW ņems mierīgi salādēs no 3pts. Plus nav fakts, ka vispār izlīdīs 2. kārtā.

Sāksim ar to ka nāks pretī MEM, un tur būs grūti.

Šodien jocīgi skatīties ka GSW ļoti labas iespējas aizskriet ātrajā 3 pret 2 vai pat 4 pret 2, bet šie piebremzē un spēlē pozicionālo basīti, 4/4 daļā kādas 3 epizodes vismaz iekrita acīs.
, 2015-04-21 11:08, pirms 9 gadiem
jagris rakstīja: Bet vispār biju patīkami pārsteigts, ka Rouzs atkal spēlē, biju pārliecināts, ka trauma un vairs pat Buļļiem nesekoju...
Nu tā ir, ka ienāk sadaļā, kurai neseko un iepļūta Rozs jau spēlēja pēdējas sezonas spēles pa 15-20 min, tā teikt, iesildījās pirms PO.
, 2015-04-21 12:11, pirms 9 gadiem
Mandaliina rakstīja: kāpēc tāds secinājums? SAS vairāk pēc penšiem izskatās un GSW ņems mierīgi salādēs no 3pts. Plus nav fakts, ka vispār izlīdīs 2. kārtā.
pats tu pēc penša izskaties arī pagājušo gad daudziem SAS pēc penšiem izskatījās, un riktīgi smuki pēc penšiem viņi izskatījās ar kausu rokā, ne ?
, 2015-04-21 12:52, pirms 9 gadiem
Maigais_S rakstīja: pats tu pēc penša izskaties arī pagājušo gad daudziem SAS pēc penšiem izskatījās, un riktīgi smuki pēc penšiem viņi izskatījās ar kausu rokā, ne ?
Booners naakamo speeli paņems uz sevi par to šaubu nav.
, 2015-04-21 12:55, pirms 9 gadiem
Tak paseko līdzi sportam, nevis svaidies ar kaut kādiem gadu veciem argumentiem.
Ko SAS var likt šogad pretim LAC? Splitteru, kurš velkas ar savainojumiem pa laukumu un var nospēlēt 10 min? SAS nav argumentu Griffinam, ne jau Baynes personā. Tad vēl Parkers, kurš, vismaz pirmajā spēlē, izskatījās apmaldījies un arī pussavainots, Greens, kurā nav ne miņas no pārliecības. Tev tie varbūt izklausās pēc tikai trīs spēlētājiem no SAS komandas soliņa, bet Splitteram, Parkeram ir jārāda sava labākā spēle, lai pārspētu LAC. LAC vairs nav tā komanda, kura par visām varēm spēlē lob town basketbolu, viņi ir nobrieduši nākamajam solim.
Es esmu par SAS uzvaru, bet, skatoties reāli, viņiem uzvarēt vismaz vienu spēli LA un pacelt sēriju pret LAC ir gandrīz neiespējami.

Maigais_S rakstīja: pats tu pēc penša izskaties arī pagājušo gad daudziem SAS pēc penšiem izskatījās, un riktīgi smuki pēc penšiem viņi izskatījās ar kausu rokā, ne ?
, 2015-04-21 13:52, pirms 9 gadiem
DainisU rakstīja: Tak paseko līdzi sportam, nevis svaidies ar kaut kādiem gadu veciem argumentiem.
Ko SAS var likt šogad pretim LAC? Splitteru, kurš velkas ar savainojumiem pa laukumu un var nospēlēt 10 min? SAS nav argumentu Griffinam, ne jau Baynes personā. Tad vēl Parkers, kurš, vismaz pirmajā spēlē, izskatījās apmaldījies un arī pussavainots, Greens, kurā nav ne miņas no pārliecības. Tev tie varbūt izklausās pēc tikai trīs spēlētājiem no SAS komandas soliņa, bet Splitteram, Parkeram ir jārāda sava labākā spēle, lai pārspētu LAC. LAC vairs nav tā komanda, kura par visām varēm spēlē lob town basketbolu, viņi ir nobrieduši nākamajam solim.
Es esmu par SAS uzvaru, bet, skatoties reāli, viņiem uzvarēt vismaz vienu spēli LA un pacelt sēriju pret LAC ir gandrīz neiespējami.
Nu nejau SAS nav argumentu driizaak LAC paveicaas. Gregam ir trumpji un viņš tos liks lietā. Pirmā kārta SAS vnm ir bijusi visgruutakaa. Pagaajusho sezonu pret Mavs kuri knapi po tika. 4-3
Un ja nevarēs tīri uzvarēt, tad liks mest sodiņus Deandree.
, 2015-04-21 16:10, pirms 9 gadiem
rabis rakstīja: Serjozha Rouzs nokapaaja godam
Gsw var patrauceet chempionu panjemt tikai SAS, net taa kaa SAS pakaasiis LAC, tad GSW chempioni
Es tikai minēšu, bet man liekas GSW-LAC sezonā ir 2-2.
, 2015-04-21 16:13, pirms 9 gadiem
D-Mob rakstīja: Nu tā ir, ka ienāk sadaļā, kurai neseko un iepļūta Rozs jau spēlēja pēdējas sezonas spēles pa 15-20 min, tā teikt, iesildījās pirms PO.
Būtu vēl pats pasekojis līdzi, cik tad viņš spēlēja. Pēdējās 2-3?
, 2015-04-21 16:16, pirms 9 gadiem
chubaki rakstīja: Nu nejau SAS nav argumentu driizaak LAC paveicaas. Gregam ir trumpji un viņš tos liks lietā. Pirmā kārta SAS vnm ir bijusi visgruutakaa. Pagaajusho sezonu pret Mavs kuri knapi po tika. 4-3
Un ja nevarēs tīri uzvarēt, tad liks mest sodiņus Deandree.
LAC paveicās.......

Nu kur var būt tāds heiteris.

Dokam arī trumpja tūzis kabatā stāv, tā kā Popa trumpji ir mazāki
, 2015-04-21 16:43, pirms 9 gadiem
Ņuorleāna ļoti labi turējās,pēdējas minūtēs tikai atdeva spēli.
, 2015-04-21 16:43, pirms 9 gadiem
chubaki rakstīja: Nu nejau SAS nav argumentu driizaak LAC paveicaas. Gregam ir trumpji un viņš tos liks lietā. Pirmā kārta SAS vnm ir bijusi visgruutakaa. Pagaajusho sezonu pret Mavs kuri knapi po tika. 4-3
Un ja nevarēs tīri uzvarēt, tad liks mest sodiņus Deandree.
Nu tad izskaidro to veiksmi,kādā ziņā viņiem paveicās ?
, 2015-04-21 17:58, pirms 9 gadiem
jureks rakstīja: Nu tad izskaidro to veiksmi,kādā ziņā viņiem paveicās ?
+ vēl stulbs arguments par hack a Jordan
, 2015-04-21 18:45, pirms 9 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Būtu vēl pats pasekojis līdzi, cik tad viņš spēlēja. Pēdējās 2-3?
Nu vai tad tas neskaitās, kad pasaku "pēdējās" ? Sekoju līdzi dēļ fantasy, nebūtu, tikai PO skatītos un būtu tāds pats pļūts kā tas čalis
, 2015-04-21 20:24, pirms 9 gadiem
D-Mob rakstīja: Nu vai tad tas neskaitās, kad pasaku "pēdējās" ? Sekoju līdzi dēļ fantasy, nebūtu, tikai PO skatītos un būtu tāds pats pļūts kā tas čalis
Nu tā gluži nebija iesildīšanās PO, bet vnk atgriešanās
Dāvis Bertāns noskatās, kā divus punktus gūst Aleksejs Pokuševskis. Foto. AP. Scanpix
13

Bertāns iemet piecus punktus, "Hornets" pārtrauc piecu zaudējumu sēriju

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) piecu zaudējumu sēriju pārtraukusi Šārlotas "Hornets" komanda, kas savā laukumā ar 118:111 pārspēja Austrumu konferences šī brīža ceturto labāko komandu Klīvlendas "Cavaliers". Dāvis Bertāns nospēlēja nepilnas 23 minūtes, kuru laikā atzīmējās ar pieciem gūtajiem punktiem.
Kellijs Ūbrei. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Ūbrei lamā izšķirošu kļūdu pieļāvušos arbitrus, Dreimondu izraida jau 4. minūtē

Nacionālajā basketbola asociācijā uzvaras šonakt svinēja arī Goldensteitas "Warriors", Bruklinas "Nets", Atlantas "Hawks", Losandželosas "Clippers", Ņujorkas "Knicks", Čikāgas "Bulls", Losandželosas "Lakers", Minesotas "Timberwolves", Hjūstonas "Rockets", Sanantonio "Spurs" un Fīniksas "Suns" komandas.
Ostins Rīvss. Foto: Jack Dempsey/AP/Scanpix
9

Rīvsam ''triple-double'', ''Lakers'' atspēlē 19 punktu deficītu un trillerī uzvar ''Bucks''

Naktī uz trešdienu Nacionālajā basketbola asociācijā spēlē starp Milvoki ''Bucks'' un Losandželosas ''Lakers'' bija nepieciešami divi papildlaiki. Pamatlaikā ''Lakers'' atspēlēja 19 punktu deficītu, bet otrā papildlaika beigās pēc Ostina Rīvsa tālmetiena nodrošināja uzvaru (128:124).